Sardela να περασεις καλα!!!
Ασπασια, πραγματι κουκλος ο μικρος!!!!
Κειρα κι εμενα η μαμα απο Αγγλια τοσα χρονια εδω τη ζεστη δεν την συνηθισε με τιποτα!!! Οταν βαλαμε κλιματιστικο στο πατρικο μου εγινε αλλος ανθρωπος!!! Ο αντρας σου να βαζει παντα αντιηλιακη προσωπου καθως η επιδερμιδα τους ζημιωνεται πολυ περισσοτερο απο τη δικη μας με τον ηλιο.
Παιδια εγω το Σ/κ παω Ηρακλειο σε ενα γαμο, οποτε παλι δεν προβλεπεται μπανιο. Ειπε ο Γιαννης να μεναμε καμια βδομαδα αλλα θελω να καθησω και λιγο σπιτι, να μαζεψω τις δουλειες. Εξαλλου αν ειναι να παμε καπου προτιμω μετα τις 15/07 να εχουν τελειωσει ολες οι υποχρεωσεις και να ειμαι ελευθερη. Αφου θα εχουμε κοσμο σε λιγες ημερες, θα τρεχω σαν παλαβη μετα να προλαβω (και θα θελω εκ νεου διακοπες!!!). Προτιμω να τελειωσω με ολα αυτα!!! Και να παμε incognito, βασικο!!!
Και το σκεφτομαι για Αλεξανδρεια φετος. Ο Γιαννης εκει μεγαλωσε και ολο λεμε να παμε (Ελληνας απο Αλεξανδρεια). Κι αυτος εχει χρονια να παει. Θα δουμε
Παροντικα συνεχιζω να βραζω ανευ κλιματιστικου, ο τεχνικος αφαντος. Αχ, βαχ, αχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.