Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τυχερουλαααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νερινα κερναω καφε!!!! Απαραιτητη προυποθεση να σε συνοδευει η Νασια...Και γρηγορα αν γινεται :lol::lol::lol:
Εγω εδω, εκανα γενικη σημερα (σημειωστε την ημερα να το θυμομαστε...) Με πιανει καμια φορα η προκοπη μου κι εμενα.... Σπανιοτερα απ' οσο θα επρεπε.... :hmm::hmm:
Προαπαθουμε να τελειωσουε με ολες τις εκρεμμοτητες και θα αποφασισουμε αυτη τη βδομαδα να θα παμε πουθενα τελικα και για ποσο...
Τα μικρα μου σκεφτομαι εγω και αποθαρρυνομαι.... :/::/:
Να, πριν λιγο μπλεχτηκε το ποδαρακι του Πιου Μιου στο κουτι με το χωμα και φρικαρε ο καημενος (τον εδειρε και η Γατα). Εσπευσα βεβαια, αλλα αν ελειπα;;; :hmm::hmm::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα-καλημέρα.....
δυστυχώς πήζω τόσο στην δουλειά που έχω χάσει πολλά επεισόδια και νέα απο όλους σας.....
αλλά που και που ρίχνω και ένα βλέφαρο να δώ τι γίνεται με τα γατοπαιδακια μας!!!!
Δυστυχώς είχα και ένα δυσάρεστο γεγονός, η Μπουμπου μου που πρόσφατα ειχε γίνει και μανούλα, μας έφυγε.......με τον κλασσικό αγάρμπο τρόπο, κάποιου μ.......α που δεν πρόσεχε και την χτύπησε με το αμάξι του.......
και το περίεργο ειναι οτι αυτο το γατί δεν βγαίνει έξω από τον κήπο του εξοχικού μας!!!!! Τέλος πάντων αυτό δεν έχει σημασία, το θέμα ειναι οτι οταν την βρήκαμε μετά απο 1 μέρα που είχε εξαφανιστεί, την πήγαμε στο γιατρό, αλλά δυστυχώς ήταν άργα, παρόλο που ο άνθρωπος έκανε τα αδύνατα - δύνατα δεν κατάφερε να την κρατήσει στην ζωή....είχε χάσει πολύ αίμα, πιθανόν και κάποιο εσωτερικό τραύμα ....
έτσι μου έμεινε το Μπουμπουκόπαιδο ο Τσόκο......και φυσικά Μπλάκυ και Ρούπι.....
Απιστευτη στεναχώρια....ξέρω πώς με καταλαβαίνετε πολύ καλά......

Καλημέρα. Βάνα πολύ στενοχωρήθηκα. κουράγιο.....

Πόσο λυπάμαι Βάνα.... Καημένη Μπουμπού.... :cry:Τι μλκ που υπάρχουν! Τα ίδια μου έλεγε μια κυρία στο λεωφορείο σήμερα το πρωί και είχε πλαντάξει στο κλάμα. Ένας μλκ χτύπησε το σκυλάκι της, 13 χρονών. Τόσα χρόνια μόνο του έβγαινε βόλτα και το έβλεπε από το μπαλκόνι. Του άνοιξε χθες το πρωί να βγει και τον έβλεπε. Ο μικρός αν δεν του έδινε το Ο.Κ. δεν περναγε τον δρόμο. Άδεια η γειτονιά του λέει "πέρνα" και έρχεται γκαζωτός ένας αρχι - μλκ και το κάνει ένα με το δρόμο μπροστά στα μάτια της !!!!:mad::mad::mad: Είχε πάθει τέτοιο σοκ η γυναίκα που δε μπορούσε να συνέλθει. Χθες δεν είχε πάει γραφείο και σήμερα πήγαινε με το ζόρι.... Οι υπόλοιποι στο λεωφορείο την κοίταγαν σαν τρελλή που την άκουγαν να κλαίει για το σκύλο ή απλά κρυφογελούσαν....:down:

Καλημέρα! Κρίμα για την Μπουμπού, τελικά είναι πολύ επικίνδυνα για τους μικρούς μας φίλους εκεί έξω (και για μας τώρα που το σκέφτομαι). Επίσης όσοι δεν είχαν ποτέ ζώο δύσκολα θα καταλάβουν τις ανησυχίες, τους φόβους και τις στεναχώριες μας το πιθανότερο είναι να μας κοιτούν σαν εξωγήινους.

Νερίνα εδώ υπάρχει μια πολύ μισητή ηλεκτρική σκούπα, μήπως να'στελνες την Νάσια κατα δω για διακοπές;

Το κακό ειναι ότι έχουμε μια αίσθηση οτι ειναι ο "γειτονας" που έκανε την ζημιά......
του έχει ψιλοσαλέψει, έτσι έλεγε η μητέρα μου που τούς ξέρει, και ειναι και νέο παλληκάρι ρε παιδί μου!!! χρόνια τους ξέρουμε......τι να πώ.....
ευτυχώς τούς υπόλοιπους τούς έχω "μαντρώσει" στον κήπο , και ευτυχώς δεν έχουν ιδιαίτερη
επιθυμία να πηδήξουν έξω! Η Μπλάκυ ειναι λίγο αλήτισσα και γυρνοβολάει, αλλά την βλέπω και ειναι πολύ προσεκτική, άλλο γατί αυτό!!!!!! και να πείς οτι περνάνε αυτοκίνητα πολλά, τίποτα, 1 στο τόσο.....
Εχω το μπουμπουκόπαιδο τώρα......να την θυμάμαι!!!!!
ευχαριστώ κορίτσια....

Καλημέρα σε όλους.
Βάνα κρίμα για την μπουμπού...:(
Και εγώ τώρα το πρωί πήγα περίπτερο και είδα ένα τοσοδούλικο γατάκι, να ταν ενός μήνα, νεκρό από αυτοκίνητο:(... τι μλκς:down::down: δεν το είδαν??:mad:

Τι κρίμα... Καημένη γατούλα...:( Πόσων χρόνων ήταν; Οι άλλοι την ψάχνουν; :/:
Πάντως, αν υπάρχουν υπόνοιες ότι το έκανε επίτηδες ο γείτονας, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα μην πετάξει και καμιά φόλα ή ποιος ξέρει τι άλλο :down:

Καλημέρα!
Νάσια μπράβο! Να 'σαι καλά κορίτσι μου!:):rolleyes:

Εγω θα ηθελα πολυ να μην υπήρχαν καθόλου αυτοκίνητα. Ας πηγαίναμε με τα πόδια! Θα μας χάλαγε πολύ?:hmm:
Κι εγω ειδα πατημένη γατα σημερα. Σε δρομο με ανώτατη ταχύτητα 30 χλμ...και με σαμαράκια.....:mad::mad::mad::mad::mad:

Πω πω στενοχωρήθηκα πολύ για τη Μπουμπού. Τελικά νομίζω ότι καλύτερα να νιώθουν περιορισμένα και να είναι μέσα στο σπίτι, παρά ελεύθερα και υποψήφιοι μακαρίτες... :(

Να πώ την αμαρτία μου, και εγώ το σκέφτηκα, αλλά απο την άλλη τα βλέπω μέσα στην τρελή χαρά, να τρέχουν και να ανεβαίνουν στα δέντρα, πολύ παιχνίδι......και μετά το σκέφτομαι να τα περιορίσω μέσα στο σ΄πιτι! Εχω βάλει σίτες σε όλες τις πιθανές έξόδους.......τουλάχιστον περιορίζω την πρόσβαση για έξω!!!!!!

Ρε γμτ νιώθω πολύ σκατά γιαυτό που περνάει η Ρωξάνη. Θέλω να φύγω από τη δουλειά και να πάω να κάτσω μαζί της. Κι από την άλλη φοβάμαι ότι ίσως να μην την προλάβω...Είμαι σκατά....:cry:

Ρε γμτ νιώθω πολύ σκατά γιαυτό που περνάει η Ρωξάνη. Θέλω να φύγω από τη δουλειά και να πάω να κάτσω μαζί της. Κι από την άλλη φοβάμαι ότι ίσως να μην την προλάβω...Είμαι σκατά....:cry:
:(:(:(:(:(
Εύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Κατερινάκι πότε θα έχεις νέα αν μπορεί να γίνει επέμβαση;;;

Το γατί είναι μόνο του τώρα;

καλημερα σας πωπω ασχημα νεα κριμα το γατακι μακαρι η ρωξανη να γινει καλα

Κατερινάκι πότε θα έχεις νέα αν μπορεί να γίνει επέμβαση;;;

Το γατί είναι μόνο του τώρα;
Γυρω στις 12 θα πάρω τον κύριο Πάνο κ ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι καλά. Τώρα είναι μόνη της, αλλά ότι και να μου πει ο κύριος Πάνος θα φύγω σίγουρα νωρίτερα να πάω να κάτσω μαζί της. Οχι ότι μπορώ να την ανακουφίσω με κάποιο τρόπο, αλλά τουλάχιστον να μην είναι μόνη της ρε γμτ.
Πωπω πάλι με πήραν τα ζουμιά... σκατα....
Τα χω πάρει τόσο πολύ που αν μιλήσω εκεί που πρέπει να μιλήσω θα έχουμε άσχημες εξελίξεις. Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν.

Χμμμ... μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

Τι κρίμα ρε γμτ...:/:
Τουλάχιστον ξέρεις ότι με τον κ. Πάνο θα γίνει σίγουρα το καλύτερο δυνατό για τη γατούλα. Γιατί τα έχεις πάρει; Δεν είχε περίθαλψη η Ρωξάνη μέχρι τώρα;

Μόλις έχεις νέα για τις εξετάσεις της Ρωξάνης ενημέρωσέ μας. Ξέρεις τι δεν έχω καταλάβει Κατερίνα? Αν υποτεθεί ότι δεν δέχεται νάρκωση και δεν μπορεί να χειρουργηθεί μετά τι? Την αφήνεις και την ανακουφίζεις με αναλγητικά ή αναγκαστικά την ξεκουράζεις?....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back