Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!πριν λιγο ξυπνησα και σε καμια ωρα θα ξεκινησουμε να παμε στο αεροδρομιο να παρουμε τον Νοελ κι εχω πολυ αγχος...μακαρι ολα να πανε καλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημερα!!!πριν λιγο ξυπνησα και σε καμια ωρα θα ξεκινησουμε να παμε στο αεροδρομιο να παρουμε τον Νοελ κι εχω πολυ αγχος...μακαρι ολα να πανε καλα!
Περιμένουμε το κουκλί σου με αγωνία

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ποπι μην απελπιζεσαι με τις διακοπες. Κι εγω δεν το προβλεπω αμεσα.
Καλα να ταξιδεψετε οσοι ετοιμαζεστε, καλα να περνατε οσοι ειστε διακοπες!!!
Εγω δουλευω σημερα, γραφουν τελικο διαγωνισμα τα παιδια.
Και το κλιματιστικο συνεχιζει να ειναι χαλασμενο. Βρηκα τωρα το τεχνικο και θα δει λεει ποτε θα μπορεσει γιατι ειναι δυσκολη εποχη. Ειναι και ρετιρε το σπιτι. Μια υπεροχη ατμοσφαιρα για να μαγειρευω χωρις να χαλαω ρευμα. Ασε που κανω και δωρεαν χαμαμ... Παραπονιεμαι κι ολας!!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ζέστη, πολλή δουλειά (..."κακός ύπνος και μαλάρια" που τραγούδαγε κι ο Παπακωνσταντίνου). Κλιματιστικό δεν έχω βάλει (αντιστεκόμουνα η "οικολόγα"!), αλλά η κατάσταση δεν παίζεται. Αυτές τις μέρες αναρωτιέμαι στους πόσους βαθμούς αντέχουν άραγε οι γάτες. Φαντάζομαι ότι αφού η θερμοκρασία τους είναι ψηλότερη από τη δική μας, μάλλον θα αντέχουν περισσότερο από μας. Η θηλυκιά μου όταν ήταν νέα είχε αντέξει και στους 42 βαθμούς, τότε που έμενα σε δώμα. Τώρα όμως είναι "χουφταλάκι" και τη λυπάμαι. Όσο για τον αρσενικό, απλώς γκρινιάζει συνέχεια... Για να δούμε, θα δροσίσει καθόλου από αύριο, όπως λένε; Ουφ!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίλυ ο Πέπε πάντως όχι μόνο βαστάει γερά, αλλά έχει και όρεξη για τρέξιμο και κυνηγητό. Μετά βέβαια έρχεται και την πέφτει στο δωμάτιο με το κλιματιστικό και δεν κουνιέται!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω μέχρι πόσο αντέχουν οι γάτες Ροτόντα, εγώ πάντως το πολύ μέχρι 29-30, από εκεί και πάνω υποφέρω αφάνταστα. Οπότε με 44 χθες στην Αθήνα....
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παω να διαβασω παιδικη λογοτεχνια και μετα να παω να δωσω!
Οταν γυρισω θα τελειωσω τις βαλιτσες και θα φορτοσω το αυτοκινητο και μετα θα παω στη συναυλια του Κοτσιρα!
Ολη μερα εχω κατι να κανω, ευτυχως δηλαδη, γιατι τελευτατα μερα στην Αθηνα, δεν περναει αλλιως!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελευταία μέρα στην Αθήνα?
Τι είναι αυτά Ελενίτσα? Δεν ξέρεις ότι στο σπίτι του κρεμμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί? Εμείς θα μείνουμε Αθήνα να ψηθούμε κι εσύ φεύγεις διακοπές και μας το πετάς στα μούτρα έτσι?
Ντροπή!!!!
(Πλάκα κάνω...) Καλά να περάσεις και ρίξε καμιά βουτιά για εμάς τις ταλαίπωρες οι διακοπές φαντάζουν ένα όνειρο τρελλό όνειρο απατηλό...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ελενίτσα τυχερή!!!!
Ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι αύριο φεύγεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αντιστεκόμασταν κι εμείς ως τώρα στο κλιματιστικό για λόγους οικολογικής συνείδησης, αλλά πραγματικά δεν πάει άλλο... Θα κάνουμε τη συνείδησή μας τουμπεκί και θα υποκύψουμε γιατί αλλιώς μας βλέπω να χαιρετάμε τις κάμερες μέσα από το ΕΚΑΒ
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι θα φύγουμε και σήμερα νωρίς απ' το γραφείο...
Ελένη, καλές διακοπές!!
Άντε, να 'ρθει το σαββατοκύριακο να κάνουμε κι εμείς καμιά βουτιά!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα.
Μετά από μια σύντομη περίοδο τρελής δουλειάς που δεν προλάβαινα να μπω στο mycat ουτε γι'αστείο, να μαστε και πάλι. Μάλλον έχασα πολλά επεισόδια αφού πήρα χαμπάρι οτι σταμάτησε το mycat από το blog της Αρήθα (Ευχαριστώ).
Εμείς υποκύψαμε στο κλιματιστικό εδώ και δυό μέρες. Ο άντρας μου είναι Γάλλος από τα βουνά και νομίζει οτι καλοκαίρι είναι οι 23-25 βαθμοί της πατρίδας του. Τώρα μάλλον θα αναρωτιέται τι τον βάρεσε στο κεφάλι και ήρθε στην Ελλάδα.

Αντε καλώς σας βρήκα
Επιτελους!
Αν και θα ξαναρθω για 3 μερες για να δωσω δυο μαθηματα, αλλα δεν πειραζει!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
"Κι ενώ εδώ στην Ελλάδα οι θερμοκρασίες "χτυπούν κόκκινο" στο Γιοχάνεσμπουργκ...χιόνισε. Το ψυχρό αυτό ρεύμα έδωσε τις μεγαλύτερες χιονοπτώσεις στην πόλη από το 1981."
Μπορεί να έχουμε γάτες, αλλά δεν είναι πανέμορφο αυτό το πλασματάκι?

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ασπασια, πραγματι κουκλος ο μικρος!!!!
Κειρα κι εμενα η μαμα απο Αγγλια τοσα χρονια εδω τη ζεστη δεν την συνηθισε με τιποτα!!! Οταν βαλαμε κλιματιστικο στο πατρικο μου εγινε αλλος ανθρωπος!!! Ο αντρας σου να βαζει παντα αντιηλιακη προσωπου καθως η επιδερμιδα τους ζημιωνεται πολυ περισσοτερο απο τη δικη μας με τον ηλιο.
Παιδια εγω το Σ/κ παω Ηρακλειο σε ενα γαμο, οποτε παλι δεν προβλεπεται μπανιο. Ειπε ο Γιαννης να μεναμε καμια βδομαδα αλλα θελω να καθησω και λιγο σπιτι, να μαζεψω τις δουλειες. Εξαλλου αν ειναι να παμε καπου προτιμω μετα τις 15/07 να εχουν τελειωσει ολες οι υποχρεωσεις και να ειμαι ελευθερη. Αφου θα εχουμε κοσμο σε λιγες ημερες, θα τρεχω σαν παλαβη μετα να προλαβω (και θα θελω εκ νεου διακοπες!!!). Προτιμω να τελειωσω με ολα αυτα!!! Και να παμε incognito, βασικο!!!
Και το σκεφτομαι για Αλεξανδρεια φετος. Ο Γιαννης εκει μεγαλωσε και ολο λεμε να παμε (Ελληνας απο Αλεξανδρεια). Κι αυτος εχει χρονια να παει. Θα δουμε
Παροντικα συνεχιζω να βραζω ανευ κλιματιστικου, ο τεχνικος αφαντος. Αχ, βαχ, αχ
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
)να σκεφτειτε πεθυμισα τις βροχες...
δεν παμε και συχνα για μπανιο.. αλλιως θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool