Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερες!
Πολλες φορες απλα πεφτουνε τα καημενα απο τις φωλιεςΤο εχω δει πολλες φορες εδω στον δικο μας κηπο
Ναι, το ξέρω αλλά είπα:
'' Δεν ήταν κάτω από κάποιο δέντρο, αλλά σε ανοιχτό χώρο.''
Δεν είχε πάνω του κάποιο δέντρο. Οπότε δεν μπορεί να έπεσε από τη φωλιά κατευθείαν. Σκέφτηκα μήπως το μετέφερε η μητέρα του προς τη φωλιά και έπεσε το μικρούλι στην πορεία.. Αλλά δεν ξέρω αν τα μεταφέρουν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
βγαινει το πρωτο γατακι!καντε μια ευχη να πανε ολα καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
καλημερα!η γκριζουλα γενναει![]()
![]()
βγαινει το πρωτο γατακι!καντε μια ευχη να πανε ολα καλα
όλα με έναν πόνο εύχομαι!!!!
καλώς να τα δεχτείς!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με το καλό να έρθουν τα μωράκια!!!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Με το καλό να γεννήσει η γκριζούλα. Περιμένουμε νέα για τις εξελίξεις και φωτογραφίες!καλημερα!η γκριζουλα γενναει![]()
![]()
βγαινει το πρωτο γατακι!καντε μια ευχη να πανε ολα καλα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε, πήγαινε να κάνεις τη μαμή στη μέλλουσα μανούλα!
Καλώς να τα δεχτείτε!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πως θα κυκλοφορήσω στο δρόμο? Θα λένε ότι μου'χει μαυρίσει το μάτι ο άνδρας μου...
Ή καλύτερα να ζητήσω αποζημίωση για εργατικό ατύχημα και κακομεταχείριση στο χώρο εργασίας?
Βικτώρια, με χτυπάει το αφεντικό μου, τι να κάνω???:cry::cry::cry:
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Μου έτυχε κάτι εντελώς χαζό! Χτυπάει το τηλέφωνο από το κέντρο για να μου περάσουν γραμμή, πάω να το σηκώσω και τρώω με φόρα το ακουστικό το οποίο είναι ασήκωτο στο "μήλο" κάτω από το αριστερό μάτι! Μου έφυγε από το χέρι, τι στο δ**&λο έφινε δεν κατάλαβα! Μιλάμε μου'ρθε ζαλάδα από τον πόνο! Πετάχτηκα αμέσως και πήγα κι έβαλα πάγο κι ένα κέρμα για να μην πριστεί, αλλά παρόλα αυτά έχει πριστεί κι έχει κοκκινισει και φωβάμαι επειδή είναι κοντά στο μάτι μη μελανιάσω!!!Πως θα κυκλοφορήσω στο δρόμο? Θα λένε ότι μου'χει μαυρίσει το μάτι ο άνδρας μου...
Ή καλύτερα να ζητήσω αποζημίωση για εργατικό ατύχημα και κακομεταχείριση στο χώρο εργασίας?
![]()
Βικτώρια, με χτυπάει το αφεντικό μου, τι να κάνω???:cry::cry::cry:
Kαημενοοοο
...Την επαθε και η μαμα μου ετσι μια φορα, επλενε το προσςπο τησ και οπςσ πηγε να το ξεπλυνει εσκυψε και χτυπησε το ματι στη βρυση. Δανια ημασταν και ο πατερας μου Κω, και καθε φορα που ελεγε την ιστορια , τισ λεγανε ναι ναιιιιι ολες αυτο λενε....
Ελπιζω να μην μαυρισει παντως!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Χαχαχαχα, αγωγή βέβαια! Θα του πάρουμε και τα σώβρακα!![]()
Μπλιαχ! Ελπιζω να ειναι τπτ καινουργια Αρμανι

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπλιάάάάχχχχ!!!! Να μου λείπει....Χαχαχαχα, αγωγή βέβαια! Θα του πάρουμε και τα σώβρακα!![]()
Για Armani τον κόβω γιατί όλα του τα ρούχα/παπούτσια είναι σινιέ αλλά ευχαριστώ δε θα πάρω....Μπλιαχ! Ελπιζω να ειναι τπτ καινουργια Αρμανι![]()
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημε εδινα και αντ-εγραψα πολυ καλα!
Πανοραμικη θεα στο γραπτο της μπροστινης μου(η οποια ειναι και φιλη μου) και το 9αρακι το επιασα!
Σε ποιο θεμα γραφαμε για τον αιλουρο?
Θελω να γραψω κατι, μην το γραψω στο ασχετο.
anabou
Διάσημο μέλος
; Περαστικά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Όταν είχα χτυπήσει εγώ στο πρόσωπο, όποτε με ρωτούσαν έπαιρνα περίλυπο ύφος και έλεγα "ναι... με χτυπάειειει!! επειδή αρνούμαι να υποκύψω στις διεστραμμένες του απαιτήσεις" (εννοείται ότι ήταν μπροστά και έψαχνε να βρει τρύπα να κρυφτεί ο καημένος...)

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχαμε τρεχάματα σήμερα... Σπάσαν κάτι ράματα της γατούλας μας και πήγαμε δυο φορές μέχρι το γιατρό... Δεν ξέρω αν έκανα τελικά καλά που την στείρωσα, νιώθω οτί την έχω ταλαιπωρήσει πολύ την καημένη...
Σε πόσο καιρό θα φύγουν τα ράματα ξέρετε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool