Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter nena
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αnabu μου δέξου τα θερμά συλληπητήρια του Βαρνάβα της κατσαρίδας μας. Αποστέλλουμε τάχιστα στέφανο εκ βρύων και άλλων συναφών ποοειδών (άσχετο είναι τα βρύα πόες και μη ρωτήσει καμιά σας "τι είναι πόες;"), αρωματισμένο με ένα διακριτικό αλλά καλόγουστο άρωμα μούχλας. Έχε το νου σου στο σιφόνι της τουαλέττας 'ώστε να μπορέσεις να το παραλάβεις.:rolleyes: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα όλη μέρα!:) εμένα αυτόν το καιρό ένα τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι, και ο φρου με κοιτάζει σαν χαζός να χορεύω!!:P :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αnabu μου δέξου τα θερμά συλληπητήρια του Βαρνάβα της κατσαρίδας μας. Αποστέλλουμε τάχιστα στέφανο εκ βρύων και άλλων συναφών ποοειδών (άσχετο είναι τα βρύα πόες και μη ρωτήσει καμιά σας "τι είναι πόες;"), αρωματισμένο με ένα διακριτικό αλλά καλόγουστο άρωμα μούχλας. Έχε το νου σου στο σιφόνι της τουαλέττας 'ώστε να μπορέσεις να το παραλάβεις.:rolleyes: :P
Τα βρύα δεν νομίζω να είναι πόες. Επίσης για το σιφόνι έχω προνοήσει το έχω καπακώσει με το χαλάκι. Δεν ξέρω από πού προήλθε!

Μιμικάκι εμένα όταν με πιάνει το παρτσακλό μου και χορεύω ο Σάκης σελινιάζεται κι αυτός και κάνει τούμπες. Άμα δεν ταιριάζαμε... :whistle:

καλημέρα όλη μέρα!:) εμένα αυτόν το καιρό ένα τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι, και ο φρου με κοιτάζει σαν χαζός να χορεύω!!:P :D
και δικό μου αγαπημένο τραγούδι αυτη την εποχή !!!

Καλημερα και εγω το ακουω αυτο το κομματι σινεχεια μπας και ανεβω λιγο.:(

Καλημερα σε ολους μετα μουσικης η μη.....
:) :) :)
Νερινα να πανε ολα καλα με το χορο. Οι κατσαριδες αληθεια θα βρουν τροπο να μπουν. Ατιμες..... Δε λες παλι καλα που ειχε ηδη απδημησει;;;;
Σημερα αγγαρεψα τη μαμα να μου δειξει πως γινονταιτα γεμιστα. Οποτε θα φαμε!!!! ΠΑρτυ θα κανουν οι αντρες του σπιτιου...
:lol: :lol: :lol:
Και δεν εχω δουλεια, θα κοιμηθω..... Γιουπι!!!!
Παρασκευη Γιαννενα οποτε μαζευω τις δουλιτσες, αλλα χαλαρα
Να ειστε καλα!!!

Πω πω , ούτε τα λαλαλαλα ούτε τα λου λου λου μου κάνουν τίποτα πλέον , έπεσαν οι ρυθμοί μου αυτή την ώρα , θέλω μαμ και νάνι !!! :(

Εμένα πάντως με ανέβασε!!!!!!!!!Ωραίο! Ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν ήταν το τραγουδάκι! thanx!!! :D

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!!!!:)

δεν λεω πολυ ωραιο το τραγουδι(το τραγουδαω και εγω κανα μηνα:lol: ) αλλα τον ατιμο μου εκλεψε το ονομα:down: Σιγουρα ειμαι μεγαλυτερη του! Θα κανω καταγγελια στο νονο του τελος!:lol:

δεν λεω πολυ ωραιο το τραγουδι(το τραγουδαω και εγω κανα μηνα:lol: ) αλλα τον ατιμο μου εκλεψε το ονομα:down: Σιγουρα ειμαι μεγαλυτερη του! Θα κανω καταγγελια στο νονο του τελος!:lol:

:lol: :lol: και εγω αυτο σκέφτηκα! καλά και αυτος γυναικείο όνομα??:P :hmm:

Καλό είναι , αλλά τρελή αντιγραφή από το I just died in your arms tonight! Το αναφέρει και κάποιος άλλος στα σχόλια στο youtube άρα δεν είναι μόνο η ιδέα μου!

