Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!ξυπνησα πριν λιγο,επειτηδες τοσο αργα γιατι 3-7 δινω ιταλικα και ηθελα να ειαι ξεκουραστη.
απεναντι χτιζουν μια πολυκατοικια και μας εχουν ξεκουφανει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάριελ καλή τύχη.
Anabu εάν συνεχίσουν έτσι εγώ θα το ξανάδινα το μάθημα έτσι για να τους την σπάσω.
Ασπασία δες εδώ εάν θέλεις: https://nerinanasia.blogspot.com/2007/04/7-2007_29.html
Μου αρέσουν τα καλοκαιρινά βράδυα.........

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Welcome back! Τωρα εγω ζηλευω λιγάκι....Καλησπέρα σας! Πριν λίγο γυρίσαμε από την 5ημερη εκδρομούλα μας. Περάσαμε τέλεια. Μπάνια και βόλτες όλη μέρα! Ο γάμος ήταν υπέροχος, ο πιο όμορφος γάμος που έχω πάει ποτέ! Η Μονεμβάσια υπέροχη και γεμάτη γάτες. Πέρυσι που είχα ξαναπάει δεν το είχα προσέξει, αλλά είναι πραγματικά γατοπόλη!! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πιο ασχημες γάτες δεν έχω ξαναματαδεί!![]()
Αυτο με τις γατες στη Μονεμβασια το πρόσεξα κι εγω, επειδη το ειχε ηδη αναφερει η Βικτωρια, σε μια εκπομπη του Μαμαλακη. Μαγειρευε κατι σε εξωτερικο χωρο και στο φοντο τριγυριζαν γατες...
(Το "ξαναματαδει" φοβερό!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!τα γατονια τι κανουν??σας κρατησαν μουτρα που λειπατε
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, το Drontal δεν κάνει για μικρά γατάκια. Στην Αρήθα τους πρώτους μήνες έδινα Telmin, τώρα τον Ιούνιο πήρε για πρώτη φορά Drontal.Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Όταν πήγα στον κτηνίατρο την Τίτσα και την Πίκη (που είναι 9 μηνών) μου σύστησε Drontal για τα ενδοπαράσιτα ενώ για ένα αδέσποτο γατάκι που ήταν κάπου 1,5 με 2 μηνών μου είπε να πάρω Benminth. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους;
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελικά πήγα στον τσαγκάρη ακριβώς απέναντι από το Zarra και μου τα γάζωσε επιτόπου. Μ'εχουν πάρει στο ψιλό στο γραφείο. Κάθε τρεις και λίγο μου σπάει τακούνι, μου κόβεται παπούτσι μου ξανασπάει τακούνι. Κολλητή έχω γίνει με τα παιδιά στο "Τακούνι Star" στη Σκουφά!
Κατηγορώ μονίμως τα πεζοδρόμια στο Κολωνάκι αλλά μάλλον φταίει ο τρόπος που περπατάω, δεν εξηγείται αλλιώς...

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το είδα Νερίνα. Μακάρι και η αρρώστια του μικρούλη να έχει την ίδια θετική έκβαση. Νομίζω ότι θα τυπώσω το κειμενάκι σου και θα το δώσω στη μαμά του να το διαβάσει. Χάλια έχουν γίνει οι γονείς του μικρού και όχι μόνο αυτοί, όλοι μας...Ασπασία δες εδώ εάν θέλεις: https://nerinanasia.blogspot.com/2007/04/7-2007_29.html

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασπασία χρυσές δουλειές κάνουν οι τσαγκάρηδες μαζί σου!!!
Τα ζάρα δεν τα είχαν σε άλλο κατάστημα?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρυσές δουλειές δε λες τίποτα! Από το Zarra μου είπαν να ψάξουν σε άλλο κατάστημα αλλά τι να το κάνω? Θα έπρεπε να μείνω με κομμένο παπούτσι μέχρι να του βρουν και ποιος ξέρει σε ποιο κατάστημα.... Πήγα μου τα γάζωσαν και τελείωσε η ιστορία. Τα ίδια πάντως που τα έχω πάρει και σε χρυσό, τους έχω αλλάξει τα φώτα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Αύτό μάλλον δεν ήταν καλά ραμένο...καλημέρα!
Ασπασία χρυσές δουλειές κάνουν οι τσαγκάρηδες μαζί σου!!!![]()
![]()
Τα ζάρα δεν τα είχαν σε άλλο κατάστημα?

Ismini
Διάσημο μέλος
Εδω και μέρες εχω αντιστρέψει το πρόγραμμα μου (ξυπναω νύχτα, κοιμάμαι μέρα) και μου αρέσει παρααααα ποοολυ!!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
! Αν και δεν άρχισε πολύ καλά η μέρα μου
. Ο Σάκης είχε κεφάκια στις 5 το πρωί
και μετά γύρω στις 6 άρχισε να σκούζει λες και τον σφάζανε για να βγει έξω
. Υποθέτω ότι κατουριότανε, αμ δε! Του ανοίγω, βγαίνει και αρχίζει να κυλιέται στην αυλή μέσα στην τρελή χαρα 
. Εκείνη την ώρα ήθελα να τον δέσω φιόγκο. Τελικά ξαναπέφτω για ύπνο και με ξυπνά ο ξυλουργός (ο οποίος οργίασε) από τις 8! Είμαι τώρα σαν μεθυσμένη, οχτάρια κάνω
!Ισμήνη κι εγώ αν αφεθώ και δεν έχω πρωινές υποχρεώσεις κάνω την νύχτα μέρα και μου αρέσει πολύ
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δράκουλας!!!! Εγω ειχα να ξυπνήσω σήμερα πρωι, αλλά λόγω αντιστροφής ωραρίου με πήρε ο ύπνος στις 5.00 και σηκώθηκα στις 7.00... Χάλια είμαιΙσμήνη κι εγώ αν αφεθώ και δεν έχω πρωινές υποχρεώσεις κάνω την νύχτα μέρα και μου αρέσει πολύ!
Αυτός ο μαραγκός Anabou, δεν φτάνει που μισει τις γάτες κάνει και φασαρία
.....(Ελπιζω να καταχωρηθει το μηνυμα, γιατι για το προηγούμενο έκανα 15 προσπάθειες...)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool