nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
η γκριζουλα εχει βαρυνει.πιστευω μεσα στο σαβ?κο να εχουμε μωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
.... έχω τις μαύρες μου:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μίκα περαστικά, δες τη θετική πλευρά, η κατσαρόλα είναι σε χειρότερη θέση απο σένα, για να μη πω για το πανί!
Αnabu μου 9 του μήνα θα βγει το μάθημα. Δοκιμάζω τις μαγικές μου ικανότητες.
Εργαζόμενες και μη καλή δουλειά.
Ελπίζω όσα παιδιά μας δίνανε , αλλά και όλα να πήγαν καλά.
Καλό σας βράδυ

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Χουζούρης έχει κατουρήσει όλο το σπίτι πάλι! Γ... το κερατάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν μου εφτανε η αλλεργια, δεν μου εφτανε που διεκοψα εξ αιτιας της τη θεραπεια με αντιβιωση και τωρα παλι πρεπει να αρχισω απο την αρχη, δεν μου εφτανε η διαιτα λογω κορτιζονης, επαθα και γαστρεντεριτιδα...... Κοιμηθηκα ελαχιστα κι εχω να κανω πολλα. Παλι μονη στο σχολειο και ειναι δυσκολη μερα. Αλλα πρεπει να γινω καλυτερα. Πως θα βγω απο το σπιτι ετσι;;;; Και δεν μπορω να παρω κατι....
Τα νευρα μου!!!
Ολα μαζι;;; Χρονια εχω να παθω κατι! Λογαριασμους κλεινουμε;;
Παω να σιδερωσω.......
Για πληντυριο χλωμο. Βρεχει
anabou
Διάσημο μέλος
! Σε καμμιά ώρα θα φύγω για σχολή να βρω τον καθηγητή της διπλωματικής και βαριέμαι
! Με τέτοιο καιρό κιόλας θέλω να μείνω στο κρεβατάκι μου αγκαλιά με τον Σάκη, το λάπτοπ και μια κούπα καφέ :cat:. Αλλά δυστυχώς δεν γίνεται
!Χριστίνα περαστικά, πράγματι η γαστρεντερίτιδα σου έλειπε!
rotonda
Δραστήριο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=7l74d1fmZbw
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και απ΄ότι λένε θα πάει έτσι μέχρι και την Παρασκευή...τουλάχιστον!!
Μας βλέπω μαζί με τις διακοπές να παίζουμε και Τζόκερ, Λόττο
γιατί θα θέλει πολύ τύχη για να πετύχουμε καλό καιρό φέτος!!
Περαστικά στίς αρρωστούλες!!!
rotonda
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

lalalalalalalalifeiswonderful lalalalalalalifeissofulloflove 

Καλημέέέέραααα!!!!
Σήμερα είμαστε μόνες μας στο γραφείο γιατί οι "βάρβαροι" λείπουν εκτός Αθήνας σε ραντεβού!!!! Θα κάνω party στο γραφείο!!!!
Έφτιαξα καφέ και θα πάω να τον πιώ στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου με τη βρόχή να πέφτει και θέα την Πλ.Κολωνακίου και στο βάθος τον Υμηττό συννεφιασμένο! Γιούπιιιιιι!!!! Ησυχία σήμερα! Άντε να στρώσουν λίγο τα νεύρα μου....
P.S. Χριστινάκι περαστικά και υπομονή...
Ροτόντα είδα το βίντεο με την φιλόμουση γάτα και...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδικα την παρασκευη επρεπε τελικα να κατσω να δουλεψω μεχρι αργα
γιατι εφυγα γμτ-δεν το λεω γιατι ηθελα να παρακολουθω τι γινεται αλλα γιατι λατρευω τη δουλεια

myrtos
Δραστήριο μέλος
Εγω εχω γαλλικα και μετα δινω στο πανεπιστημιο.
Χθες κατσαμε με τις συμφοιτητριες μου μεχρι τη 1 μεχρι να τελειωσουμε αυτη την κ@&%παρασταση!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool