aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 23:50 Η aspasiapef: #4.901 01-06-07 23:50 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! Πάντως πραγματικά πρέπει να είν αι πολύ μλκ κάποιος για να βάψει τη γάτα ή το σκύλο του! Μη ξεχνάμε βέβαια και περιπτώσεις σαν αυτή την πρόσφατη του Χ.Σινανίδη που έβαλε χρωματιστούς φακούς επαφής στο Yorkshire Terrier του. Κάτι τέτοιοι θα πρέπει να απαγορεύεται δια ροπάλου να έχουν στην κατοχή τους ζώα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:04 Η Mika έγραψε: #4.902 02-06-07 00:04 Ειμαι εξαλλη!!!! Εξαλλη σας λεω!!! Μα η δικια μου μανικιουριστα αντι να μου βαψει τα νυχια πορτοκαλοροδοκοκκινο τα εβαψε πορτοκαλοκεραμιδοκοκκινο!!!! Ελεος!!! Μα δεν το ξερει οτι ειναι so last week αυτο το χρωμα??? Ασχετη!!! Δεν υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες στις μερες μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:06 Η ladycat έγραψε: #4.903 02-06-07 00:06 γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:10 Η Mika έγραψε: #4.904 02-06-07 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Click για ανάπτυξη... Μονο Cristal καλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα champagne-cristal2.jpg 29,1 KB · Εμφανίσεις: 11 Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:12 Η Cleopatra: #4.905 02-06-07 00:12 Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:18 Η Mika έγραψε: #4.906 02-06-07 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευχαριστώ πάρα πολύ με σώζεις! Ίσως να του πέταγα μερικές τιρκουάζ θα έκαναν ωραία αντίθεση με το άσπρο-γκρι. Πάντως πέρα από την πλάκα γιατί κάποιος να βάψει την γάτα του πορτοκαλί ; Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! Πάντως πραγματικά πρέπει να είν αι πολύ μλκ κάποιος για να βάψει τη γάτα ή το σκύλο του! Μη ξεχνάμε βέβαια και περιπτώσεις σαν αυτή την πρόσφατη του Χ.Σινανίδη που έβαλε χρωματιστούς φακούς επαφής στο Yorkshire Terrier του. Κάτι τέτοιοι θα πρέπει να απαγορεύεται δια ροπάλου να έχουν στην κατοχή τους ζώα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:04 Η Mika έγραψε: #4.902 02-06-07 00:04 Ειμαι εξαλλη!!!! Εξαλλη σας λεω!!! Μα η δικια μου μανικιουριστα αντι να μου βαψει τα νυχια πορτοκαλοροδοκοκκινο τα εβαψε πορτοκαλοκεραμιδοκοκκινο!!!! Ελεος!!! Μα δεν το ξερει οτι ειναι so last week αυτο το χρωμα??? Ασχετη!!! Δεν υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες στις μερες μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:06 Η ladycat έγραψε: #4.903 02-06-07 00:06 γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:10 Η Mika έγραψε: #4.904 02-06-07 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Click για ανάπτυξη... Μονο Cristal καλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα champagne-cristal2.jpg 29,1 KB · Εμφανίσεις: 11 Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:12 Η Cleopatra: #4.905 02-06-07 00:12 Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:18 Η Mika έγραψε: #4.906 02-06-07 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι εξαλλη!!!! Εξαλλη σας λεω!!! Μα η δικια μου μανικιουριστα αντι να μου βαψει τα νυχια πορτοκαλοροδοκοκκινο τα εβαψε πορτοκαλοκεραμιδοκοκκινο!!!! Ελεος!!! Μα δεν το ξερει οτι ειναι so last week αυτο το χρωμα??? Ασχετη!!! Δεν υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες στις μερες μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:06 Η ladycat έγραψε: #4.903 02-06-07 00:06 γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:10 Η Mika έγραψε: #4.904 02-06-07 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Click για ανάπτυξη... Μονο Cristal καλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα champagne-cristal2.jpg 29,1 KB · Εμφανίσεις: 11 Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:12 Η Cleopatra: #4.905 02-06-07 00:12 Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:18 Η Mika έγραψε: #4.906 02-06-07 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:10 Η Mika έγραψε: #4.904 02-06-07 