Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Άντε καλά να περάσεις!!:up::up::up:

ευχαριστώ ! Το μόνο που με ανησυχει είναι τα γατόνια μου που θα μείνουν μόνα τους! αλλά εντάξει θα το ξεπεράσω σιγά-σιγά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ξανακούσω κακή κουβεντα για το Ιόνιο και ειδικότερα για Κεφαλλονιά γιατί θα θυμώσω!!! Άντε!!!:mad::mad::mad::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:
Εντάξει εξαιρείται η Κεφαλονιά και ειδικά το Αργοστόλι! Αλλα ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.....:/:
(Εγω ειμαι κολλημένη με την Ικαρία....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει εξαιρείται η Κεφαλονιά και ειδικά το Αργοστόλι! Αλλα ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.....:/:
(Εγω ειμαι κολλημένη με την Ικαρία....)
Όντως πολύ ακριβά...:(:down::down: Ικαρία δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!

Ικαρία δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!
Εγω την τρίτη χρονιά που πήγα έκλαιγα στο καράβι οταν έφευγα.....:(

Γεια σας κοριτσια, μολις εφαγα και συνδεθηκα αμεσως! :D Σημερα παιδια κλειδωθηκα στο δωματιο μου και επαιζα Polly Pocket :lol::redface: και η ανιψια μου απ εξω να νομιζει οτι διαβαζω! Ειναι τα μονα παιχνιδια που δεν θα μαθει καν οτι εχω και ουτε θα τα παρει!:lol: (Ειμαι κακια??) Αλλα θελω να κρατησω κατι για τα δικα μου παιδια! Και μαλιστα σημερα δεν υπαρχουν πια τα παλια ''κοχυλια'' Πολυ, αλλα κατι βλακειες.... :redface:

Αλλα θελω να κρατησω κατι για τα δικα μου παιδια! Και μαλιστα σημερα δεν υπαρχουν πια τα παλια ''κοχυλια'' Πολυ, αλλα κατι βλακειες.... :redface:
:lol::lol::lol:Κι εγώ έχω φιλαγμένες κούτες με κούκλες μου. Πήγε κάποια στιγμή στα κρυφά να μου τις πετάξει η μητέρα μου αλλά την πήρα είδηση και τα γλύτωσα!!! Ακόμα αγοράζω αρκουδάκια, γουρουνάκια, ελεφαντάκια και ότι λούτρινο μου γυαλίσει...:redface: Αυτά τα κοχύλια με τις Polypocket τα ξέρω. Εχω 2-3 φυλαγμένα της ανηψιάς μου.:P

Μόλις με πήρε το boss τηλέφωνο και μου είπε να φύγω. Και καλά τι κάνω μόνη μου σήμερα στο γραφείο. Οπότε τα κλείνω όλα, κλειδώνω και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για το σπίτι για να φτιάξω βαλίτσα. Τα λέμε αργότερα!!!

Να'μαι και πάλι! Από το σπίτι αυτή τη φορά. Υποτίθεται ότι πρέπει να φτιάξω βαλίτσα αλλά άνοιξα και το laptop για να χορτάσω MyCat γιατί από αύιο με την αργή σύνδεση στην Κεφαλονιά δεν θα πολυμπάινω...:/:

Να'μαι και πάλι! Από το σπίτι αυτή τη φορά. Υποτίθεται ότι πρέπει να φτιάξω βαλίτσα αλλά άνοιξα και το laptop για να χορτάσω MyCat γιατί από αύιο με την αργή σύνδεση στην Κεφαλονιά δεν θα πολυμπάινω...:/:

Άντε τυχερούλα από αύριο θα είσαι στις τυρκουάζ παραλίες!!!:D:D:up:

καλα να περασετε κοριτσια!καλες διακοπες!!:)

καλες διακοπες σε ολες/ους ho ho ho (ουπς λαθος αυτο ειναι χριστουγενιατικο:redface::lol:) τελευταια τρωω τον αγλεορα..:( στις 15 ευελπιστω να αρχισω γυμναστηριο και διαιτα:P

κ για να ζηλεψετε ολες σημερα ειδα τον ΛΕΩΝ το γατο της αρηθα ενα κουκλι ενα πλασμα σαν πορσελανη

αρα καλα μου φανηκε οτι σε ακουσα Φροσω οταν ειχα παρει τηλεφωνο:P

ναι καλε εμενα ακουσες που σου ελεγε να ταισεις το νοελ λιγο παραπανο

Καλό ταξίδι σε όσους φεύγουν!

Σήμερα έχω τις κλειστές μου. Μ'έχει πιάσει το ανάποδό μου νομίζω. Τα πάντα μου φταίνε, όλο γκρίνια είμαι. Αφήστε που ενώ έπρεπε να είμαι έξω εγώ είμαι μέσα αγκαλιά με το λάπτοπ. Ελπίζω αυριο να μου περάσει και να μη μείνω μέσα σαββατιάτικα.

καλημερα,ναι και εγω παντα πρωινη!
rotonda και vana γιατι δεν κανονιζουμε να συναντηθουμε αφου ερχεστε στην νεα μακρη καλε??
και εμεις σχοινια πανε ,νωρις,νωρις.

Για Νέα Μάκρη χλωμό το βλέπω... Δεν περνάω από κει. Πάω μέσω Σταμάτας-Λίμνης Μαραθώνα γιατί κάποιοι από την παρέα μου μένουν εκεί. Σχινιά φτάνουμε νωρίς κι εμείς, γύρω στις 9 π.μ. και φεύγουμε κατά τις 12 το αργότερο.

Ασπασια να περασεις καλα!!! ο ιδιο και σε ολες οσες ξεκινατε δικοπες!!!
Καλα μπανακια, καλη ξεκουραση !!! :up::up::up:
Για οσους μενουν Αθηνα, καλη δυναμη αλλα οπως αναφερθηκε, ολη η Πολη δικη σας!!! Ποτε το βλεπετε παλι αυτο;;; Απολαυστε το... Καντε πατηνια στη πανεπηστημιου... :lol::lol::lol:
Εγω εδω, κουρασμενη. Καποιος πηρε χτες στις 3 το πρωι και το εκλεισε (2 και κοιμηθηκα) και μετα δεν κοιμομουν με τιποτα. Απο την αρχικη ταραχη και τα νευρα μου κατα τις 430 τα καταφερα. Και σηκωθηκαμε για δουλεια 730 :/::(:(:( Αλλα θα κοιμηθω τωρα ηρεμα (με το τηλεφωνο στο αθορυβο!!!)

Γεια σε ολες ολους που ειναι εδω... Που δεν ειμαστε πολυ νομιζω... :hmm: Ζεστη κανει...

είμαστε παλι 3 και ο κούκος:lol::lol: Όντως έχει ζέστη Λακτούλα!!:eek:

Ποιος ατυχος επισκεπτης κανει τον κουκο παλι?? :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back