Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
χμ... Εγω μομο την μια απωλεια προλαβα να διαβασω και παλι μου την εδωσε... Εχει και συνεχεια, ε; :(:(:(
Ασπασια καλη δυναμη.... Μπορεις αν θελεις να το γυρισεις και σε ταινια :):):) Νομιζω θα εχει επιτυχια....
Μιμικακι μην βρισεις τον βλαμενο, μπορει να φτιαχτει κιολας.... Αγνοησε τον οπως σου ειπαν
Να ειστε καλα παιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοω να εχετε υγεια κι οχι να μη κανετε αταξιες :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο Ασπασία, βάστα γερά! Η Αθήνα σε περιμένει! :lol::lol::rolleyes:

Καλημέρα... ή, τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα είναι επιτέλους μια καλή μέρα, γιατί οι τελευταίες ήταν άσ' τα να πάνε! (σε λεπτομέρειες δεν μπαίνω, για να μην ψυχοπλακωθούμε ομαδικά...)
Ασπασία, κοίτα ν' απολαύσεις την Κεφαλονιά έστω και με μπελάδες, γιατί σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την (πυρόπληκτη) Αττική!
Μιμικάκι, ψυχραιμία με τον ηλίθιο. Το κλειδί είναι να μην του λες κουβέντα, ούτε λέξη. Απλώς να του το κλείνεις. Αυτός την αντίδρασή σου απολαμβάνει, αν λοιπόν εσύ μένεις εντελώς μουγγή, το "παιχνίδι" του χάνει το νόημά του. Και στο κάτω κάτω, γιατί να μην αλλάξεις κινητό όταν πας στην Αγγλία; (για να μην πληρώνεις roaming δηλαδή...)
Να περνάτε όλοι καλά!

Καλημέρα σε όλους/ες σας:)
Special καλημέρα σε Αλίκη, Ασπασία.
Αλίκη είχε αρχίσει να μου λείπει το με τάσεις αυτισμού και σε μόνιμη κίνηση πουλοειδές και όχι μόνο.:inlove:
Ασπασία χαρά μου με λύπη μου διαπιστώνω ότι οι διακοπές εκτός Αθηνών δεν είναι το στοιχείο σου. Πρώτα το Ντουμπάι, μετά αυτό. Μήπως να επέστρεφες στην Αθήνα να βρεις εσύ την υγειά σου και ο Χιόνης έξτρα υπεράσπιση. Όπως φαίνεται για να αντιμετωπιστεί ο Πίπης χρειάζεται συσπείρωση όλων των δυνάμεων. Βέβαια υπάρχει και εξορκισμός στη μεγάλη ανάγκη. Αλλά Ασπασία μου με το όνομα που του διάλεξες τα πράγματα ήταν προδιαγραμμένα. Ένα θα σου πω: το παρατσούκλι μου ως παιδί ήταν Πίπης και έχεις δει τι χαρακτήρα διαμόρφωσα. Και εξορκισμό μου κάνανε εμένα και βελτίωση δεν είδανε. Με το καλό να γυρίσεις πίσω να ξεκουραστείς:rolleyes:

Καλήμέρα!

Με την καλημέρα δηλαδή με ξύπνησε πάλι από αυτός ο αργόσχολος που κάνει φάρσες...:mad::mad:

Γειά σου Ροτόντα!:)

Καλημερα!
Με λαχταρισε πρωι πρωι το βλασταρι μου(ντινο).Σκουπιζα το σπιτι ανοιξα τη πορτα για να βγα΄λω εξω τα σκουπιδακια και το ντινακι δεν εχασε ευκαιρια βγηκε εξω.Ε λεω θα παει να κατσει στισ γλαστρες αμ δε!Το εκσασε και πιδησε στο διπλα μπαλκονι παω και εγω εξω μετα απο 3 λεπτα αφου πεταξα τα σκουπιδακια πσι πσι απ εδω πουθενα το γατι.Βαζω καρεκλα να δω απ διπλα αφου σικωσα και τον κωστα την ειδε διπλα επαιζε με ενα μπαμπουρα που ειχε σκοτωσει και με εγραφε:( που της φωναζα να ερθει.ανεβαινω πανω στο διαχοριστικο σαν αιλουρος και εγω (μασ χωριζει ενα παρτερι)της δηχνω το ποντικι τπτ αυτη εκει με το μπαμπουρα,κουναω το σακουλι με τη τροφη τπτ προσπαθεια στη προσπαθεια ανοιγω ενα κονσερβακι(τονο με γαριδα) πσι πσι τπτ μετα απο λιγο με κοιταει της μυρισε για τα καλα φενεται πιδαει πανω τραβαω τη κονσερβα προσ το μεροσ μου πλισιαζει την αρπαζω και τη βαζω στη καρεκλα μας.Μετα τρεχει στο μπαλκονι μασ και την βαζω μεσα,Επεσε με τα μουτρα στη κονσερβα.Λετε να μου κραταει μουτρα και να πιδησε επειδη της εχω κ0οψει τη πολι ξηρα τροφη γιατι εχει παρει κιλακια:hmm:

Πουρινα δεν ξερω αν σου κραταει μουτρα, αλλα εγω θα του κρατουσα σιγουρα με τη λαχταρα που θα επαιρνα :):):)
Μιμικακι υπμονη, θα βαρεθει, τι στο καλο.....
Εγω εδω αραχτη, απο αυριο μπαινουμε σε πιο γρηγορους ρυθμους. Ηδη με τα βαψιματα στο φροντιστηριο εγκλιματιζομαστε σιγα σιγα.... Κι εχουμε ακομη δρομο.
Ασε την αγωνια καθε Σεπτεμβρη αν θα εχει κανεις απωλεια μαθητων κι αν θα ερθουν καινουριοι... Δυσκολη περιοδος η εγγραφες :/::/:

Ασπασία περαστικά στον Κώστα. Εύχομαι να μπορέσετε να πάτε έστω αυτό το μικρό tour. Tην έκοψες τελικά τη συκιά?:(
Την έκοψα γιατί η στριμένη η γειτόνισσα και η άλλη συκιά ο γιός της με είχαν πρήξει!!!! :mad::mad::mad: (Κακίίίααααα!!!!)
Ασπασια καλη δυναμη.... Μπορεις αν θελεις να το γυρισεις και σε ταινια :):):) Νομιζω θα εχει επιτυχια....
Μήπως να το γράψω σε βιβλίο?:hmm:
Κουράγιο Ασπασία, βάστα γερά! Η Αθήνα σε περιμένει! :lol::lol::rolleyes:
Αμήν και πότε!!!!:up:
Ασπασία, κοίτα ν' απολαύσεις την Κεφαλονιά έστω και με μπελάδες, γιατί σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την (πυρόπληκτη) Αττική!
Ρε παιδιά τι γίνεται στην Αθήνα!!! Δε βλέπω τηλεόραση, δε διαβάζω εφημερίδα, δεν έχω Internet κι εχω χάσει το μπούσουλα!!! Γία τις φωτιές, για την πτώση του χρηματιστηρίου (σκασίλα μου!) και για τις εκλογές από την αδελφή μου που ήρθε τα έμαθα!!!:confused:

Ασπασία χαρά μου με λύπη μου διαπιστώνω ότι οι διακοπές εκτός Αθηνών δεν είναι το στοιχείο σου.
Έχεις δίκιο! Home sweet home! Μέχρι και το γραφείο μου έλειψε!!! Όσο για τον εξορκισμό του Πίπη δεν πάω τόσο μακρυά. Του Αγ.Γερασίμου άναψα μια λαμπάδα στο μπόι του (κεράκι δηλαδή!) μπας και συνέλθει. Ως γνωστόν ο Αγιος Γεράσιμος κάνει καλά τρελλούς και δαιμονισμένους. One way or the other μέσα είμαστε!!!!;):lol::lol:
Θα κάνω μέρες να μπω γιατί φεύγουμε εντός 5' για Φισκάρδο όπου μας περιμένουν με το σκάφος. Ήρθα στην πόλη σε internet cafe γιατί η dial up σύνδεση στο σπίτι μου έσπασε τα νεύρα. Αν κατέβουμε σε κανένα νησί και βρω internet cafe πάλι θα ξαναμπω να τα πούμε. Φιλιά και καλά μπάνια σε όλους!!!

Καλα να περνας Ασπασια! Βαλε καποιον να σας ξεματιασει!!! :P

Την έκοψα γιατί η στριμένη η γειτόνισσα και η άλλη συκιά ο γιός της με είχαν πρήξει!!!! :mad::mad::mad: (Κακίίίααααα!!!!)
Κριμα...:(
Καλα μπάνια και καλό tour εύχομαι!

Εγω πάντως καλά περνάω αδειούχα στο σπίτι μου....:):)
(Οταν αρχισουν να γυριζουν τα πληθη ισως φυγω:hmm:)

Αχ εγώ πάλι έχω πάθει ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ διότι αύριο επιστρέφω στο γραφείο....
ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:down::(

Καλησπέρα σας!!! Γύρισα χθες το βράδυ απο την Πάρο. Ωραία ήταν αλλά αύριο δουλειά.
Σκέφτομαι ότι πρέπει να ξυπνήσω πάλι στις 6.30, γμτ!!!!!!!!!!!!

κουράγιο κορίτσια!!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ:(.

καλη δυναμη και καλο κουραγιο σε οσους εοιστρεφουν στη δουλεια!!!!
Ειμαστε αχαριστοι. αν δεν υπηρχε η δουλεια πως θα απολαμβαναμε τις διακοπες;;; :lol::lol::lol::lol:
Ασπασια να περασεις καλα!!!
Εμεις στο φροντιστηριο ημασταν, τακτοποιουσαμε και κοιταζαμε τη διαφημιση θα κανουμε φετος. Ανακαλυψαμε καιπως ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα μας ανοιγει κι αλλο φροντιστηριο :mad::( Σε μια περιχη με δεδομενο αριθμο παιδιων, κορεσμενη ηδη απο φροντιστηρια και με ενα σωρο παρανομα ιδαιτερα, δεν ηταν οτι καλυτερο. Εγω παντως για δεοντολογικους λογους δεν θα ανοιγα ποτε ακριβως διπλα απο αλλο φροντιστηριο, ασχετα απο τους λογους που μπορει να εχω. Τελος παντων, απλα μου χαλασε τη διαθεση, θα μου περασει....

Λογικό είναι Χριστίνα να σου χαλάσει η διάθεση..:( Προσπάθησε όμως να σκέφτεσαι θετικά. όταν πρόκειται για θέματα μάθησης συνήθως ο κόσμος προτιμά το δοκιμασμένο, που έχει δει και αποτελέσματα και ξέρει εκ των προτέρων την αντιμετώπιση που θα έχουν τα παιδιά και το στυλ διδασκαλίας που ακολουθείται..:)
όσο για την συμπεριφορά αυτών που ανοίγουν καινούριο φροντιστήριο απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!! :down::down::down:

Καλημέρα σε όλους/όλες σας :)
Ασπασία ώρα καλή στη πρύμνη σου και αέρας στα πανιά σου ....:rolleyes:
Χριστίνα είναι ζόρι, αλλά αναμενόμενο με τις συνθήκες αγοράς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. :)
Σε όσους και όσες επιστρέφουν στη δουλειά, ας σκεφτούν αυτούς που δεν έφυγαν καθόλου...:rolleyes:

καλημερα,μολις συνειδητοποιησα οτι δεν θα παμε ιθακη εξ αιτιας των εκλογων!:mad::mad:

Καλημέρα σε όλους! Κουράγιο σε όσους επιστρέφουν στη δουλειά σήμερα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back