Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κσλημερα! δεν θα πιστεψετε τι επαθα σημερα! καθομουνα στο σαλονι διπλα στο γραφιο της μαμας μου και εβλεπα τηλεωραση και ο αδερφος μου καθοταν στην καρεκλα του γραφιου. τη μοναδα του υπολογιστη την εχουμε πανω σε ενα πραγμα με ροδακια στο μεγεθος της μοναδας. και ξαφνικα και χωρις λογο πεφτει αυτο το πραγμα μαζι με την μοναδα και μερικες περιφεριακες εξωτερικες συσκευες!!!! βγηκαν κλωδια, χαμος τελικα το σηκωσα τα ξανασυνδεσα παροτι δεν ημουν σιγουρη για το τι συνεδεα.:redface: αλλα αφου δουλευει καλως:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια εχετε ολοι χαιρετισματα απο την Κατερινα απο το σαιτ μας εδω! Που εχει το Ποκιτο. Χτες πηγαμε για καφε στην Αγ. Αννα και περασαμε τελεια!! :up: Ειναι και η πρωτη κοπελα που γνωριζω απο κοντα! Χτες ημουν ολη μερα με ενα αμυγδαλωτο και 2 κοκα κολες... :redface: Σημερα, η μαλλον πριν λιγο εφαγα και πατατες πουρε και παω να σκασω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Δηλαδή τι καλή?? Χάλια είναι.. Πάλι τα ίδια με τις φωτιές στην Πελλοπόνησο..:( Αυτή την φορά και με 4 νεκρούς.. να έχεις κανονίσει για διακοπές και να καείς ζωντανός..Καίγεται και ο Λουτρόπυργος, εκεί που είναι το εξοχικό μου.. Και είναι και η μαμά μου στο σπίτι εκεί..Άκουσα στις ειδήσεις πως την φοβούνται πολύ αυτήν την φωτιά γιατί είναι πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κοντά στα διυλιστήρια... :cry::cry::cry::cry: Φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά..

Κλεοπατρα... τι να πω? :( Ευχομαι ολα να πανε καλα, να σταματησει γρηγορα η φωτια.

Πηρε φωτια παλι;;;; :(:mad::mad::( Τιποτα δεν ακουσα σημερα, δεν προλαβα. Μην ανησυχεις παντως για την μαμα σου. Δεν θα ρισκαρουν οτιδηποτε.... Που πηρε;;; Που ειναι ο Λουτροπυργος;;
Μελινακι αφου δουλευουν μπραβο. Απο εμενα την ανιδεη, πολυ καλυτερα. Εγω μονο που τα βλεπω μπερδευομαι..... :redface::redface::confused::confused:
Εμας ηρθε ο τεχνικος και στον κεντρικο Υπολογιστη στο φροντιστηριο εχει καει η μητρικη :/::/: Τι να γινει.... Αλλαγη...
Marigo αυτομε το χωμα μου το κανουν κι εμενα και ειναι πολυ ενοχλητικο. Μολις το καθαρισω και σκουπισω παρτυ γινεται :mad::mad: Ατιμα... Λες και με κοροιδευουν...

Σ' ευχαριστώ Άννα.. ελπίζω πως θα την προσέξουν ιδιαίτερα την περιοχή..:/: έλεγε στις ειδήσεις πως έχουν στείλει 2 αεροπλάνα.. πάντως εγώ είπα στη μαμά μου αν πάει κάτι στραβά να πάει προς την θάλασσα..

Ο Λουτρόπυργος είναι λίγο έξω από την Ελευσίνα.. και το έλεγα πως με όλες αυτές τις φωτιές, δεν μπορεί να την γλυτώσουμε εμείς..:( Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Αυτό με την άμμο μου το κάνει κι εμένα!! Μήπως τα εκπαιδεύουν κάπου κρυφά πριν τα πάρουμε για να κάνουν σκανδαλιές?? :hmm::P

