Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ!!! Σε ποιόν δεν αρέσει ο Johnny Depp? Όχι πείτε μου... Κι αυτη η Κειρα Νάιτλι γιατι διάλεξε τον Ορλάντο δεν μπορώ να καταλάβω... Καλά αποτελέσματα και στον ανηψιο σου Ασπασία. Και τι έπαθες με τη δουλειά?
Ελα μου ντε! Ακόμα και ως βρωμιάρης μέθυσος πειρατής είναι πιο γοητευτικός από πολλούς άλλους! Ο Ορλάντο Μπλουμ δεν πιάνει μία μπροστά του!!! Ευχαριστούμε κι εμείς για τις ευχές σου! Τι να πω μ'αυτό το παιδί! Πάλι 19 σίγουρο το'χει λέει! Για να δούμε μην απογοητευτεί στο τέλος....:hmm:
Άσε τι έπαθα εγώ στη δουλειά! Ο άλλος (ο εργοδότης μου) να δεις τι έπαθε!!!:lol: :lol: :lol: Από το πρωί όλο γλύκα είναι: σ'ευχαριστώ, παρακαλώ κλπ. Μεσα στην ευγένια!!!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μη λέτε για Johnny Depp γιατί παθαίνω τρέλα, τρέλα!:inlove::inlove::inlove:
Από το δημοτικό, που τον πρωτοείδα στο 21 Jumpstreet έπαθα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Μαριε.
Για να μπορεις να μιλας απλα γράφεις όπως έκανες και στο πρώτο σου μήνυμα

Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς

Καλώς όρισες, Marik. Για να βάλεις εικόνα, πήγαινε στην επιλογή ΕΡΓΑΛΕΙΑ > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Ρυθμίσεις και Επιλογές > Επεξεργασία Avatar. Εκεί επιλέγεις μία από τις εικόνες που ήδη υπάρχουν ή προσθέτεις δική σου, μικρή όμως. Στον διάλογο που κάνουν τα μέλη του Mycat έχεις μπει ήδη.

καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ:inlove: ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα:) παω να διαβασω.καλη συνεχεια:up:

τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω

Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος:mad:)

τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω

Υπομονή Φρόσω μου!

μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ

Υπομονη κι απο εμενα.
Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις
(ελπιζω να εδωσες κινητο)
Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!!

μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ

Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε:blink: :blink: :blink: :eek: :eek: :eek:

Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα.....:mad: :mad: :mad:

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα.....:mad: :mad: :mad:
Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού ;) Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! :mad: Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα :)

Καλημέρα :up:! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω :mad:. Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε.

Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα!

Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω...:) Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε.

Καλημερα!
Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα!:up:
Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο!:up:
Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει!

καλημέρα και καλό μήνα σε όλους....

Καλημέρα κι απο μένα! :) Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. :/: Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο..

καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? :mad:

καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? :mad:
Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!!:mad: )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας....:down: Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις....:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back