Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Χτές κάναμε τα εμβολιάκια μας, Τσόκο, Ρούπι, απο βδομάδα κανονίζεται και η στείρωση της Μπουμπούς και της ΜΠλάκυς!!!
Επίσης κανονίζονται επεναληπτικές εξετάσεις αλλεργιοτέστ για τον μικρό μου..και πάει λέγοντας!!!!
α, και μην ξεχάσω, πάω και εγώ έναν ορθοπεδικό γιατί το αριστερό χέρι με πεθαίνει...
Κατά τα αλλά....ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Έχω λιώσει με το λάπτοπ και την διπλωματική
! Ο μόνος που χαίρεται με αυτή την κατάσταση είναι ο Σάκης επειδή είμαι πολλές ώρες σπίτι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, πως θα περάσει η μεραααααααααααααααααααααααααααααααααα??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Γεια σε ολους!!!
Περαστικα στη μικρη σου Νερινα, Anabu καλα κουραγια, vana περαστικα με το χερι!!!
Σημερα εκανα δουλιτσες, σιδερωσα.... Ετοιμαζομαι για αυριο. Πεταμε και νωρις, το μαυρο χαραμα θα ξεκινησουμε....
Στο φροντιστηριο εχω δουλιτσες αφθονες μιας και θα λειπουμε αυριο να ειναι ολα ετοιμα για τη καθηγητρια. Και μετα να ετοιμασω τα πραγματα.
Βαρεθηκα να τα σιδερωνω..... Καθε Σ/Κ με το βαλιτσωμα και να μη τα φορεσω χαλια γινοντα.....
Παντως θα παρω και το λαπτοπ μαζι και θα τα λεμε!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ από αναβολή σε αναβολή το πάω, με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί τώρα τρία πλυντήρια ασιδέρωτα που με περιμένουν στο σπίτι...αχ και γω δεν αντέχω αλλό σιδεροοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πληρώθηκα!!!
Αλλά όπως τα πήρα τα έδωσα πάλι...

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ από αναβολή σε αναβολή το πάω, με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί τώρα τρία πλυντήρια ασιδέρωτα που με περιμένουν στο σπίτι...![]()
πρέπει το σαββατο να κατσω και να τα σιδερωσω οπωσδήποτε

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα να και λίγο αργαΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πληρώθηκα!!!
![]()
![]()
Αλλά όπως τα πήρα τα έδωσα πάλι...![]()
πληρώθηκες???? μπραβο! και όπως τα πήρες τα έδωσες???????????? μα τι ειναι αυτα που λες δεν το πιστευω πως γίνεται αυτό

mimikaki
Διάσημο μέλος
πληρώθηκες???? μπραβο! και όπως τα πήρες τα έδωσες???????????? μα τι ειναι αυτα που λες δεν το πιστευω πως γίνεται αυτό![]()
![]()
Ειναι απίστευτο να περνάνε τόσα χρήματα από τα χέρια σου και μετα να εξαφανίζονται!!
ούτε ο κοπερφιλντ τέτοιο μαγικό!!!

anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγω αν δεν μαζευτουν 7,8 πλυντηρια να μην εχω πού να τα βαλω δύσκολα ξεκινάω......
Mika
Δραστήριο μέλος
αχ και γω δεν αντέχω αλλό σιδεροοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
Κι εγώ από αναβολή σε αναβολή το πάω, με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί τώρα τρία πλυντήρια ασιδέρωτα που με περιμένουν στο σπίτι...![]()
Εγω παλι εχω γλυτωσει.
Μιας και ο μπαμπας ειναι καθηλωμενος μεχρι τον οκτ. Τον εχουμε βαλει να σιδερωνει και τα τραπεζομαντηλα των μαγαζιων και τα ρουχα μας!!!
Του λεω ''αντε μπας και τουλαχιστον βγαζεις τα λεφτα για το φαι σου''
Ειμαι κακια το ξερω
Πανω να διαβασω αναπτυξη του παιδιου για την εξεταστικη....

Mika
Δραστήριο μέλος
Ουφ, καλο βραδυ...![]()
Πανω να διαβασω αναπτυξη του παιδιου για την εξεταστικη....![]()
Καημενο
Καλο διαβασμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
! Έρχονται κάτι δεκαοχτούρες στην αυλή και ο Σάκης έχει πάθει σοκ. Πριν λίγο πήρε φόρα, έπεσε πάνω στο μισάνοιχτο παντζούρι
και όρμησε στο έρημο πτηνο. Εννοείται ότι δεν το έπιασε
. Το γελοίο του πράγματος είναι ότι μετά καθόταν η δεκαοχτούρα με το boyfriend/girlfriend πάνω στην πέργκολα και τον κοιτούσαν καλά καλά
! Αυτός γκρίνιαζε, τώρα έχει βυθιστεί στη μαύρη θλίψη
. Καλά να πάθει να μάθει να φέρεται που την είδε κυνηγός ξαφνικά
!Αισιοδοξώ κι εγώ ότι σήμερα-αύριο θα πληρωθώ από την τρελή ενοικιάστρια. Για να δούμε, για να δούμε
. Μίκα ο δικός μου μετά το έμφραγμα έχει πάθει μια εμμονή με τα πιάτα, δεν προλαβαίνει να πέσει πιάτο στον νεροχύτη και το πλένει. Η μαμά μου παρακαλά να πάθει εμμονή και με το σίδερο αλλά προς το παρόν τζίφος.
Σαρδέλα καλή επιτυχία με το μάθημα.
Πόπη αν γιορτάζεις χρόνια σου πολλά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool