aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 16:50 Η aspasiapef: #4.861 31-05-07 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Ευχαριστώ!!! Σε ποιόν δεν αρέσει ο Johnny Depp? Όχι πείτε μου... Κι αυτη η Κειρα Νάιτλι γιατι διάλεξε τον Ορλάντο δεν μπορώ να καταλάβω... Καλά αποτελέσματα και στον ανηψιο σου Ασπασία. Και τι έπαθες με τη δουλειά? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε! Ακόμα και ως βρωμιάρης μέθυσος πειρατής είναι πιο γοητευτικός από πολλούς άλλους! Ο Ορλάντο Μπλουμ δεν πιάνει μία μπροστά του!!! Ευχαριστούμε κι εμείς για τις ευχές σου! Τι να πω μ'αυτό το παιδί! Πάλι 19 σίγουρο το'χει λέει! Για να δούμε μην απογοητευτεί στο τέλος.... Άσε τι έπαθα εγώ στη δουλειά! Ο άλλος (ο εργοδότης μου) να δεις τι έπαθε!!! Από το πρωί όλο γλύκα είναι: σ'ευχαριστώ, παρακαλώ κλπ. Μεσα στην ευγένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η chrisidor: #4.862 31-05-07 17:01 Αχ μη λέτε για Johnny Depp γιατί παθαίνω τρέλα, τρέλα! Από το δημοτικό, που τον πρωτοείδα στο 21 Jumpstreet έπαθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:09 Η χριστινα έγραψε: #4.863 31-05-07 17:09 Γεια σου Μαριε. Για να μπορεις να μιλας απλα γράφεις όπως έκανες και στο πρώτο σου μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:14 Η rotonda έγραψε: #4.864 31-05-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Marik: Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες, Marik. Για να βάλεις εικόνα, πήγαινε στην επιλογή ΕΡΓΑΛΕΙΑ > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Ρυθμίσεις και Επιλογές > Επεξεργασία Avatar. Εκεί επιλέγεις μία από τις εικόνες που ήδη υπάρχουν ή προσθέτεις δική σου, μικρή όμως. Στον διάλογο που κάνουν τα μέλη του Mycat έχεις μπει ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η nefeli έγραψε: #4.865 31-05-07 19:56 καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα παω να διαβασω.καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:24 Η ladycat έγραψε: #4.866 01-06-07 00:24 τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nanaki: Ευχαριστώ!!! Σε ποιόν δεν αρέσει ο Johnny Depp? Όχι πείτε μου... Κι αυτη η Κειρα Νάιτλι γιατι διάλεξε τον Ορλάντο δεν μπορώ να καταλάβω... Καλά αποτελέσματα και στον ανηψιο σου Ασπασία. Και τι έπαθες με τη δουλειά? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε! Ακόμα και ως βρωμιάρης μέθυσος πειρατής είναι πιο γοητευτικός από πολλούς άλλους! Ο Ορλάντο Μπλουμ δεν πιάνει μία μπροστά του!!! Ευχαριστούμε κι εμείς για τις ευχές σου! Τι να πω μ'αυτό το παιδί! Πάλι 19 σίγουρο το'χει λέει! Για να δούμε μην απογοητευτεί στο τέλος.... Άσε τι έπαθα εγώ στη δουλειά! Ο άλλος (ο εργοδότης μου) να δεις τι έπαθε!!! Από το πρωί όλο γλύκα είναι: σ'ευχαριστώ, παρακαλώ κλπ. Μεσα στην ευγένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:01 Η chrisidor: #4.862 31-05-07 17:01 Αχ μη λέτε για Johnny Depp γιατί παθαίνω τρέλα, τρέλα! Από το δημοτικό, που τον πρωτοείδα στο 21 Jumpstreet έπαθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:09 Η χριστινα έγραψε: #4.863 31-05-07 17:09 Γεια σου Μαριε. Για να μπορεις να μιλας απλα γράφεις όπως έκανες και στο πρώτο σου μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:14 Η rotonda έγραψε: #4.864 31-05-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Marik: Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες, Marik. Για να βάλεις εικόνα, πήγαινε στην επιλογή ΕΡΓΑΛΕΙΑ > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Ρυθμίσεις και Επιλογές > Επεξεργασία Avatar. Εκεί επιλέγεις μία από τις εικόνες που ήδη υπάρχουν ή προσθέτεις δική σου, μικρή όμως. Στον διάλογο που κάνουν τα μέλη του Mycat έχεις μπει ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η nefeli έγραψε: #4.865 31-05-07 19:56 καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα παω να διαβασω.καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:24 Η ladycat έγραψε: #4.866 01-06-07 00:24 τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ μη λέτε για Johnny Depp γιατί παθαίνω τρέλα, τρέλα! Από το δημοτικό, που τον πρωτοείδα στο 21 Jumpstreet έπαθα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:09 Η χριστινα έγραψε: #4.863 31-05-07 17:09 Γεια σου Μαριε. Για να μπορεις να μιλας απλα γράφεις όπως έκανες και στο πρώτο σου μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:14 Η rotonda έγραψε: #4.864 31-05-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Marik: Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες, Marik. Για να βάλεις εικόνα, πήγαινε στην επιλογή ΕΡΓΑΛΕΙΑ > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Ρυθμίσεις και Επιλογές > Επεξεργασία Avatar. Εκεί επιλέγεις μία από τις εικόνες που ήδη υπάρχουν ή προσθέτεις δική σου, μικρή όμως. Στον διάλογο που κάνουν τα μέλη του Mycat έχεις μπει ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η nefeli έγραψε: #4.865 31-05-07 19:56 καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα παω να διαβασω.καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:24 Η ladycat έγραψε: #4.866 01-06-07 00:24 τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Μαριε. Για να μπορεις να μιλας απλα γράφεις όπως έκανες και στο πρώτο σου μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 17:14 Η rotonda έγραψε: #4.864 31-05-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Marik: Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες, Marik. Για να βάλεις εικόνα, πήγαινε στην επιλογή ΕΡΓΑΛΕΙΑ > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Ρυθμίσεις και Επιλογές > Επεξεργασία Avatar. Εκεί επιλέγεις μία από τις εικόνες που ήδη υπάρχουν ή προσθέτεις δική σου, μικρή όμως. Στον διάλογο που κάνουν τα μέλη του Mycat έχεις μπει ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η nefeli έγραψε: #4.865 31-05-07 19:56 καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα παω να διαβασω.καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:24 Η ladycat έγραψε: #4.866 01-06-07 00:24 τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marik: Πώς γίνεται να βάλω μια εικόνα για το φόντο μου και πώς μπορώ να μπαίνω στον διάλογο που κάνετε εσείς Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες, Marik. Για να βάλεις εικόνα, πήγαινε στην επιλογή ΕΡΓΑΛΕΙΑ > Πίνακας Ελέγχου Χρήστη > Ρυθμίσεις και Επιλογές > Επεξεργασία Avatar. Εκεί επιλέγεις μία από τις εικόνες που ήδη υπάρχουν ή προσθέτεις δική σου, μικρή όμως. Στον διάλογο που κάνουν τα μέλη του Mycat έχεις μπει ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 19:56 Η nefeli έγραψε: #4.865 31-05-07 19:56 καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα παω να διαβασω.καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:24 Η ladycat έγραψε: #4.866 01-06-07 00:24 τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα αποτελεσματα νανακι και σε ολα τα παιδια που δινουν!θεος ο τζονι ντεπ ειδαμε τους πειρατες στην πατρα καλο ηταν(οπου και να παιζει τελειος ειναι!!!!!!!!)ασπασια σε καταλαβαινω που τα πηρες ετσι ασχημα!και εγω ειμαι πολυ ηρεμη μεχρι να μου γυρισει το ματι.οσοι με βλεπουν να τα παιρνω πρωτη φορα δεν πιστευουν στα ματια τους γιατι γενικα ειμαι χαμηλων τονων.καλα εκανες και τα πες ευθεως αυτα που σε ενοχλουν!παντως αν τελικα φυγεις περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη.το καλοκαιρι ειναι πολυ πεσμενη η αγορα.ελπιζω να πανε ολα καλα παω να διαβασω.καλη συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:24 Η ladycat έγραψε: #4.866 01-06-07 00:24 τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Nanaki έγραψε: #4.867 01-06-07 00:30 Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν κανένα μισάωρο γύρησα σπίτι η ταινία ήταν επιεικώς χάλια. Το μόνο ωραίο στη ταινία που είχε πλάκα ήταν οι ατάκες του Τζεφρη Ρας και ο ένας και μοναδικός Johnny Depp εννοείται.... Μετά την δεύτερη ταινία περίμενα κάτι καλύτερο, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Αφήστε που η Κείρα μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα... (όχι δεν φιλησε τον Τζονυ, αν και πήγε στο τέλος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:32 Η chouzouris: #4.868 01-06-07 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: τα νευρα μου τα χαπια μου κ ενα ταξι να φυγω δεν θα μας πληρωσει το σαββατο θελω να τον σκοτωσω Click για ανάπτυξη... Υπομονή Φρόσω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 00:35 Η ladycat έγραψε: #4.869 01-06-07 00:35 μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 01:09 Η χριστινα έγραψε: #4.870 01-06-07 01:09 Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπομονη κι απο εμενα. Ασε τη τραπεζα να παιρνει και μη χαλας τα νευρα σου... Ενα ποσοστοτων τοκων που πληρωνεις καταναλωνεται σε κλησεις (ελπιζω να εδωσες κινητο) Σοβαρα τωρα, μην αναστατωνεσαι ετσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 06:29 Η popi έγραψε: #4.871 01-06-07 06:29 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: μπορω να πω μου εχει εξαντληθη με περνουν απο την τραπεζα συνεχεια τηλεφωνο γιατι τους εχω καθυστερηση την πληρωμη το νευρικο μου συστημα εχει βγει οφφφφφ Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σε όλους.Φρσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα ο χανένοε με άφησε τελείως απλήρωτη,τι για 20 μέρες δουλεία αν βγάλεις Σ/Κ και αργία τι δούλεψα; μου είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 08:58 Η aspasiapef: #4.872 01-06-07 08:58 Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλό μήνα! Τι να πω κορίτσια! Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:23 Η aretha έγραψε: #4.873 01-06-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μην πληρώνεσαι αλλά να είσαι με καλό εργοδότη και να περνάς καλά (ο προηγούμενός μου που κύρηξε πτώχευση) ή να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να έχεις μλκ εργοδότη που σου σπάει τα νεύρα..... Click για ανάπτυξη... Το πρώτο είναι χειρότερο!! Τα 'χω ζήσει και τα δύο και έχω καταλήξει ότι χίλιες φορές να είναι ο εργοδότης τυπικά εντάξει παρά να είστε κολλητάρια (πράγμα που σε φέρνει και σε δύσκολη θέση όταν πρέπει να ζητήσεις τα αυτονόητα). Εξάλλου φίλους έχουμε και εκτός δουλειάς, αλλά λεφτά δεν παίρνουμε από αλλού Ακούστε με κι εμένα, που κάνω "εθελοντική" εργασία εδώ και δυό μήνες! Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 09:47 Η anabou έγραψε: #4.874 01-06-07 09:47 Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα ! Είναι πολύ εκνευριστικό να μην σε πληρώνουν. Εγώ παίρνω το ενοίκιο από την από πάνω και με αυτό περνάω. Ενώ ο άντρας της είναι πολύ καλός αυτή είναι μ@#$κω . Το κακό είναι όμως ότι είναι ναυτικός και λείπει συχνά. Έκανε 2 μήνες να μου δώσει το ενοίκιο (μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό) και τελικά μου έδωσε μόνο το ένα και μου την είπε κιόλας γιατί λεει δεν πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου (που δεν ισχύει κιόλας). Έτσι και δεν μου τα δώσει τον ιούνιο και τα 2 που χρωστάει θα γίνει χαμός! Να πεις ότι είχε οικονομικό πρόβλημα να το καταλάβω, αλλά όχι να παίρνει τόσα λεφτά και να με δουλεύει κι από πάνω! Το θέατρο του παραλόγου είχαμε. Φρόσω εύχομαι να πληρωθείς σύντομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 10:59 Η Ismini έγραψε: #4.875 01-06-07 10:59 Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Εγω είμαι σπίτι σήμερα! Υπομονή Φρόσω και Πόπη... Αnabou τα ιδια τραβαμε κι εμεις με τα κοινοχρηστα (που μπλέξαμε...). Ασπασία κι εγω αυτο που σου λέει η Αρήθα πιστεύω... Αλλο δουλεια και άλλο εργασία... Στη δουλειά πηγαίνουμε για να πληρωνόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:07 Η sardela έγραψε: #4.876 01-06-07 11:07 Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μικρος ειναι παρα πολυ καλα! Πριν επαιζε με το γατοτουνελ, και τωρα τον πηρε ο υπνος μεσα σ'αυτο! Εδω και μερικες μερες τον βγαζω στην βεραντα τα πρωινα για να τον βλεπει ο ηλιος και να παιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:08 Ο Vana Balafa: #4.877 01-06-07 11:08 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 11:41 Η Cleopatra: #4.878 01-06-07 11:41 Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι καλύτερος από τον Μάιο.. Τουλάχιστον ας πάει καλά η εξεταστική μου αυτή την φορά.. Κατα τ'άλλα το αγόρι στην δουλειά, εγώ σπίτι με τα βιβλία μου και το παιδί απέναντι μου έχει λιώσει στον ύπνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:41 Η mimikaki έγραψε: #4.879 01-06-07 13:41 καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 242 243 244 245 246 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 244 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η aspasiapef: #4.880 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλημέρα!! εγώ τι να πω που κηνυγάω λεφτα τα οποία έχω δουλέψει εδώ και 4 μήνες???? Click για ανάπτυξη... Αν είναι από πρακτορείο σώθηκες!!! Τι μου θύμησες τώρα! Τα νιάτα μου που δούλευα ως μοντέλο (και μη γελάσει κανείς, σας βλέπω!!! )που έκοβα τιμολόγια, χρεωνόμουν το ΦΠΑ στην εφορία, πλήρωνα και ΤΕΒΕ και περίμενα να πληρωθώ από το πρακτορείο, που περίμενε λεφτά από τις διαφημιστικές, που περίμεναν από τους πελάτες και πάει λέγοντας.... Καλά λεφτά δε λέω, αλλά άμα τα παίρνεις μετά από 3-4 μήνες τι να τα κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.