Ismini
Διάσημο μέλος
Μισό εγώ και μισό ο Δήμος....ΈΝΑ ΚΙΛΟ?????

Ο καημένος ο εγκέφαλος φωνάζει: " Στττττοπππππ" αλλά ποιος τον ακούει?πρέπει να τρώμε τόσο ώστε να νιώθουμε πώς δεν πεινάμε και σιγά- σιγά ώστε να προλαβαίνει το στομάχι να δώσει "σήμα" στον εγκέφαλο ότι "φτάνει"!

Ναι όντως!Είναι πολύ κακό να τρώμε μέχρι "σκασμού"....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι, ναι!!! Ειδικά το Scandal γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και σιρόπι, το εξαφανίζω σε χρονο μηδέν!!!Καλοκαίρι? Τρώμε 1 κιλό παγωτό κτλ....

ΈΝΑ ΚΙΛΟ?????Ούτε με το ζόρι δεν θα μπορούσα να το φάω!!!
![]()
Γιατί καλέ, τι είναι ένα κιλό? Και φαντάσου ότι δεν τρελλένομαι για παγωτό....Τώρα μου τα χαλάς!!! Ποτέ δεν μοιράζομαι με άλλον (ούτε καν τον Κώστα!) ότι μπορώ να φάω μόνη μου!!!...Μισό εγώ και μισό ο Δήμος....![]()

Εμένα είτε ο εγκέφαλος μου είναι μουγκός, είτε εγώ κουφή....Ο καημένος ο εγκέφαλος φωνάζει: " Στττττοπππππ" αλλά ποιος τον ακούει?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σε αυτό μοιάζουμε! Κι εγω έχω πρόβλημα να μοιράζομαι το φαγητό!Τώρα μου τα χαλάς!!! Ποτέ δεν μοιράζομαι με άλλον (ούτε καν τον Κώστα!) ότι μπορώ να φάω μόνη μου!!!...![]()
Μη νομίζεις όμως, έχουμε τσακωθεί πολλές φορές γι αυτό το λόγο...

"ΑΑΑΑΑ μου εφαγες τη σοκολάτα που είχα στο ψυγείο!" κ.α. παρόμοια σκηνικά...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ, τι είναι ένα κιλό? Και φαντάσου ότι δεν τρελλένομαι για παγωτό....
Φαντάσου πώς εγώ τον "πύραυλο" που είναι το μόνο παγωτό που τρώω πρέπει να τον μοιραστώ γιατί δεν μπορώ να τον φάω μόνη...Ακόμη και στο χύμα παγωτό τους ζητάω να μου βάλουν μία μπαλίτσα!!

Επείσης σημαντικό: μήν τρώτε μετά τις 10 το βράδυ...ότι "καταναλώνεται" μετά τις 10 συσωρεύεται και μεταρέπεται σε λίπος

Ismini
Διάσημο μέλος
Να γιατί δεν παχαίνεις! Εμένα μια φορά στα Hagen Dazs έκαναν λάθος και μου έβαλαν 2 μπάλες, αντί για 3 και΄παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό...Φαντάσου πώς εγώ τον "πύραυλο" που είναι το μόνο παγωτό που τρώω πρέπει να τον μοιραστώ γιατί δεν μπορώ να τον φάω μόνη...Ακόμη και στο χύμα παγωτό τους ζητάω να μου βάλουν μία μπαλίτσα!!![]()

Ναι πολύ σωστά! Κι αυτό είναι άλλο ένα λάθος που κάνω...Επείσης σημαντικό: μήν τρώτε μετά τις 10 το βράδυ...ότι "καταναλώνεται" μετά τις 10 συσωρεύεται και μεταρέπεται σε λίπος![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ παρόλο που κάνω ότι λες π.χ. δεν τρώω ψωμί, δεν πίνω αλκόολ, δεν βάζω ποτέ σπίτι μου αναψυκτικά, πίνω όλη τη λίμνη του Μαραθώνα σε νερό καθημερινά δεν τρώω ποτέ αργά το βράδυ παχαίνω γμτ μου!!!Επείσης σημαντικό: μήν τρώτε μετά τις 10 το βράδυ...ότι "καταναλώνεται" μετά τις 10 συσωρεύεται και μεταρέπεται σε λίπος![]()
Βέβαια στο ενδιάμεσο τρωω σιροπιαστά, σοκολατίτσες, μαγιονεζούλα, όλα τα σαλτσοειδή και τα μεζεκλίκια που μπορείτε να φανταστείτε, αλλά όχι στις τεράστιες ποσότητες που το έκανα κάποτε. Κάτι το ότι δε γυμνάζομαι, κάτι τό ότι μεγάλωσα με πήρε η κάτω βόλτα.
Άλλαξε ο μεταβολισμός και τα παίρνω με τη μία. Όπως λέει η κολλητή μου αυτά είναι γεροντόπαχα και δεν φεύγουν εύκολα. Εγώ βέβαια της απάντησα ότι αν θέλει να παραμείνει κολλητή μου και να μην τσακωθούμε μετά από 28 χρόνια που είμαστε μαζί να μην το ξαναπεί. Τα δικά της μπορεί να λέει ότι είναι γεροντόπαχα, τα δικά μου είναι baby fat και θα φύγουν όταν μεγαλώσω...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και πιστεύω ακράδαντα οτι το άγχος, παχαίνει επίσης!!!!!!!!!!!
Πάντως θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.....στο παγωτό ειναι πολυ τσιγκούνα!!! ούτε στο γιό μου δεν δίνω....
και τσακωνόμαστε άπειρες φόρές, όταν κάνουμε επιδρομές στην κατάψυξη και ανακαλύπτουμε ότι έχουμε φάει ο ένας τα παγωτά του άλλου!!!!
Μήπως είμαστε κοιλιόδουλα?????
Εγώ πάντως το φαγητό το έχω απόλαυση...!!!!!ειμαι καλοφαγού τι να κάνω!!!!! και αναλόγως πάλι καλα΄που ειμαι μόνο 70 κιλα.....170 έπρεπε να ειμαι με τόσα που τρώω.....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εγώ! Κι εγώ!!! Το φαγητό είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις!!! Η ΗΔΟΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΥ!!!Μήπως είμαστε κοιλιόδουλα?????Εγώ πάντως το φαγητό το έχω απόλαυση...!!!!!
ειμαι καλοφαγού τι να κάνω!!!!! και αναλόγως πάλι καλα΄που ειμαι μόνο 70 κιλα.....170 έπρεπε να ειμαι με τόσα που τρώω.....

Πλάκα - πλάκα κι εγώ 170 έπρεπε να είμαι, αλλά φοβάμαι ότι αν συνεχίσω έτσι θα τα φτάσω...:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Να γιατί δεν παχαίνεις! Εμένα μια φορά στα Hagen Dazs έκαναν λάθος και μου έβαλαν 2 μπάλες, αντί για 3 και?παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό...![]()
Εγώ πάλι έχω εκνευριστεί όταν ζητάω μια μπάλα και μου βάζουν μία σε μέγεθος των 2!!!Νομίζουν πως το κάνω από τσιγκουνιά

γιαυτό ο καλός μου έχει παχύνει!!
τρώει ότι δεν τρώω εγώ!!!!Ακόμη και στα γλυκά, τα οποία δεν πολύ τρώω, αν πάρω, θα φάω μιά- δυό κουταλιές και το υπόλοιπο θα το φάει άλλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εναλλακτικά μπορείς να παίρνεις εμένα μαζί...γιαυτό ο καλός μου έχει παχύνει!!
τρώει ότι δεν τρώω εγώ!!!!
Ακόμη και στα γλυκά, τα οποία δεν πολύ τρώω, αν πάρω, θα φάω μιά- δυό κουταλιές και το υπόλοιπο θα το φάει άλλος![]()

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω ημουν καποτε οταν πηγαινα εκτη δημοτικου 73 κιλα! αλλα ακολουθησαμε εγω και η μαμα μου το προγραμμα αδυνατισματος μιας εταιριας αδυνατισματος και χασαμε 20 κιλα η καθε μια
κι ακομα τα κραταμε μακρια μετα απο 3 χρονια! τωρα θελω να χασω αλλα 5-6 κιλα.. αλλα καθε φορα λεω θα αρχισω διαιτα κι ολο την χαλαω..
Ismini
Διάσημο μέλος
Eμεις πάλι όταν βλέπουμε αφημένα παγωτά και φαγητά σε διπλανά τραπέζια αναρωτιόματσε " MA ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ?"Εγώ πάλι έχω εκνευριστεί όταν ζητάω μια μπάλα και μου βάζουν μία σε μέγεθος των 2!!!Νομίζουν πως το κάνω από τσιγκουνιά![]()

Εμείς συμβαδίζουμε σε αυτό το θέμα! Παχαίνουμε και οι δύο! Ισότητα!γιαυτό ο καλός μου έχει παχύνει!!
τρώει ότι δεν τρώω εγώ!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Πάντως μπράβο σου, 20 κιλά εεεε?? μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!
ειμαι σίγουρη οτι θα τα κατεφέρεις και πάλι!!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Eμεις πάλι όταν βλέπουμε αφημένα παγωτά και φαγητά σε διπλανά τραπέζια αναρωτιόματσε " MA ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ?"
Εμείς συμβαδίζουμε σε αυτό το θέμα! Παχαίνουμε και οι δύο! Ισότητα!![]()
Αυτό θα πεί, σχέση με ίσους όρους!!!!!!!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εναλλακτικά μπορείς να παίρνεις εμένα μαζί...![]()

Προσοχή!! αυτό ισχύει μόνο για τα γλυκά. Το φαγητό μου το "περιποιούμαι" δεόντος...

Προχτές μου έφερε ο μπαμπάς τσουρέκι από θεσσαλονίκη από "Τερκενλή" και έχω φάει μόνο 2 φέτες...Κάθε φορά έτσι, γίνεται και μετά το πετάω...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
[/quote]ΑΑΑΑΑ...αυτό ειναι ιεροσυλία!!!!!!!!!!!!!!!

Τερκενλής και στα σκουπίδια????? Ελεος!!!!!!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Eμεις πάλι όταν βλέπουμε αφημένα παγωτά και φαγητά σε διπλανά τραπέζια αναρωτιόματσε " MA ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ?"
Εμείς συμβαδίζουμε σε αυτό το θέμα! Παχαίνουμε και οι δύο! Ισότητα!![]()
χαχα

Ισμήνη πολύ πλάκα!!Η αλήθεια είναι πώς το νόστιμο φαγητό είναι απόλαυση!

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτό θα πεί, σχέση με ίσους όρους!!!!!!!!!!!![]()

Πάντως όποτε μιλάμε για δίαιτες κλασσικά αρχίζουμε να θυμόμαστε τα παγωτά, τις σοκολάτες και άλλα ωραία!
Θυμάμαι στο μπαλλέτο μόνο για φαγητά μιλούσαμε στα διαλείματα.
(Καταπιέστηκα πολύ στα νιάτα μου και ξεσπάω τώρα άραγε?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ΑΑΑΑΑ...αυτό ειναι ιεροσυλία!!!!!!!!!!!!!!!
Τερκενλής και στα σκουπίδια????? Ελεος!!!!!!!!![]()

Ναι! Και αν το μάθαινε ο μπαμπάς το ίδιο θα έλεγε!!
Του έχω πεί να μην μου φέρνει δεν μπορώ να το φάω όλο!!Αυτός εκεί! Τι να κάνω??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool