RedCat
Διάσημο μέλος
Νοικοκυρές σε απόδοση βλέπεις?
(σε απόγνωση εννοούσε...)....
Εμένα πάντως αν μου το έλεγε, αυτο θα εννοούσε...οι αποδόσεις μου στο νοικοκυριό αυτές τις μέρες έχουν πέσει αισθητά (όχι ότι ποτε ότι ήταν στο ζενίθ τους αλλα λέμε τώρα).Επιτέλους κατάφερα να μπω καθώς ο ΟΤΕ αποφάσισε χθες και προψες να βελτιώσει το δικτυό του αφήνοντάς μας 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο. Βλεπω λιγοι μείναμε αλλα δεν λέμε να βάλουμε γλώσσα μέσα...

Ασπασία στο ότι θα βρεις τον πίπη αγνώριστο έχεις δίκιο. Εγω την πρώτη χρονια που είχα τον Τσε και έφυγα 8 μέρες στην Αστυπάλαια, γύρισα και νόμιζα ότι ο φίλος που τον πρόσεχε τον είχε αλλαξει ΣΙΓΟΥΡΑ με άλλο γατί (ογκοδέστερο!!!). Μέχρι να τον συνηθίσουν τα ματάκια μου είδα και έπαθα, χωρια που έψαχνα για "σημάδια του κορμιού" για να επιβεβαιώσω ότι είναι ο ίδιος γάτος (ο οποίος σημειωτέον που έκανε μια εβδομάδα μούτρα και κόντευα να σιγουρευτώ ότι δεν ήταν ο Τσε καθότι λέω .."δεν με γνωρίζει παιδί μου το γατί, είναι φανερό")

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
τι νέα βρε Νότα, τι κάνει η μικρή??
βαριέμαι απίστευτα??? τι έγινε ρε κορίτσια, επειδη είμαι και λίγο στον κόσμο μου, πηγατε διακοπες και ήρθατε ??? η θα πάτε??? ή δεν θα πάτε καθόλου????
Νότα?? Ismini? Vana???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Εσυ?
RedCat
Διάσημο μέλος
η μικρούλα μου αυτή τη στιγμή κυνηγάει τον Τσε και τρέχουν πάνω κάτω στο σπίτι αλλαλαζοντας...
Με τον Ρούντολφ τι έγινε? Πήρες, πήγες? Τι σου είπαν??
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ακόμη δεν πήγα. Μπορεί να πάω κατά τις 20/08.
Εσυ?
εγώ φεύγω το Σαββάτο ή την Κυριακή, θα πάω πρώτα Καλαμάτα για λίγες μέρες , μετά δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμα, πάντως στις 27 πρέπει ν γυρίσω στην δουλεία!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ καθόλου...δεν βαριέσαι..μια ιδεα ειναι και αυτό...ας είναι όλα καλά και πάω τα Χριστούγεννα...
η μικρούλα μου αυτή τη στιγμή κυνηγάει τον Τσε και τρέχουν πάνω κάτω στο σπίτι αλλαλαζοντας...
Με τον Ρούντολφ τι έγινε? Πήρες, πήγες? Τι σου είπαν??
πήρα τον Κο Πάνο εχθές και μου είπε ότι είναι καλύτερα να το πάω από εκει γιατί αφου δν καθαρίζουν τα αυτάκια του μάλλον θα είναι ψώρα! θα τον πάμε την Παρασκευή το απόγευμα!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

καλημερα!
ποπο τι τραβατε βρε ασπασια..
ειναι δυνατον να ξυπνας καθε μερα στις 4 για τι γατα! τι θα γινει οταν κανεις μωρο
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
΄Καλημέρα! Ελπίζω τουλάχιστον η μέρα να είναι καλύτερη από τη νύχτα μου γιατί δεν θα αντέξω άλλο...![]()
Αχ, γιατί ρε γμτ.....τι μεγάλη ταλαιπωρία περνατε!!!!
Θυμάμαι για κάμποσο καιρό και ο Ρούπι με είχε τρελάνει, με ξύπναγε
μέσα στην νύχτα, την μια ήθελε χάδια, την άλλη φαί....είχε κακομάθει πολύ!!!!
Θέλει να είσαι λίγο πιο αυστηρή μαμά μου φαίνεται..!!!!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα κορίτσια!!! Ξαναχτυπώ από τη Λευκάδα που βουλιάζει στον κόσμο!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ!!! Μάλλον η Ομόνοια είναι!
καλησπέρα και σε σενα, πήγες Πόρτο Κατσίκι για μπανιό?? στους εγκρεμνούς???
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΑΚΟΜΗ!!!! Καλύτερα να πάω στη Β' ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ παρά Πόρτο Κατσίκι!!! Δεν θέλω να μείνω εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο 2 ώρες!!!
γιατι βρε τόσο κόσμο έχει??? εγώ έχω παέι 5 φορες στην Λευκάδα τα τελευταία χρόνια (γιατί έχω μια τρέλλα με το νησί) και δεν είχε πολύ κόσμο!! Να πάτε πρωινές ωρές, υπάρχει καραβάκι απο το χωριό Βασιλική , που σε παέι κατευθείαν!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν θα ξαναπατήσω!!! ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ! Ήθελα κάτι πιο ήσυχο... κάτι σε πιο νησί!!!
για αυτό σου είπα ότι μου φαίνεται περίεργο ότι εχει τόσο κόσμο, γιατι έχω παει τόσες φορές και είναι πολύ ήσυχο σαν νησί!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ίσως ήταν ΛΑΣΤ ΓΙΑΡ!!!!![]()
μάλλον ήταν Λαστ γιαρ, εύχομαι να περάσεις καλά τις υπόλοιπες μέρες που θα μείνεις!
Εδω δεν εχει πολυ κοσμο(μηπως του χρονου να σκεφτεις και τη χιο, Βικτωρια?
), και ο καιρος ειναι υπεροχος.Δεν εχει και πολυ ζεστη...Αυριο θα ερθει η γιαγια μου και στις 15 θα φυγει η μαμα παρεα με τον μπεμπη.
Οποτε ακουει η σαρδελα οτι θα φυγει ο μικρος, αρχιζει και κουναει την ουρα της, σαν να χαιρεται...
Η αληθεια ειναι οτι δεν την εχει αφησει σε ησυχια. Ολη την ωρα την κυνηγαει, και εκεινη και εμας!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν θα ξαναπατήσω!!! ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ! Ήθελα κάτι πιο ήσυχο... κάτι σε πιο νησί!!!
ε ,τοτε επρεπε να πατε ιθακη.απο λευκαδα μπορειτε με το καραβακι να πατε ιθακη! αντε!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΑΚΟΜΗ!!!! Καλύτερα να πάω στη Β' ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ παρά Πόρτο Κατσίκι!!! Δεν θέλω να μείνω εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο 2 ώρες!!!
τα λεγα εγώ για το κατσίκι!!Δεν τα λεγα???

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool