Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol: Κλασική ταινία με απίστευτο γέλιο!! Εγώ πάντως σαν στριμένο κοριτσάκι που είμαι θα ήμουν σε δίλημμα να πω τι έκανε..(είμαι πάρα πολύ κακιά το ξέρω...:redface::redface:) όχι τίποτα άλλο, αλλά για να γλιτώσουν οι επόμενες γυναίκες- πελάτισσες..
Μόλις μίλησα με τη γυναίκα του ξάδελφού μου και μου είπε ότι η γυναίκα έχει δεινοπαθήσει με τον μλκ!!!:mad: Αυτή είναι κλάσεις ανώτερη, μικρότερη από μένα, έχουν και μεγάλα παιδιά και την έχει κάνει τάρανδο!Πόσο μλκ άνδρες υπάρχουν!!!:down: Της είπα να μην πει ότι ξέρει τίποτα και την κάνει και αισθανθεί χειρότερα. Πάντως νιώθω καλύτερα που το είπα σ'εκείνη ώστε να είμαι εν μέρη "καλυμένη". 'Αϊ στο καλό! Δε φτάνει που με ξενύχτησαν, μου χάλασαν και τη μέρα μου....:/:

Πάντως κι εκείνη μου είπε να μην ακυρώσω το βάψιμο του σπιτιού γιατί μπορεί να είναι κάφρος στα προσωπικά του αλλά στη δουλειά του είναι καλός. Βέβαια είπα στον Κώστα όσο θα βάφει το σπίτι, να μη με αφήσει μόνη μαζί του. Άσε μη βρω κανένα μπελά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμ κάτι ήξερα εγώ όταν είπα!
!"Βέβαια δεν ξέρουμε και τι δικαιώματα έχει δώσει και ο κουμπάρος(άντρας της)"
Δυστυχώς έχω δεί πολλές τέτοιες περιπτώσεις και το κακό ε'ιναι πως τελικά τις γυναίκες τους βγάζουν τρελές!:down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι να την λυπάσαι την γυναίκα.. :( Βέβαια στην ηλικία και με τον τρόπο που με έχουν μεγαλώσει οι γονείς μου, μου φαίνεται αδύνατον να με φανταστώ με έναν άντρα που θα είχε παρόμοια συμπεριφορά.. Θα τον χώριζα κι ας είχα και παιδιά.. Δεν είναι χειρότερο να βασανίζεται έτσι? Να παίρνει τηλέφωνα και να δίνει δικαιώματα στον κόσμο να την λυπάται ή ακόμα και να γελάει με την κατάσταση της? :(

δεν ξερεις αν πρεπει να θυμωσεις μαζι της η να τη λυπηθεις...μαλλον το δευτερο.και το βλεπω συχνα αυτο,γυναικες αντικειμενικα "καλυτερες" απο τους αντρες τους και να τρωνε το κερατο.δεν ξερω ρε γμτ,φταιει η ελλειψη χημειας,ο χαρακτηρας του καθενος η απλα η νοοτροπια του ενος?για παραδειγμα εχω μια φιλη που ειναι μ'ενα παιδια που τη λατρευει μεχρι σημειο αηδιας,της κανει ολα τα χατιρια,γινεται χαλι να τον πατησει.δεν τσακωνονται και τετοια,αλλα ακριβως γιατι τον εχει "σιγουρο" κι εχει το πανω χερι τον εχει κανει ταρανδο:/:

Πλεον το κέρατο δεν είναι πολυτέλεια του ανδρικού φύλου..:/: Μήπως η φίλη σου έχει αποθυμένο από προηγούμενο αγόρι της που της έκανε την ζωή δύσκολη? :hmm: Εγώ μόλις ένιωθα ότι δεν είμαι ερωτευμένη, απλά έφευγα από την σχέση..

Πλεον το κέρατο δεν είναι πολυτέλεια του ανδρικού φύλου..:/:

αυτο ξαναπες το!!
οχι,απωθημενα αλλα αποκλειεται να ειχε γιατι αυτη ηταν η πρωτη της σχεση!

Ασπασια ειναι να μη σου τυχει..... Πολυ πλακα η ολη ιστορια. Η μονη που μαλλον δεν γελαει ειναι η παθουσα. Την ταλαιπωρη.... Μακαρι να της πανε καλα τα πραγματα στη ζωη της!!!!
Μαριελ πολυ χαρηκα για τον γατουλη!!!!

Καλημέρα σε όλους /όλες σας....:)

Καλημέρα! Πρέπει να σκουπίσω-καθαρίσω-απολυμάνω, να πάω τον Τζίντζερ για εμβόλιο και να μαζέψω τα πράγματά μου και καμμία όρεξη να κάνω τα παραπάνω. Ξύπναγα και συνέχεια το βράδυ λόγω ζέστης, έχω γίνει κουδούνι! Ευτυχώς που φεύγω βράδυ!

Καλημέρα!!! Νυστάζω!!! Βαριέμαι!!! Ζεσταίνομαι!!! Θέλω διακοπές!!! Θέλω να πάω σπίτι μου!!!
(Πω-πω γκρίίίνια!!!:blink: :blink: :blink: )

καλήμερα σε όλου και εγώ νυστάζω και βαριέμαι , άλλα δεν θέλω να πάω σπίτι γιατι όσο σκέφτομαι οτι έχω 2 πλυντήρια για σίδερο μου ρχεται τρέλλα :mad:

καλημερα!! εγω παλι ακουω την γκρινια των γονειων μου!!:mad:

Καλημέρα! :)

Καλημέρα!
Δουλειές πολλές, όρεξη καμιά!:P :P

καλημερα:) !ξυπνησα,χαζευω τωρα στο ιντερνετ και σε λιγο θα παω για δευτερο γυρο(υπνου:rolleyes: )ολο το βραδυ ημου με το αιρ-κοντισιον.γιατι η ζεστη αυτη δεν αντεχεται...βγηκα λιγο χτες βραδυ κιολας να ποτισω τα λουλουδια και κοντεψα να μεινω στο μπαλκονι!!!αισθανομουν λες και δεν ειχα αερα ν'αναπνευσω...αντε να περασει κι αυτος ο καυσωνας...

