Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλως ηρθες πισω.δεν ειχε καμια πανσιον να την αφησεις,την καιμενη μεσα στο κλουβι του pet shop θα φρικαρε!
Δυστηχως δεν εχω που αλλου να την αφησω.Καλα ειναι απλα πιαστηκε λιγο!Μολις μπηκε στο σπιτι αφηνιασε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας γεια σας!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Βρηκα 3 μωρα γατακια και τα μαζεψα (κ αυτα..):D τα πηγα στην κτηνιατρο και τα τακτοποιησα και τωρα τα μεταφερω ενα ενα στο αλλο σπιτι μας στο χωριο.. το ενα ηταν πολυ αρρωστουλι αλλα τωρα ειναι υγειεστατο και το αλλο ειχε μια πληγη τερααααστια και χρειαστηκε ραμματα το μωρουλι μου...το 3 ειναι καλα..ευτυχως!!!και θα εχουν μια τεραστια αυλη ολοδικια τους αντι να ειναι στο δρομο οπως τα βρηκα τα καημενουλια..
πωπω εχω γεμισει γατακια!!! 2στο σπιτι εδω ηρακλειο (μαλλον 4 με τα 2 απο τα 3 που φιλοξενω) 12 στην αυλη και ενα στο χωριο...χαχαχα ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια...παιδια λετε να μου δωσουν κανενα επιδομα? ειμαι πολυτεκνη ρε γαμωτο.. :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κελλυ μπραβο!!! :up::up::up: Γατοσυρροη βλεπω... Οσο για το επιδομα, ε, εκλογες θα ερθουν, που ξερεις;;; :lol::lol:
Ειχα λιγα τρεξιματα αυτες τις μερες και οταν ειχα λιγο χρονο η συνδεση ειχε ρυθμο χελωνας :/::/::mad:
Αλλα εδω ειμαι. ΚΑνονισαμε σημερα να παμε ενα 5ημερο διακοπες στην ερμιονη. Ειναι κοντα και το προτιμησαμε. Εξαλλου τωρα που μας ηρθε εμας δεν βρισκαμε πουθενα δωματια :P:P Ακομη κι αυτο, μετα απο 6 ωρες αναζητησης σε ιντερνετ και οδηγους. Φευγω Σαββατο κι ερχομαι Πεμπτη. Αλλα θα παρω το λαπ τοπ μαζι και θα τα λεμε (τι πληρωνω χρυσο την συνδεση;;;; ΝΑ το εκμεταλλευτω!!!)
Εχω παθει μια κριση με τα γατακια. 5 νυχτες μονα :(:( ΤΑ χειροτερα σκεφτομαι.... Φωτιες, σεισμους, ατυχηματα..... :blink::blink: Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; Θα ερχεται η μαμα βεβαια 2 φορες την ημερα αλλα ποιος θα τα χαιδευει;;; Πολυ ανησυχω βρε παιδια....

τετοια ωρα ειμαι μονη μου!!!!!!!!!!!!χαχαχα ολο το site για παρτυ μου!!!! ευτυχως δεν θα εχω προβλημα με διακοπες αφου θα λειπω ημερομηνιες που καποιος αλλος θα ειναι εδω!!!! χιχι! του χρονου να δω τι θα κανω!!!!! καλημερα!!!!

καλημερα!καλε τι ωρα ξυπνας?ή μηπως τωρα πας για υπνο??μαλλον το δευτερο!:)

καλημέρα, άντε Πάρασκευή επιτέλους σήμερα, αλλή μια εβδομάδα δουλειάς και μετά διακοπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, περιμένω πως και πως!!!

Καλημέρα! Όντως άλλη μια εβδομάδα δουλειάς (ή δουλίας?:hmm:) και μετά διακοπές, αλλά πως περνάει αυτή η ριμαδοβδομάδα?:confused: Κι είμαι και μόνη μου και τους έχω φορωθεί όλους στο γραφείο...:cry:
Βαρέεεθηκαααααα!!!:(:(:(

Λοιπόν λέω μια Καλημέρα σε όλους.....
και εξαφανίζομαι......δεν αντέχω να διαβάζω για άδειες και διάκοπές γκρρρρ...:redface:...θέλω και εγώ...και πήζω σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ!!!!!!
ειμαι ζηλιάρα....τι να κάνω..?????:P

και εγώ είμαι μόνη μου ρε γμτ, υπομονή θα περάσει μια εβδόμαδα είναι τι στο καλό στο χέρι της είναι??????????????????

οσονουπο ερχονται ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!

Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε!:up: Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι.
Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! :up:

Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! :P

Καλημέρα!
Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...)

Παει, ειμαι μια εξαρτημενη υστερικη.... Ολοι το ιδιο παθαινετε;;; ...
Ναι!:lol:....

Καλημέρα!!! Δεν θέλω να σας πληγώσω αλλά....1 μέρα μόνο δουλειάς!!! Αύριο πρωί φεύγουμε!:up: Αντε να ησυχάσουμε λιγάκι.
Τα μωρά θα τα προσέχει η αδερφη μου οποτε δεν ανησυχώ καθόλου, είναι πολύ καλή γατοθεία! :up:

Αντε κορίτσια υπομονή! Και μην σας πιάσει η πολυλογία όσο θα λειπω!! :P

καλά να περάσεις....ζηλεύω!!!!!

Καλημέρα! Εγω δεν βιάζομαι να φύγω! Μ' αρέσει που αδειάζει η Αθήνα!!!!!:up:
Σε όσους εφυγαν ή φεύγουν άμεσα εύχομαι Καλό ταξίδι!!!!!!
Εγω θα φυγω μάλλον μετά τις 15, αλλά δεν αγχώνομαι που θα μείνουν τα γατόνια μόνα τους!
Εχω catsitter...το μπαμπά μου!

Καλημέρα!
Κατερίνα, τι ωραία που είναι να έχεις δυο φυσιολογικά γατιά και να μπορεί να έρχεται κάποιος να τα φροντίσει ήρεμα ήρεμα όσο θα λείπεις! Είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, εγώ χρειάζομαι θηριοδαμαστή! Η μάνα μου έχει δηλώσει ότι... φοβάται να μπει σπίτι μου μόνη της, μην της επιτεθεί η Ροτόντα! (της το έχει κάνει άλλωστε...)
Ναι είμαι όντως πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα. Εσύ Ροτόντα μου έχεις πέσει ΣΤΗΝ περίπτωση και καταλαβαίνω ότιείναι πολύ δύσκολο. :/:

Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Να περάσεις καλά Βικτώρια! Καλά μπάνια!!!!:)

Εμείς είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση... Πάμε Λευκάδα. Αν δεν τα καταφέρω να συνδέσω το λαπτόπ και να μπω από πουθένά, θα τα πούμε στις 12/8!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!!:up::up:
Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία...
Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!!:P:P

ΟΚ!!! Θα το επισκεφθώ!!!!:P

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

πω,πω,τελεια ειναι στην λευκαδα,φοβερα νερα!καλα να περασετε!

Άντε καλό ταξίδι!!! Καλή ξεκούραση!!!:up::up:
Υπάρχει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο στην χώρα που φτιάχνει τα καλύτερα γλυκά ταψιού!!!Δέν έχει όνομα αλλά είναι ένα εργαστήριο βασικά μικρό και πολύ παλιό στο 3ο ή 4ο στενάκι ανεβαίνοντας από την θάλασσα να πάς πρός την πλατεία...
Μου έχει "μείνει" αν και δεν είμαι γλυκατζού "χτύπαγα" κάθε μέρα ένα κανταιφάκι ή μια καρυδόπιτα: φτιάχνει φρέσκα κάθε μέρα!!!:P:P

τελεια!εμεις ειχαμε παει λευκαδα για μια μερα και επειδη μας αρεσε πολυ θα ξαναπαμε για κανονικες διακοπες και αυτη η πληροφορια ηταν τελεια!εγω ειμαι πολυ γλυκατζου!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back