Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
άστα δυστυχώς :/: :/: αναρωτιέμαι πως τα βγάζουν πέρα με τον βασικό μισθο:(

κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με αυτα που βγάζει, γιατι όσα περισσοτερα βγάζεις μετά μεγαλώνουν οι ανάγκες σου και θες ακόμα πιο πολλλά. Δεν πειράζει όμως καλά να 'μαστε , :up: πάντα θα βρίσκουμε κάποιο τρόπο και θα τα βγάζουμε πέρα (μπαμπας-μαμα-κ.τ.λ):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καιγομαστε καλε!!!! Ενα γκριζο συννεφο που μοιαζει ατελειωτο στο βαθος. Το δασος της Φανερωμενης (χιλομοδι) ηταν απο τα λιγα που ειχαμε και ηταν πανεμορφο. Τριτη ημερα σημερα και δεν μπορω να κανω τιποτα να βοηθησω
:( :( :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad:
Ειναι τραγικο το θεαμα παιδια.........
Κατα τ' αλλα μιας και αναφερατε λογαριασμους, 1000 το τεβε, συν ενικιο φροντιστηριου, συν του σπιτιου, συν του γιου.... Παντα υπαρχουν χειροτερα βρε, αναθαρριστε
Κατα τ' αλλα το σπιτι μου πηραμε μαλλον δεν εχει δικη του εισοδο και χρησιμοποιει του διπλανου
:P :P :P
Καποια παραβαση πρεπει να εχουν κανει, δεν ξερω. Θα δουμε τα σχεδια.... Υπαρχει και ανεμοσκαλα
:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα ναι το είδα στις ειδήσεις έβαλε έκτακτο για την κόρινθo:/: :/: Είναι χάλια τα πράγματα ε???

καιγομαστε καλε!!!! Ενα γκριζο συννεφο που μοιαζει ατελειωτο στο βαθος. Το δασος της Φανερωμενης (χιλομοδι) ηταν απο τα λιγα που ειχαμε και ηταν πανεμορφο. Τριτη ημερα σημερα και δεν μπορω να κανω τιποτα να βοηθησω
:( :( :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad:
Ειναι τραγικο το θεαμα παιδια.........
Κατα τ' αλλα μιας και αναφερατε λογαριασμους, 1000 το τεβε, συν ενικιο φροντιστηριου, συν του σπιτιου, συν του γιου.... Παντα υπαρχουν χειροτερα βρε, αναθαρριστε
Κατα τ' αλλα το σπιτι μου πηραμε μαλλον δεν εχει δικη του εισοδο και χρησιμοποιει του διπλανου
:P :P :P
Καποια παραβαση πρεπει να εχουν κανει, δεν ξερω. Θα δουμε τα
σχεδια.... Υπαρχει και ανεμοσκαλα
:lol: :lol:

:mad: το ακουσα και εγώ για την φωτιά, άσε τραγικό!
δυστηχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

ανεμόσκαλα??? ουαουυυυυυυυ:bleh:

Παιδια καταστροφη!!!!!
Παει το χιλιομοδι καλε, κινδυνευουν τα αθικια, παει το μοναστηρι που βαφτιστηκα........ Μου ερχεται να τρελαθω
:cry: :cry:

Τί να πείς με τους μλκς???:mad: :mad:
Αναρωτιέμαι τί σκ#$α προσπαθούν να κάνουν... Να κάψουν ό,τι πράσινο υπάρχει??
Ρε Χριστνάκι τί να πώ... Μακάρι να σβήσει σύντομα και να μην έχουμε κι άλλες απώλειες...:(

τόσο χάλια είναι ρε παιδιά??

Το μαγικο καμμενο δασος.......
:( :(
Στο χιλιομοδι μενουν και γνωστοι μου,περασα πολλα απογευματα με φιλες παιζοντας σαν παιδακι.... Και τρωγεαμε πολυ συχνα σ' ενα εξοχικο μαγαζι, μεσα στο δασος. Ειναι στεκι τον κοριθιων αμετρητα χρονια το συγκεκριμενο μαγαζι, ηταν πανεμορφα παιδια.

χα! ξέχασα και την ευδαπ που έχω να την πληρώσω αρκετό καιρό ΣΥΝ 59ευρώ!!!!!!
Βρε Μιμίκα, 59 ευρώ ΕΥΔΑΠ είναι πάρα πολλά, αν μένεις μόνη σου... :hmm: Εμείς είμαστε δύο (και σχετικά σπάταλοι στο νερό) και πληρώνουμε πολύ λιγότερα. Μήπως να ελέγξεις αν έχεις κάπου διαρροή;

Τουλάχιστον έχεις τις αναμνήσεις... Σκέψου ότι με τον ρυθμό που πάνε η επόμενη γενιά (μην σου πω και η μεθεπόμενη) δεν θα έχει καν αυτή την δυνατότητα..:( . Θα νομίζουν ότι τα δέντρα υπάρχουν σε κήπους και κάποια σε πεζοδρόμια.... Μλκς!!!:mad:

Σε μισή ώρα αναχωρώ για χωριο. Τα τέρατα θα μείνουν εδώ καθώς θα πάω με το ΚΤΕΛ. Έτσι κι αλλιώς κυριακή μεσημέρι θα είμαι πίσω. Φοβάμαι να τα αφήσω μόνα τους μέσα στο σπίτι κι έτσι ο Τζίντζερ θα μείνει στην αυλή και ο Σάκης μέσα. Ελπίζω να είναι ήσυχος και να μην ξεσηκώσει τον κόσμο με τα νιαουριτά του. Με βαριά καρδιά φεύγω πάντως. Αχ, να δω πώς θα τον αποχωριστώ τον αύγουστο για ένα μήνα.

Καλό ταξίδι!!!
Πρέπει να είναι δύσκολο.. αλλά σκέψου από τί τον έσωσες και σίγουρα θα σου φταίξει το κέφι!!:)

Σε μισή ώρα αναχωρώ για χωριο. Τα τέρατα θα μείνουν εδώ καθώς θα πάω με το ΚΤΕΛ. Έτσι κι αλλιώς κυριακή μεσημέρι θα είμαι πίσω. Φοβάμαι να τα αφήσω μόνα τους μέσα στο σπίτι κι έτσι ο Τζίντζερ θα μείνει στην αυλή και ο Σάκης μέσα. Ελπίζω να είναι ήσυχος και να μην ξεσηκώσει τον κόσμο με τα νιαουριτά του. Με βαριά καρδιά φεύγω πάντως. Αχ, να δω πώς θα τον αποχωριστώ τον αύγουστο για ένα μήνα.

καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.
επειδη έχω χάσει επεισοδια, πήρες και άλλο γατάκι ή είχες???:blink:

Βρε Μιμίκα, 59 ευρώ ΕΥΔΑΠ είναι πάρα πολλά, αν μένεις μόνη σου... :hmm: Εμείς είμαστε δύο (και σχετικά σπάταλοι στο νερό) και πληρώνουμε πολύ λιγότερα. Μήπως να ελέγξεις αν έχεις κάπου διαρροή;

είναι πολλοι λογαρισμοι μαζί γιαυτό:P :P είπα επιτέλους να το πληρώσω για να μην μου το κόψουν καλοκαιριάτικα....

Aαααααααα, ΟΚ, έτσι εξηγείται!! :D

Ρε παιδιά τι ζέστη είναι αυτή???
Έχω αντισταθεί μέχρι τώρα να μην ανάψω aircondition αλλά λιώνω...Το φρουνάκι μου είναι συνέχεια ανάσκελα και το έχω βρέξει και 2 φορές σήμερα!

Παιδιά τα έξοδα που αναφέρετε μου ακούγοντε αστεία! 715 ευρώ πλήρωσα σήμερα την ασφάλεια του ενός αυτοκινήτου, 82 ασφάλεια πυρός του σπιτιού εδώ, και 175 α' δόση εφορία. Αυτά μόνο σήμερα και χωρίς λογαριασμούς ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ. Βάλτε επί 2 μιας κι έχω και το σπίτι στην Κεφαλλονιά συν κινητά,ADSL, κάρτες, δάνειο αυτοκινήτου, ασφάλειες ζωής και νοσηλείας και ότι άλλο ξέχασα, εγώ πρέπει να πάω να φουντάρω....Και όλα αυτά με 1000 ευρώ το μήνα εγώ και ότι βγάζει ο Κώστας σαν ελεύθερος επαγγελματίας....:/: Πάλι καλά που δεν έχω ενοίκια...:( :( :(

Για έξοδα δεν θα μιλήσω. Πονάει πολύ αυτό το θέμα. :/:
Τα χω πάρει κρανίο με τις πυρκαγιές, δεν θα αφήσουν τίποτα πια? Χριστινάκι άκουσα ότι έχουν κυρήξει το νομό Κορινθίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έχουν κλείσει την Κορίνθου-Τριπόλεως κλπ. Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα?

καλησπερα!σημερα ειμαι ενα πτωμα...μετα απο 4 ωρες υπνου ξυπνησα το πρωι και ειδα οτι ο Νοελ εξακολουθουσε να'χει διαρροια και τον πηρα σηκωτο(και αυτον και τη διαρροια του:rolleyes: )και τον πηγα στο γιατρο.ευτυχως το τεστ κοπρανων ηταν αρνητικο για πανλευκοπενια(αυτο που φοβομασταν περισσοτερο)και τελικα βρηκε ο κυριος Πανος οτι μαλλον εχει μικρομολυνση επειδη αλλαζει δοντακια:P

εμαθα και κατι ομως εκει και στεναχωρηθηκα πολυ.η εκτροφεας Maine coon απο τη Σαλαμινα(ηταν και στην εκθεση)πηγε χτες ενα γατακι της 2 μηνων για ευθανασια,γιατι κατα τη γεννα η μαμα του το πατησε και επαθε εξαρθρωση το ποδαρακι του.δυστυχως δε θα γινει καλα,αλλα κατα τ'αλλα ειναι υγιεστατο και μετακινειται χωρις προβλημα.ομως επειδη για εκεινη ειναι βαρος,προτιμησε την ευθανασια:mad: φυσικα ο κυριος Πανος κι η κυρια Μιλλυ αρνηθηκαν,κι αυτη δεχτηκε αν βρουν καποιον να το χαρισει.απο ο,τι μου ειπαν θα τους στειλει φωτογραφια για να βαλουν αγγελια.κριμα για το γατακι...μακαρι να βρεθει κατι...:(

εμαθα και κατι ομως εκει και στεναχωρηθηκα πολυ.η εκτροφεας Maine coon απο τη Σαλαμινα(ηταν και στην εκθεση)πηγε χτες ενα γατακι της 2 μηνων για ευθανασια,γιατι κατα τη γεννα η μαμα του το πατησε και επαθε εξαρθρωση το ποδαρακι του.δυστυχως δε θα γινει καλα,αλλα κατα τ'αλλα ειναι υγιεστατο και μετακινειται χωρις προβλημα.ομως επειδη για εκεινη ειναι βαρος,προτιμησε την ευθανασια:mad: φυσικα ο κυριος Πανος κι η κυρια Μιλλυ αρνηθηκαν,κι αυτη δεχτηκε αν βρουν καποιον να το χαρισει.απο ο,τι μου ειπαν θα τους στειλει φωτογραφια για να βαλουν αγγελια.κριμα για το γατακι...μακαρι να βρεθει κατι...:(
:down: και μετά προσπαθούν κάποιοι να πείσουν για το πόσο καλοί είναι οι εκτροφείς και πόσο αγαπάνε τα ζωάκια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back