Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο στον ανηψιό σου, Ασπασία!:up:
Τελικά, φαίνεται ήταν από τους τυχερούς: και δεν ζορίστηκε πολύ και πέρασε.;) Καλή τύχη στη ζωή του!
Η αλήθεια είναι ότι είχε ζοριστεί πολύ τα προηγούμενα χρόνια και στο σχολείο κσι στις ξένες γλώσσες γιατί ήθελε να τελειώσει πριν την Γ' Λυκείου, οπότε συγκριτηκά με την προηγούμενη χρονιά ήταν σαν να κάθεται. Μην είμαι άδικη όμως μαζί του, είχε τις βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι ότι ήταν ξαφνικό. Ο ίδιος μάλιστα όπως έχω ξαναγράψει θεώρησε ότι αδικήθηκε στην έκθεση και στη φυσική και ήθελε να ζητήσει αναβαθμολόγιση, αλλά του είπαν οι γονείς του ότι αφού πέρναγε και με αυτές τις μονάδες να μη μπει στη διαδικασία. Σε όλα τα υπόλοιπα είχε 19.2, 19.6, 19.8!!!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!

Συγχαρητήρια:up: και καλή φοιτητική ζωή, εύχομαι!!
Φέτος πολλά παιδιά έγραψαν ανέλπιστα καλά, αφού τα θέματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ήταν αρκετά εύκολα.
Πιστεψέ με, ανήκω και εγώ στους περσινούς:rolleyes:, όπου σε μερικά μαθήματα έγινε πραγματική σφαγή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία, συγχαρητήρια στον ανιψιό!:up:
Ισχύει αυτό που λες, αν έχεις βάσεις και μια στοιχειώδη μεθοδικότητα δε χρειάζεται να λιώσεις στο διάβασμα (το οποίο σε υπερβολικές δόσεις έχει συχνά τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα);)
Μπράβο του! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι χαλαρά και στη σχολή του!

Καλό απόγευμα σε όλες και όλους σας.
Ασπασία τα καλύτερα στο μικρό εύχομαι...:)

ελπιζω να ειναι και για μενα ετσι ευκολα τα πραγματα..:/::/::/:

Ευχαριστώ κορίτσια! Καμαρώνω ως θεία που του έχει αδυναμία, αλλά που να δείτε τη γιαγιά του!!! :D
Μελινάκι το εύκολο είναι σχετικό. Όταν ήταν στην ηλικία σου (τώρα ειναι 17,5) ξημερωβραδιαζόταν στο διάβασμα και επαιρνε πάντα αριστείο γιατί κάθε τάξη την τελείωνε με 19+. Στην Β'Λυκείου πήρε Proficiency (Αγγλικά) και Sorbone (Γαλλικά). Φέτος μόνο ήταν πιο χαλαρά, με την έννοια ότι διάβαζε λιγότερο και εβγαινε περισσότερο από τις άλλες χρονιές. Μην περιμένεις να είναι και πολύ εύκολα τα πράγματα...;)

γεια σας!!!!! παω να ψωνισω στην μικρη μου ομορφια τροφη και να δω για σαμαρακι!!!! οταν ειστε στη δουλεια μπαινετε στο site? ντροπη σας!!! :redface::lol::lol::lol:

Marestro στη Χιο ειμαι.
Ειναι η μαμα μου απο εδω...:)

Γειά σας μετά από καιρο... Επεστρεψα πάλι στη βάση μου κ επιτέλους μπήκα κ εγώ στον πολιτισμό(=adsl).

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση προς όλες όσες έχουν τέτοια πληροφορία;
έχετε καμια εμπειρία από ινστιτούτα αδυνατίσματος; Άσχετο με τα ψιψίνια αλλά είμαι λίγο χαμένη (κ λίγο απελπισμένη)...:/::redface:

Ασπασία συγχαρητήρια στον μικρό! :up:
Μια συμβουλή έχω μόνο να του δώσω, να κοιτάξει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα φοιτητικά χρόνια. Είναι λίγα (:P) και δεν γυρνάνε πίσω!

Γειά σας μετά από καιρο... Επεστρεψα πάλι στη βάση μου κ επιτέλους μπήκα κ εγώ στον πολιτισμό(=adsl).

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση προς όλες όσες έχουν τέτοια πληροφορία;
έχετε καμια εμπειρία από ινστιτούτα αδυνατίσματος; Άσχετο με τα ψιψίνια αλλά είμαι λίγο χαμένη (κ λίγο απελπισμένη)...:/::redface:

Δυστυχώς για μένα και την τσέπη μου και ευτυχώς για τα ινστιτούτα αδυνατίσματος :lol:, έχω εμπειρία σχεδόν με κάθε είδος.. από απλό διαιτολόγο, μασάζ και μηχανήματα μέχρι έτοιμη διατροφή..:redface::redface::/: Δεν λέω ότι δεν έχουν αποτέλεσμα, έχουν και μάλιστα παραέχουν (τουλάχιστον για μένα) αλλά είναι τρομερά δύσκολο να τα διατηρήσεις μετά.. :(:redface: Το μόνο που μου έκανε καλό ήταν το απλό γυμναστήριο και το κόψιμο των γλυκών και του βραδινού. έτρωγα σαλάτα και γιαουρτάκι στις 8, το πολύ 9..
Αλλά 2 μήνες που έλειπα και δεν πήγα πήρα πάλι κιλάκια.. :/::/: Από αύριο ξεκινάω μήπως και ξαναμαζευτώ..:redface::rolleyes:

Εμένα το πρόβλημά μου είναι να τα χάσω. Μετά ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να μείνω εκεί κ φυσικά το γυμναστήριο πάντα στο πρόγραμμα. Ουφ, άντε να δούμε γιατί έχω κουραστεί μ'αυτά τα κιλά...

Κι εγώ έτσι έλεγα..:| και το ωραίο είναι πως όντως τα διατηρούσα και 1-2 χρόνια, αλλά μετά στην πρώτη δυσκόλια τα έπαιρνα και παραπάνω... Και τώρα πήρα πάλι 10 κιλά σε 6 μήνες που έκοψα το τσιγάρο.. αχ.. άντε να τα χάσω οριστικά.. και κάτι άλλο, μην βασίζεσαι μόνο στο γυμναστήριο, βάλε γενικά την κίνηση στη ζωή σου.. περπάτα, πήγαινε χάζεψε ρούχα που θα πάρεις όταν φτάσεις στα κιλά που θες,με τα γατάκια σου παίξε κυνηγητό και όχι στατικά παιχνίδια..;) κάνε δωράκια στον εαυτό σου όταν χάνεις ένα κιλό, πχ ένα αφρόλουτρο με άρωμα που σου φτάχνει την διάθεση..

Απασια τα καλυτερα κιαπο εμενα στον ανηψιο σου! :)
Μελινακι ευχομαι να πανε και για εσενα ολα κατ' ευχην!!!!
Εμενα με πηρε παλι μπαλα σημερα. Με στησανε παλι οι μαστορες στο φροντιστηριο :mad::mad: Αδικο τρεξιμο..... Τελος παντων. Λεπτομεριες εμειναν τωρα που θα γινουν τη Δευτερα κι απο τη Τριτη εγγραφες. Αγωνια εχω.... Αλλα προσπαθω να μη το σκεφτομαι .... Οι εχοντες φροντιστηρια αποκτουμε ιδιαιτερη συμπαθεια στα παιδιακια καθε Σεπτεμβριο παντως
:lol::lol::lol:

καλημέρα!!! που είστε όλοι πρωϊ - πρωϊ???????:hmm:

γιουχου εδωωω!Καλημερες:D

Καλημέρα! Που να'μαστε Κιτσούλα? Γραφείο. Άλλο αν θα'θελα να είμαι ακόμα στο κρεβατάκι μου....:/:

καλημερα σας!εγω σημερα εγινα ρεζιλι στο δρομο:lol:περπαταγα στην ομονοια και ξαφνικα κοβεται το λουρακι απο την σαγιοναρα,πηγαινα σαν την κουτση,ευτυχως που ηταν κοντα η δουλεια:lol:

και εγώ θέλω το κρεββατάκι μου, αλλά αύριο που είναι Σάββατο θα κοιμηθω μέχρι αργα, γιουπιιιιιιι:up::up::up:, το απόγευμα πρέπει να αγγαρέψω τον Γιάννη να με πάει στον Κο Πάνο:/:, θα βάλω όλα μου τα μέσα:D

ασχετο,αλλα εσκασα στα γελια χθες.εγω με τον αντρα μου εχουμε την κακια συνηθεια να λεμε μερικες φορες,εγω αυτον βοδι και εκεινος γουρουνακι...(να μεινει ασχολιαστο ,παρακαλω) λοιπον,το μωρο τα ακουει αυτα και χθες του λεει η γιαγια: πως λενε τον μπαμπα?αλεξανδρο? λεει το μωρο: οοοχι! βόιδι!!σκασαμε στα γελια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back