Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μου κάνετε? Λυσάξατε όσο έλειπα...2000 μηνύματα...θα το ξενυχτήσω απόψε...
Για τις διακοπές δεν σας γράφω τώρα, είμαι ψυχοπλακωμένη λόγω φωτιών. Θα σας τα πω αργότερα. Πάω να δω τι έγινε όσο έλειπα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Να συνεχισουν ετσι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ποπο χαμος γινετε απο φωτιες, στην τελεωραση δεν δειχνει τιποτα αλλο παρα ειδησεις...μαρεστρος ειχες παει νεα υορκη ε; αχ σε ζηλευω..

εγω σημερα πηγα στη waterland ωραια ηταν

χριστινα
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Λευκάδα, στον Αι γιάννη παραλία και βρήκα τα γατούνια που ταίζα είχα πρίν 2 χρόνια μικρούλια! Τα έχω βγάλει φωτο να σας τα δείξω

Χάρηκα που τα είδαΌσο για τις φωτιές πολύ στενάχωρα τα πράγματα...
Είδα στις ειδήσεις το πρωι μια γιαγιά η οποία έκλεγε για το σπίτι της που κάηκε αλλά τα σκυλάκια της που τα είχε λίγο πιό κάτω τα άφησε δεμένα με αλυσίδα να καούνε ζωντανά...κοίταξε να σώσει την πάρτη της βλέπετε...
Λυπάμαι για τον κόσμο που κάηκε και για τα σπίτια που χάθηκαν, αλλά συγχίστηκα με αυτό..

Ελπίζω να είστε καλά όλοι, δεν προλαβαίνω να δώ όλα τα μηνύματα..
τα λέμε πάλι..Φιλάκια
ΥΓ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Να περνάς καλά στη Λευκάδα.Δυστυχώς τα ζώα -είτε της φάρμας, είτε άγρια είτε κατοικίδια- είναι πάντα τα αφανή θύματα αυτών των καταστροφών. Είναι σκληρό μεν, αλλά ξέρω γω... Όταν γίνονται εκκενώσεις την τελευταία στιγμή (κακώς βέβαια, αλλά συμβαίνει) ο καθένας κοιτάζει να σώσει τον εαυτό του, ούτε το γείτονά του δεν κοιτάει. Άκουσα για μια γιαγιά που κάηκε μέσα στο σπίτι της. Ο συγχωριανοί έφευγαν άρον-άρον, αυτή φώναζε βοήθεια, αλλά κανείς δεν πήγε να τη βοηθήσει.
Απ' την άλλη είδα ένα πλάνο με ένα νεαρό που έτρεχε να φύγει και στην αγκαλιά του κρατούσε το σκυλάκι του.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
και το μεγαλο του αγχος ηταν τι θα εκανε αν χρειαζοταν να μπει στη θαλασσα αν τους πλησιαζε εκει η φωτια,πως θα εβρισκε τροπο να κρατησει και την Τσικι πανω απο την επιφανεια της θαλασσας.
Παιδιά γεια σας και από μένα. Είμαι απελπισμένη, από χθες το βράδυ έχει να γυρίσει ο Μπέμπης , ο γάτος μου. Το θέμα είναι ότι τον στείρωσα πριν δυόμιση μήνες. Βέβαια για να πω την αλήθεια μου συνέχιζε και μετά τη στείρωση να κάνει τις βόλτες του, έφευγε το απόγευμα και γύριζε όμως την άλλην μέρα το πρωί. Αυτό έχει να το κάνει πριν στειρωθεί. Υπάρχει περίπτωση να μην του έχουν φύγει οι ορμόνες ή και λόγω συνήθειας; Αν δεν γυρίσει ούτε αύριο, θα τα παίξω.

Mika
Δραστήριο μέλος
Oτι έχεις επηρεαστεί από το εκλογικό κλίμα!
Δεν "σταυρώνουμε" υποψηφιους? Ε αυτό είναι!
Μια μουτζα επρεπε να βαζουμε κανονικα στα ψηφοδελτια. Ολοι για ξυλο ειναι.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κολλησε στην περιοχη αφισες με φωτο και τα τηλεφωνα σου. Οποσδηποτε. Οσες περισσοτερες μπορεις. Βγες και φωναξε τον.... Ευχομαι να ερθει...Παιδιά γεια σας και από μένα. Είμαι απελπισμένη, από χθες το βράδυ έχει να γυρίσει ο Μπέμπης , ο γάτος μου. Το θέμα είναι ότι τον στείρωσα πριν δυόμιση μήνες. Βέβαια για να πω την αλήθεια μου συνέχιζε και μετά τη στείρωση να κάνει τις βόλτες του, έφευγε το απόγευμα και γύριζε όμως την άλλην μέρα το πρωί. Αυτό έχει να το κάνει πριν στειρωθεί. Υπάρχει περίπτωση να μην του έχουν φύγει οι ορμόνες ή και λόγω συνήθειας; Αν δεν γυρίσει ούτε αύριο, θα τα παίξω.![]()
marestros
Δραστήριο μέλος

μην στεναχωριεσαι για τον μπεμπη πολλες φορες φευγουν και γυρνανε μετα απο 20 μερες. ελπιζω να μην κανει τοσο και να ερθει αμεσα! παω να σερφαρω. ΚΑΛΗΜΕΡΑ (αν και ολοι ξερουμε πως μια τετοια ευχη δεν ισχυει με τα φλεγοντα γεγονοτα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω βλεπω συλβεστερ και τουιτι
ruko
Διάσημο μέλος
καλημερα! τι μου κανετε σημερα;εγω βλεπω συλβεστερ και τουιτι
![]()
Ωραίες εποχές... (αν και το συγκεκριμένο δεν μου πολυάρεσε)

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool