aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είμαι που να μην ήμουνα! Συζητήσιμος δεν είναι! Δεν παραδέχεται με τίποτα ότι έχει λάθος και εγώ δεν έχω την υπομονή μετά από 20 μήνες που μαζεύω να το συζητήσω ήρεμα. Η ιστορία έχει αρχίσει σταβά από την αρχή που δεν μου έδωσε τα λεφτά που είχαμε συμφωνήσει και δεν μου έκανε και αύξηση όταν έκανε στους άλλους γιατί και καλά είμαι υψηλόμισθη, που δεν είμαι!!! Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει αλλά δεν θα του το λύσω εγώ το πρόβλημα. Ας βρει άλλο μλκ!!!Πωπώ! Τι χαρακτηριστικός Σκορπιός που είσαι, Ασπασία!Πάντως -γνώμη μου- μη φύγεις έτσι, συζήτα το το πράγμα με τον εργοδότη. Συζητήσιμος φαίνεται, απ' ό,τι γράφεις. Στο κάτω κάτω, και σε καινούρια δουλειά να πας, πάλι κάποια προβλήματα θα υπάρχουν... Οπότε, αν δεν είναι "τραγικά" σοβαρά αυτά που αντιμετωπίζεις εκεί που είσαι, προσπάθησε να επιβάλεις τους όρους σου (εγώ, πάλι, είμαι χαρακτηριστικός Ζυγός...
)
Τέτοια αντιμετώπιση δεν έχω συναντήσει σε άλλη δουλειά. Με τους προηγούμενους εργοδότες μου είχα πολύ καλές σχέσεις και με κάποιους από αυτούς ακόμα. Δεν μου αρέσουν τα πισωγυρίσματα, διαφορετικά θα πήγαινα να χτυπήσω την πόρτα σε κανέναν από αυτούς. Στην ανάγκη μπορεί να το κάνω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλεια!! Έπεσες στην κατάλληλη μέρα, Φρόσω. Σήμερα μιλάμε για διάρροιες!!Αποφασισα να ξεκινησω διαιτα κ για αυτο το λογο θα σας παρακαλουσα να μην μιλατε για φαγητα κ γλυκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω διπλα σε ενα πετ εχει ενα μαβρο γατακι με μαβρα ματακια (σκουρα) αχ και το χαριζουν.Το ζαχαρωνω καθε τοσο που περναω αλλα πος θα το παω αθηνα.Αν δε το παρει κανεις και ψησω το φιλο μου να ανεβει με αμαξι να φερει και το γατοφορο απο κατω τοτε θα το παρουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Εγώ σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί για να κάνω εξετάσεις αίματος και νυστάζω....αφήστε που μου το διέλυσε το χέρι, ακόμα πονάω και απ'ότι βλέπω θα μελανιάσει κιόλας. Ζήτησα να ελέγξουν και τα αντισώματα του τοξοπλάσματος. Όχι ότι σκοπεύω να μείνω έγκυος (εννοείται) απλώς έτσι από περιέργεια.
Επιστρέφοντας τάισα και την Κασσάνδρα με τα μωρά. Τους πήρα κονσέρβες για γατάκια. Δεν είναι τόσο μικρά αλλά θα κάνουν καλό στη μαμά τους που είναι έγκυος. Πρέπει να της βάλω και γάλα;
Αχ ξετρελάθηκα μαζί τους!

Καθόμουν μια ώρα στην ξένη πολυκατοικία και έπαιζα!Purina περαστικά! Και εγώ λαπά σου προτείνω...είναι αηδία αλλά πιάνει.
Φρόσω καλό κουράγιο με τη δίαιτα!
Ασπασία κάνε λίγο υπομονή με τη δουλειά σου και που ξέρεις, μπορεί τώρα που του έτριξες τα δόντια να υποχωρήσει λίγο!
Μάριελ αν μπορείς να κάνεις υπομονή λίγα χρονάκια μέχρι να πάρω το πτυχίο μου και μετά άμα μου κάτσει αυτή η ευκαιρία εννοείται ότι θα σε ειδοποιήσω! Θα γίνουμε και συνάδελφοι!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Και εγώ στην Αγγλια σκεφτόμουν να πάω σε ένα απο τα πολλα φιλοζωικα σωματεία για αδέσποτα να κάνω εθελόντηκη δουλεια.
Απο περιέργεια να δω πως δουλεύουν και πως είναι οργανωμένοι.
..και φυσικά για να είμαι ανάμεσα σε γατούνια γιατί θα μου λείψουν σιγουρα τα αδεσποτάκια εκεί και η ιδέα ότι κάνω κάτι για αυτά... πάντως ξέρω ότι έχουν και γατούλες χρόνια σε αυτα τα κλουβάκια που δεν τις έχει πάρει κανείς, και είναι κάτι σαν μόνιμοι κάτοικοι, .... αναρωτιέμαι πόσο καλό είναι και αυτό να βρήσκονται σε ένα κλουβάκι για 5 χρόνια περιμένοντας υιοθεσία... θα το διαπιστώσω σύντομα..
Ασπασία και εγώ σε φαντάστηκα πως θα ήσουν
αλλα θα συμφωνήσω με την ζυγο: θέλει διπλωματεία!
purina τα κορίτσια με κάλυψαν! λαπα και παλι λαπά!! και ένας γνωστός μου ήταν έτσι για 5 μέρες... μάλλον ίωση
Φρόσω... τι να πω??? κουράγιο!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς η διπλωματία και οι δημόσιες σχέσεις δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου! Όταν έχω κάτι φαίνεται και όταν έχω να πω κάτι το λέω (και όποιον πάρει ο Χάρος!). Έχω μάθει να λέω τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη και πολλές φορές αυτό ενοχλεί αλλά τι να γίνει?!...Ασπασία και εγώ σε φαντάστηκα πως θα ήσουναλλα θα συμφωνήσω με την ζυγο: θέλει διπλωματεία!
![]()
Συνήθως κρατιέμαι όταν έχω νεύρα, αλλά όταν φτάσω στο κόκκινο ορμάω ως ταύρος σε υαλοπωλείο!!!
Τι να κάνω βρε παιδιά? Μια ζωή έτσι ήμουν, τώρα ν'αλλάξω στα γεράματα? Πάλι καλά δε λέτε που δεν του'ριξα καμία, που μ'έτρωγε το χέρι μου? 
Ismini
Διάσημο μέλος
Καααα κώς!!!!!Πάλι καλά δε λέτε που δεν του'ριξα καμία, που μ'έτρωγε το χέρι μου?![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Ασε που ειμαι και φτηνη. Σας πληρωνω να τους δειρω μπας και μου φυγει λιγο το αχτι

