Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΚΑλησπέρα παιδια!!!
Μονη στο φροντιστηριο αλλα της πρωτης ωρας τα παιδια δεν ηρθαν. Κατι η ζεστη, κατι μια τεμπελια..... Πινω καφε λοιπον.
Νefeli καλα να πανε όλα και καλως να τα δεχτεις!!!
Νιάου μου λυπάμαι για το πουλάκι....
Ασπασία μιας και δεν πηρες την αναρρωτικη να η ευκαιρια. Κατι σε πονοκεφαλο και ζαλάδα να έλεγες;;; Περαστικα πάντως....
Αυριο εχουμε να παμε Αγρίνιο, αλλα θα επιστέψουμε. Απλα πρεπει να ειμαστε εκει 10 το πρωι και άρα θα σηκωθούμε χαράματα. Και σημερα εχει φαγητο με κατι συναδελφους από Βόριο Ελλαδα, θα πάει αργά...
:/: :/: :/:
Αλλά Κυριακή στο σπίτι.....
:) :lol: :up: :lol: :)
Γούπι!!!!! Λεω να κλεισω πορτες παραθυρα και να μη δουμε ανθρωπο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κι εμάς ευτυχώς μία πρόσκληση που είχαμε για αύριο ματαιώθηκε!!!! ΤΕΛΕΙΑ! Σάββατο βράδυ μπροστά στην TV με τις πυτζάμες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζηλεύω......

Αχ κι εμάς ευτυχώς μία πρόσκληση που είχαμε για αύριο ματαιώθηκε!!!! ΤΕΛΕΙΑ!
Βικτωρια, μήπως αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έρθεις και για καφέ το απόγευμα;; ;) :P :rolleyes: :up:

περαστικα ασπασια, αθλιες συνθηκες εργασιας και εργατικο ατυχημα σε βλεπω να τους τα παιρνεις καλα:lol: :lol: :lol:
ειμαι μια ευτυχισμενη μαμα της μαμας γατας.αντε αυριο που θα βρεθουμε θα σας δειξω φωτογραφιες.

Εγώ πριν λίγο κατάφερα να μπω σκαστή.. είμαι στο εξοχικό που εχω ιντερνετ αλλά με το που πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή καηκε.. εκανε ένα θόρυβο και έσβησαν όλα..:blink::/: ευτυχώς που το αγόρι μου έχει λαπτοπ και μπήκα..;) ξύπνησα απο την στέρηση του mycat..δεν άντεχα να μην μπω να δω τι γίνεται αν και δεν τα πρόλαβα όλα.. Νεφέλη να σου ζήσουν τα μωράκια..
Ελπίζω αύριο να έχω περισσότερο χρόνο να διαβάσω τα νέα σας..:)
Καλημέρα!!!

Καλημέρα :up:!

Καλημέρα!
Θέλω θάλασσααααα:cool:

ζεστη πολυυυυυ.....Ακομα και η θαλασσα καιει :D

Μην μιλάτε για θάλασσα :cry::cry::cry::cry:!!!!!!! Δεν το αντέχω :whistle:!!!!!!!

Τέτοια ώρα μάλλον καλησπέρα πρέπει να πω... Είναι μόλις 15:30 και είμαι ήδη πτώμα. Από το πρωί δουλειές. Πήγα το μωρό και τον Χιόνη στο Αιλουρο, τον Χιόνη για χάπι αποπαρασίτωσης και το μωρό για βόλτα. Ήταν εκεί ακόμα η Σαρδέλα, η Νεφέλη και ο Brainstorm. Το μωράκι πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά και γύρναγε κι εξερευνούσε το χώρο, ενώ ο Χιονούλης μου είχε τρομοκρατηθεί και είχε κρυφτεί. Αυτό το πράγμα, το φόβο για το αυτοκίνητο δεν θα τον ξεπεράσουμε ποτέ...:( Ο Χιόνης έχει πάρει σχεδόν μισό κιλό, είναι τώρα 5,700 και το μικρό έφτασε 800 γρ.:up: :up: :up:
Μετά τα "παιδιά" σπίτι και εμείς 2 super marke, Lidl & Μαρινόπουλο, τακτοποίημα τα ψώνια, μαγείρεμα και μόλις πριν 10' τελείωσα και μπήκα να δω τα νέα σας. έχουμε και την συναντηση στο Μοναστηράκι το απόγευμα. Υπό άλλες συνθήκες θα το ακύρωνα γιατί είμαι ερέιπιο, αλλά θα πάω και μάλλον δε θαπάω στο beach party που έχω μετά. :hmm: Πάω για μαμ και λίγη ξεκούραση. Τα λέμε το βράδυ...:happy:

Καλησπερα!!!! ειχα μαθημα και γυρισα πριν απο καμια ωρα. εκανα μπανιο το αρρωστουλι μωρο μου. θα φαω κατι και θα παω για υπνο. με εχουν παρατησει ολοι μονη μου γιατι εχω διαβασμα και δεν μπορω να ακολουθησω. θελω κι εγω θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που θα παει δεν θα περασει ο ιουλιος, θα κανω κι εγω μπανακι!!!!!
γεια σας!!!!