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Click για ανάπτυξη... Μονο Cristal καλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα champagne-cristal2.jpg 29,1 KB · Εμφανίσεις: 11 Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:12 Η Cleopatra: #4.905 02-06-07 00:12 Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:18 Η Mika έγραψε: #4.906 02-06-07 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: γιασμιν μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχαναλυση βρε δεν παμε καλαααααααααααααααααααααα βρε σεις τι πινετε κ δεν μου δινετε? παλι μοετ ντροπη σας Click για ανάπτυξη... Μονο Cristal καλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:12 Η Cleopatra: #4.905 02-06-07 00:12 Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:18 Η Mika έγραψε: #4.906 02-06-07 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:18 Η Mika έγραψε: #4.906 02-06-07 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Λες το cat nip να επιδρά τελικά και στους ανθρώπους?? Τα γατάκια μας το πίνουν, εμείς μαστουρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:25 Η Cleopatra: #4.907 02-06-07 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Μπααα...ειναι οι εισπνοες απο το βερνικι για τα νυχια ως αργοσχολες που ειμαστε Click για ανάπτυξη... Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η Mika έγραψε: #4.908 02-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Κανονικά πρέπει να μας πληρώνουν και από πάνω για βαρέα και ανθυγειίνα... Είναι τρομερά δύσκολο.. άσε που πολλές φορές μπορεί να ακουμπήσεις κάπου, να χαλάσουν τα νύχια και να το κάνεις όλο από την αρχή!! Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης μας!! Click για ανάπτυξη... ασε ασε....ευτυχως βγηκε και το bluetooth γιατι λιγο το εχεις να σε περνει τηλ ο butler για να κανονισει το δειπνο πριν να στεγνωσουν τα νυχια και να πρεπει να πιασεις ΜΟΝΗ σου το τηλ? Απαραδεκτο...Εγω μετα απο μια τετοια μερα περνω το τζετ και παω μια βολτα για ψωνια στο Μονακο για να συνελθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 00:57 Η Cleopatra: #4.909 02-06-07 00:57 Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι τι έγινε με τον αγαπητό και ευγενέστατο φίλο μας.. Πραγματικά πρώτη φορά συναντώ σε φόρουμ τέτοια συμπεριφορά.. Είναι να τσαντίζεσαι από την μια και να γελάς με την συμπεριφορά του από την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:27 Η χριστινα έγραψε: #4.910 02-06-07 01:27 Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, απο εδω και περα θα με αποκαλειτε μονο Lady Χριστινα. Και θα υποκλινεστε!!! Δεν ειναι δυνατον ενα ατομο του δικου μου επιπεδου στη κοινωνια, με τοσους λογαριασμους σε ελβετικες τραπεζες να μην εχει το προσδοκομενο σεβασμο. Ελεος...... Αργοσχολες...... Ναι βρε, ολη μερα καθομουν κι εδινα διαταγες στους υπηρετες μου!!! Περα απο τη πλακα με εχει κοψει η πεινα με τη διαιτα που μου εδωσαν στο νοσοκομειο για 4 μερες. Αναλατα , Μονο σκετα μακαρονια, σκετο ρυζι, κοτοπουλο (που δεν ειχα σπιτι). Οχι κοκα κολα, οχι σοκολατα.... Πως θα ζησω εγω;;; Και κατηγορηματικα τιποτα αλλο. Αχ βαχ.... Τα γλυκα μεσα με φωναζουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η χριστινα έγραψε: #4.911 02-06-07 01:28 Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και κατι αλλο. Εδωσε κανεις για πιστοποιητικο αγγλικων μετα τις 09/06/2006;;; Αν ναι ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 02:25 Η Mariel έγραψε: #4.912 02-06-07 02:25 εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εχω πηξει με το διαβασμα των Ιταλικων κι εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....αφου λοιπον τελειωσα το διαβασμα αποφασισα η κακομοιρα να κατσω να κανω χαλαρωση(αλα γιογκα)στο κρεβατι μου,για να ξεπονοκεφαλιαστω...