Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα:) !

ξυπνησα πριν λιγο,επειτηδες τοσο αργα γιατι 3-7 δινω ιταλικα και ηθελα να ειαι ξεκουραστη.

απεναντι χτιζουν μια πολυκατοικια και μας εχουν ξεκουφανει...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία Μάριελ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαριέλ καλή επιτυχία!

σας ευχαριστω πολυ!!πριν λιγο γυρισα!τα κειμενα,οι εκθεσεις κι η γραμματικη ηταν οκ,αυτο που ηταν παλουκι ηταν το ακουστικο.ειδικα το ενα ηταν αποσπασμα απο ραδιοφωνικη εκπομπη κι ακουγοταν χαλια!το καλο βεβαια ειναι οτι ολα αυτα συμψηφιζονται,οποτε ελπιζω να περασω τη βαση.

Καλό σας βράδυ. Δουλεύω απο το πρωί στον Η/Υ και τα μάτια μου κάνουν πουλάκια, εξ ου και είπα δεν πάω στις γάτες να κάνουν γατάκια, να μην δημιουργώ και ψυχολογικό στον Μαντού, ο οποίος τα έχει φτύσει απο τη ζέστη και την πέφτει όπου βρει τ'ανάσκελα με χέρια και πόδια πάνω.:rolleyes:
Μάριελ καλή τύχη.:inlove:
Anabu εάν συνεχίσουν έτσι εγώ θα το ξανάδινα το μάθημα έτσι για να τους την σπάσω.:rolleyes:
Ασπασία δες εδώ εάν θέλεις: https://nerinanasia.blogspot.com/2007/04/7-2007_29.html
Μου αρέσουν τα καλοκαιρινά βράδυα.........:)

Καλησπέρα σας! Πριν λίγο γυρίσαμε από την 5ημερη εκδρομούλα μας. Περάσαμε τέλεια. Μπάνια και βόλτες όλη μέρα! Ο γάμος ήταν υπέροχος, ο πιο όμορφος γάμος που έχω πάει ποτέ! Η Μονεμβάσια υπέροχη και γεμάτη γάτες. Πέρυσι που είχα ξαναπάει δεν το είχα προσέξει, αλλά είναι πραγματικά γατοπόλη!! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πιο ασχημες γάτες δεν έχω ξαναματαδεί! :blink:

Καλησπέρα σας! Πριν λίγο γυρίσαμε από την 5ημερη εκδρομούλα μας. Περάσαμε τέλεια. Μπάνια και βόλτες όλη μέρα! Ο γάμος ήταν υπέροχος, ο πιο όμορφος γάμος που έχω πάει ποτέ! Η Μονεμβάσια υπέροχη και γεμάτη γάτες. Πέρυσι που είχα ξαναπάει δεν το είχα προσέξει, αλλά είναι πραγματικά γατοπόλη!! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πιο ασχημες γάτες δεν έχω ξαναματαδεί! :blink:
Welcome back! Τωρα εγω ζηλευω λιγάκι....:redface:
Αυτο με τις γατες στη Μονεμβασια το πρόσεξα κι εγω, επειδη το ειχε ηδη αναφερει η Βικτωρια, σε μια εκπομπη του Μαμαλακη. Μαγειρευε κατι σε εξωτερικο χωρο και στο φοντο τριγυριζαν γατες...
(Το "ξαναματαδει" φοβερό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Όταν πήγα στον κτηνίατρο την Τίτσα και την Πίκη (που είναι 9 μηνών) μου σύστησε Drontal για τα ενδοπαράσιτα ενώ για ένα αδέσποτο γατάκι που ήταν κάπου 1,5 με 2 μηνών μου είπε να πάρω Benminth. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους;

Κατερίνα welcome back! Αλήθεια υπάρχουν άσχημες γάτες :blink::blink::blink:;

καλως μας ηρθες Κατερινα:up: :up: !!!τα γατονια τι κανουν??σας κρατησαν μουτρα που λειπατε:P ?

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Όταν πήγα στον κτηνίατρο την Τίτσα και την Πίκη (που είναι 9 μηνών) μου σύστησε Drontal για τα ενδοπαράσιτα ενώ για ένα αδέσποτο γατάκι που ήταν κάπου 1,5 με 2 μηνών μου είπε να πάρω Benminth. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους;
Ναι, το Drontal δεν κάνει για μικρά γατάκια. Στην Αρήθα τους πρώτους μήνες έδινα Telmin, τώρα τον Ιούνιο πήρε για πρώτη φορά Drontal.

Παιδιά οι γάτες στην Μονεμβασιά είναι όντως άσχημες. Λέγεται ότι είναι άσχημες τόσο διότι ζευγαρώνουν οι ίδιες και οι ίδιες ενώ έχουν συγγένεια (δεδομένου ότι δεν έχουν τον κύκλο ζωής του αδέσποτου, αφού εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να τις πειράξει κανείς, με αποτέλεσμα να ζουν περισσότερο).

Καλημέρα με μια μικρή καθυστέρηση!Είχα πάλι ατύχημα με τα πέδιλα το πρωί, αλλά αυτή τη φορά κόπηκαν μπροστά στο γραφείο. Είχα πάρει χθες κάτι πέδιλα ασημί από το Zarra και με το που τα φόρεσα σήμερα κόπηκαν. Για την ακρίβεια ξυλόθηκαν στο πλαϊνό λουράκι. Τους τα πήγα και προσφέρθηκαν να μου τ'αλλάξουν αλλά είχε μείνει μόνο ένα ζευγάρι Νο 40 ενώ φοράω 37...:( Τελικά πήγα στον τσαγκάρη ακριβώς απέναντι από το Zarra και μου τα γάζωσε επιτόπου. Μ'εχουν πάρει στο ψιλό στο γραφείο. Κάθε τρεις και λίγο μου σπάει τακούνι, μου κόβεται παπούτσι μου ξανασπάει τακούνι. Κολλητή έχω γίνει με τα παιδιά στο "Τακούνι Star" στη Σκουφά!:rolleyes:
Κατηγορώ μονίμως τα πεζοδρόμια στο Κολωνάκι αλλά μάλλον φταίει ο τρόπος που περπατάω, δεν εξηγείται αλλιώς...:redface:

καλημερα!κατερινα καλως ηρθες!μαριελ καλα αποτελεσματα!πρεπει να κατεβω κεντρο στη σχολη και πραγματικα δεν αντεχω με τοση ζεστη:(

Το είδα Νερίνα. Μακάρι και η αρρώστια του μικρούλη να έχει την ίδια θετική έκβαση. Νομίζω ότι θα τυπώσω το κειμενάκι σου και θα το δώσω στη μαμά του να το διαβάσει. Χάλια έχουν γίνει οι γονείς του μικρού και όχι μόνο αυτοί, όλοι μας...:(

καλημέρα!

Ασπασία χρυσές δουλειές κάνουν οι τσαγκάρηδες μαζί σου!!!:P :P
Τα ζάρα δεν τα είχαν σε άλλο κατάστημα?

καλημέρα!

Ασπασία χρυσές δουλειές κάνουν οι τσαγκάρηδες μαζί σου!!!:P :P
Τα ζάρα δεν τα είχαν σε άλλο κατάστημα?
Χρυσές δουλειές δε λες τίποτα! Από το Zarra μου είπαν να ψάξουν σε άλλο κατάστημα αλλά τι να το κάνω? Θα έπρεπε να μείνω με κομμένο παπούτσι μέχρι να του βρουν και ποιος ξέρει σε ποιο κατάστημα.... Πήγα μου τα γάζωσαν και τελείωσε η ιστορία. Τα ίδια πάντως που τα έχω πάρει και σε χρυσό, τους έχω αλλάξει τα φώτα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Αύτό μάλλον δεν ήταν καλά ραμένο...:hmm:

Παρόλο που αυτό το θέμα φτιάχτηκε κυρίως για να λέμε "Καλημέρα", εγω μπήκα για να σας πω "Καληνύχτα".
Εδω και μέρες εχω αντιστρέψει το πρόγραμμα μου (ξυπναω νύχτα, κοιμάμαι μέρα) και μου αρέσει παρααααα ποοολυ!!!!!:up:

Καλημέρα :up:! Αν και δεν άρχισε πολύ καλά η μέρα μου :mad:. Ο Σάκης είχε κεφάκια στις 5 το πρωί :blink: και μετά γύρω στις 6 άρχισε να σκούζει λες και τον σφάζανε για να βγει έξω :(. Υποθέτω ότι κατουριότανε, αμ δε! Του ανοίγω, βγαίνει και αρχίζει να κυλιέται στην αυλή μέσα στην τρελή χαρα :mad::blink:. Εκείνη την ώρα ήθελα να τον δέσω φιόγκο. Τελικά ξαναπέφτω για ύπνο και με ξυπνά ο ξυλουργός (ο οποίος οργίασε) από τις 8! Είμαι τώρα σαν μεθυσμένη, οχτάρια κάνω :sick:!

Ισμήνη κι εγώ αν αφεθώ και δεν έχω πρωινές υποχρεώσεις κάνω την νύχτα μέρα και μου αρέσει πολύ :P!

Ισμήνη κι εγώ αν αφεθώ και δεν έχω πρωινές υποχρεώσεις κάνω την νύχτα μέρα και μου αρέσει πολύ :P!
Δράκουλας!!!! Εγω ειχα να ξυπνήσω σήμερα πρωι, αλλά λόγω αντιστροφής ωραρίου με πήρε ο ύπνος στις 5.00 και σηκώθηκα στις 7.00... Χάλια είμαι:(
Αυτός ο μαραγκός Anabou, δεν φτάνει που μισει τις γάτες κάνει και φασαρία:mad: .....
(Ελπιζω να καταχωρηθει το μηνυμα, γιατι για το προηγούμενο έκανα 15 προσπάθειες...)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back