aspasiapef
Διάσημο μέλος
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! Πάντως πραγματικά πρέπει να είν αι πολύ μλκ κάποιος για να βάψει τη γάτα ή το σκύλο του! Μη ξεχνάμε βέβαια και περιπτώσεις σαν αυτή την πρόσφατη του Χ.Σινανίδη που έβαλε χρωματιστούς φακούς επαφής στο Yorkshire Terrier του. Κάτι τέτοιοι θα πρέπει να απαγορεύεται δια ροπάλου να έχουν στην κατοχή τους ζώα!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι.
Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας
Μονο Cristal καλε....
Συνημμένα
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε...

Mika
Δραστήριο μέλος
Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους??Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε...
![]()
![]()
Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε![]()
Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!!

Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!!
![]()
![]()
![]()
ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αργοσχολες......
Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!!
Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες.
Αναλατα
, Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;;
Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο.
Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν......
χριστινα
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα
και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει
παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος
το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!!
Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη
). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια...
Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!!

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι
και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! 
Εχω τρομερές δουλειές σήμερα..

anabou
Διάσημο μέλος
. Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω
.Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν!
Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης
. Μα και η Τσίκυ εναντίον σου
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα!
Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο..
anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ
θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!!
Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει!

Mika
Δραστήριο μέλος
Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω. Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω
.
εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη??
Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool