Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χτες είχαμε πάει φαληράκι σ'έναν φίλο μας που έχει μαγαζι και μου φάνηκε πολύ πιο ήσυχο απ'ότι συνήθως. Όχι ότι δεν είχε κόσμο απλά ήταν πιο ήρεμοι, που είναι εκείνες οι ένδοξες στιγμές που από τις 9 ήταν όλοι τύφλα και πέφτανε φαρδιοί πλατιοί στο δρόμο; Βέβαια δεν κάτσαμε μέχρι πολύ αργά, ίσως έφταιγε αυτό.

Εδώ πάντως με αυτοκίνητο στο κέντρο δεν είναι να κυκλοφορείς γίνεται της τρελής. Έτσι κι αλλιώς η Ρόδος έχει πρόβλημα με τα αυτοκίνητα οπότε το καλοκαίρι με τα τόσα ενοικιαζόμενα καταλαβαίνετε τι γίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πισω σπιτι με τα γατακια!!!! :up::up::up:
Ευτυχισμενος ανθρωπος!!!! Και τα καημενα δεν κανανε καθολου μουτρα, ολο αγκαλιες ειναι... :):):inlove::inlove::inlove:. Παει, μια χαζομαμα ειμαι!!!
Σιδερωσα, επλυνα, μαγειρεψα, σκουπισα, ενταξει πηρα δυναμεις. Πεντε μερες και μονο 3 ωρες φυγαμε απο το ξενοδοχειο :P:P:P Και καναμε μονο 2 μπανια. Υπνο, φαγητο, καφε και ξεκουραση. Καλο μας εκανε. Και τωρα πισω στα γνωστα!!! Καλα να ειμαστε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!κι εγω ειμαι απο τις λιγες εναπομεινασες στην Αθηνα...βεβαια χαιρομαι ιδιαιτερως που σιγα-σιγα αδειαζει...θα προτιμουσα να ειμαι καπου να κανω διακοπες,αλλαμε παρηγορει η ιδεα οτι μαλλον θα παω καπου τον Σεπτεμβριο οταν ολοι οι υπολοιποι θα γυρνανε:rolleyes:

Καλημέρα! Κι εγώ Αθήνα είμαι, αλλά έχω άδεια και την περνάω ζωή και κότα! Κοιμάμαι και ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω (και ο γάτος μου, καθότι ενήλικος και σοβαρός, προσαρμόζεται στο ωράριό μου, όχι σαν κάτι μωρά Πίπηδες που βασανίζουν αθώα αφεντικά...:lol:). Πρωινά πάω για μπάνιο στο Σχινιά που είναι σχεδόν έρημος. Όνειρο! Το μόνο που από το σπίτι έχω πολύ αργή σύνδεση στο ιντερνετ...
Να περνάτε όλοι καλά!

τα λεγα εγώ για το κατσίκι!!Δεν τα λεγα???:P:P

βρε παιδια,η εποχη φταιει!εμεις που παντα κανουμε διακοπες τον ιουλιο,σε οποιο νησι και να παμε δεν γινεται αυτο το πραγμα.

καλημέρα σε όλους...
Αγγελική και εσύ πρωινή εισαι εεε?????
rotonda, και εγώ η στο Σχοινιά πάω μπανάκι, η στην παραλία Μαραθώνα (λίγο πιο κάτω
απο το golden coast), όντως απίστευτη ερημιά...!!!!!!
Μαρέσειιιιιι..........
Εδώ μιλάμε ότι ούτε μύγα δεν πετάει (καθότι δημόσιο....) και απο Δευτέρα, θα ακούμε
ηχώ την φωνή μας και θα αγριευόμαστε που θαμαστε μόνοι εδώ μέσα!!!!!!:)

καλημερα,ναι και εγω παντα πρωινη!
rotonda και vana γιατι δεν κανονιζουμε να συναντηθουμε αφου ερχεστε στην νεα μακρη καλε??
και εμεις σχοινια πανε ,νωρις,νωρις.

καλημέρα σε όλοι την γατοπαρέα! άντε Παρασκευή σήμερα!

καλημερα,ναι και εγω παντα πρωινη!
rotonda και vana γιατι δεν κανονιζουμε να συναντηθουμε αφου ερχεστε στην νεα μακρη καλε??
και εμεις σχοινια πανε ,νωρις,νωρις.

Εγ'ω την επόμενη εβδομάδα, μάλλονθα μένω και εκει.......
οπότε.....όποτε θέλετε..!!!!!:)
Τώρα Αγγελική μου, για το νωρίς-νωρίς....εεεε.....έχω λίγο τις επιφυλάξεις μου, γιατί βλέπεις εγώ το έχω περάσει κατά πολύ το "ξυπνάω νωρίς", ο δικός μου ο μικρός ειναι πια...προέφηβος!!!!!:lol:
Πάντως, βολτούλα, καφεδάκι.....απογευματάκι στην Δωδώνη...η ακόμα και απογευματινό μπανάκι.......κτλπ....
μέσα είμαι!!!!!!!

Καλημέρα!!! Επιτέλους ένα βράδυ που κοιμήθηκα χωρίς διακοπές!!! Με το που ξύπνησα εφτιαξα καφέ και πήγα να τον πιω στην πίσω βεράντα και τότε παρατήρησα στο σπιτάκι του κήπου, πάνω στη στέγη δύο γατάκια στην ηλικία του Πίπη που δεν τα είχα ξαναδεί. Είναι ένα όλο πορτοκαλί και ένα πορτοκαλόασπρο ίδιο ο Πίπης!!!:inlove: Ξύπνησα τον Κώστα και καθόμαστε και τα χαζεύαμε που έπαιζαν μεταξύ τους. Χαρά Θεού ήταν!!!:up: Ο Κώστα μέχρι που πήρε τα κυάλια και τα χάζευε μη χάσει καμία φάση...:rolleyes: Εκεί που δεν του άρεσαν οι γάτες τις έχει αγαπήσει και κάθεται με τις ώρες και τις παρακολουθεί!:happy: Αυτό να το ακούνε όσες και όσοι αναρωτιούνται τι θα κάνουν με το έταιρον ήμιση που δεν συμπαθεί τις γάτες!!!;) Βέβαια χαζέψαμε τόσο με τα γατούλια που πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε. Ευτυχώς με έφερε ο Κώστας στο γραφείο πριν λίγο, αργοπορημένη, αλλά δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς σήμερα είμαι μόνη μου. Τελευταία μέρα στο γραφείο....

Επιτέλους.:up:...Μπράβο-μπράβο, ελπίζω να συνεχιστεί ο καλός ύπνος!!!!!
Δηλαδή, μπορεί να ειναι και αδερφάκια του Πίπη τα μικρά που είδες??????

Δηλαδή, μπορεί να ειναι και αδερφάκια του Πίπη τα μικρά που είδες??????
Με τίποτα! Αφού τον Πίπη τον είχα βρει στη Λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου!!! Αυτά πρέπει να είναι παιδάκια μιας πορτοκαλί γατούλας που τάιζα παλιότερα αλλά έχω πολύ καιρό να την δω...:hmm:

Α, θα ήταν απο τα θέματα που έχασα, γιατί έπηζα σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ τότε!!!!!
Ο Πίπης πάντως χτές συμμορμώθηκε εεεε??? είδες και ο άγιος φοβέρα θέλει...!!!!;)

βρε παιδια,η εποχη φταιει!εμεις που παντα κανουμε διακοπες τον ιουλιο,σε οποιο νησι και να παμε δεν γινεται αυτο το πραγμα.

Αυτό είναι αλήθεια φταίει το γεγονος ότι είναι Αυγουστος...:/:

Καλημέρα!
Εγω δουλεύω και την άλλη εβδομάδα! Ουτε κι εγω πρόκειται να πατήσω στη Λευκάδα! Εξάλλου το Ιόνιο (δεν ξέρω γιατί ακριβώς), δεν μου κάθεται καλά....:hmm:

Καλημέρα!
Εγω δουλεύω και την άλλη εβδομάδα! Ουτε κι εγω πρόκειται να πατήσω στη Λευκάδα! Εξάλλου το Ιόνιο (δεν ξέρω γιατί ακριβώς), δεν μου κάθεται καλά....:hmm:

και εγώ ρε γμτ....δεν ξέρω γιατί, αλλά το Ιόνιο δεν μου κάθεται...τι Κέρκυρα, τι Ζάκυνθο έχω πάει.....μπααα,....!!!:/:
Μαζόχα, ΄θέλω ξεραίλα και κυκλαδιτικο χρώμα!!!!!:rolleyes:

Καλημέρα!

και εγώ ρε γμτ....δεν ξέρω γιατί, αλλά το Ιόνιο δεν μου κάθεται...τι Κέρκυρα, τι Ζάκυνθο έχω πάει.....μπααα,....!!!:/:
Μαζόχα, ΄θέλω ξεραίλα και κυκλαδιτικο χρώμα!!!!!:rolleyes:
Χωρίς παρεξήγηση είστε άρρωστεεεεεςςςς!!!! Δεν σας αρέσει το Ιόνιο και θέλετε ξεραϊλα????:blink::blink::blink: Ιόνιο και συγκεκριμένα Κεφαλλονιά και ξερό ψωμί!!!!:up::up::up: Πράσινο, τυρκουάζ νερά και όχι πολύς κόσμος. Ακόμα και δεκαπεντάυγουστο έχει μέρη που μπορείς να βρεις την ησυχία σου μιας και το νησί είναι πολύ μεγάλο. Μην ξανακούσω κακή κουβεντα για το Ιόνιο και ειδικότερα για Κεφαλλονιά γιατί θα θυμώσω!!! Άντε!!!:mad::mad::mad::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

όντως ρε κορίτσια τα νησιά του Ιονείου είναι μαγευτικά!

Εύχομαι να περάσετε όλοι καλά ακόμα και άν δεν πάτε κάπου, εγώ επιστρεφώ 27 Αυγούστου στην Αθήνα, θα ξαναμπώ πάλι από κανά internet cafe από Δευτέρα!

Δεν λέω ωραίο το αιγαίο αλλά θα συμφωνίσω με την Ασπασία...Το ιόνιο έχει τέλεια θάλασσα!!!:up::up:
Και μένα με τραβάει το πράσινο σε συνδιασμό με το τυρκουάζ:P:P:P Τροπικά πράγματα!;)

όντως ρε κορίτσια τα νησιά του Ιονείου είναι μαγευτικά!

Εύχομαι να περάσετε όλοι καλά ακόμα και άν δεν πάτε κάπου, εγώ επιστρεφώ 27 Αυγούστου στην Αθήνα, θα ξαναμπώ πάλι από κανά internet cafe από Δευτέρα!

Άντε καλά να περάσεις!!:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back