mimikaki
Διάσημο μέλος
Ισμήνη, Μιμικάκι, Ροτόντα δεν θα φύγετε καθόλου - καθόλου??? εγω απ'οτι βλέπω όχι...
εγώ θα κάνω ένα ταξίδι "αστραπή" 2μερες,για δουλειές αλλά θα το έχω το λαπτοπ

Ούτε εγώ θα φύγω. Είμαστε έξι.
Μιμικάκι, τι νυχτερινή απελπισία ήταν αυτή;![]()

Πάλι καλά έξι καλά είναι, είναι και η Ασπασία νομίζω, που φεύγει σε μια βδομαδα
ωραία θα κανονίζουμε συγκεκριμένες ώρες να μπαίνουμε για να μην νιώθουμε μοναξιά αυτές τις μέρες....![]()
καλή ιδέα!!!

Ουτε εγω θα φηγω μαλλον ουτε για 3 μερες που υπολογιζα.Οποτε και εγω μαζι σας
![]()
καλώς ήρθες στο club!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Διακοπες μεν, αλλα πληρωνω χρυσο 2 συνδεσεις για να εχω ιντερνετ παντου....
Απο χτες που ηρθαμε ειμαστε φαγητο, καφε, υπνο και ξανα απο την αρχη... Ουτε μπανιο δεν εχουμε κανει ακομη. Μαλλον χρειαζομασταν λιγη ξεκουραση

Ειδικα το φαγητο οταν το μαγειρευουν αλλοι, ειναι πολυ καλο 
(Μη μου μιλησετε περι καθαριοτητας αφηστε να φαντασιωνομαι
)Με τα γατακια εχω φαει κολλημα. Εξαρτηση απολυτη. Τι θα κανω μεχρι τη Πεμπτη;;;;

Τα καημενα μου θα μας αναζητανε... Τη μητερα μου την εφτυσε ο Πιου Μιου το πρωι (που σημαινει πως ειναι φρικαρισμενος) και καποιο ειχε κανει εμετο 
Τουλαχιστον ειμαι κοντα. Βασικος λογος που δεν ηθελα να παω σε νησακι... ΤΑ καημενα μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Λογω καιρου αναβληθηκε!!! Βεβαια με τετοιο καιρο δεν ηθελα να παω και ευτυχως θα γινει την αλλη Κυριακη!
Και χτες ηταν το πιο ξενερωτο Σαββατοβραδο που περασα εδω και καιρο!!!
Δεν θα βγαλω διπλωμα? ΜΟνο η κολλητη μου θα μπαινει μεσα, ολοι οι αλλοι δεν θα χωρανε!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Χτες ο Βαλεντίνο έσπασε το πορτάκι, που μπαινοβγαίνει στη βεράντα....
Ειναι σκληρό πλαστικό και δεν ξέρω εάν κολιέται. Μάλλον χρειάζεται καινούργιο, ΑΤΣΑΛΙΝΟ!
Μα πολύ γομάρι αυτός ο Γάτος!!!!

Αλλη μια φορά έριξε κάτω το κουρτινόξυλο (πήδηξε πάνω), και άλλη μια την πεθερά μου! (πήδηξε στην πλάτη της...για να παίξει....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κατι ασχετο... Τωρα ειμαστε και 4 και 10 κουκοι....![]()

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
(τωρα θα αναρωτιεστε για το ''
'' ε βαρεθηκα τοσες μερες ζεστη!) τις προαλλες φαγαμε σουβλακια εξω σε ενα μαγαζι και μας περιτρυγυριζαν γατουλες
μια ηλιθια που καθοταν στο διπλανο τραπεζι πεταξε νερο σε μια απο αυτες!!!!! την κοιταω με βλεμα που σκοτωνει

μου 'ρθε να τις πω ''στο χωριο σου δεν εχετε γατες μ#%$η!!'' χτες πημασταν για μπανιο και στα βαθια ειχε μεδουσες και τις βγαζαν εξω και τις θαβαν στην αμμο τις καημενες!!! λες και μονο εμεις εχουμε δικαιομα να ζουμε!!!
παντος επαναλαμβανω οι μεδουσες ηταν στα βαθια και μονο, δεν ενοχλουσαν κανεναν.
μια οικογενια που καθοντουσαν στις διπλανες ξαπλωστρες βγαλανε εναν αχινο απο τα βραχια για να τον βασανισουν τα παιδια τους! αλλα ευτυχως μετα το παιδακι τους πιεσε να τον ξαναβαλουν εκει που ηταν, καλο παιδακι

και ηταν μικρο ε! σημερα μαλλον θα εχουμε κοσμο στο σπιτι. αυτα απο μενα
καλα να περνατε!
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά βρε παιδιά ένα σωρό κόσμος είναι'δω όπως διαπιστώνω! Ούτε καν μοναξιά που παραπονιούνται κάποιοι! Όσο για καιρό και τουρισμό, δεν έρχεστε από δω σε καμιά Χαλκιδική να δείτε ωραία μη τουριστικά μέρη και με ήλιο εναλλασσόμενο με καταιγίδες να χορτάσετε! Να μη σας πω για τις Πρέσπες που πάω συχνά και σκεπαζόμαστε με παπλωματάκι!ωραία θα κανονίζουμε συγκεκριμένες ώρες να μπαίνουμε για να μην νιώθουμε μοναξιά αυτές τις μέρες....![]()
Φέτος δεν πρέπει να παραπονιόμαστε, μεγάλη ποικιλία αυτό το καλοκαίρι: έχει καιρό Αιγύπτου, καιρό Σκανδιναυίας, καιρό ανατολικών Βαλκανίων και πάει λέγοντας... Έτσι για να μη βαριόμαστε!

Καλό απόγευμα σε αυτούς που μείναν και σε αυτούς που φύγαν..

Επίσης
Μινικάκι καλό απόγευμα,
Μινικάκι καλό απόγευμα,
Μινικάκι καλό απόγευμα
Ο κούκος (εγώ πια)

Τι να πω που εδω και ενα μηνα(και παραπανω
), μπαινω με ταχυτητες χελωνας???Αντε να γυρισω, δεν υποφερονται πια αυτες οι διακοπες!!!!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Όσο δεν έχει τον "κακό μας το καιρό" τα πράγματα πάνε μια χαρά.
Καλό απόγευμα σε αυτούς που μείναν και σε αυτούς που φύγαν..
Επίσης
Μινικάκι καλό απόγευμα,
Μινικάκι καλό απόγευμα,
Μινικάκι καλό απόγευμα
Ο κούκος (εγώ πια)![]()
Μάλλον εμένα εννοείς???

Πάντως Nerina τώρα είμαι εγώ ο κούκος...

κού- κου, κου-κου κου-κου

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μόλις γύρισα από Λουτρόπυργο. Είχαμε πάει στο εξοχικό του θείου μου από το πρωί, να τους δούμε και να χαιρετήσουμε τον εγγονό του, το μικρό γιο της ξαδέλφης μου που παρουσιάζεται αύρο στρατό.Η μαμά μου μετά το θάνατο της μικρής της αδελφής μας βάζει και την κάνουμε tour στα σπίτια και τα εξοχικα των αδελφών της για να τους βλέπει πιο συχνά.
Την Πέμπτη την είχαμε στην μεγάλη αδελφή της, σήμερα στο μεγάλο αδελφό της και την Τρίτη θα πάμε στον μικρό. Περάσαμε πολύ ωραία γιατί ήταν μαζεμένα τα παιδιά και τα εγγόνια και ψήσαμε . Το εξοχικό του θείου μου είναι παράδεισος για τα ζώα. Έχει γύρω στα 30 καναρίνια, ένα παπαγάλο, ένα κοτέτσι με κοτούλες που τις έχει μόνο για τ'αυγά (δεν έχει σφάξει ποτέ), ένα μπασταρδάκι κουκλί τον Τζίμυ (ημίαιμο λυκόσκυλο με μολοσσό μάλλον), την Ινώ ένα γέρικο ροντβάιλερ με δυσπλασία στην σπονδυλική στήλη που το πήγαιναν για ευθανασία όταν ήταν μικρό και το πήρε αυτός, τον Σέμπι (από το Σεμπάστιαν) ένα γκριφονάκι γλύκα, και 8 μόνιμες γάτες και καμιά 15 αδέσποτες που ταϊζει! Όλα τον λατρεύουν και τον ακολουθούν από πίσω όπου κι αν πάει!!! Εκεί είδα και την πιο τέλεια γατοοικογένεια: η μαμά ολόλευκη με ένα μάτι γαλάζιο και ένα καφέ και 5 μικρούλια ίσα με 4 μηνών το πολύ ολόλευκα!!! Σαν να ήταν συγγενείς με τον Χιόνη μου! Το ένα ειδικά είχε και τα ίδια ματάκια!!!

Αλλά είναι πολύ περίεργα βρε παιδιά, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο! Όλα έχουν μεγάλα μυτερά αυτία με τριχούλες στην άκρη (ο λύγκας δεν είναι έτσι?) και είναι πολύ αδύνατα και μικρόσωμα. Ακόμα και η μαμά. Από τον θείο μου άκουσα και το εξής "κουφό", πριν 2-3 μήνες ο Τζίμυς το κοπριτάκι, γυρνόντας από μια βόλτα του στο βουνό, έφερε κρατόντας το στο στόμα του ένα μωρό γατάκι που βρήκε εγκατελειμένο και το άφησε στην γατούλα του θείου μου που θήλαζε ακόμα κι αυτή το πήρε μαζί με ταδικά της και το μεγάλωσε σαν παιδάκι της! Τι τρομερά που είναι τα ζώα! Δεν σταματούν να με εκπλήσουν ευχάριστα!!!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πηγα στο λαιμο της βουλιαγμενης και εριξα μια βουτιτσα η πρωτη μου!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και ειχα ωραιο κρεατακι. Ελπιζω να τον ξαναδω Να περνατε καλα οπου καινα ειστε, Εδω ολη μερα ηλιο ειχε. Στη Κορινθο εβρεξε μου ειπαν. Αυριο που λεμε να κανουμε μπανιο να δειτε που θα βρεχει εδω

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εμείς και εμείς σήμερα???????

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool