Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
εμένα αυτόν το καιρό ένα τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι, και ο φρου με κοιτάζει σαν χαζός να χορεύω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Τα βρύα δεν νομίζω να είναι πόες. Επίσης για το σιφόνι έχω προνοήσει το έχω καπακώσει με το χαλάκι. Δεν ξέρω από πού προήλθε!Αnabu μου δέξου τα θερμά συλληπητήρια του Βαρνάβα της κατσαρίδας μας. Αποστέλλουμε τάχιστα στέφανο εκ βρύων και άλλων συναφών ποοειδών (άσχετο είναι τα βρύα πόες και μη ρωτήσει καμιά σας "τι είναι πόες;"), αρωματισμένο με ένα διακριτικό αλλά καλόγουστο άρωμα μούχλας. Έχε το νου σου στο σιφόνι της τουαλέττας 'ώστε να μπορέσεις να το παραλάβεις.![]()
![]()
Μιμικάκι εμένα όταν με πιάνει το παρτσακλό μου και χορεύω ο Σάκης σελινιάζεται κι αυτός και κάνει τούμπες. Άμα δεν ταιριάζαμε...

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
και δικό μου αγαπημένο τραγούδι αυτη την εποχή !!!καλημέρα όλη μέρα!εμένα αυτόν το καιρό ένα τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι, και ο φρου με κοιτάζει σαν χαζός να χορεύω!!
![]()
![]()
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νερινα να πανε ολα καλα με το χορο. Οι κατσαριδες αληθεια θα βρουν τροπο να μπουν. Ατιμες..... Δε λες παλι καλα που ειχε ηδη απδημησει;;;;
Σημερα αγγαρεψα τη μαμα να μου δειξει πως γινονταιτα γεμιστα. Οποτε θα φαμε!!!! ΠΑρτυ θα κανουν οι αντρες του σπιτιου...
Και δεν εχω δουλεια, θα κοιμηθω..... Γιουπι!!!!
Παρασκευη Γιαννενα οποτε μαζευω τις δουλιτσες, αλλα χαλαρα
Να ειστε καλα!!!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
καλημέρα όλη μέρα!εμένα αυτόν το καιρό ένα τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι, και ο φρου με κοιτάζει σαν χαζός να χορεύω!!
![]()
![]()
δεν λεω πολυ ωραιο το τραγουδι(το τραγουδαω και εγω κανα μηνα
) αλλα τον ατιμο μου εκλεψε το ονομα
mimikaki
Διάσημο μέλος
δεν λεω πολυ ωραιο το τραγουδι(το τραγουδαω και εγω κανα μηνα) αλλα τον ατιμο μου εκλεψε το ονομα
Σιγουρα ειμαι μεγαλυτερη του! Θα κανω καταγγελια στο νονο του τελος!
![]()
και εγω αυτο σκέφτηκα! καλά και αυτος γυναικείο όνομα??

chrisidor
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα όλη μέρα!εμένα αυτόν το καιρό ένα τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι, και ο φρου με κοιτάζει σαν χαζός να χορεύω!!
![]()
![]()
Αχ είναι τέλειο! Το βρήκα και σε mp3!!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Καλό είναι , αλλά τρελή αντιγραφή από το I just died in your arms tonight! Το αναφέρει και κάποιος άλλος στα σχόλια στο youtube άρα δεν είναι μόνο η ιδέα μου!
Κι εγώ όταν είχα πρωτοακούσει τη εισαγωγή είχα την εντύπωση πως ήταν κάποια διασκευή του I just died in your arms tonight.. Κρίμα που δεν ήταν τελικά διασκευή γιατί αυτό το τραγούδι μου θυμίζει παλιές αγνές εποχές...

Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
και εγω αυτο σκέφτηκα! καλά και αυτος γυναικείο όνομα??
![]()
![]()
βασικα ειναι αντρικο ονομα Φιλανδεζικο

Πόπη είσαι καλά;
Καλή μέρα να περάσετε σήμερα

rotonda
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
καιρό έχουμε να τα πούμε! Τα γατιά σήμερα έχουν αφηνιάσει. Τρέχουν σαν καρτούν πάνω κάτω στο σπίτι, αλλαλάζοντας.
Τις τελευταίες μέρες παραδόξως κοιμάμαι καλά.
Μιμικάκι, για πρωι, πολύ ανεβαστικό το τραγουδάκι. Νερίνα, στο σχολείο είχα ντυθεί θρακιώτισσα (πάνε χρόνια από τότε) και είχα βγάλει κυριολεκτικά μαρτυρήσει. Αλλα έχουν όντως φοβερούς χορούς. Κουράγιο στη μικρή σου..
Κουράγιο σ'ολους γενικότερα. Μια καινούργια μέρα ξεκινά

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί χαίρομαι βέβαια δεν ξέρω, αφού κάθε Σ/Κ στο σπίτι κουράζομαι περισσότερο. Τουλάχιστον εκεί δε βλέπω αντιπαθητικές φάτσες...
Σωστά π.χ. Mika Hakkinen. Πως πάει το χεράκι Μίκα? Ο μπαμπάς καλύτερα?βασικα ειναι αντρικο ονομα Φιλανδεζικο![]()
![]()
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑλημερα σε ολες και όλους!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool