Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα!μολις ξυπνησα και προσπαθω να ξενυσταξω!πρεπει επιτελους να οργανωσω τη ντουλαπα μου με τα καλοκαιρινα,αλλα μονο που το σκεφτομαι,φριττω:/:

Αναστασια,τι δινεις?εγω στις 18 Celi 3 γραπτα,προφορικα δεν ξερω ακομα ποτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!
Τωρα γυρισαμε απο τον κυριο πανο οπου ειχαμε παει οικογενιακως!
Και εχει και μια κινηση στο γυρισμο....Τα καημενα, σκασανε με τοση ζεστη!
Τελικα γυρισαμε, φαγανε και κοιμουνται του καλου καιρου!:)

Κατερινα, ο πεπε ειναι καλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!
Τωρα γυρισαμε απο τον κυριο πανο οπου ειχαμε παει οικογενιακως!
Και εχει και μια κινηση στο γυρισμο....Τα καημενα, σκασανε με τοση ζεστη!
Τελικα γυρισαμε, φαγανε και κοιμουνται του καλου καιρου!:)

Κατερινα, ο πεπε ειναι καλα?

όλα καλά Ελενίτσα?? ο μικρούλης?

Ο μικρος ειναι πολυ καλα!
Μονο η ουρα του θελει προσοχη γιατι ακομα δεν εχει ξεπερασει την μολυνση!Εχει μια πληγη τεραστια...:(
Μπορει να κοπει αν δεν βελτιωθει.

Και η σαρδελα ηταν μια κυρια(δεν το περιμενα!:blink: ), ησυχη ησυχη!
Μονο στο αυτοκινητο την επιασαν τα παλαβα της, στο κτηνιατρειο ηταν μια χαρα!

Καλά είναι το μωρό μου. Μάλλον στρεσαρίστηκε και ζεσταινόταν και πολύ! Είχε λαχανιάσει και ανησύχησα, γυρισα στον κ.Πάνο του δώσαμε νεράκι αλλά δεν έπινε έτσι πήρα μαζί μου ένα ποτηράκι και που και που έβρεχα τα δάχτυλά μου και τον εβρεχα λιγάκι να δροσίζεται! Αλλά είναι μια χαρά! :) Μας κρατάει βέβαια μούτρα, αλλά θα του περάσουν! :P

Παιδιά η Σαρδέλα είναι μια κούκλα. Τεράστια βέβαια (:P ) αλλά κούκλα!

Προς Μαριέλ: Εγώ δεν δίνω για δίπλωμα απλά δίνω το τελικό διαγώνισμα για να περάσω την χρονιά. Πηγαίνω στο διδασκαλείο του πανεπιστημίου αλλά για του χρόνου το σκέφτομαι για φροντιστήριο και εντατικά.

Παιδιά η Σαρδέλα είναι μια κούκλα. Τεράστια βέβαια (:P ) αλλά κούκλα!

Ευχαριστουμε!:redface:

Αλλα και ο πεπε....:inlove:
Και με ποια ρατσα ειπαμε οτι μοιαζουν τα αυτακια του πεπε????:P :P :P :lol:

Και με ποια ρατσα ειπαμε οτι μοιαζουν τα αυτακια του πεπε????:P :P :P :lol:
Η μουρίτσα του μοιάζει με Αβυσηνίας και τα αυτιά του είναι σαν του ΛΥΓΚΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Abbi Corraggio!!!

:up: Καλό μεσημέρι!!!
Πίστεψε υπάρχουν και χειρότερα...
Σήμερα δουλεύω και θα πάω σπίτι αύριο το πρωί. Και δε φτάνει μόνο αυτό... αλλά το επόμενο σάββατο γράφω εξετάσεις diploma...
Καλή μας επιτυχία λοιπόν στις εξετάσεις ιταλικών !!!:up:

Βρε αργόσχολες κυράτσες από χθες το βράδυ μέχρι τώρα 3 ολόκληρες σελίδες έχετε πρόχωρήσει μόνο σε ένα θέμα?!!!:blink: Πότε θα προλάβω να τα διαβάσω τόσα μηνύματα???

Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynx :D Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη :rolleyes:). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια... :P Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!! :lol: :lol: :lol:
Μα γιατί να διαλέξω ανάμεσα στα δύο? Δεν μπορώ να είμαι μια "Αργόσχολη ευκατάσταση τρελλή κυράτσα με αναισθητικό"? Μη στεναχωρήσω ούτε τον Lynx ούτε τον Neisseria που μπήκαν στον κόπο να μου δώσουν τέτοιους βαρυσήμαντους τίτλους...:rolleyes:
Μίκα τι σύμπτωση! Κι εγώ μόνο Crystal πίνω αλλά rose! To evian που πίνετε πάντως είναι πασέ. Υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο και πιο ακριβό εννοείτε, το Woss και απορώ κυρίες μου που δεν το γνωρίζετε!!!:confused: :confused: :confused:

κοριτσια καλησπερα.σημερα πηγαμε τη γκριζουλα μια γατουλα αδεσποτη που εχει εξημερωσει η αδερφη μου και την ταιζει στο σπιτι της γιαγιας στον κυριο πανο.ειναι εγγυος και την εχουν καταδαγκωσει τα αρσενικα,ετσι μετα το γιατρο την φεραμε στο σπιτι μας στην γλυφαδα.τη βαλαμε στο μπαλκονι(4 οροφος) και εκανε βολτες πανω στη κεραμοσκεπη(του 3 οροφου),εφαγε και ηταν μια χαρα.μεσα σε δευτερολεπτα την χασαμε απο τα ματια μας.η εχει κρυφτει καπου που δεν την βλεπουμε η πηδηξε πανω σε ενα δεντρο που ειναι διπλα στο μπαλκονι και κατευθειαν κατω στην αυλη.φωναζουμε με τη μελινα και δεν τη βρισκουμε.τι να κανουμε.εχουμε στεναχωρηθει πολυ:cry:

Πότε πήγες? Τι ώρα?:blink:

Mετα απο εμας!
Το ειπε και η κυρια Μιλλυ!;)
Ναι το θυμάμαι, αλλά δεν κατάλαβα ότι θα πήγαινε σημερα. Νόμιζα άλλη μερα. Φαντάζομαι ότι δεν ήταν κάποια από τις κοπέλες που περιμέναν όσο ήμασταν εκεί...

Ναι το θυμάμαι, αλλά δεν κατάλαβα ότι θα πήγαινε σημερα. Νόμιζα άλλη μερα. Φαντάζομαι ότι δεν ήταν κάποια από τις κοπέλες που περιμέναν όσο ήμασταν εκεί...

Α, δεν ξερω...:hmm: :hmm: :hmm:
Αλεξανδρα τι ωρα πηγες?

12.30 περιπου.μου ειπε οτι ειχες παει νωριτερα και πως εκατσε πολυ ησυχη η σαρδελα.ανεβοκατεβαινουμε συνεχεια στην αυλη και τη φωναζουμε αλλα τιποτα.πως ειναι δυνατον να χαθηκε απο τη μια στιγμη στην αλλη?δεν ξερω τι αλλο να κανω.την φεραμε εδω για να την φροντισουμε καλυτερα και τωρα ειναι μονο του σε ξενη γειτονια.πειτε καμια ιδεα τι να κανουμε?

νεφέλη, πιστεύω ότι κάπου έχει κρυφτεί και δεν την βλέπετε επειδή είναι καινούργιο το περιβάλλον, θα βγεί σιγά σιγά, δεν νομίζω να έφυγε έτσι σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει......:hmm:

Την καλησπερα μου και καλο μηνα σε ολους Δεν σας ξεχασα απλα ειμαι σε αλλη φαση λιγο φευγατη γενικως

Γεια σας παιδια!!!
Ελπιζω να βρεθει η γατουλα!!! Και περαστικα στη sardela διρατση (2 ρατσες)
Εγω εδω με εναν πονοκεφαλο που δεν φευγει με τιποτα.... Να, τα στερητικα μου ειναι. Δεν εφαγα σοκολατα.
Μου εχει χαλασει τη μερα το κεφαλι. Αλλα τουλαχιστον εφαγα καλυτερα σημερα (κοτοπουλακι) Ε, ηπια και κοκα κολα, δεν αντεξα. Ντροπη το ξερω. Και δεν αφηνω κανεναν να τρωει μπροστα μου. Ζηλευω.
Το πρωι παλι ειχα πεταλες αλλα με τη κορτιζονη εφυγαν. Να δουμε. Βρε τι παθαινει κανεις. Και το γελοιο ειναι πως αυτη την αντιβιωση την εχω ξαναπαρει.....
Θα κανω κι αλλη συνδεση με το λαπ τοπ γιατι με αυτη σε 4 ωρες χρησης εξαντλησε τα 20 megabite. Πλεον χρεωνομαι περαν του 20ευρου παγιου. Δεν λεει. Θα χρεωκοπησω. Ας την εχω για οταν λειπω αυτη....

ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση,παμε παλι στην αυλη μην ειναι πουθενα χωμενη.χριστινα περαστικα και υπομονη με την διατροφη,και εγω εχω συνδρομο στερησης με τη σοκολατα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back