χριστινα
Διάσημο μέλος

Να σε ξεχασουν αποκλειεται, αυτο ειναι σιγουρο....Αλλα σε καταλαβαινω απολυτα!!! Καλο κουραγιο.... Κι εγω πρωτη φορα τα αφησα για πανω απο 3 μερες... Δυσκολα πραγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

θέλω κι εγώ.. θέλω παγωτά και γλυκα, αλλά θελω να ξαναχωρέσω στα περσινά μου καλοκαιρινά ρούχα.. 

Προς το παρόν απόλαυσα χτες μια απίστευτη τούρτα γενεθλιων σοκολάτα-πορτοκάλι και 2 κοκάκια.. σήμερα έχω φάει μόνο ένα παγωτό αλλά έκανα μπάνιο 3 ώρες και τώρα ετοιμάζομαι να ξαναπαω για μπανιο..
ελπίζω να κάψω καμία θερμιδα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου έλειψε πολύ η κουβεντούλα μαζί σας!!Επέστρεψα από διακοπές (που δεν γίναν εκεί που ήθελα και όπως ήθελα) την Κυριακή και σήμερα κατάφερα να μπώ....
Δυστυχώς δεν θα μπορώ να μπαίνω τόσο συχνά από δω και πέρα...

Διάβασα στα γρήγορα κάποια νέα σας, αλλά πολλά μαζεύτηκαν!! Όταν έμπαινα κάθε μέρα δεν είχα φανταστεί πόσα μαζεύονται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Γλιστρύδα φάγατε αγαπητές μου;;; Βαρέθηκα να διαβάζω!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

τώρα τελείωσες??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Ναι δεν ειχε πολυ δουλεια σημερα... Δεν θα επρεπε να χαιρομαι αλλα εχω δυαλυθει φετος χιχι.... Εσυυυ τι κανεις? Ασχετο αλλα μιας που το θυμηθηκα εγω νομιζα πως το ''κι'' στο μιμικακι ηταν απλα υποκοριστικο, οχι επιθετο δεν το ειχα γραψει σε κεινο το θεμα και βαριομουνα να το βρω μετα να το γραψω 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι δεν ειχε πολυ δουλεια σημερα... Δεν θα επρεπε να χαιρομαι αλλα εχω δυαλυθει φετος χιχι.... Εσυυυ τι κανεις? Ασχετο αλλα μιας που το θυμηθηκα εγω νομιζα πως το ''κι'' στο μιμικακι ηταν απλα υποκοριστικο, οχι επιθετο δεν το ειχα γραψει σε κεινο το θεμα και βαριομουνα να το βρω μετα να το γραψω
![]()
Τί να κάνω? εδώ ερημιά....

Ο μπαμπάς τι κάνει?? πως τα πάει?
Φάντάζεσαι 32 χρονών γαιδούρα να με φώναζαν Μιμικάκι???

Ήδη το Μιμίκα είναι ψιλό- παιδικό
Mika
Δραστήριο μέλος
Τωρα με δουλευουνε βεβαια και με φωναζουνε σεφ, εκτος απο τον πατερα μου που με δουλευει ακομα πιο πολυ και με φωναζει grand-chef το τηγανι θα το φαει στο κεφαλι σιγουρα. Οπως καταλαβες μια χαρα ειναι
Εσυ ποτε φευγειιιςςς?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Και εγω που ειμαι εδω τι καταλαβα? Εχει στην καλυτερη περιπτωση 50 βαθμους στην κουζινα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλυτερα τωρα ειναι ωραια η ΑθηναΚαι εγω που ειμαι εδω τι καταλαβα? Εχει στην καλυτερη περιπτωση 50 βαθμους στην κουζινα
![]()
Δέν έχεις και άδικο.....Τί τραβάτε και εσείς οι σεφ!!
πρέπει να το αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε...

χριστινα
Διάσημο μέλος

"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εχει σπάσει ο κόσμος η μου φαίνεται????
Το Μετρό σήμερα χαλαρό, κόσμος πολύς δεν κυκλοφορεί στο δρόμο...
μια χαρα μου αρεσει!!!!!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
"πώ-πώ τι θα τραβάνε αυτοί που βρίσκονται στα νησιά, που έχουν βουλιάξει,
και θα ειναι ο ενας πάνω στον άλλο".....
παρηγοριά στον άρρωστο δεν λέγεται αυτό?????

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
και έτσι για να παρηγοριέμαι.....λέω στον εαυτό μου...
"πώ-πώ τι θα τραβάνε αυτοί που βρίσκονται στα νησιά, που έχουν βουλιάξει,
και θα ειναι ο ενας πάνω στον άλλο".....
παρηγοριά στον άρρωστο δεν λέγεται αυτό?????![]()
όντως βρε Vana θα γίνεται χαμώς στα νησία , πάτα με να σε πατώ, ούτε χώρο να βάλεις την πετσέτα σου δεν θα βρίσκεις, και εγώ τους λυπάμε!!! κρίμα
Ismini
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ! Που να τρέχουμε τώρα? Ασε να γυρίσουν πρώτα οι υπόλοιποι και φεύγουμε εμείς...όντως βρε Vana θα γίνεται χαμός στα νησία , πάτα με να σε πατώ, ούτε χώρο να βάλεις την πετσέτα σου δεν θα βρίσκεις, και εγώ τους λυπάμε!!! κρίμα
Καλημέρα!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool