ΑΝΝΑ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 17:40 Η ΑΝΝΑ έγραψε: #5.601 18-07-07 17:40 Kαλησπερα!!!Δε το πιστευω οτι μπαινω ενα χρονο στο σαιτ και δεν εχω διαβασει ποτε αυτο το θεμα!!!!Νομιζα οτι ηταν για κανονισμο καφε στην αθηνα και μιας και δε μενω εκει το παρεβλεπα.560 σελιδες!!!!φοβερο!!!Τωρα ομως θα μπω στην παρεα σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 17:57 Η χριστινα έγραψε: #5.602 18-07-07 17:57 Μπα. Εγω βιαστηκα να μιλησω για τη φωτια που εσβησε. Ειχαμε αναζωπυρωση σε 3 μετωπα ταυτοχρονα Συμπτωση θα ηταν καλε Φωτια να πεσει στα κεφαλια τους!!!!!!! Οι καπνοι φαινονται παλι απο τη βεραντα. Λες και ειχαμε πολυ πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 22:18 Η anabou έγραψε: #5.603 18-07-07 22:18 Επιστρέφω δριμύτερη μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω βλάβης του ίντερνετ ! Μου λείψατε πολύ, είχα πάθει στέρηση! Σήμερα πήγα για μπάνιο και έχω ένα ελαφρύ (για τα δικά μου δεδομένα) κοκκίνισμα . Το οποίο πρέπει να προήλθε από την ώρα που περίμενα τα λεωφορείο και όχι από την παραλία. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω στο χωριό στην πελοπόννησο και την τετάρτη φεύγω για Ρόδο ευτυχώς, αγκαλιά με λάπτοπ/διπλωματική δυστυχώς. Ασπασία συλλυπητήρια έστω και λίγο καθυστερημένα, όλα μαζί σου πέσανε. Βικτωρια με έχουν πιάσει τα γέλια ! Απίστευτο γατί η Μπεζ. Βρε μπας και ακούει και σας δουλεύει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 00:02 Η mimikaki έγραψε: #5.604 19-07-07 00:02 Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #5.605 19-07-07 09:28 Καλημέρα! Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! Καλό κουράγιο σας εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:04 Η chouzouris: #5.606 19-07-07 10:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπερα!!!Δε το πιστευω οτι μπαινω ενα χρονο στο σαιτ και δεν εχω διαβασει ποτε αυτο το θεμα!!!!Νομιζα οτι ηταν για κανονισμο καφε στην αθηνα και μιας και δε μενω εκει το παρεβλεπα.560 σελιδες!!!!φοβερο!!!Τωρα ομως θα μπω στην παρεα σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 17:57 Η χριστινα έγραψε: #5.602 18-07-07 17:57 Μπα. Εγω βιαστηκα να μιλησω για τη φωτια που εσβησε. Ειχαμε αναζωπυρωση σε 3 μετωπα ταυτοχρονα Συμπτωση θα ηταν καλε Φωτια να πεσει στα κεφαλια τους!!!!!!! Οι καπνοι φαινονται παλι απο τη βεραντα. Λες και ειχαμε πολυ πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 22:18 Η anabou έγραψε: #5.603 18-07-07 22:18 Επιστρέφω δριμύτερη μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω βλάβης του ίντερνετ ! Μου λείψατε πολύ, είχα πάθει στέρηση! Σήμερα πήγα για μπάνιο και έχω ένα ελαφρύ (για τα δικά μου δεδομένα) κοκκίνισμα . Το οποίο πρέπει να προήλθε από την ώρα που περίμενα τα λεωφορείο και όχι από την παραλία. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω στο χωριό στην πελοπόννησο και την τετάρτη φεύγω για Ρόδο ευτυχώς, αγκαλιά με λάπτοπ/διπλωματική δυστυχώς. Ασπασία συλλυπητήρια έστω και λίγο καθυστερημένα, όλα μαζί σου πέσανε. Βικτωρια με έχουν πιάσει τα γέλια ! Απίστευτο γατί η Μπεζ. Βρε μπας και ακούει και σας δουλεύει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 00:02 Η mimikaki έγραψε: #5.604 19-07-07 00:02 Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #5.605 19-07-07 09:28 Καλημέρα! Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! Καλό κουράγιο σας εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:04 Η chouzouris: #5.606 19-07-07 10:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα. Εγω βιαστηκα να μιλησω για τη φωτια που εσβησε. Ειχαμε αναζωπυρωση σε 3 μετωπα ταυτοχρονα Συμπτωση θα ηταν καλε Φωτια να πεσει στα κεφαλια τους!!!!!!! Οι καπνοι φαινονται παλι απο τη βεραντα. Λες και ειχαμε πολυ πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2007 στις 22:18 Η anabou έγραψε: #5.603 18-07-07 22:18 Επιστρέφω δριμύτερη μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω βλάβης του ίντερνετ ! Μου λείψατε πολύ, είχα πάθει στέρηση! Σήμερα πήγα για μπάνιο και έχω ένα ελαφρύ (για τα δικά μου δεδομένα) κοκκίνισμα . Το οποίο πρέπει να προήλθε από την ώρα που περίμενα τα λεωφορείο και όχι από την παραλία. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω στο χωριό στην πελοπόννησο και την τετάρτη φεύγω για Ρόδο ευτυχώς, αγκαλιά με λάπτοπ/διπλωματική δυστυχώς. Ασπασία συλλυπητήρια έστω και λίγο καθυστερημένα, όλα μαζί σου πέσανε. Βικτωρια με έχουν πιάσει τα γέλια ! Απίστευτο γατί η Μπεζ. Βρε μπας και ακούει και σας δουλεύει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 00:02 Η mimikaki έγραψε: #5.604 19-07-07 00:02 Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #5.605 19-07-07 09:28 Καλημέρα! Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! Καλό κουράγιο σας εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:04 Η chouzouris: #5.606 19-07-07 10:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιστρέφω δριμύτερη μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω βλάβης του ίντερνετ ! Μου λείψατε πολύ, είχα πάθει στέρηση! Σήμερα πήγα για μπάνιο και έχω ένα ελαφρύ (για τα δικά μου δεδομένα) κοκκίνισμα . Το οποίο πρέπει να προήλθε από την ώρα που περίμενα τα λεωφορείο και όχι από την παραλία. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω στο χωριό στην πελοπόννησο και την τετάρτη φεύγω για Ρόδο ευτυχώς, αγκαλιά με λάπτοπ/διπλωματική δυστυχώς. Ασπασία συλλυπητήρια έστω και λίγο καθυστερημένα, όλα μαζί σου πέσανε. Βικτωρια με έχουν πιάσει τα γέλια ! Απίστευτο γατί η Μπεζ. Βρε μπας και ακούει και σας δουλεύει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 00:02 Η mimikaki έγραψε: #5.604 19-07-07 00:02 Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #5.605 19-07-07 09:28 Καλημέρα! Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! Καλό κουράγιο σας εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:04 Η chouzouris: #5.606 19-07-07 10:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #5.605 19-07-07 09:28 Καλημέρα! Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! Καλό κουράγιο σας εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:04 Η chouzouris: #5.606 19-07-07 10:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ζέστη πάλι σήμερα και προβλέπεται να πέσει και δουλειά στο γραφείο. Αλλά κάνω κουράγιο και μετράω... Εφτά και σήμερα μείνανε για τις διακοπές!! Βικτωρία, καταπληκτική η Μπεζ!! Σα να διάβαζα στριπάκι του Γκάρφιλντ!! Καλό κουράγιο σας εύχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:04 Η chouzouris: #5.606 19-07-07 10:04 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Βικτωρια μήπως να δοκιμάζατε να της φορέσετε πάνες??? Click για ανάπτυξη... Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #5.607 19-07-07 10:12 Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Τα τέρατα κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι. Μετά από αρκετές μέρες πίνω το καφεδάκι μου παρέα με το myCat. Ομολογώ ότι μου είχε λήψει αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η Κατερίνα έγραψε: #5.608 19-07-07 10:14 Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους. Πάλι κάυσωνα θα έχουμε και καίγεται κ η μισή ελλάδα.... Καλό μας κουράγιο Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Το κακόμοιρο φοβάται να πάει στο δωμάτιο που έχω τις άμμους, προφανώς διότι την χτυπάνε οι άλλοι. Της έβαλα σήμερα λεκάνη στο μπανάκι που τρώνε. Ελπίζω να μην τσαντιστούν οι υπόλοιποι....... Click για ανάπτυξη... Βικτωρία ίσως έτσι ησυχάσετε λίγο. Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να της βάλεις άμμο κάπου που δεν πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που τρώνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 10:28 Η kitsoyla έγραψε: #5.609 19-07-07 10:28 Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασπασία συλλυπητήρια και από μένα έστω και λίγο καθυστερημένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:41 Η kitsoyla έγραψε: #5.610 19-07-07 12:41 τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι έγινε ρε γατοπαρέα που πήγατε ολοι??? , γιατι δεν μιλάτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:49 Η cris έγραψε: #5.611 19-07-07 12:49 Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον οι περισσότεροι, όπως και εγώ, μπαίνουμε από τις δουλείες μας οπότε δεν είναι εύκολο να μιλάμε (γράφουμε) συνέχεια.... Στον εργασιακό χώρο συνηθίζεται να δουλεύουμε που και που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 12:59 Η mimikaki έγραψε: #5.612 19-07-07 12:59 Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Εγώ σήμερα ασχολούμαι με λογαριασμούς που έχουν να πληρωθούν..Με αριθμομηχανή στο χέρι και πολλά νεύρα!!! Μου ήρθε να πληρώσω και το φπα, το οποίο μπορεί να φαίνεται ότι το έχω πληρωθει επειδή έκοψα δελτίο αλλά στην δουλειά μου δεν δουλεύει έτσι!Από την ώρα που θα κόψω δελτίο η πληρωμή έρχεται μετά από 3 μήνες στην καλύτερη!Έχω πάρει επιταγή για δουλειά που έκανα τον Απρίλιο, εξαργυρώσιμη τον Οκτώβρη!! προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! Ταπί και ψύχραιμη! Α ρε ελεύθερε επαγγελματία γμ την τύχη μου! Καλά κάνουν κάποιοι και τα παίρνουν μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:03 Η kitsoyla έγραψε: #5.613 19-07-07 13:03 [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:07 Η mimikaki έγραψε: #5.614 19-07-07 13:07 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: [προς το παρόν είμαι στα 651.16 ευρώ μόνο οι λογαριασμοι τα φπα και το τεβε!! κάνε υπομονή , και εγω μια απο τα ίδια ταπί και όχι ψύχραιμη Click για ανάπτυξη... χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η kitsoyla έγραψε: #5.615 19-07-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!! αγγίξαμε τα 710!!!!! Ουάουυυυυυυυυυυυ Θα με πάνε μέσα!!!!! και δεν έχω βάλει δάνεια και κάρτες!!! Click για ανάπτυξη... , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:10 Η mimikaki έγραψε: #5.616 19-07-07 13:10 Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με βλέπω πάλι να παίρνω τον μπαμπά για "δανεικά"(και αγύριστα) τον έχω χαντακώσει τον καημένο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #5.617 19-07-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: , τόσα πολλά ??? δηλαδή αν βάλεις δάνεια και κάρτες πόσα είναι??? Click για ανάπτυξη... άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η cris έγραψε: #5.618 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι ότι πολλοί δεν κάνουν παιδιά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από το πατρικό μου λόγω του χρηματικού... Αφήστε τα κορίτσια!!! Δράμα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η kitsoyla έγραψε: #5.619 19-07-07 13:20 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: άλλα 200..... και το ενοίκιο έχει ευτυχώς πληρωθεί αρχές του μήνα άλλα 555... και δεν βάζω τα καθημερινά έξοδα...άστα να πάνε...και είμαι ένα ατομο στο σπίτι με τρελή οικονομία ... που να είχα και παιδιά... Click για ανάπτυξη... δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η mimikaki έγραψε: #5.620 19-07-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: δυστηχώς έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικώς, και εμείς είμαστε 2 άτομα στο σπίτι , πάιρνουμε 2 μισθούς , και παρόλα αυτά τα έξοδα είναι πάρα πολλά ρε γμτ, τσίμα-τσιμα τα βγάζουμε κάθε μήνα Click για ανάπτυξη... άστα δυστυχώς αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.