Αχ βρε παιδιά, φέτος όλο το καλοκαίρι δεν άφησαν βουνό για βουνό :mad:
Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία αυτών των ανθρώπων.
Και εμένα το χωριό μου είναι στη Μάνη, πολύ κοντά στην Αρεόπολη που καίγεται τώρα, αλλά προς το παρόν δεν κινδυνεύει. Άκουσα ότι πέθαναν και 6 άνθρωποι. Οι καημένοι :(

Πωπω, πάλι καίγεται η χώρα!:( Άκουγα Μελωδία μέσω ίντερνετ καθώς καθάριζα και τρόμαξα με τις ειδήσεις(ναι, ξανασκούπισα:mad:, πιστεύω ότι αν υπήρχε τρόπος να της εξηγήσω ότι κάθε φορά που κάνει βλακείες με την άμμο μετά θα βάζω ηλεκτρική -χέζεται από τον φόβο της εννοείται- ούτε κόκκο δε θα έριχνε απέξω..). Ουφ, ελπίζω να πέσει λίγο ο άνεμος να μπορέσουν να τις σβήσουν και κυρίως ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα θύματα:/:.
Κατά τ' άλλα περιμένω ένα πλυντήριο να τελειώσει, θα το απλώσω και κατά τις 6-6:30 που θα πέσει η ζέστη θα κατηφορίσω προς Πάφο.

Αμαν με αυτές τις φωτιές!!! :mad: Τι άλλο θα κάψουνε?? Αχ.. και ήταν τέλεια η Αρεόπολη.. :( έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις..είχα πάει τις πρώτες μου διακοπές με αγόρι εκεί...

Και εμένα το χωριό μου είναι στη Μάνη, πολύ κοντά στην Αρεόπολη που καίγεται τώρα, αλλά προς το παρόν δεν κινδυνεύει.
Και το δικό μου...Αλλα δεν έχει καθόλου πράσινο, εκτός από φραγκοσυκιές και συκιές....
Θα καει όλη η Ελλάδα φέτος τελικά?:(

Έχω νεύρα και μην ακούσω σχόλια του στυλ "πρώτη φορά είναι;". Λακτούλα χαρά μου, μην σε τρομάζει που δεν τρως, θα σε εκπλήξει πόσο γρήγορα η ζωή παίρνει το κομμάτια της πίσω. Ξέρω ότι ακούγομαι σαν γιαγιά, αλλά θα περάσει σίγουρα, τώρα το εάν θα ξεχαστεί δε ξέρω. Το μόνο που έμαθα είναι ότι οι μόνες απώλειες που μένουν πάντα απώλειες είναι αυτές που δεν έχεις καμία μα καμία πιθανότητα να αντιστρέψεις τα πράγματα και καμία ευκαιρία.....:(

Γεια σας φιλενάδες. Γύρισα από το ταξίδι Τετάρτη απόγευμα. Χειρότερα δεν μπορούσα να περάσω! Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι φέτος είναι οι χειρότερες διακοπές ever και να μην το ξανασυζητήσω γιατί χαλιέμαι και που σκέφτομαι τι έχω περάσει. Μέχρι στιγμής με επισκευές, βάψιμο και χωρίς να έχω βγει σχεδόν καθόλου έξω έχουν φύγει 2000 ευρώ κι έχω 2 μέρες ακόμα...:( Δε βλέπω την ώρα να γυρίσω Αθήνα στα γατάκια μου μπας και ηρεμίσω... '
Λακτούλα δεν αξίζει να κλαις για κανέναν μλκ πίστεψέ με!!!! Πάντως σε ζηλεύω που όταν στεναχωριέσαι σου κόβεται η όρεξη. Εγώ όταν στεναχωριέμαι το ρίχνω στο φαγητό με αποτέλεσμα από 1,76 και 58 κιλά που ήμουν να έχω φτάσει αισίως 69 και ανεβαίνω...:down:
Κλεοπάτρα καίγεται ο Λουτρόπυργος? Καλά που το΄πες να πάρω τον θείο μου! Δεν είχα ιδέα!!!! Έμαθα και για την κοληή της αδελφής μου που είναι Ζαχάρω ότι εκεί έχουν γίνει ολοκαύτωμα και είναι μόνη της με 2 μωρά παιδιά και τους ηλικιωμένους γονείς της. Ο Θεός βοηθός!!!:confused:

Είμαι μόνη στο σπίτι (τι ευτυχία). Πριν λίγο έφυγε η κολλητή μου που είχε έρθει παρέα με τον σκύλο της στον οποίο παραλίγο να επιτεθεί ο Σάκης. Τι άλλο θα ζήσω σ'αυτή τη ζωή. Τώρα ο Σάκης έχει πάθει παράκρουση και γκρινιάζει συνέχεια.

Λακτούλα πρόσεχε, οι διατροφικές διαταραχές είναι επικίνδυνες και εννοείται ότι κανένας δεν τις αξίζει.

Με τις πυρκαγιές τι να πω, μου φαίνεται ότι φέτος έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ. Η πυρκαγιά της Ζαχάρως είναι κοντά στο χωριό μου αν και δεν κινδυνεύει άμεσα. Αυτή τη φορά είχαμε και νεκρούς, απορώ τι περιμένουν για να αγοράσουν καινούριο εξοπλισμό. Τόσα και τόσα ευρώ που ξοδεύουν για στρατιωτικό εξοπλισμό δηλαδή πιάνουν περισσότερο τόπο; Έλεος πια!

Μιμίκα καλές διακοπές!

Παιδια εγω δεν ξερω, δεν εχω διαθεση να κατηγορησω κανεναν για το αποτελεσμα περαν του ενοχου. Και δεν το θετω καθολου κομματικα.....
Νομιζω πως καποια καταστροφη πληγει τη χωρα μου, οπως ενας σεισμος. Ειναι απιστευτοι αριθμοι αυτοι.... Τι να κανει κανεις σε τετοιες καταστασεις; Ποσο να προβλεψει και τι να αντιμετωπισει;;; :hmm::hmm::hmm:
Αλλα τον ενοχο κατα περιπτωση (αυτον που βαζει τη φωτια η εκεινον που θετει σε εφαρμογη ενα σχεδιο καταστροφης) νομιζω (και με τρομαζει αυτο, ουτε καν χριστιανικο ειναι :redface:) θα χαιρομουν να τον τσακισω.... Και θα το ευχαριστομουν.... :redface::redface:
ασπασια καλως μας ηρθες. Καλη ξεκουραση απο τις διακοπες.

καλησπερα! σημερα και αυριο φιλοξενο το κολει μιας γειτονισας!:up: ειναι βεβαια λιγο αρτσουμπαλο αλλα τι να κανουμε... θα το βγαζω βολτα μαζι με την ηρα και ο θεος βοηθος:rolleyes::rolleyes: αν και αυτο δεν εχει και πολυ δυναμη ειναι και ελαφρυ οχι σαν τι δικια μου τη βουβαλιτσα:redface: αμα την βλεπατε οταν ηταν εγκυος θα την μπερδεβατε με αγελαδιτσα:lol::lol::lol::redface: αυτα τα νεα μου

Παιδια πολυ στεναχωριεμαι με τις φωτιες αυτες! Ελπιζω οι συγγενεις των κοριτσιων απο εδω να ειναι ολοι ασδαλεις!!!

Αnabu όλα καλά;;;;;;

καλησπερα παω να βγω εξω γιατι η ατμοσφαιρα εδω στην περιοχη μας μυριζει καμμενο κ εχει πολυ καπνα τα εχουμε ολα κλειστα για να μην αναπνεουμε τη κσπνιλα φιλακια σε ολες

Καλημέρα. Θεία και παππούς είναι ασφαλείς στην Αθήνα. Το χωριό προς το παρόν δεν έχει καεί και όσο η φωτιά παραμένει μετά την Ανδρίτσαινα δεν κινδυνεύει άμεσα. Την έχει γλυτώσει στο παρελθόν αρκετές φορές ελπίζω να είμαστε τυχεροί. Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να στηρίζουμε τις ελπίδες μας στην τύχη και όχι σε κάτι άλλο πιο σίγουρο. Που θα πάει θα σβήσει η φωτιά, το θέμα είναι τι κάνουμε μετά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back