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λες αν μείνω χωρίς δουλειά να το κάνω επάγγελμα?Οποιος θελει να σπασει καποιον στο ξυλο εγω εδω ειμαι.
Ασε που ειμαι και φτηνη. Σας πληρωνω να τους δειρω μπας και μου φυγει λιγο το αχτι![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα είμαι ακριβή αλλά αποτελεσματική. Ανοιγμένα κεφάλια 1000 ευρώ, σπασμένα παϊδια 500 ευρώ, χέρι ή πόδι 300 ευρώ. Δεν είναι κακόόόόό....
Θα μου φεύγουν τα νεύρα και θα πληρώνομαι. Χαρά και εργασία!!! Θα πιάσουν τόπο και τα χρόνια που έκανα kick boxing...

Mika
Δραστήριο μέλος
Λες αν μείνω χωρίς δουλειά να το κάνω επάγγελμα?Εγώ θα είμαι ακριβή αλλά αποτελεσματική. Ανοιγμένα κεφάλια 1000 ευρώ, σπασμένα παϊδια 500 ευρώ, χέρι ή πόδι 300 ευρώ. Δεν είναι κακόόόόό....
![]()
![]()
![]()
Θα μου φεύγουν τα νεύρα και θα πληρώνομαι. Χαρά και εργασία!!! Θα πιάσουν τόπο και τα χρόνια που έκανα kick boxing...
![]()
![]()
![]()
Κοιτα μου φαινετε θα κανεις καλυτερη δουλεια απο μενα, δεν ερχεσαι και Κω να δειρεις εναν σερβιτορο μας?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
), πόσο πάει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Ασπασία το απλό "βούλωμα στόματος" (επειδη οι δικοι μου συνάδελφοι φωνάζουν απίστευτα και δεν αντέχω άλλο), πόσο πάει?
Συγνωμη που γελαω αλλα φανταζομαι την ασπασια ντυμενη νονο, με ιταλικη προφορα να κανονιζει μακελεια και εχω πεθανει στο γελιο

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για τους φίλους τσάμπα!!! Το πρώτο ξύλο προσφορά γνωριμίας!!!Ασπασία το απλό "βούλωμα στόματος" (επειδη οι δικοι μου συνάδελφοι φωνάζουν απίστευτα και δεν αντέχω άλλο), πόσο πάει?
![]()
Συγνωμη που γελαω αλλα φανταζομαι την ασπασια ντυμενη νονο, με ιταλικη προφορα να κανονιζει μακελεια και εχω πεθανει στο γελιο
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειάζεται ούτε το ντύσιμο ούτε η προφορά!
Αν με δεις όταν μου ανεβαίνει η πίεση που κοκκινίζω και μου γυρίζει το μάτι θα τρομάξεις!!!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τους φίλους τσάμπα!!! Το πρώτο ξύλο προσφορά γνωριμίας!!!![]()
ολεεεεεεεεεεε!!!!!!![]()
εχω δυο τιπισες που μου την μπενουν
![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Ασε που δεν ειναι εποχιακή. Μπορείς να επιλέγεις full time, υπερωρίες κτλ...Θα το δοκιμάσω κι εγω μου φαινεται, αλλά μόλις γινω καλά. Νιωθω την ιωση που ειχε ο Δημος, να μου αρχιζει....
Marik
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ τώρα άρχισα να μπαίνω σε αυτό το site και έτσι δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ. Πάντως από μερικά μηνύματα που διάβασα μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιστοσελίδα. Μπορώ να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς . Μια και είμαστε όλοι μια γατοπαρέα
φαντάζομε να με βοηθήστε. Σας αγαπώ όλους. Μάριος.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα βάρος εφυγε από πάνω μου καθώς έδινα το τετράδιο στον επιτηρητή... Πόσο λυπάμαι αυτούς που δίνουν ένα μάθημα ακόμα.
Θα πάω επιτέλους να δω και τους πειρατές Johnny Depp
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε Νανάκι καθάρισες! Καλά αποτελέσματα!!! Κι εμείς έχουμε πει θα πάμε να το δούμε αλλά περιμένω να τελειώσει το τελευταίο μάθημα το Σάββατο για πάμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τα βλέπουμε μαζί με τον ανηψιό μου καθότι φανατικοί του Johny DeppΕπιτέλους πάει κι αυτό!!!![]()
![]()
Ένα βάρος εφυγε από πάνω μου καθώς έδινα το τετράδιο στον επιτηρητή... Πόσο λυπάμαι αυτούς που δίνουν ένα μάθημα ακόμα.
Θα πάω επιτέλους να δω και τους πειρατές Johnny Depp
![]()

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool