Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Kαλησπερα!!!Δε το πιστευω οτι μπαινω ενα χρονο στο σαιτ και δεν εχω διαβασει ποτε αυτο το θεμα!!!!Νομιζα οτι ηταν για κανονισμο καφε στην αθηνα και μιας και δε μενω εκει το παρεβλεπα.560 σελιδες!!!!φοβερο!!!Τωρα ομως θα μπω στην παρεα σας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα. Εγω βιαστηκα να μιλησω για τη φωτια που εσβησε. Ειχαμε αναζωπυρωση σε 3 μετωπα ταυτοχρονα
:( :( :(
Συμπτωση θα ηταν καλε
Φωτια να πεσει στα κεφαλια τους!!!!!!! :mad: :mad:
Οι καπνοι φαινονται παλι απο τη βεραντα. Λες και ειχαμε πολυ πρασινο :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιστρέφω δριμύτερη μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω βλάβης του ίντερνετ :down:! Μου λείψατε πολύ, είχα πάθει στέρηση! Σήμερα πήγα για μπάνιο και έχω ένα ελαφρύ (για τα δικά μου δεδομένα) κοκκίνισμα :redface:. Το οποίο πρέπει να προήλθε από την ώρα που περίμενα τα λεωφορείο και όχι από την παραλία. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω στο χωριό στην πελοπόννησο και την τετάρτη φεύγω για Ρόδο ευτυχώς, αγκαλιά με λάπτοπ/διπλωματική δυστυχώς.

Ασπασία συλλυπητήρια έστω και λίγο καθυστερημένα, όλα μαζί σου πέσανε.

Βικτωρια με έχουν πιάσει τα γέλια :lol:! Απίστευτο γατί η Μπεζ. Βρε μπας και ακούει και σας δουλεύει :confused:;

Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? :hmm:

Καλημέρα!
Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. :/: Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! :cool:

Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! :up: :lol: :lol: Καλό κουράγιο σας εύχομαι :P

Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? :hmm:

Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι.......

Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό.

Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα....:down: Καλό μας κουράγιο

Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι.......
Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε...

Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα.:/:

τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι???:blink: , γιατι δεν μιλάτε??:( :( :( :( :( :(

Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια....:)
Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που:P

Καλημέρα!
Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!!:eek:
Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!!
Ταπί και ψύχραιμη!
Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!!:mad:

[προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!!

κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη:mad:

[προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!!

κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη:mad:

χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ:lol: :lol: :lol:
Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!!
:up: :up: :up:

χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ:lol: :lol: :lol:
Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!!
:up: :up: :up:

:blink: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι???:blink:

Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) :rolleyes: τον έχω χαντακώσει τον καημένο....:redface:

:blink: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι???:blink:

άλλα 200.....:/: :/: και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ...:( που να είχα και παιδιά...

άλλα 200.....:/: :/: και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ...:( που να είχα και παιδιά...
Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!!:/: :/:

δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα:/:

δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα:/:

άστα δυστυχώς :/: :/: αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back