εν τω μεταξυ,μες στη νυχτα με ξυπνησαν οι φωνες του Νοελ,τι ειχε κανει το χαζο?ειχε πατησει πανω στο cd player κι ειχε ανοιξει οπως παντα το καπακι για το cd.μετα ομως του ηρθε η ιδεα να προσπαθησει να το ξανακλεισει.ετσι πατησε το ενα του ποδι πανω στο καπακι κλεινοντας το,ενω το αλλο ποδι ηταν μες στη θεση του cd με αποτελεσμα να πιασει μονος του το ποδι του και ν'αρχισει να σκουζει:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα!
Μάριελ, αυτό με το Νόελ και το cd player είναι μεγάλο κρίμα που δεν καταγράφηκε... :P Την επόμενη φορά, παρακαλώ να είσαι stand by με κάμερα. Περιμένουμε βιντεάκι!! :lol:
Πάνε καλύτερα τα γαστρεντερολογικά του;

κι εγω παροτι ημουν απο τον υπνο,μολις τον ειδα πεθανα στα γελια:lol: :lol: :lol: κι ουτε καν προσπαθουσε να τραβηξει το ποδι του,ηταν πολυ αφοσιωμενος στο να κλεισει το καπακι!!πριν λιγο που ανοιξα να του βαλω παγακια στο νερο τον ειδα να ακροβατει πανω στην πορτα της καταψυξης:blink:

νομιζω παμε καλυτερα:happy: το θετικο ειναι οτι εδω και 26 ωρες δεν εχει ξανακανει εμετο που σημαινει οτι ξαναρχισε μαλλον ν'απορροφα τις τροφες.τουαλεττα ακομα σημερα δεν εχει παει για να δω,χτες ειχε κανει διαρροια,αλλα το πρωτο σταδιο ηταν να φυγει τελειως ο εμετος,που σημαινει οτι αρχισαν να δρουν τα φαρμακα.ελπιζω να αρχισει να βελτιωνεται ο κακομοιρης γιατι τον εχω ταραξει στη διαιτα(12 κροκετουλες ανα 4 ωρες)και στα φαρμακα...:/:

Απίστευτος ο Νοέλ :lol:, νοικοκύρης δεν μπορείς να πεις :P! Η ζέστη δεν παλεύεται με τίποτα :cool:. βγήκα έξω μέχρι το σούπερ μάρκετ και έσκασα (το οποίο είναι στο διπλανό τετράγωνο). Μάζεψα και το σπίτι επιτέλους. Μένει να πάει ο μικρός για εμβόλιο (μαζεύω δυνάμεις γιατί θα τον πάω με τα πόδια) :down:. Μετά οι πόρτε κλείνουν για να μην έχω κανένα παρατράγουδο με τον Σάκη σαν την άλλη φορά που έκανα ακροβασίες σε ταράτσες :|.

Δυο μερες ειχα να μπω και βρηκα 10 σελιδες σε αυτο το θεμα!!!!!!:P

Μαριελ, περαστικα στον Νοελ.
Και η σαρδελα οταν την εβγαζα εξω, και ετρωγε χορτα, ερχοταν μεσα στο σπιτι και τα εκανε εμετο μαζι με τριχομπαλες.
Εβγαλες περιπου δεκα τριχομπαλες, αρκετα μεγαλες.
Αλλα τωρα πια, οσα χορτα και να φαει, εμετο δεν κανει!:)

Εδω εχει ΠΟΛΥ ζεστη.Ευτυχως το δωματιο που κοιμομαστε ειναι πολυ δροσερο. Οι γατες τα εχουν παιξει απο τη ζεστη, η μια κοιμαται κατω απο το ψυγειο και ο μικρος διπλα στο νερο τους.:P
Ευτυχως, διακοπες ρευματος και φωτιες, ακομα δεν εχουμε!

Η ζεστη μας εχει πραγματικα διαλυσει. Και τα γατια ζαβλακωμενα ειναι. Μακαριοι οι εχοντες κλιματιστικο.... Κι εγω χαλια κοιμαμαι :/: :/:
Κι εμεις τρεχαμε στην εφορια για το σπιτι σημερα, μες στη ζεστη και μας ζητησαν ενα σωρο επιπλεον χαρτια..... Σε ενα σωρο μεριες επρεπε να παμε και ψηθηκαμε κυριολεκετικα...Κι αυριο εχει δευτερο γυρο. Παντως ειχαμε το πιο αθωο και γλυκο υφος της ζωης μας
:lol: :lol: (μη μας βγει τιποτα περιεργο και πληρωνουμε φορο). Ειναι πρωτη κατοικια, αλλα αντε απεδειξε το.... Πολυ τρεξιμο
Θελω να παω και στο γιατρο σημερα γιατι περιεργο πραγμα εδω και κανενα 2μηνο χωρις καμια αλλη ενοχληση, απο το ενα αυτι μου δεν ακουω καλα :lol: :lol: . Κουφαλογο :lol: :lol: Περιεργο πραγμα. Γερασα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back