τελοσπαντων,για να μη σας πω ολη τη διαδικασια( )στο τελος που επρεπε να κανεις μερικες δυνατες εκπνοες ηρθε τρεχοντας η μητερα μου να δει αν ειμαι λεει καλα η εχω παθει ασθμα και σα να μην εφτανε αυτο που μου χαλασε την αυτοσυγκεντωση,ηρθε κι η Τσικι που ακουσε τις εκπνοες και πανικοβλητη απο το θορυβο αρχισε να με δαγκωνει παντως επιασε η μιση ωρα χαλαρωση και μου εφυγε τελειως ο πονοκεφαλος το διχτυ της Καρλοτας το ειχα διαβασει μικρη,υπαρχει και βιβλιο και ειναι τελειο!!! Χριστινα,εδωσε ο αδερφος μου Lower Michigan και Cambridge σ'αυτη την εξεταστικη(με το τελειο θεμα της εκθεσης "ποια εθνικη γιορτη θα καταργουσατε γιατι ειναι ζημια στην οικονομια του κρατους ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:26 Η aretha έγραψε: #4.913 02-06-07 08:26 Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη ). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri Εκκολαπτόμενο μέλος Η Psistiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 08:53 Η Psistiri έγραψε: #4.914 02-06-07 08:53 Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παίδες!!!! Έχει καταπληκτική μέρα έξω, το Ψηστήράκι μου την μία λιάζεται στο μπαλκόνι και την μία παίζει με το μπαλάκι-κουδουνάκι της χαρούμενη! Εχω τρομερές δουλειές σήμερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:33 Η anabou έγραψε: #4.915 02-06-07 09:33 Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Χριστίνα κουράγιο 4 μέρες είναι θα περάσουν και μετά βουρ στα γλυκά. Είναι επικίνδυνο να φας κάτι που δεν πρέπει ενώ παίρνεις κορτιζόνη. Υπομονή λοιπόν! Μαριέλ εγώ γράφω ιταλικά την άλλη κυριακή καλή επιτυχία εύχομαι. Απίστευτο το σκηνικό της αυτοσυγκέντρωσης . Μα και η Τσίκυ εναντίον σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:49 Η Κατερίνα έγραψε: #4.916 02-06-07 09:49 Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας. Πίνω το πρωινό μου καφεδάκι και μετά θα πάω τον Πέπε στον κύριο Πάνο για ένα γενικό τσεκ απ και να μας πάρει αίμα (αν μπορεί) για την τράπεζα αίματος. Μετά θα γυρίσω να κάνω δουλειές και το βράδυ έχω να πάω σε ένα γάμο. Από δω και πέρα έχω να πάω σε πολλούς γάμους. Βασικά καθε ΣΚ έχουμε γάμο...α! έχουμε και βαφτίσια την άλλη βδομάδα! Ολοι τώρα παντρεύονται...φοβούνται που του χρόνου είναι δίσεκτο!!! Οπως καταλαβαίνετε τρέχουμε για δώρα και ρούχα! Για κάποιον που μισεί τα ψώνια αυτό είναι ότι χειρότερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 09:58 Η anabou έγραψε: #4.917 02-06-07 09:58 Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γάμους και βαφτίσεις τα βαριέμαι απίστευτα! Τα ψώνια μου αρέσουν αλλά σε χαλαρό ρυθμό. Να βγω δηλαδή χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο και αν μου γυαλίσει κάτι να το πάρω. Αφήστε που αν ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο δεν το βρίσκω ποτέ και καταλήγω να πάρω βλακίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:13 Η mimikaki έγραψε: #4.918 02-06-07 12:13 Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου όλη τη λέσχη με τις αργόσχολες ευκαστάστατες κυράτσες!! και εσύ Κατερινάκι μου βάλε την υπηρεσία να πάει να σου ψωνίσει! με τόσους γάμους θα έπρεπε να είσαι ανάσκελα με αγγουράκια στα μάτια και να μην κάνεις τίποτα!! τσ τσ τσ τσ θα μας κάνεις να χάσουμε τον τίτλο που τόσο πασχήσαμε να πάρουμε!! Φιλάκια σε όλους! σήμερα νιώθω μια απίστευτη ευτυχία και δεν ξέρω γιατί!! καιρό είχα να νιώσω σαν χαζοχαρούμενη και μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:25 Η Mika έγραψε: #4.919 02-06-07 13:25 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Ευκατάστατες αργόσχολες κυράτσες σας καλημερίζω . Εμένα η Κρυστάλ μου τελείωσε και ελπίζω να μου φέρουν σύντομα γιατί εγώ μόνο εβιάν και κρυστάλ πίνω . Click για ανάπτυξη... εγω βαζω το προσωπικο να πλυνει και τα ρουχα με εβιαν. Τα ρουχα των αλλων δηλ γιατι εγω δευτερη φορα δεν βαζω ρουχο, ελεος, τι ειμαι δηλ? Καμια φτωχη?? Καλημερα και απο μενα σε ολες τις αργοσχολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 13:33 Η cloud έγραψε: #4.920 02-06-07 13:33 Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρυσές μου, εγώ εδώ και κάποιο καιρό, χρησιμοποιώ Εβιάν και στο μαγείρεμα (όχι εγώ φυσικά, το πολυάριθμο προσωπικό). Ας πούμε να βράσεις μακαρόνια με νερό της βρύσης, τρε μπανάλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.