Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλες διακοπες σε οσους ξεκουραζοται. Εμεις σιγα σιγα προγραμματιζουμε τα του φροντιστηριου... Βαψιματα, διαφημιση κλπ κλπ Να σουμε τι θα κανουμε φετος απο εγγραφες. ανοιγουμε στις 03/09 και πρεπει να εχουμε τελειωσει με ολα αυτα...

Ασπασια,υποτιθεται εισαι διακοπες;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ωραίος ο Αύγουστος δεν λέω, αλλά να κάνω και 1 ώρα μέσα στούς σταθμούς
του Μετρό....?????? 10 λεπτά να έρθει το τραίνο στην Δουκίσσης, άλλα τόσα αναμονή στην ανταπόκριση Σύνταγμα.....δεν λεει.....!!!!!
Γιά άδεια είμαι μου φαίνεται, δαγκωτό!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
(Δυστυχως μόνο για διακοπές γιατί μετα θα ξαναγυρίσω στη δουλειά...Σε ότι αφορά τον Κεφαλα, η υπογραφή της Βικτώριας λέει
Ευχαριστώ τις γάτες μου που με φιλοξενούν στο σπίτι...
όμως αυτές οι γάτες έχουν ήδη δείξει με την Μπεζ, ότι "ΤΕΡΜΑ δεν θέλουμε άλλους φιλοξενούμενους στο σπίτι...."
Δηλαδή εάν μείνει ο Κεφάλας μαζί σου Βικτώρια θα κακοπεράσει από τους υπόλοιπους (αλλά κι εκείνοι θα πιεστούν).
Οπότε μόνο προσωρινά είναι καλό να τον φιλοξενήσεις με την προοπτική να βρεθεί ένα σπίτι γι αυτόν.
Αυτή είναι η δική μου γνώμη και παραμένω αισιόδοξη!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παω για μπανιο χαλκιδικη!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλά το'πες! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!Ασπασια,υποτιθεται εισαι διακοπες;;;![]()
Από τις 7:00 είμαι στο πόδι γιατί έχει έρθει ο μπογιατζής και βάφει. το σπίτι Κι έπεται συνέχεια αύριο. Αν και με φοβίζουν οι αλλαγές μετά από τόσα χρόνια γαλάζιο με μπλε παράθυρα φέτος το κάνω κοκκινοκαφέ με βεραμάν παράθυρα. Για να μη με κράξετε για τα χρώματα να πω ότι στην Κεφαλλονιά συνηθίζονται τα έντονα χρώματα. Όσοι και όσες έχετε πάει Φισκάρδο καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μόλις τελειώσει με το καλό θα σας βάλω φωτογραφία. Σήμερα μου βγήκε κι άλλη δουλειά στη μέση. Ηρθε μια παλαβή γειτόνισσα και μ'επρηξε να κόψω την συκιά γιατί τα σύκα πέφτουν στην αυλή της και τη λερώνουν. "Μαζεύτε τα" της λέω. "Ξέρετε τι γλυκά που είναι και τι ωραία μαρμελάδα γίνοντε?" "'Οοοοοχι! Κόψτην" αυτή. Και όχι απλά να την κλαδέψω, που το έχω κάνει, αλλά να την κόψω ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

Βρε δε πα να κουρευτεί μην πω τίποτα πιο χοντρό!!!!
Κι εδώ και στην Αθήνα έχουμε τους χείρότερους γείτονες που μπορείτε να φανταστείτε!!!
Μην τα λες αυτά έτισ απότομα Μελινάκι.... Θα βάλω τα κλάμματα....:cry::cry::cry:καλημερα!εγω παω για μπανιο χαλκιδικη!
![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Πω πω αυτο με τα δέντρα με εξοργιζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ! ΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! (Τα ιδια στη γειτονια μου...και παντού!)

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Κάθε μέρα εδώ στο εξοχικό τον βγάζω το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ βόλτα στις αυλές με το σαμαράκι..Και φυσικά αφού είμαστε και κοινωνικά πλάσματα, έχουμε κάνει και φιλίες, με 4 κορίτσια και μόνο ένα αρσενικό.. χτες το απόγευμα λοιπόν που τον είχα βγάλει έξω ήρθε μια από τις φίλες του, η οποία πρέπει να ήταν σε οίστρο.. Απίστευτο γέλιο.. του νιαούριζε παθιασμένα, κυλιόταν στο χώμα για πάρτη του, του τριβόταν.. ακουμπούσε το μουσουδάκι της στο δικό του.. και ο δικός μου ο χάνος
ως άβγαλτο παιδί, καθόταν και την κοίταζε σαν χαζος.. έτσι πέρασαν 3 ώρες, με αυτήν να τον παρακαλάει και ο δικός μου να έχει κανει ελάχιστες κινήσεις να την πειράξει.Το βράδυ που ετοιμαζόμασταν να παμε για ύπνο, τον άκουσα που έκλαιγε επίμονα.. Βγαίνω έξω και τι να δω?? 3 γατούλες να τον περιμένουν απ'έξω!!!

Με το που βγήκε άρχισε να παίζει με την μια και η απογευματινή να έχει ρίξει το κλάμα της ζωής της.. Του νιαούριζε, σχεδόν του γρύλιζε κι αυτός την έφτυνε.. Αχ.. είμαστε και μοιραίοι άντρες, τι να κάνουμε?

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αλλά σκέψου ότι σε λίγες μέρες που θα έχουν τελειώσει οι δουλειές και θα μπορείς να κάνεις και μπάνιο.. έξαλλου πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλά και ο Κώστας σε αφήνει εκεί μόνη γυναίκα με τα "μαστόρια?"

Την προθιέρεια την ξανα πέτυχε??
Εγώ παιδιά από το πρωί δεν έχω νερό γιατί κάνει κάτι έργα η ευδαπ, και φυσικά δεν άφησαν καμιά ειδοποίηση...Έπρεπε να μπω στο σαιτ τους για να το μάθω
Έντομεταξυ έχω πεθάνει στο κατούρημα...έχω ήδη καταναλώσει στην τουαλέτα τα 2 μπουκάλια νερό που έιχα στο ψυγείο και δεν ξέρω τι να κάνω

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρωι κουνουσε πολυ στο καραβι, ηταν και μικρο! Πρωτη φορα ειδα τετοια κυματα, 2 μετρα σιγουρα αλλα δεν φοβηθηκα, γουσταρα πολυ
Ειχε και εναν κουκλο στο σνακ μπαρ στο καραβακι μας
και ολα τα πιτσιρικια τον ειχαν βαλει στο ματι αλλα ειλικρινα νομιζω πως κοιταζε εμενα
Και μαλιστα μου επιασε κουβεντα στο γυρισμο και συστηθηκαμε 
Στο νησι περασαμε τελεια, για μεσημεριανο εφαγα μια βαφλα με φρουτα
και αγορα μικρο δωρακι στην ανηψια μου και στην μητερα μου... Ηθελα και εγω να παρω κατι για μενα αλλα τσιγγουνευτηκα
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, Ισμήνη. Από έναν αριθμό και πάνω, όσο μεγάλος κι αν είναι ο χώρος, τελικά κακοπερνούν και οι γάτες, και οι άνθρωποι, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσειςΣε ότι αφορά τον Κεφαλα, η υπογραφή της Βικτώριας λέει Ευχαριστώ τις γάτες μου που με φιλοξενούν στο σπίτι...
όμως αυτές οι γάτες έχουν ήδη δείξει με την Μπεζ, ότι "ΤΕΡΜΑ δεν θέλουμε άλλους φιλοξενούμενους στο σπίτι...."

Κουράγιο, Ασπασία! Βάστα γερά! (και κάντε βρε παιδί μου και καμιά αλλαγή φρουράς στην επιστασία, να δεις κι εσύ λίγη θάλασσα)Καλά το'πες! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!!![]()

Πολύ όμορφος συνδυασμός, γιατί να σε κράξουμε καλέ;; Περιμένουμε φωτογραφίες "πριν και μετά"Αν και με φοβίζουν οι αλλαγές μετά από τόσα χρόνια γαλάζιο με μπλε παράθυρα φέτος το κάνω κοκκινοκαφέ με βεραμάν παράθυρα. Για να μη με κράξετε για τα χρώματα να πω ότι στην Κεφαλλονιά συνηθίζονται τα έντονα χρώματα.

Χριστίνα καλώς ήρθες.

Ασπασία καλά βαψίματα. Και προσοχή τους μαστόρους και τις γυναίκες τους......

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα όντως το έχασα. Ξέχασα και που θα πήγαινα.Καλό ταξίδι, καλά να περάσετε!!! Σίγουρα η Κεφαλλονιά είναι πανέμορφη δεν το συζητάω, αλλά Λευκάδα δεν πάτε? Πάει Κατερίνα! Καλά που πας διακοπές γιατί από την κουραση της δουλειάς το'χασες!!!...![]()
Οπως καταλαβατε γύρισα...αλλά αύριο πρωί ξαναφεύγω!
Για τη Λευκάδα τι να πω...αυτό το νησί πρέπει να διχοτομηθεί!
Η Δυτική πλευρά είναι απίστευτη -δυστυχώς με άπειρο κόσμο- και η Ανατολική δεν βλέπεται. Πορτο Κατσίκι από τις πιο όμορφες παραλίες που χω δει! Γενικά γυρνάγαμε όλη μέρα. Είδαμε σχεδόν όλο το νησί. Βεβαια είναι ταλαιπωρία το ταξίδι. 8 ώρες κάναμε σήμερα να γυρίσουμε. Αύριο πάω Εύβοια για ξεκούραση. Θα πάρουμε και τα "παιδιά" μαζί, τα οποία τώρα μου κρατάνε μουτρα (κλασσικά).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καλη δυναμη παντως.... Στειλε και κανενα συκο που μου αρεσουν!!!
Κλεοπατρα, καρδιοκατακτητης γατουλης ε;;;
Εγω σε πλοιο με κυμα δεν εχω μπει ποτε και αποψη δεν εχω, αλλα γενικα φοβαμαι πολυ. Οποτε μαλλον δεν θα διασκεδαζα...
Εμεις το Σ/κ λεμε να παμε σε ενα ξενοδοχειο εδω κοντα να αραξουμε λιγο. εχει ωραια παραλια και το προτιμαμε. Στις 25 εχουμε Αλεξανδρουπολη για δουλεια (αν παω εγω) και 1 Σεπτεμβρη ενα τριημερο Αθηνα, εχουμε συνεδριο. Μπορει να κανονισουμε καμια συναντηση
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
.ερχομασταν στην δουλεια απο το βουνο,οπως καθε πρωι και ο αντρας μου εκανε εναν ελιγμο.τι εγινε λεω?μου λεει:μου φανηκε οτι ειδα ενα κοτοπουλο!γυρναω να δω και ηταν μια περδικα στο δρομο ,πιο κοτοπουλο βρε??τι ασχετος!
ακου κοτοπουλο...
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εγω κοτοπουλο θα το εβλεπα 
Εχω μεγαλη επαφη με τα ειδη πτηνων και φυτων... Και γρασιδι να μου σερβιρουν για ραδικι ισως να μη το καταλαβω 

Ησυχια βλεπω σημερα... Τι κανουν οι διακοπες... Να περνανε καλα ολοι!!!
Ειπα να σιδερωσω το μεσημερι, θυσιαζοντας τον υπνο και ηταν το μοναδικο μεσημερι που και ο Γιαννης δεν κοιμηθηκε

Παει η ησυχια, παει το σιδερωμα.... Αυριο με το καλο... ελπιζωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

Μου λείψατε ...
Είμαι στο netcafe του κάμπινγκ και μπήκα για πολύ λίγο για να σας καλημερίσω γιατί πίσω μου έχω μιά ουρά που περιμένει.
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω μηνύματα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Φεύγω στις 18/8 από εδώ οπότε θα τα πούμε τότε.
Γειά σας!!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω λεω τωρα που τελειωσαν οι διακοπες των γονειων μου να κανω διακοπες στο σπιτι συμφωνα με ενα σχετικο αρθρο που διαβασα σε ενα παλιο τευχος ενος περιοδικου. ελπιζω να τα καταφερω και να μην μου χαλασουν τις ''διακοπες'' οι γονεις ή ο αδερφος μου..
(λοιπουν και ολοι οι φιλοι απο την γειτονια..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool