ουαλια στο swansea![]()
Μιμικάκι τι λες την κάνουμε παρέα;Στο λέει μια μάνα που θέλει να την κάνει!Από δουλίτσα τι λέει;θα βρώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιμικάκι τι λες την κάνουμε παρέα;Στο λέει μια μάνα που θέλει να την κάνει!Από δουλίτσα τι λέει;θα βρώ;![]()
![]()
![]()
Αχ πάλι θα το ξέχναγα, καλή σας μέρα
:greycat: :cat: 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Ουαλία για αρχή και μετά βλέπουμε...
Α η Ουαλια ειναι πολυ ομορφη! Εμεινα εκει 5 μηνες οταν σπουδαζε ο πρωην μου εκει. Και το καλο με την Αγγλια ειναι πως εχει πολυ φτηνα εισητηρια
Εγω αν μπορουσα θα μετακομιζα μια φορα το χρονο
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώτα όλα καλά? Χάθηκες....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μιμίκα το Swansea πρέπει να είναι αρκετά κοντά στο Bristol έτσι δεν είναι? Η φίλη μου στην Αγγλία έχει την επιχείρησή της Λονδίνο αλλά το σπίτι της είναι Bristol. Αν ξαναπάω θα είμαστε σχετικά κοντά (γύρω στα 80 μίλια)
Πότε με το καλό σκέφτεσαι να φύγεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Καλή φάση η Ουαλία, Μιμικάκι! Μπράβο! Και στο κάτω-κάτω, δυο βήματα είναι η Αγγλία από την Ελλάδα, όποτε νιώθεις νοσταλγία θα 'ρχεσαι φαντάζομαι.
Ήρθε το τριήμερο τι ωραία!!!quote]
Αχ, βαχ! Δυστυχώς δεν είναι επίσημη αργία του Αγίου Πνεύματος. Εξαρτάται από τις διαθέσεις του εργοδότη. Και ο δικός μας μας έχει δηλώσει ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση με το... πνεύμα, οπότε δουλεύουμε!

την καλημερα μου και καλο Σαββατοκυριακο![]()
![]()
Τι κάνω λάθος στην υπογραφή και δεν μου παίρνει δυο φωτογραφίες;

arsinoi
Νεοφερμένο μέλος
μόλις ξύπνησα και χαίρομαι που βρήκα τόσες καλημέρες.
Εγώ δουλεύω σε απογευματινό σχολείο, δεύτερης ευκαιρίας για ενήλικες, οπότε τα πρωινά μου είναι ελεύθερα και χουζουρεύουμε με την γλυκούλα μου. Καλή μέρα εύχομαι σε όλους
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίλυ, δουλεύω σε τεχνική εταιρεία (βεβαια με φανταστικό εργοδότη) και όταν τον ρώτησα αν θα δουλεύουμε του Αγ. Πεύματος μου είπε "Μα τι λες, είμαστε άνθρωποι του πνεύματος εμείς!!!".Αχ, βαχ! Δυστυχώς δεν είναι επίσημη αργία του Αγίου Πνεύματος. Εξαρτάται από τις διαθέσεις του εργοδότη. Και ο δικός μας μας έχει δηλώσει ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση με το... πνεύμα, οπότε δουλεύουμε!

rotonda
Δραστήριο μέλος
Και σε "άνετο" εργοδότη και κοντά στο σπίτι σου! (το δεύτερο με καίει περισσότερο, με τα ταξίδια που κάνω κάθε μέρα
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν πολυ θέλω να φύγω...
γιαυτό ήταν να φύγω νωρίτερα και όλο το ανέβαλα αλλά δεν πάει άλλο...
τώρα περιμένω τα αποτελέσματα εξετάσεων από φρου και μόλις βγουν, (σε κανα μηνα δηλαδη) έφυγα...Ασπασια μακάρι, εσυ που είσαι και η ταξιδιάρα του my cat!!
πόπι έλα στη θέση μου
Μικα ναι δεν έχω πάει αλλά έχω δεί φωτογραφίες και φαίνεται ποολυ ωραία (για Αγγλια)
nanaki, mariel, ruko ευχαριστώ πολύ!!
Ελενιτσα το μερος αυτο πυ έγραψες κάτι μου λέει αλλα με τον χαρτη της Αγγλιας δεν τα πάω καλά, μονο το λονδίνο ξέρω απέξω
, αλλα θα το ψάξω και θα σου πω..πάντως ισχύει η πρόσκληση σε οποιον έρθει, μπορώ να φιλοξενήσω και θα έχει και δικό του μπάνιο

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία μου, βάση νόμου και συλλογικών συμβάσεων, είναι αργία μόνο για τους κάτωθι:Εγώ δουλέυω σαν γραμματέας διεύθυνσης από το 1992 και κανένας από τουςμέχρι τώρα εργοδότες μου δεν έχει κόψει την αργία του Αγ.Πνεύματος. Μάλλον είσαι άτυχη Ροτόντα... Υποτίθεται ότι μαγαζιά, super market και γενικά όλα τα εμπορικά καταστήματα δουλεύουν. Οι εργαζόμενοι σε εταιρείες, γραφεία κλπ. όχι![]()
Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Ευγηρίας Οίκων, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τυπογράφους Επαρχ. Εφημερίδων, Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.
Και γενικά επίσημες αργίες είνια μόνο 5, οι άλλες είναι κατ'έθιμον και ο εργοδότης μπορεί να σου πει να δουλέψεις. Βέβαια αυτά δεν τα πολυλέμε γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι εργοδότες αν το ήξεραν θα το εφάρμοζαν κιόλας!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιτελους ηρθε το 3 μερο αντε να δουμε αν σταματησει να βρεχει και ολας θα ειναι τελεια.
Α μιμικακι και δικο μασ μπανιο ε wow σπεσιαλ περιποιηση προβλεπω
rosalia
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον είχαν έξυπνους συνδικαλιστές!Sorry αλλά οι ηλεκτροτεχνίτες, οι Χειριστές βιομηχανικών επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων κλπ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ????![]()
![]()
![]()
![]()

Ismini
Διάσημο μέλος
Σήμερα εχω τις μαύρες μου...
και δεν μπορώ να διβάζω και για μεταναστεύσεις...(αν και πολύ θα το ήθελα να σηκωθώ να φύγω για... Αλάσκα!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool