ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
τουλαχιστον οι ανθρωποι εχουν την ευκαιρια να ξεφυγουν απο τη φωτια ενω τα καημενα τα κατοικιδια που τα εχουν δεμενα;;;;;;![]()
Μια απίστευτη ιστορία που άκουσα με κατοικίδιο. Όταν είχε πιάσει η μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα, είχε πάει εθελοντικά να βοηθήσει κι ένας φίλος μου. Θα συναντούσε τους γνωστούς του που έτυχε και βρίσκονταν πάνω στην Πάρνηθα, στις κατασκηνώσεις από μέρες. Κάποιος απ' αυτούς είχε μαζί του κι ένα σκύλο. Στις κατασκηνώσεις όμως βρίσκονταν και μικρά παιδιά κι όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν πως η φωτιά φούντωνε, πρώτη μέριμνα όλων ήταν να κατεβάσουν τα παιδιά με το τελεφερίκ. Φεύγει λοιπόν αυτός με το σκύλο, που είχε αυτοκίνητο, να συνοδέψει τα παιδιά και φεύγοντας λέει στο σκύλο "χοντρέ" -χοντρό τον φώναζε- "κάτσε εσύ εδώ να φυλάς τα ποδήλατά μας'' . Πάνε τα παιδιά στο τελεφερίκ, γίνεται μια ιστορία με τους εκεί υπεύθυνους του καζίνο, πέφτουν μερικά κοσμητικά τελικά τα παιδιά κατεβαίνουν. Μέχρι να γίνει όλο αυτό η φωτιά είχε αγριέψει και δεν άφηναν πια κανένα να ξανανέβει στις κατασκηνώσεις. Αυτός με το σκύλο κόντεψε να τρελαθεί γιατί είχε αφήσει το ζώο δεμένο. Τηλεφωνεί σε έναν δικο του που δεν είχε ακόμα κατέβει, και του λέει λύσε γρήγορα το σκύλο και κατέβασε τον κάτω με το φορτηγάκι σου. Μέσα στο γενικό πανικό δε μαθαίνει τι τελικά έγινε. Μετά από ώρες συναντά αυτόν που είχε πάρει τηλέφωνο, ο οποίος του λέει ότι έλυσε το σκύλο, αλλά αυτός δε δεχόταν με κανένα τρόπο να μπεί στο φορτηγάκι με τους υπόλοιπους, κι έτσι τον άφησε επάνω. Απελπίζεται ο άνθρωπος πως κάηκε το κακόμοιρο το ζωντανό και την άλλη μέρα αφού η φωτιά είχε περάσει από κει, ανεβαίνει να βρει τουλάχιστον το σώμα του. Και βλέπει το σκυλί του μέσα στο κατακαμένο τοπίο, ζωντανό, ολοζώντανο να στέκεται πάνω απ' τους καμένους σκελετούς των ποδηλάτων. Το 'χε πάρει κατα γράμμα ο χοντρός πως έπρεπε να μείνει να φυλάει τα ποδήλατα. Τρέχει ο ένας τρέχει κι ο άλλος κι αγκαλιάζονταν και κυλιούνταν απ' τη χαρά τους πάνω στην καμένη Πάρνηθα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

'Εχω ψιλο-χαθεί γιατί έχω μπλέξει άσχημα με διάφορα γιατρο-τρεχάματα, όποτε μπορώ όμως μπαίνω (μην την πατήσω πάλι όπως στις διακοπές που βρήκα μισό βουνό αδιάβαστα!
)Η Αρήθα κι ο Πορδολέων είναι μια χαρά, παίζουν και κυνηγιούνται όλη μέρα (και όλη νύχτα, επίσης).
Θα σας γράψω περισσότερες λεπτομέρειες μόλις μπορέσω.Όσο για τις φωτιές, τι να πει κανείς... Έχω δυό μέρες να δω τηλεόραση, αλλά τα μαθαίνω.
Κρίμα, πολύ κρίμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελένη φοβερή η ιστορία με το σκύλο! Ευτυχώς τη γλύτωσε!
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει απο δω και στο εξής....

ΤΕΡΑΣΤΙΟ οικολογικό , οικονομικό πρόβλημα....
Η Νερίνα που είναι?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
A dog looks at you and says "You take care of me. You must be a God".
A cat looks at you and says "You give me food and shelter. I must be a God".
drusilia
Διάσημο μέλος
Σοφο και πολυ πολύ αληθινό... Ειχα πετύχει και κα΄τι σαν ανέκδοτο/ημερολόγιο που υποτίθεται έγραφε απο τη μια μια γάτα και απο την άλλη ενας σκύλος.Του σκύλου πήγαινε ως εξης: " Με πήγαν βόλτα! Το αγαπημένο μου! Μου έδωσαν μπισκοτάκι! Το αγαπημένο μου!" κλπ
Ενώ της γάτας: "Προσπάθησα για μια ακόμα φορά να δολοφονήσω τον δεσμοφύλακά μου βάζοντάς του τρικλοποδιά στη σκάλα. Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν με λιχουδιές αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω τον αγώνα για την ελευθερία μου...."
Αν το βρω θα σας το στείλω, ειχε πολύ πλακα
Πολύ συγκινητική η ιστορία με το σκύλο στην Πάρνηθα.

Mika
Δραστήριο μέλος
Σοφο και πολυ πολύ αληθινό... Ειχα πετύχει και κα΄τι σαν ανέκδοτο/ημερολόγιο που υποτίθεται έγραφε απο τη μια μια γάτα και απο την άλλη ενας σκύλος.
Του σκύλου πήγαινε ως εξης: " Με πήγαν βόλτα! Το αγαπημένο μου! Μου έδωσαν μπισκοτάκι! Το αγαπημένο μου!" κλπ
Ενώ της γάτας: "Προσπάθησα για μια ακόμα φορά να δολοφονήσω τον δεσμοφύλακά μου βάζοντάς του τρικλοποδιά στη σκάλα. Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν με λιχουδιές αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω τον αγώνα για την ελευθερία μου...."
Αν το βρω θα σας το στείλω, ειχε πολύ πλακα
https://www.vegsource.com/talk/humor/messages/7192.html
εδω το εχει στα αγγλικα ομως

χριστινα
Διάσημο μέλος
Χουζουρη πετυχημενη ατακα!!!
Αρεθρα ευχομαι να ειναι περαστικα
Κιτσουλα χαιρομαι που γλυτωσε το χωριο (κι ευχομαι να παραμεινει ετσι)
Νερινα καλως ηρθες, ανησυχησα....
Καλησπερα σε ολους... Στο τρεξιμο κι εγω με το φροντιστηριο. Βαλαμε τα καινουρια φωτα σημερα και προσθεσαμε μερικα εξωτερικα... Δεν ξερω μηπως τι παρακαναμε λιγο

Ας πανε καλα οι εγγραφες γιατι προς το παρον, δινουμε, δινουμε, δινουμε..... Αυριο εχει γενικη καθαριοτητα απο το πρωι γιατι γινεται χαμος με τοσα μαστορεματα 
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Γύρισα Κυριακή αργά το βράδυ και 08:30 το πρωί της Δευτέρας ήμουν γραφείο. Δεν με πειράζει όμως γιατί ήταν τόσο χάλια οι διακοπές μου που δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω πίσω στα γατοπαιδάκια μου!!! Τα σκασμένα δεν με έχουν αφήσει σε ησυχία από την ώρα που γύρισα. Κολλημένα πάνω μου είναι ειδικά ο μικρός! Σήμερα ξύπνησα από τις 05:00 με φωνές και ξύπνησα και τον δόλιο τον Κώστα.Επειδή όλο το βράδυ ήταν ξαπλωμένα και τα δύο πάνω στα πόδια μου έπαθα από την ακινησία κράμπα στην δεξιά γάμπα και πέθανα από τον πόνο...

Μετά το Πιπηνάκι μου για να με καλοπιάσει άρχησε να μου πλένει ένα-ένα τα δάχτυλα του χεριού ακόμα και ανάμεσα στα δάχτυλα, και δεν μου έκανε καρδιά να τον μαλώσω για να με αφήσει, οπότε δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
επιτέλους γύρισα σπίτι μου, έλειπα για διακοπές η δόλια και που βρήκα να πάω?????
Εύβοια..!!!! και που ακριβώς????? στην παραλία Μεσοχωρίων..!!!!!!! εεεεε? δεν μπορείτε να πείτε, ούτε στόχο να το είχα βάλει!!!!!
Πέρασα μια κόλαση απο Παρασκευή βράδυ, μεχρι και Δευτέρα, η φωτίά έκαψε τα πάντα γύρω απο το σημείο που ειμασταν, το σπίτι της φίλης μου που μας φιλοξενούσε στο τσάκ το προλάβαμε, η φωτία πέρασε στα 20 μέτρα......είμασταν 3 μέρες στην παραλία με τα πιτσιρίκια τρομοκρατημένα, με όλα τα αποκαίδια και την κάπνα πάνω μας, με τούς δρόμους πρός τα Στείρα αποκλεισμένους,....στο τέλος σχεδόν δίχως φαί....αφήστε τα παιδια, δεν έχω τρομάξει πιο πολύ στην ζωή μου!!!!!!!!:cry:
Τουλάχιστον τώρα είμαστε στην Αθήνα, αλλά η καταστροφή ειναι απερίγραπτη, παντού μαύρη γή, τίποτα πιά δεν θα μείνει??????? μεγάλη απογοήτευση!!!!!!!!!
Καλως σας βρήκα!!!!!

Τουλάχιστον
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Μειωμένη η άδεια λόγω εκλογών και τώρα αυτό...
Δεν σε πήγαν φέτος οι διακοπές... 

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Πω πω βρε Βάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λυπάμαι πολύ...
Μειωμένη η άδεια λόγω εκλογών και τώρα αυτό...Δεν σε πήγαν φέτος οι διακοπές...
![]()
Άστα ρε Βικτωρία, μιλάμε για μια κόλαση
και το χειρότερο ήταν με τα παιδιά, που έπρεπε να κρατάμε την ψυχραιμία μας για να μην πανικοβληθούν περισσότερο....φαντάσου οτι τα μικρά της φίλης μου απο τον φόβο τους έκαναν εμετό...!!!!!
Σήμερα κατέβηκα στην δουλειά τελικά, ήμουν ένα ερείπιο.....και είμαι ακόμα να πώ την αμαρτία μου!!!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Έλεγα ότι εγώ πέρασα τις χειρότερες διακοπές της ζωής μου και χάρηκα που γύρισα αλλά πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα! Πω-πω Βάνα δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου. Τραγική η κατάσταση πραγματικά και σίγουρα τα μικρά θα τρομοκρατήθηκαν! Φτηνά τη γλυτώσατε! Τέλος καλό όλα καλά! Μας βλέπω του χρόνου να κάνουμε διακοπές στην Αθήνα για να'μαστε σίγουρες....![]()
Η αλήθεια ειναι ότι εκείνη την στιγμή δεν πολυσκεφτόμουν το δικό μου φόβο, τώρα όμως που περνάει απο το μυαλό μου τι έγινε, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα.....αλλά όπως λές και εσύ τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!!
Αθήνααααααα....στανταράκι!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

Βανα λυπαμαι για οσα περασες, αληθεια... Δεν μπορω να το φανταστω καν....
Κριμα.....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool