Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αμάαααν έφτασα τα 3.013 μηνύματα.....:( Γλωσοκοπανίαση....!

:lol::lol::lol:να τα 5χιλιάσεις σου εύχομαι!!!:P:P:P
Ωραία, οι κοπέλες που λείπουν διακοπές σε σένα θα τα ρίξουν που θα βρούν πολλά μηνύματα:D:D:lol::lol:

και σε σένα Ασπασία:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω ολο διαιτες και φαγητα ακουω!!! :) Εγω παιδια στο δημοτικο ειχα φτασει τα 65 κιλα!!! :confused: Μετα στην 1 γυμνασιου εχασα 10 και απο τοτε ειμαι 55 η 50... :up: Απο τον Σεπτεμβρη θα παω και γυμναστηριο να σφιξω γιατι δεν εχω δυναμη!!! Απο τα γλυκ απουλεγατε μονο με κρεμα τρωω γιατι την σοκολατα την συγχανομαι στα γλυκα! :down: ΜΟνο λακτες τρωω οπως φαινεται εξαλλου!!! :lol: Και ειδικα τα μιλφει ειναι η αδυναμια μου, αν και δεν μπορω να το φαω ολο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις διάβαζα για φωτιά στου Παπάγου. Εκεί δε μένει η Όλγα? Ελπίζω να μην έκαψαν το ρέμα κοντά στο σπίτι της...:hmm:
Ολγίτσα τι κάνει ο μπέμπης????:baby::inlove::P

Μόλις διάβαζα για φωτιά στου Παπάγου. Εκεί δε μένει η Όλγα? Ελπίζω να μην έκαψαν το ρέμα κοντά στο σπίτι της...:hmm:
Ολγίτσα τι κάνει ο μπέμπης????:baby::inlove::P

Νομίζω πώς είναι πολύ κοντά στην Όλγα....δεν είμαι και σίγουρη αλλά η καραντζα είναι δρόμος πολύ κοντά στον περιφεριακό, ψηλά δηλαδη..:hmm:

:lol:Τσουρεκι απο τον Τερκενλη, δεχομαι παραγγελιες.
Ειναι παρα πολυ κοντα στο σπιτι μου.10' με τα ποδια.:P

Ο βαρσος κανει καταπληκτικο γαλακτομπουρεκο.Και ο ανδριας προφιτερολ....

Οταν ηρθα στην χιο, ο θειος μου μου εφερε τσουρεκι απο τον τερκενλη με γεμιση και στρωση απο σοκολοτα.
Στην αθηνα στο εψαχνα, στη χιο το βρηκα.:P:lol:

Με κανατε να θελω παγωτο. Παω να παρω!!!:lol:

Και ο ανδριας προφιτερολ....
Πω-πω τι ειπες τώρα!!!:blink: Όταν δούλευα στην Ν.Ιωνία στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 κάθε πρωί έπαιρνα προφιτερόλ από το ΑΝΔΡΙΑΣ. Τι εξαίσιο γλυκό ήταν αυτό Παναγία μου!!! :bleh::bleh::bleh:
Τώρα δυστυχώς μου πέφτει μακριά...:/::(:(

κού- κού, κού- κού που είσαι κούκο????Είμαστε 3 μας λείπει ο κούκος!!!:P:P:rolleyes:

Τσα!
Συγνώμη "κου-κου" ήθελα να κράξω !!!!!!!:rolleyes:

Καλε στου Παπαγου μενει κι ο αδερφος μου :hmm::hmm: Του εστειλα μηνυμα. Ελπιζω να ειναι ολα καλα....
Πηγε η μαμα σημερα κι εκατσε το απογευμα με τα γατακια 2 ωρες για παρεα. Τους ανοιξε το παραθυρο να βγουν, επαιξε μαζι τους, ζωντανεψαν τα καημενα μου. Εμετο δεν ειχαν κανει παλι, καλο αυτο.... Να δουμε κι αυριο. Πολυ μου εχουν λειψει....
Να σας πω να γελασετε... Οταν πηρα τηλ στο ξενοδοχειο για κρατηση και ρωτησα τη τιμη του 2κλινου μου ειπαν 71 ευρω :hmm::hmm: Μπα αναρωτηθηκα, τοσο φτηνα;;; Περιμεναμε με τον Γιαννη τα χειροτερα γιατι μας φανηκε υποπτο. Αλλα ηταν ολα μια χαρα. Ο ανταγωνισμος σκεφτηκαμε,δεν ειναι και νησι (αλλα παρεμενε παραλογα χαμηλο). Εμαθα γιατι καλε. Ειναι 71 το ατομο (αρα 142) :/::/: Η ηλιθια ομως δεν το ειπε στο τηλ και ειναι απαραδεκτο αυτο. Σε αμετρητα ξενοδοχεια εχω κανει κρατηση και οταν ζητας τιμη δικλινου σου τη λενε. Αυτο το παλαβο τι ηταν;;; Και μαλιστα χωρις να πει πως ειναι ανα ατομο :down::down::mad::mad:
Και που να ημουν κανενας δυστυχισμενος συνταξιουχος που δεν ειχα να τα πληρωσω!!!! Φοβερο!!! Τι να πω.....

Επίτηδες έχετε πιάσει συζήτηση για γλυκά; Μέσα στη νύχτα με πατέρα διαβητικό και μάνα που δεν πολυσυμπαθεί τα γλυκά τι να κάνω η έρμη; Να ορμήσω στη φρουκτόζη; Αηδία!

Παρεπιπτόντως Μιμίκα τσουρέκι του Τερκενλή που πρόλαβε να χαλάσει (σε μένα δεν θα προλάβαινε καν να μπαγιατέψει) και πετάχτηκε αποτελεί μέγιστη ιεροσυλία!

Επίτηδες έχετε πιάσει συζήτηση για γλυκά; Μέσα στη νύχτα με πατέρα διαβητικό και μάνα που δεν πολυσυμπαθεί τα γλυκά τι να κάνω η έρμη; Να ορμήσω στη φρουκτόζη; Αηδία!

Παρεπιπτόντως Μιμίκα τσουρέκι του Τερκενλή που πρόλαβε να χαλάσει (σε μένα δεν θα προλάβαινε καν να μπαγιατέψει) και πετάχτηκε αποτελεί μέγιστη ιεροσυλία!

Για να σου δώσω να καταλάβεις θα σου πώ κατι άλλο:

Έχω στην κατάψυξη παγωτό από πέρσυ το καλοκαίρι!!!:rolleyes:

καλημέρα σε όλους.....
Α, καλά μιμικάκι, δεν παίζεσαι εσυ!!!!!!
Μα, πώς ειναι δυνατόν να μείνει παγωτό στο ψυγείο απο πέρυσι..???????
αααααπιστευτοοοοοο...!!!!! εμάς δεν προλαβαίνει να κλείσει 24ωρο...και έχει
υποστεί ανελέητες επιθέσεις!!!!!!!!!:)

καλημέρα!! σήμερα λοίπουν τα αφεντικά, είμαστε μόνο 2 ατομα στο γραφείο, χι χι χι!!!

τι 24ωρο??? μη σου πώ 5ωρο, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε παγωτο στο ψυγείο και να μείνει πάνω από 5 ώρες.

Για να σου δώσω να καταλάβεις θα σου πώ κατι άλλο:
Έχω στην κατάψυξη παγωτό από πέρσυ το καλοκαίρι!!!:rolleyes:
Ασχολίαστο!!!!!
Εγω την χάλασα τη δίαιτα, πριν ακόμα αρχίσει.....:(
Εφαγα παγωτό παρφέ από το Βάρσο, που είχαμε στην κατάψυξη.....:bye::bye::bye:

καλημέρα σε όλους.....
Α, καλά μιμικάκι, δεν παίζεσαι εσυ!!!!!!
Μα, πώς ειναι δυνατόν να μείνει παγωτό στο ψυγείο απο πέρυσι..???????
αααααπιστευτοοοοοο...!!!!! εμάς δεν προλαβαίνει να κλείσει 24ωρο...και έχει
υποστεί ανελέητες επιθέσεις!!!!!!!!!:)

Ε, μου το είχαν φέρει, εγώ μετά περίμενα να έρθει κάποιος να το κεράσω, πήγα να το δώσω στη μαμά μου, δεν της χώραγε στην κατάψυξη, μετά χειμώνιασε...Σε ποιόν να δώσω παγωτό χειμωνιάτικα??:confused:

Στην κατάψυξη επείσης έχω τρελλά αμυγδαλωτά από την Άνδρο, που τα είχα πάρει πέρσυ από το καλύτερο εργαστήριο του νησιού...Αφού μοίρασα πακέτα δεξιά-αριστερά, μου έμεινε αυτό και το έβαλα κατάψυξη...
Λέτε να έχουν πάθει τίποτα???:hmm:Είναι αυτά με την ζάχαρη την άχνη απέξω...Πώς τα ξε-παγώνω??

Σας κούφανα???:P

μονο μας κουφανες!!:confused::blink: σε εμας δεν μενει τροφιμο στο ψυγειο ή στα ντουλαπια για πανω απο βδομαδα!:down:

Μιμίκα, λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν πας καθόλου καλά!!! Καλά το παγωτό πες δεν σ'αρέσει, ούτε κι εγώ τρελλένομαι άλλωστε, εξαρτάται από το παγωτό... Αλλά ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΑΝΔΡΟΥ????:blink::blink::blink: Ούτε μέρα δε μου μένουν γλυκά στο σπίτι μου! Εδώ την Κυριακή που είχαμε πάει επίσκεψη στον θείο μου, είχαμε πάρει 4 ταψάκια με διάφορα σιροπιαστά κι επειδή δεν άντεχα να πάω ως εκεί πήρα κι ένα κουτάκι ανατολίτικα σιροπιαστά για να τα φάω στη 40λεπτη διαδρομή μέχρι το Λουτρόπυργο. Ούτε 20' δε μου πήρε για ένα κιλό σχεδόν. Κι εσύ αφήνεις τα γλυκά να πάνε χαμένα ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ????

Ένα έχω να πω μόνο: ΑΙΧΟΣ!!!!:mad::mad::mad:

:redface::redface: Τί να κάνω?? Δεν είμαι γλυκατζού...μια φορά τον μήνα και αν μου έρθει τρώω...:(
Έχω κιάλλο...Το οποίο αν το μάθει η μαμά μου με έσφαξε...:P:P Κάθε χρόνο η μαμά φτιάχνει μαρμελάδες...Φράουλα, βερύκοκο, σύκο, ροδάκινο κλπ...Έ κάθε χρόνο μου φέρνει και από 2 βάζα, τα βάζω και εγώ στο ντουλάπι ελπίζοντας πως θα τα φάω...Τέλικά "μπουκώνει" το ντουλάπι από μαρμελάδες, και ψάχνω απεγνωσμένα να τις δώσω:P:P
Επείσης nutella και Μερέντα ποτέ δεν έχει αδειάσει..πάντα τις πετάω "ξεραμένες" και μπαγιάτικες...:/:

Με τα αμυγδαλωτά τί να κάνω?? πείτε μου...Λέτε να έχουν χαλάσει??:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back