xaroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 16:20 Η xaroula έγραψε: #6.001 02-08-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλως ηρθες πισω.δεν ειχε καμια πανσιον να την αφησεις,την καιμενη μεσα στο κλουβι του pet shop θα φρικαρε! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως δεν εχω που αλλου να την αφησω.Καλα ειναι απλα πιαστηκε λιγο!Μολις μπηκε στο σπιτι αφηνιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η kelly έγραψε: #6.002 02-08-07 17:06 Γεια σας γεια σας!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Βρηκα 3 μωρα γατακια και τα μαζεψα (κ αυτα..) τα πηγα στην κτηνιατρο και τα τακτοποιησα και τωρα τα μεταφερω ενα ενα στο αλλο σπιτι μας στο χωριο.. το ενα ηταν πολυ αρρωστουλι αλλα τωρα ειναι υγειεστατο και το αλλο ειχε μια πληγη τερααααστια και χρειαστηκε ραμματα το μωρουλι μου...το 3 ειναι καλα..ευτυχως!!!και θα εχουν μια τεραστια αυλη ολοδικια τους αντι να ειναι στο δρομο οπως τα βρηκα τα καημενουλια.. πωπω εχω γεμισει γατακια!!! 2στο σπιτι εδω ηρακλειο (μαλλον 4 με τα 2 απο τα 3 που φιλοξενω) 12 στην αυλη και ενα στο χωριο...χαχαχα ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια...παιδια λετε να μου δωσουν κανενα επιδομα? ειμαι πολυτεκνη ρε γαμωτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 02:17 Η χριστινα έγραψε: #6.003 03-08-07 02:17 Κελλυ μπραβο!!! Γατοσυρροη βλεπω... Οσο για το επιδομα, ε, εκλογες θα ερθουν, που ξερεις;;; Ειχα λιγα τρεξιματα αυτες τις μερες και οταν ειχα λιγο χρονο η συνδεση ειχε ρυθμο χελωνας Αλλα εδω ειμαι. ΚΑνονισαμε σημερα να παμε ενα 5ημερο διακοπες στην ερμιονη. Ειναι κοντα και το προτιμησαμε. Εξαλλου τωρα που μας ηρθε εμας δεν βρισκαμε πουθενα δωματια Ακομη κι αυτο, μετα απο 6 ωρες αναζητησης σε ιντερνετ και οδηγους. Φευγω Σαββατο κι ερχομαι Πεμπτη. Αλλα θα παρω το λαπ τοπ μαζι και θα τα λεμε (τι πληρωνω χρυσο την συνδεση;;;; ΝΑ το εκμεταλλευτω!!!) Εχω παθει μια κριση με τα γατακια. 5 νυχτες μονα ΤΑ χειροτερα σκεφτομαι.... Φωτιες, σεισμους, ατυχηματα..... Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; Θα ερχεται η μαμα βεβαια 2 φορες την ημερα αλλα ποιος θα τα χαιδευει;;; Πολυ ανησυχω βρε παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 04:51 Η marestros: #6.004 03-08-07 04:51 τετοια ωρα ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!!!χαχαχα ολο το site για παρτυ μου!!!! ευτυχως δεν θα εχω προβλημα με διακοπες αφου θα λειπω ημερομηνιες που καποιος αλλος θα ειναι εδω!!!! χιχι! του χρονου να δω τι θα κανω!!!!! καλημερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 07:40 Η AGGELIKI έγραψε: #6.005 03-08-07 07:40 καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.006 03-08-07 08:57 καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλως ηρθες πισω.δεν ειχε καμια πανσιον να την αφησεις,την καιμενη μεσα στο κλουβι του pet shop θα φρικαρε! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως δεν εχω που αλλου να την αφησω.Καλα ειναι απλα πιαστηκε λιγο!Μολις μπηκε στο σπιτι αφηνιασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2007 στις 17:06 Η kelly έγραψε: #6.002 02-08-07 17:06 Γεια σας γεια σας!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Βρηκα 3 μωρα γατακια και τα μαζεψα (κ αυτα..) τα πηγα στην κτηνιατρο και τα τακτοποιησα και τωρα τα μεταφερω ενα ενα στο αλλο σπιτι μας στο χωριο.. το ενα ηταν πολυ αρρωστουλι αλλα τωρα ειναι υγειεστατο και το αλλο ειχε μια πληγη τερααααστια και χρειαστηκε ραμματα το μωρουλι μου...το 3 ειναι καλα..ευτυχως!!!και θα εχουν μια τεραστια αυλη ολοδικια τους αντι να ειναι στο δρομο οπως τα βρηκα τα καημενουλια.. πωπω εχω γεμισει γατακια!!! 2στο σπιτι εδω ηρακλειο (μαλλον 4 με τα 2 απο τα 3 που φιλοξενω) 12 στην αυλη και ενα στο χωριο...χαχαχα ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια...παιδια λετε να μου δωσουν κανενα επιδομα? ειμαι πολυτεκνη ρε γαμωτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 02:17 Η χριστινα έγραψε: #6.003 03-08-07 02:17 Κελλυ μπραβο!!! Γατοσυρροη βλεπω... Οσο για το επιδομα, ε, εκλογες θα ερθουν, που ξερεις;;; Ειχα λιγα τρεξιματα αυτες τις μερες και οταν ειχα λιγο χρονο η συνδεση ειχε ρυθμο χελωνας Αλλα εδω ειμαι. ΚΑνονισαμε σημερα να παμε ενα 5ημερο διακοπες στην ερμιονη. Ειναι κοντα και το προτιμησαμε. Εξαλλου τωρα που μας ηρθε εμας δεν βρισκαμε πουθενα δωματια Ακομη κι αυτο, μετα απο 6 ωρες αναζητησης σε ιντερνετ και οδηγους. Φευγω Σαββατο κι ερχομαι Πεμπτη. Αλλα θα παρω το λαπ τοπ μαζι και θα τα λεμε (τι πληρωνω χρυσο την συνδεση;;;; ΝΑ το εκμεταλλευτω!!!) Εχω παθει μια κριση με τα γατακια. 5 νυχτες μονα ΤΑ χειροτερα σκεφτομαι.... Φωτιες, σεισμους, ατυχηματα..... Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; Θα ερχεται η μαμα βεβαια 2 φορες την ημερα αλλα ποιος θα τα χαιδευει;;; Πολυ ανησυχω βρε παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 04:51 Η marestros: #6.004 03-08-07 04:51 τετοια ωρα ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!!!χαχαχα ολο το site για παρτυ μου!!!! ευτυχως δεν θα εχω προβλημα με διακοπες αφου θα λειπω ημερομηνιες που καποιος αλλος θα ειναι εδω!!!! χιχι! του χρονου να δω τι θα κανω!!!!! καλημερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 07:40 Η AGGELIKI έγραψε: #6.005 03-08-07 07:40 καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.006 03-08-07 08:57 καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας γεια σας!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Βρηκα 3 μωρα γατακια και τα μαζεψα (κ αυτα..) τα πηγα στην κτηνιατρο και τα τακτοποιησα και τωρα τα μεταφερω ενα ενα στο αλλο σπιτι μας στο χωριο.. το ενα ηταν πολυ αρρωστουλι αλλα τωρα ειναι υγειεστατο και το αλλο ειχε μια πληγη τερααααστια και χρειαστηκε ραμματα το μωρουλι μου...το 3 ειναι καλα..ευτυχως!!!και θα εχουν μια τεραστια αυλη ολοδικια τους αντι να ειναι στο δρομο οπως τα βρηκα τα καημενουλια.. πωπω εχω γεμισει γατακια!!! 2στο σπιτι εδω ηρακλειο (μαλλον 4 με τα 2 απο τα 3 που φιλοξενω) 12 στην αυλη και ενα στο χωριο...χαχαχα ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια...παιδια λετε να μου δωσουν κανενα επιδομα? ειμαι πολυτεκνη ρε γαμωτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 02:17 Η χριστινα έγραψε: #6.003 03-08-07 02:17 Κελλυ μπραβο!!! Γατοσυρροη βλεπω... Οσο για το επιδομα, ε, εκλογες θα ερθουν, που ξερεις;;; Ειχα λιγα τρεξιματα αυτες τις μερες και οταν ειχα λιγο χρονο η συνδεση ειχε ρυθμο χελωνας Αλλα εδω ειμαι. ΚΑνονισαμε σημερα να παμε ενα 5ημερο διακοπες στην ερμιονη. Ειναι κοντα και το προτιμησαμε. Εξαλλου τωρα που μας ηρθε εμας δεν βρισκαμε πουθενα δωματια Ακομη κι αυτο, μετα απο 6 ωρες αναζητησης σε ιντερνετ και οδηγους. Φευγω Σαββατο κι ερχομαι Πεμπτη. Αλλα θα παρω το λαπ τοπ μαζι και θα τα λεμε (τι πληρωνω χρυσο την συνδεση;;;; ΝΑ το εκμεταλλευτω!!!) Εχω παθει μια κριση με τα γατακια. 5 νυχτες μονα ΤΑ χειροτερα σκεφτομαι.... Φωτιες, σεισμους, ατυχηματα..... Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; Θα ερχεται η μαμα βεβαια 2 φορες την ημερα αλλα ποιος θα τα χαιδευει;;; Πολυ ανησυχω βρε παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 04:51 Η marestros: #6.004 03-08-07 04:51 τετοια ωρα ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!!!χαχαχα ολο το site για παρτυ μου!!!! ευτυχως δεν θα εχω προβλημα με διακοπες αφου θα λειπω ημερομηνιες που καποιος αλλος θα ειναι εδω!!!! χιχι! του χρονου να δω τι θα κανω!!!!! καλημερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 07:40 Η AGGELIKI έγραψε: #6.005 03-08-07 07:40 καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.006 03-08-07 08:57 καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κελλυ μπραβο!!! Γατοσυρροη βλεπω... Οσο για το επιδομα, ε, εκλογες θα ερθουν, που ξερεις;;; Ειχα λιγα τρεξιματα αυτες τις μερες και οταν ειχα λιγο χρονο η συνδεση ειχε ρυθμο χελωνας Αλλα εδω ειμαι. ΚΑνονισαμε σημερα να παμε ενα 5ημερο διακοπες στην ερμιονη. Ειναι κοντα και το προτιμησαμε. Εξαλλου τωρα που μας ηρθε εμας δεν βρισκαμε πουθενα δωματια Ακομη κι αυτο, μετα απο 6 ωρες αναζητησης σε ιντερνετ και οδηγους. Φευγω Σαββατο κι ερχομαι Πεμπτη. Αλλα θα παρω το λαπ τοπ μαζι και θα τα λεμε (τι πληρωνω χρυσο την συνδεση;;;; ΝΑ το εκμεταλλευτω!!!) Εχω παθει μια κριση με τα γατακια. 5 νυχτες μονα ΤΑ χειροτερα σκεφτομαι.... Φωτιες, σεισμους, ατυχηματα..... Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; Θα ερχεται η μαμα βεβαια 2 φορες την ημερα αλλα ποιος θα τα χαιδευει;;; Πολυ ανησυχω βρε παιδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 04:51 Η marestros: #6.004 03-08-07 04:51 τετοια ωρα ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!!!χαχαχα ολο το site για παρτυ μου!!!! ευτυχως δεν θα εχω προβλημα με διακοπες αφου θα λειπω ημερομηνιες που καποιος αλλος θα ειναι εδω!!!! χιχι! του χρονου να δω τι θα κανω!!!!! καλημερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 07:40 Η AGGELIKI έγραψε: #6.005 03-08-07 07:40 καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.006 03-08-07 08:57 καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τετοια ωρα ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!!!χαχαχα ολο το site για παρτυ μου!!!! ευτυχως δεν θα εχω προβλημα με διακοπες αφου θα λειπω ημερομηνιες που καποιος αλλος θα ειναι εδω!!!! χιχι! του χρονου να δω τι θα κανω!!!!! καλημερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 07:40 Η AGGELIKI έγραψε: #6.005 03-08-07 07:40 καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.006 03-08-07 08:57 καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.006 03-08-07 08:57 καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:23 Η aspasiapef: #6.007 03-08-07 09:23 Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα? Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry: Βαρέεεθηκαααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Ο Vana Balafa: #6.008 03-08-07 09:58 Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους..... και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ......θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!! ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:58 Η kitsoyla έγραψε: #6.009 03-08-07 09:58 και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι?????????????????? οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 09:59 Η Κατερίνα έγραψε: #6.010 03-08-07 09:59 Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:12 Η rotonda έγραψε: #6.011 03-08-07 10:12 Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ... Click για ανάπτυξη... Ναι!.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:18 Η kitsoyla έγραψε: #6.012 03-08-07 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε! Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι. Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Ismini έγραψε: #6.013 03-08-07 10:25 Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!! Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!! Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους! Εχω catsitter...το μπαμπά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:25 Η Κατερίνα έγραψε: #6.014 03-08-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Καλημέρα! Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...) Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:48 Η chouzouris: #6.015 03-08-07 10:48 Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:50 Η Ismini έγραψε: #6.016 03-08-07 10:50 Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:52 Η mimikaki έγραψε: #6.017 03-08-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 10:56 Η chouzouris: #6.018 03-08-07 10:56 ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 106 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:37 Η AGGELIKI έγραψε: #6.019 03-08-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Click για ανάπτυξη... πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2007 στις 11:39 Η AGGELIKI έγραψε: #6.020 03-08-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!! Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία... Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!! Click για ανάπτυξη... τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.