xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μιμικακι ειναι γενικευμενο το φαινομενο με τους γονεις. Κι εγω τον πατερα μου πρεπει να τον βαρεσω με τηγανι να παει στο γιατρο για να παρακολουθει τη κατασταση σου. Και παλι δεν καταφερνω παρα πολλα....
Περαστικα στη μανουλα παντως.
cloud καλα αποτελεσματα σου ευχομαι. Αντε και κοντευεις.
Μελινακι οπως παρατηρεις και πιο πανω δυσκολα πειθονται οι γονεις, ασχετως ηλικιας, για τα περισσοτερα θεματα. Αλλα τους αγαπαμε και καλα κανουμε
Παιδια σπιτι γινεται χαμος απο κοσμο και ολα τα δωματια ειναι πλεον κατειλημμενα... Εχω κλειστει με τα γατακια στο δωματιο (4 τετραγωνικα χωρος). Με το χωμα, τη ξηρα τροφη, εμενα και 3 γατια με κλειστο παραθυρο (δεν εχουμε παραυθροφυλλα, δεν ξερω πως το σκεφτηκαν οταν το εφτιαχναν
) δεν θελω να σκεφτομαι πως θα μυριζει μεχρι το πρωι....
Τι να κανω η δυστυχισμενη... Με 2 παιδια 1,5 και 7,5 χρονων σπιτι δεν θελω να ρισκαρω καμια συναντηση οσο κοιμαμαι.... Ειναι ηδη σαλταρισμενα με το κοσμο.... Και τα μικρα θα θελουν να παιξουν....
(Πραγμα που το θελω αλλα υπο εποπτεια)
Υπομονη..... Προς το παρον σε καραντινα ολοι μας

anabou
Διάσημο μέλος
! Τρέχω και δε φτάνω τις τελευταίες μέρες. Με έχει φορτώσει η θεία μου με ένα σωρό δουλειές
. Με τις συγκινωνίες παρακαλώ
! Ουφ! Και στη σχολή δεν έχω καταφέρει να ανέβω. Μάλλον δευτέρα.Μιμικάκι αμυγδαλύτιδα είχα πάθει ως μικρό άπειρες φορές, περνά με αντιβίωση. Το κακό είναι ότι κάνει πολύ υψηλό πυρετό. Περαστικά στη μαμά σου όπως και να'χει.
Cloud κουράγιο με την εξεταστική και πρόσεχε με τους καφέδες γιατί το είχα παρακάνει σε μια εξεταστική παρόμοια με τη δικη σου και ενώ παλιά δεν με έπιαναν τώρα... Καλά αποτελέσματα εύχομαι!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το απογευματάκι θα πάω Ραφήνα με το αγόρι μου θα κάνουμε κανένα μπανάκι
, και το βράδυ έχουμε έναν γάμο. Θα μείνουμε στο εξοχικό μας εκεί και το πρωί επιστροφή στα βιβλία..anabou>> άσε, δεν το ξανακάνω με τους καφέδες, αλλά δε θα χρειαστεί κιόλας γιατί μου έμεινε λίγο διάβασμα ακόμα και πιο χαλαρό

Χτες πήγα εκτάκτως στη συναυλία για την Πάρνηθα στο Σύνταγμα. Πολύ ωραία ήταν, είχε πολύ κόσμο και ένα σωρό τραγουδιστές

Αλλά δυστυχώς ο Γιάννης Αγγελάκας (που αυτός ήταν το βασικό μου κίνητρο) δεν εμφανίστηκε

Αλλα και χωρίς αυτόν ήταν πολύ καλα!
Ερώτηση (άσχετη): Σε ποια ενότητα του φόρουμ να βάλω ένα link με γατο-themes του Mozilla Firefox που έχω βρει?
Και επίσης σε ποια ενότητα να βάλω ένα λινκ με ένα πολύ πολύ ωραίο γατάκι που καθαρίζει την οθόνη μας (flash είναι) ?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εδώ με καφεδάκι, και φρουνάκι δίπλα μου!
Χριστίνα υπομονή! Εγώ όποτε έχω καλεσμένους έτσι, νιώθω ότι έχει πέσει βόμβα μέσα στο σπίτι! Και αν έχεις και παιδάκια...Άστο!!!
Η μαμά είναι καλύτερα αλλά έχεις δίκιο anabou,με πυρετό αρκετό! Δεν τρώει και καλά γιατί πονάει...μόνο κάτι γιαούρτια και χθές σούπα με το ζόρι!
Βγάζω το άχτι μου ώς ρόλος "μαμά" και της λέω αυτά που μου έλεγε εκείνη όταν ήμουν μικρή
δυστυχώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω απειλές του στύλ: "κομμένο το χαρτζηλίκι" , "δεν θα βγείς το σαββατοκύριακο', "δεν έχει παγωτό" κλπ
Ευχαριστώ για τα περαστικά!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλημέεεεερα
Ερώτηση (άσχετη): Σε ποια ενότητα του φόρουμ να βάλω ένα link με γατο-themes του Mozilla Firefox που έχω βρει?
Και επίσης σε ποια ενότητα να βάλω ένα λινκ με ένα πολύ πολύ ωραίο γατάκι που καθαρίζει την οθόνη μας (flash είναι) ?
δοκίμασε στην "συζήτηση επί παντός γατιστιτου"
κάποιο θέμα θα σε καλύπτει φαντάζομαι....
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
thaaaaaaaanks

πάω
mimikaki
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Χτες περα απο τη κουραση που κοιμηθηκα ξερη και αποκλεισμενη, στις 3.30 τα χαραματα χτυπαγε αγωνιωδως τη πορτα του δωματιου ο εγγονος του Γιαννη (8,5 ετων) που εκτακτως εμεινε μαζι μας και κοιμηθηκε στο σαλονι (δεν ειχα χωρο αλλου)
Φοβοτανε το μικρουλι. Ακουγε λεει φωνες....
Βρηκε θαρραλεο ανθρωπο να πει το πονο του.... Αφου δεν πειστηκε για το αντιθετο και καθως κοιμομουν ορθια τον πηρα να κοιμηθει μαζι μου (διπλο κρεβατι εχω)
Μετα ομως φοβομουν εγω
Κι οταν κοιμηθηκα η δυστυχισμενη, εφαγα το ξυλο της ζωης μου απο το μικρο (τι χαστουκια, τι κλωτσιες....). Με ξυπνησε 800 φορες. Πολυ ατσαλο υπνο κανει.
Σημερα λεω να απλωθω..... Θα τα πουμε αυριο παιδια!!!! Εχω ακομη κοσμο
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οντος οταν φιλοξενεις κοσμο στο σπιτι..ειναι.. αστα να πανε
. εγω παλι εχω να πω μακαρι να ειχα καμια δουλεια να κανω γιατι ολη μερα καθομαι.(εχω παρει και κιλα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτή τη στιγμή είμαι ο μόνος συνδεδεμένος χρήστης στο mycat!!!
πού πήγατε όλοι????

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
την βουτηξα αμεσως και την πηγα στο μπανιο οπου εγινε μαχη για να την ξεβγαλω.αθηνα τα πραγματα ειναι καλα.τα μωρα ειναι 1 μηνος πια(πρεπει να ανεβασω φωτο να μας καμαρωσετε)και τρωνε ξηρα τροφη και πανε στην αμμο.πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι που θα τα δωσω γιατι 10 αυγουστου φευγουμε.παρατηρησα οτι η γκριζουλα εχει γεμισει σε ολο της το τριχωμα με κατι σαν πυτιριδα
και ειναι και καπως λυπαρο.σας εχει τυχει?να ανησυχω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
[/quote]
Προσεξτε το αυτο με το παιδι.Αν συνεχιζει γενικα να ακουει φωνες ειναι ανυσηχητικο!
Εδω εχουμε εξελιξεις...Ευχαριστες και δυσαρεστες...
Ας αρχισω με τις δυσαρεστες.
Ο σαρδελος, ο γιος της σαρδελας που της μοιαζει και τον ειχε ενα κοριτσακι στην χιο, εφαγε κατι τοξικο και δυστυχως δηλητηριαστηκε...
Η μικρη μου αδελφη (ειναι φιλες με το κοριτσακι)ειχε την ιδεα, να της φερουμε ενα αλλο γατακι απο την Αθηνα.
Ετσι, ειπα στους γονεις μου που ηρθαν χθες να φερουν ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γατακι.
Αλλα αυτοι εφεραν τον μπεμπη!!!!!!
Μολις τον ειδα, με επιασε υστερια γιατι δεν υπηρχε ΚΑΜΙΑ περιπτωση να μεινει το γατι εδω και μετα απο καυγαδες, αποφασισαμε να μεινει μαζι μας μεχρι να φυγουμε και μετα να παει στον κηπο...
Ετσι, ο μπεμπης θα μεινει εδω, παρεα με την σαρδελα και το κοριτσακι θα παρει ενα αλλο γατακι απο την φιλοζωικη Χιου!
Επισης θα την εφοδιασω με ολα τα απαραιτητα που πρεπει να εχει σε περιπτωση δηλητητιασεως...
Αυτα μεχρι τωρα, και ελπιζω να τα βρουνε οι δυο τους, γιατι ολη την μερα τσακωνονται...

ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αγγελικά καλως ήρθες!
Χριστίνα καλή ξεκούραση!
Nefeli αυτο το έχω παρατηρήσει κι εγώ κάποιε εποχές στο Siva, αλλα δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό.
Ελένη προβλέπω να γίνεται ο Μπέμπης το 2ο "επίσημο" σου γατάκι!
Εγω περιμένω την άδεια!
Νερίνα γύρισες?
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
όσοι γύρισαν απο διακοπές....καλό κουράγιο (το λέω να το ακούσω και εγώ......)
μπλιέχ....δουλειά!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool