Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπερα!μικα περαστικα!σημερα αρχισα διαιτα σε μια πολυ καλη διαιτολογο.ειχε και μια μια περσικη γατουλα κουκλα και ενα λυκοσκυλο.ηταν πολυ γλυκουλια μαζι:) η γκριζουλα εχει βαρυνει.πιστευω μεσα στο σαβ?κο να εχουμε μωρα:baby: :baby: :baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε παιδιά έχουν τίποτα οι πλανήτες σήμερα??????? δεν πάω καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι έπαθες βρε Μιμίκα?

ψυχολογικά!! ξέρω και γω:( .... έχω τις μαύρες μου:greycat:

΄Καλώς τα μου. 'Εχουμε και λέμε:
Μίκα περαστικά, δες τη θετική πλευρά, η κατσαρόλα είναι σε χειρότερη θέση απο σένα, για να μη πω για το πανί!:inlove:
Αnabu μου 9 του μήνα θα βγει το μάθημα. Δοκιμάζω τις μαγικές μου ικανότητες.:rolleyes:
Εργαζόμενες και μη καλή δουλειά.:rolleyes:
Ελπίζω όσα παιδιά μας δίνανε , αλλά και όλα να πήγαν καλά.:inlove:
Καλό σας βράδυ:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :whistle:

Δεν τα κατάφερα να μπω μέσα από το πρωί. Έπηξα στη δουλειά και τώρα είμαι όλο νεύρα!!!!
Ο Χουζούρης έχει κατουρήσει όλο το σπίτι πάλι! Γ... το κερατάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!

Καλημερα παιδια.
Δεν μου εφτανε η αλλεργια, δεν μου εφτανε που διεκοψα εξ αιτιας της τη θεραπεια με αντιβιωση και τωρα παλι πρεπει να αρχισω απο την αρχη, δεν μου εφτανε η διαιτα λογω κορτιζονης, επαθα και γαστρεντεριτιδα...... Κοιμηθηκα ελαχιστα κι εχω να κανω πολλα. Παλι μονη στο σχολειο και ειναι δυσκολη μερα. Αλλα πρεπει να γινω καλυτερα. Πως θα βγω απο το σπιτι ετσι;;;; Και δεν μπορω να παρω κατι....
Τα νευρα μου!!!
Ολα μαζι;;; Χρονια εχω να παθω κατι! Λογαριασμους κλεινουμε;;
:( :( :mad: :mad:
Παω να σιδερωσω.......
Για πληντυριο χλωμο. Βρεχει

Καλημέρα :up:! Σε καμμιά ώρα θα φύγω για σχολή να βρω τον καθηγητή της διπλωματικής και βαριέμαι :redface:! Με τέτοιο καιρό κιόλας θέλω να μείνω στο κρεβατάκι μου αγκαλιά με τον Σάκη, το λάπτοπ και μια κούπα καφέ :cat:. Αλλά δυστυχώς δεν γίνεται:(!

Χριστίνα περαστικά, πράγματι η γαστρεντερίτιδα σου έλειπε!

Καλημέρα και... καλό χειμώνα! Τι μπουρίνι ήταν αυτό το πρωινό; Αλλά καλύτερα που ξέσπασε, έτσι θα νιώσουμε πολύ καλύτερα ύστερα από τον χτεσινό αρρωστημένο καιρό. Μιμικάκι, έφτιαξαν καθόλου τα κέφια σου; Χριστίνα, περαστικά ("μπόρα" είναι, θα περάσει)...

Καλημέρα , εργασία και χαρά , έλα να ανεβάσουμε διαθέσεις πάμε όλοι μαζί lalalalalalala…….
https://www.youtube.com/watch?v=7l74d1fmZbw

Καλημέρα....μα καλά στο Λονδίνο είμαστε?????
και απ΄ότι λένε θα πάει έτσι μέχρι και την Παρασκευή...τουλάχιστον!!:down:
Μας βλέπω μαζί με τις διακοπές να παίζουμε και Τζόκερ, Λόττο
γιατί θα θέλει πολύ τύχη για να πετύχουμε καλό καιρό φέτος!!
Περαστικά στίς αρρωστούλες!!!

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle: lalalalalalalalifeiswonderful lalalalalalalifeissofulloflove :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Καλημέέέέραααα!!!! :P :D :lol: Σήμερα είμαστε μόνες μας στο γραφείο γιατί οι "βάρβαροι" λείπουν εκτός Αθήνας σε ραντεβού!!!! Θα κάνω party στο γραφείο!!!!:up: :up: :up:
Έφτιαξα καφέ και θα πάω να τον πιώ στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου με τη βρόχή να πέφτει και θέα την Πλ.Κολωνακίου και στο βάθος τον Υμηττό συννεφιασμένο! Γιούπιιιιιι!!!! Ησυχία σήμερα! Άντε να στρώσουν λίγο τα νεύρα μου....;) :happy: :rolleyes:
P.S. Χριστινάκι περαστικά και υπομονή...

Καλημέρα σας. Περαστικά στις άρρωστες, καλό στέγνωμα στις βρεγμένες, καλό βρέξιμο στις στεγνωμένες κ.λ.π.:rolleyes:
Ροτόντα είδα το βίντεο με την φιλόμουση γάτα και... :inlove:

καλημερα σε ολους και περαστικα στη χριστινουλα..πω πω πριν λιγο ηρθα γραφειο και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω-δεν λεει να λειψει κανεις 3ημερο και γινονται σημεια και τερατα:D ειδικα την παρασκευη επρεπε τελικα να κατσω να δουλεψω μεχρι αργα:lol: :lol: γιατι εφυγα γμτ-δεν το λεω γιατι ηθελα να παρακολουθω τι γινεται αλλα γιατι λατρευω τη δουλεια:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cool:

Kαλημερα...
Εγω εχω γαλλικα και μετα δινω στο πανεπιστημιο.
Χθες κατσαμε με τις συμφοιτητριες μου μεχρι τη 1 μεχρι να τελειωσουμε αυτη την κ@&%παρασταση!:mad:

καλημερα!χριστινακι περαστικα, ολα μαζι σου επεσαν, αλλα σκεψου θετικα!λενε πως βοηθαει για να γινεις πιο γρηγορα καλα.φευγω για πατρα σημερα και θα μαρτυρισω με τετοιο καιρο.και φυσικα με το που θα φτασω εχω να κανω γενικη καθαριοτητα με τη λιλα να παιρνει απο πισω και να θελει να βουτηξει τη σκουπα.ο καιρος μου την εχει δωσει:down: ειναι χαλια:down:

καλημεραααααααααααα τι κανεις να εισαι παντα καλααααααα τραλλαλαλαλα εγω βαριεμαι που ζω θελω αδειαααα

Καλησπέρα. Από το πρωί τώρα αξιώθηκα να μπω...Σκατοδουλειά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back