Αχ είναι τέλειο! Το βρήκα και σε mp3!! :)

Καλό είναι , αλλά τρελή αντιγραφή από το I just died in your arms tonight! Το αναφέρει και κάποιος άλλος στα σχόλια στο youtube άρα δεν είναι μόνο η ιδέα μου!

Κι εγώ όταν είχα πρωτοακούσει τη εισαγωγή είχα την εντύπωση πως ήταν κάποια διασκευή του I just died in your arms tonight.. Κρίμα που δεν ήταν τελικά διασκευή γιατί αυτό το τραγούδι μου θυμίζει παλιές αγνές εποχές...:rolleyes: :redface:

:lol: :lol: και εγω αυτο σκέφτηκα! καλά και αυτος γυναικείο όνομα??:P :hmm:

βασικα ειναι αντρικο ονομα Φιλανδεζικο:lol: :lol:

Καλημέρα. Παιδί ένα άρρωστο σπίτι, παιδί δύο σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος στο δωμάτιο των παιδιών επιβλέπει τους εργάτες που χτίζουν μια πολυκατοικία απέναντι, χελώνες στο μπαλκόνι πια έχουν για την ώρα μια εμμονή με τον τοίχο που ακουμπάει το ενυδρείο τους, εγώ έχω κοιμηθεί και δεν έχω κοιμηθεί, έβλεπα και ένα όνειρο ότι βρήκα μια γκρί αρζάν γατούλα για να ζευγαρώσει ο Μαντού και ο Μαντού την ερωτεύτηκε αλλά αυτή τον έγραφε και μετά με κλώτσαγε η Νερίνα και ξύπναγα, μια ευτυχία ένα πράγμα.
Πόπη είσαι καλά;
Καλή μέρα να περάσετε σήμερα:redface:

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μια μέρα χαράς και εργασίας...

καλημέρα σε όλους,
καιρό έχουμε να τα πούμε! Τα γατιά σήμερα έχουν αφηνιάσει. Τρέχουν σαν καρτούν πάνω κάτω στο σπίτι, αλλαλάζοντας.
Τις τελευταίες μέρες παραδόξως κοιμάμαι καλά.
Μιμικάκι, για πρωι, πολύ ανεβαστικό το τραγουδάκι. Νερίνα, στο σχολείο είχα ντυθεί θρακιώτισσα (πάνε χρόνια από τότε) και είχα βγάλει κυριολεκτικά μαρτυρήσει. Αλλα έχουν όντως φοβερούς χορούς. Κουράγιο στη μικρή σου..
Κουράγιο σ'ολους γενικότερα. Μια καινούργια μέρα ξεκινά:)

Καλημέρα! Άντε, άλλη μια μέρα και μετά Σ/Κ!!!:up: :up: :up: Γιατί χαίρομαι βέβαια δεν ξέρω, αφού κάθε Σ/Κ στο σπίτι κουράζομαι περισσότερο. Τουλάχιστον εκεί δε βλέπω αντιπαθητικές φάτσες...:/:

βασικα ειναι αντρικο ονομα Φιλανδεζικο:lol: :lol:
Σωστά π.χ. Mika Hakkinen. Πως πάει το χεράκι Μίκα? Ο μπαμπάς καλύτερα?

Καλημέρα. 1 και σήμερα!!! Αντε να ρθει το ΣΚ.
ΚΑλημερα σε ολες και όλους!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back