lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
την ανιψια μου, οτι κανω θελει να το κανει και αυτη! Βεβαια δεν εχω καθολου τροπους με παιδια
Ελπιζω οταν ερθει εκεινη η ωρα να ξυπνησει το μητρικο μου ενστινκτο...
αλλιως πανε τα παιδια μου
Ο καημενος ο Σαββας ομως την φοβαται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Απορω πως θα αντεξει ενα μηνα ετσι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πόσο χρονών είναι η ανηψιά σου Lactoula? Συνήθως τα γατάκια φοβούνται τις απότομες κινήσεις και τα μικρά παιδάκια είναι λίγο "άγαρμπα" στα χάδια και στις εκδηλώσεις αγάπης τους. Μήπως αν της εξηγούσες ότι τα γατάκια δεν έιναι παιχνιδάκια αλλά έχουν ψυχούλα και πονάνε πρόσεχε λίγο περισσότερο τις κινήσεις της η μικρή και "τα βρίσκανε" με το Σάββα?Ο καημενος ο Σαββας ομως την φοβαται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Απορω πως θα αντεξει ενα μηνα ετσι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι οτι τον επιασε, αλλα φοβαται μονο απο την φασαρια που κανει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να μαθειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άλλο λυκόσκυλο, που έχει μάθει στο κυνηγητό και στα πιο "άγρια παιχνίδια" και άλλο γάτα. Πίστεψέ με κι εγώ τους τελευταίους μήνες το ανακάλυψα. Πριν το Χιόνη μόνο με σκύλους είχα "παρτίδες".Και σκεφτομουν οτι θα τα παει καλα γιατι στο σπιτι της εχουν ενα λυκοσκυλο, αρα εχει σχεση με τα ζωα...Ελπιζω να μαθει
Η μικρή έχει μεν σχέση με τα ζώα, μπορεί να τα αγαπάει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρει πως να φερθεί. Αυτό πρέπει να της το εξηγήσεις εσύ ως καλή θεία...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα παιδακια οντως τρομαζουν τα γατακια με τις αποτομες κινησεις. Κι εγω εχω μιλησει στον εγγονο του γιαννη για το πως να τα χειριζεται (8 ετων ειναι) αλλα κι εκεινος απο τη αχταρα του να τα πιασει τα καταδιωκει. Κι εκεινα φευγουν φυσικα. Βεβαια οταν το παρακανει του ξαναμιλαω.... Η επαναληψη ειναι μανουλα της μαθησης
Και καμια φορα πιανω εγω τον Πιου Μιου (που ειναι πιο θαρραλεος) και του δειχνω πως να τα χαιδευει. Προσπαθει ο καημενουλης να ειναι απαλος.....Κατα τα αλλα ακομη ποναω, αλλα θα συνελθω....
Κι εχω περιπου 8 πλυντηρια για σιδερωμα
Με τα τρεξιματα του σπιτιου εμεινα πισω. Απο Δευτερα ελπιζωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ειπα να κατσω λιγο στον υπολογιστη περιμενοντας τις μπουγατσες που πηγαν να μου παρουν η μαμα και ο αδερφος μου! χα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ πάω super market για τα απαραίτητα! Αδειους τους βλέπω τους δρόμους έξω

Mika
Δραστήριο μέλος

Δεν γινετε, δεν προλαβαινω να τα διαβασωωωωωωωω.... Εδω πολυ δουλεια οπως καταλαβαινετε, μονο που δεν κοιμαμαι στην κουζινα πλεον
Τα γατακια μου καλα. Ηρθε ο Νικος διακοπες εδω και τα προσεχε η μαμα του 10 μερες, μια χαρα τα πηγανε
Εχω ενα αλλο μικρουλι κοκκινουλι φουντωτο που μενει εδω στο ενα μαγαζι και το ταιζουμε, ειναι μια γλυκα αλλα δεν πιανετε με τιποτα! Ειναι ιδιο ο Ζαχαριας της Χριστινας μικρος. Μολις πλησιασω κανει χχχχχχχχχ και το αφηνω αλλα ειναι τελειο χοροπηδαει αναμεσα στους πελατες και κανει δημοσιες σχεσεις χιχιΦιλακια σε ολους μου λειπετε παντα
marfot75
Δραστήριο μέλος
Ετοιμάζω τις βαλίτσες μου. Το βράδυ μπαίνω στο πλοίο για Πάρο, μέχρι τις 19/8.
Θα μου λείψετε!!!!
Σας χαιρετώ και καλές διακοπές να έχετε κι εσείς

mimikaki
Διάσημο μέλος
Marfot καλές διακοπές και καλό ταξίδι!!Τυχερούλα! Άντε μπές και από κανένα internet-cafe να μας πείς πώς περνάς!!

marfot75
Δραστήριο μέλος
φιλάκια Μίκα:kiss::kiss::kiss:
Marfot καλές διακοπές και καλό ταξίδι!!Τυχερούλα! Άντε μπές και από κανένα internet-cafe να μας πείς πώς περνάς!!![]()
Εννοείται!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Αλλά και τώρα που μπήκα μου'χει σπάσει τα νεύρα η ταχύτητα και δεν το βλέπω να καταφέρνω να δω όσα έχω χάσει...

Μου λειψατε!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

με τα πλοια δεν τα παω και πολυ καλα..
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Μικα υπομονή, θα τα λέμε το χειμώνα!
Εγω σταθερή! Ουτε φευγω ουτε έρχομαι...
Αν και λέμε να φυγουμε για μερικές μέρες πάση θυσία, γιατί θα πήξουμε τελείως...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Είχα να μπω πολλές μέρες και σας πεθύμησα. Έχουν μαζευτεί κι ένα σωρό μηνύματα να δώ πότε θα τα διαβάσω.
Καλά να περνάτε και καλές διακοπές σε όσους είναι να φύγουν!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ηταν και επεισοδιακη η ημερα...μολις πηγαμε να ταισουμε τα γατακια,αρχισε ο αδερφος μου να λεει οτι ακουει κλαμματα.εμειςν ομιζαμε οτι καπου μεσα στα χορτα θα ηταν καποια μωρα,εκεινος ομως επεμενε.τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο,συνειδητοποιησαμε οτι υπηρχε καποιο γατακι εγκλωβισμενο κατω απο πετρες και χωμα
χρειαστηκε να σκαψουμε μια πολυ μεγαλη περιοχη για να το βρουμε,με το φοβο παντα να το καταπλακωσουμε.τελικα το γατακι βρεθηκε θαμμενο μεσα στο χωμα και σε αθλια κατασταση.εκει το εδαφος εχει ολο "λαγουμια" οποτε ειναι πιθανο να παγιδευτηκε εκει μονο του.οση ωρα ο Κωστας εσκαβε(και κατασκισε τα χερια του απο τις πετρες)η μαμα του ηταν διπλα μας και απανταγες στα νιαουρισματα του:cry:ευτυχως το γατακι δεν ειχε τραυματιστει και μολις βγηκε ετρεξε στη μαμα του,η οποια ανελαβε να το πλυνει μετα τα απαραιτητα χαδια
γυρνοντας σπιτι,βρηκα ενα Νοελ σε αθλια κατασταση να σκουζει,να εχει κανει εμετο,κακα καθολου,και τσισα μια φορα μονο ολη την ημερα!!!!πρωτη φορα μετα απο τοσες μερες εκανε εμετο...υπαρχει περιπτωση να ηταν ψυχολογικο επειδη εμεινε για πρωτη φορα μονος ολη μερα
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool