Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναστασια,τι δινεις?εγω στις 18 Celi 3 γραπτα,προφορικα δεν ξερω ακομα ποτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα γυρισαμε απο τον κυριο πανο οπου ειχαμε παει οικογενιακως!
Και εχει και μια κινηση στο γυρισμο....Τα καημενα, σκασανε με τοση ζεστη!
Τελικα γυρισαμε, φαγανε και κοιμουνται του καλου καιρου!
Κατερινα, ο πεπε ειναι καλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια σας!
Τωρα γυρισαμε απο τον κυριο πανο οπου ειχαμε παει οικογενιακως!
Και εχει και μια κινηση στο γυρισμο....Τα καημενα, σκασανε με τοση ζεστη!
Τελικα γυρισαμε, φαγανε και κοιμουνται του καλου καιρου!![]()
Κατερινα, ο πεπε ειναι καλα?
όλα καλά Ελενίτσα?? ο μικρούλης?
Μονο η ουρα του θελει προσοχη γιατι ακομα δεν εχει ξεπερασει την μολυνση!Εχει μια πληγη τεραστια...
Μπορει να κοπει αν δεν βελτιωθει.
Και η σαρδελα ηταν μια κυρια(δεν το περιμενα!
), ησυχη ησυχη!Μονο στο αυτοκινητο την επιασαν τα παλαβα της, στο κτηνιατρειο ηταν μια χαρα!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας κρατάει βέβαια μούτρα, αλλά θα του περάσουν!
Παιδιά η Σαρδέλα είναι μια κούκλα. Τεράστια βέβαια (
) αλλά κούκλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Παιδιά η Σαρδέλα είναι μια κούκλα. Τεράστια βέβαια () αλλά κούκλα!
Ευχαριστουμε!
Αλλα και ο πεπε....
Και με ποια ρατσα ειπαμε οτι μοιαζουν τα αυτακια του πεπε????

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μουρίτσα του μοιάζει με Αβυσηνίας και τα αυτιά του είναι σαν του ΛΥΓΚΑ!!!!!!Και με ποια ρατσα ειπαμε οτι μοιαζουν τα αυτακια του πεπε????![]()
![]()
![]()
![]()

Μαρία Τσαΐρη
Νεοφερμένο μέλος
Καλό μεσημέρι!!!Πίστεψε υπάρχουν και χειρότερα...
Σήμερα δουλεύω και θα πάω σπίτι αύριο το πρωί. Και δε φτάνει μόνο αυτό... αλλά το επόμενο σάββατο γράφω εξετάσεις diploma...
Καλή μας επιτυχία λοιπόν στις εξετάσεις ιταλικών !!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πότε θα προλάβω να τα διαβάσω τόσα μηνύματα???Μα γιατί να διαλέξω ανάμεσα στα δύο? Δεν μπορώ να είμαι μια "Αργόσχολη ευκατάσταση τρελλή κυράτσα με αναισθητικό"? Μη στεναχωρήσω ούτε τον Lynx ούτε τον Neisseria που μπήκαν στον κόπο να μου δώσουν τέτοιους βαρυσήμαντους τίτλους...Καλημέρα! Μόλις διάβασα τη χτεσινή εποποιΐα του lynxΤα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη
). Δεν πειράζει... θα αρκεστώ στον τίτλο της "τρελής με το αναισθητικό" από τον φίλο μου τον mister γονόρροια...
Ασπασία, εσύ έχεις να διαλέγεις τώρα!!
![]()
![]()
![]()
Μίκα τι σύμπτωση! Κι εγώ μόνο Crystal πίνω αλλά rose! To evian που πίνετε πάντως είναι πασέ. Υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο και πιο ακριβό εννοείτε, το Woss και απορώ κυρίες μου που δεν το γνωρίζετε!!!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Πότε πήγες? Τι ώρα?![]()
Mετα απο εμας!
Το ειπε και η κυρια Μιλλυ!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το θυμάμαι, αλλά δεν κατάλαβα ότι θα πήγαινε σημερα. Νόμιζα άλλη μερα. Φαντάζομαι ότι δεν ήταν κάποια από τις κοπέλες που περιμέναν όσο ήμασταν εκεί...Mετα απο εμας!
Το ειπε και η κυρια Μιλλυ!![]()
Ναι το θυμάμαι, αλλά δεν κατάλαβα ότι θα πήγαινε σημερα. Νόμιζα άλλη μερα. Φαντάζομαι ότι δεν ήταν κάποια από τις κοπέλες που περιμέναν όσο ήμασταν εκεί...
Α, δεν ξερω...
Αλεξανδρα τι ωρα πηγες?
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να βρεθει η γατουλα!!! Και περαστικα στη sardela διρατση (2 ρατσες)
Εγω εδω με εναν πονοκεφαλο που δεν φευγει με τιποτα.... Να, τα στερητικα μου ειναι. Δεν εφαγα σοκολατα.
Μου εχει χαλασει τη μερα το κεφαλι. Αλλα τουλαχιστον εφαγα καλυτερα σημερα (κοτοπουλακι) Ε, ηπια και κοκα κολα, δεν αντεξα. Ντροπη το ξερω. Και δεν αφηνω κανεναν να τρωει μπροστα μου. Ζηλευω.
Το πρωι παλι ειχα πεταλες αλλα με τη κορτιζονη εφυγαν. Να δουμε. Βρε τι παθαινει κανεις. Και το γελοιο ειναι πως αυτη την αντιβιωση την εχω ξαναπαρει.....
Θα κανω κι αλλη συνδεση με το λαπ τοπ γιατι με αυτη σε 4 ωρες χρησης εξαντλησε τα 20 megabite. Πλεον χρεωνομαι περαν του 20ευρου παγιου. Δεν λεει. Θα χρεωκοπησω. Ας την εχω για οταν λειπω αυτη....
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Τα καλύτερα έχασα γαμώτο... Ο τίτλος "αργόσχολη ευκατάστατη κυράτσα" πολύ θα μου άρεσε (αλλά πού τέτοια τύχη