Hello!!! Ουφ τι μέρα κι αυτή!! Από χθες άρχισα τις δουλειές και τελείωσα πριν λίγο (εε κοιμήθηκα το βράδυ λίγο) είμαι πτώμα , κουρτίνες, χαλιά , τα πάντα έκανα, έβρισκα παντού άμμο , τα πιτσιρίκια έχουν επιλέξει την άμμο ως παιχνίδι . Τα είχα περιορισμένα μη μου ξεφύγει κανένα και τώρα που τα αμόλησα τρέχουν παντού σαν τρελά κουτουλάνε στα έπιπλα, ο Ραμσής δε ξεκολλά από πάνω μου ,αδιαφορεί για τα θετά του αδελφάκια ίσως τα βρίσκει μικρά για παιχνίδια και ασχολείται μαζί μου δεν αφήνει καμία κίνηση απαρατήρητη.

ετοιμαζομαι για το μεετινγ να φτιαξω κανενα μπλουζακι του σαιτ να φορεσω?

Καλησπερα!!! Μαλλον θα πινετε καφεδακι τωρα... Θελω κι εγω...
Τωρα ηρθαμε απο Αγρινιο. Ουφ. Ζεστη και στροφες!!!!
Θα τα πουμε μετα....

Εγώ τώρα γύρισα από δουλειές οπότε δεν με βλέπω να πηγαίνω... Ηθελα πολύ..:(
Την άλλη φορά Χριστινάκι;)

Παιδια οπως ειχα βγει για βολτα εδω λαμια που ειμαι στο παρκο ηταν ενα γατακι μικρο μαβρουτσικο 2 μηνων το πολι το κοβο αχ και μου τριβοταν γμτ ε το χαιδεψα και πηγα και του πηρα ενα σουβλακι να φαει.Το εβγαλα απ το καλαμακι και το ξεχωρισα σε κομματια.:)
Αχ το μικρο μου αρχησε να μασαει σιγα σιγα.Τι να κανω ρε γμτ εγω τελος μηνα φευγω.Και συν της αλλης αν αυριο ειναι παλι εκει δεν εχω καμια γατοτροφη εκτος απο 2 κεσεδακια για σκιλους(ταιζω ενα αδεσποτο εδω κοντα)Κανει να του δωσω εστω για μια και μοναδικη φορα ειναι 300γρ και σιγουρα με αυτο θα χορτασει και θα σκασει απ το φαει.Η να κατσω να ψησω λιγο κοτοπουλο που εχω στο ψηγειο?

καλημερα αγαπητοι μου γατοφιλοι και οτι αλλο επιθυμειτε!!
αλλη μια υπεροχη μερα χωρις διαβασμα!!!!!!!!:up: :up:
οσο για το γατακι που βρηκες δεν νομιζω να του κανει και πολυ κακο η κονσερβα εγω παλια εδινα στο γατο μου. (απλως δεν πρεπει να δινεται συνεχια)

πάω για μπάνιο!!!!!!!!!!!!!:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :cool: :cool: :cool:

Καλησπερα σε ολους.
Κι εγω νομιζω purina πως μια χαρα ειναι η κονσερβα για τωρα.
Εγω μια Κυριακη εμεινα Κορινθο και δεν γινεται να κανω μπανιο
:( :( :mad: :mad:
Ελπιζω στο μελλον.
Αχ παιδια τι ωραια να ειναι σπιτακι κανεις!!! Εχω δουλιτσες βεβαια αλλα σημερα δεν κανω τιποτα.
Αντε και κλεινουμε το φροντιστηριο τη Πεμπτη
:up: :up: :up:
Εχει πολυ δουλεια βεβαια μεχρι τοτε και μετα να διορθωσω διαγωνισματα κλπ αλλα κλεινουμε!!!
Και κανενα καλοκαιρινο δεν θα ηταν κακο βεβαια γιατι τα παγια εξοδα παραμενουν.....
:hmm: :hmm: :hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back