marestros
Δραστήριο μέλος
Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα!
καλε ανεβειται λιγες χωρες πιο πανω!!! τι κανετε εσεις εδω;;;
ερωτηση κρισεως! χαθηκε η ανοιξη βρε παιδια;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ ήμουν ανέκαθεν μεγάλη φαν του κρύου, της καταιγίδας (όχι της βροχούλας, αλλά των κεραυνών, των μπουμπονητών κ.λπ.), του χιονιού, των χοντρών πουλόβερ, του παπλώματος, του καυτού τσαγιού και των κοκκινισμένων μάγουλων!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι εκτός από λάθος εποχή έχω γεννηθεί και σε λάθος χώρα.... Χάθηκε κάποια Σκανδιναβική χώρα, ή έστω η Αγγλία? Τι δουλειά έχω εγώ με τα θερμά κλίματα?καλε ανεβειται λιγες χωρες πιο πανω!!! τι κανετε εσεις εδω;;;

Πολύ χαίρομαι που έχουμε μαζευτεί πολλές οπαδοί του χειμώνα εδώ!!Κι εγώ ήμουν ανέκαθεν μεγάλη φαν του κρύου, της καταιγίδας (όχι της βροχούλας, αλλά των κεραυνών, των μπουμπονητών κ.λπ.), του χιονιού, των χοντρών πουλόβερ, του παπλώματος, του καυτού τσαγιού και των κοκκινισμένων μάγουλων!!
![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Πραγματικά πιστεύω πώς ο ζεστος, καλός καιρός, είναι ποιότητα ζωής!!!!
Εντάξη δεν μιλάω για τον καύσωνα, και μένα με ενοχλέι, αλλά μια μέση θερμοκρασια στους 30 βαθμούς είναι καλά..
Όσο για τα πουλόβερ με εκνευρίζουν γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ όταν τα φοράω, με πάπλωμα νιώθω ότι κάτι με πλακώνει,τον χειμώνα δημιουργώ θερμοκρασίες τρελής ζέστης μέσα στο σπίτι για να είμαι νορμάλ

.... Το μόνο που μου αρέσει είναι το χιόνι αλλά και αυτό για λίγο..μην ξεπαγιάσουμε κιόλας

Τι δε βροχή ΤΗ ΜΙΣΩ μελαγχολία και θλίψη είναι ο χειμώνας....

Μακάρι να ήμουν σαν και εσάς θα άντεχα τους περισσότερους μήνες του χρόνου...τώρα ζω για τους 3

Ασπασία το τραγούδι μου αρέσει πολύ και ας μην μου αρέ ο χειμώνας!!!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Να κοιμηθώ λιγάκι το Σ/κ. Αν και μπορεί να πάμε Λευκάδα για δουλειά

Δεν είμαι σίγουρη τι προτιμάω. Θα κουραστούμε και Δευτέρα πάλι εδώ πρωί απόγευμα.Κι εγω το Χειμώνα λίγα ρούχα βάζω και κρυώνω πολύ. Αλλά νιώθω να πνίγομαι ν βάλω κάτι παραπάνω. αυτό που βγάζω σπάνια και δεν είναι ευγενικό είναι το παλτό μου. Ακόμη και σε εσωτερικό χώρο. Αλλά εχουμε μια ιδιαίτερη σχέση

anabou
Διάσημο μέλος
Η καλύτερή μου, έξω να βρέχει καταρακτωδώς κι εγώ να είμαι μέσα κάτω από το πάπλωμα με Σάκη αγκαλιά, μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι και να βλέπω τη βροχή.Πολύ χαίρομαι που έχουμε μαζευτεί πολλές οπαδοί του χειμώνα εδώ!!Κι εγώ ήμουν ανέκαθεν μεγάλη φαν του κρύου, της καταιγίδας (όχι της βροχούλας, αλλά των κεραυνών, των μπουμπονητών κ.λπ.), του χιονιού, των χοντρών πουλόβερ, του παπλώματος, του καυτού τσαγιού και των κοκκινισμένων μάγουλων!!
![]()
Πάντως από πολλές απόψεις (και κατασκευαστικής φύσης) πιστεύω ότι έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπα, μην ανησυχείς, το φαινόμενο του θερμοκηπίου να 'ναι καλά και σε λίγα χρόνια που θα ερημοποιηθεί η Μεσόγειος θα 'ναι ζήτημα αν θα 'χουμε 1-2 μήνες χειμώνα...Μακάρι να ήμουν σαν και εσάς θα άντεχα τους περισσότερους μήνες του χρόνου...τώρα ζω για τους 3![]()
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως από πολλές απόψεις (και κατασκευαστικής φύσης) πιστεύω ότι έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα.
και εγώ αυτό πιστεύω, έχεις δίκιο , αλλού έπρεπε να είχαμε γεννηθεί

χριστινα
Διάσημο μέλος

Είναι ένα θέμα αυτό.... Αν κρίνουμε από τον περσυνό χειμώνα, σωθήκαμε
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτή τρελλένται για ζέστη και ήλιο. Με 46 βαθμούς καύσωνα ήταν τρισευτυχισμένη κι εγώ ήμουνα να πεθάνω...
Τώρα που έχει αρχίσει και μικραίνει η μέρα και το πρωί έχει λίγο δροσιά την έχει πιάσει κατάθλιψη σε σημείο που σκέφτεται να πάει σε ψυχολόγο...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είμαι του τροπικού κλίματος τελικά!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Είμαι του τροπικού κλίματος τελικά!!
ότι πρέπει για την Αγγλία

χριστινα
Διάσημο μέλος
ότι πρέπει για την Αγγλία![]()

Πράγματι!!!! Αν και είδα χτες, καλή θερμοκρασία είχαν!!! Θάρρος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πράγματι!!!! Αν και είδα χτες, καλή θερμοκρασία είχαν!!! Θάρρος
Έχουν την μέρα την θερμοκρασία που έχουμε εμείς την νύχτα 22-23 βαθμούς

Αντέχεται, αρκεί να μην βρέχει
Φέτος πλημύρισανΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

οντος κοριτσια σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε εγω ηθελα ειχα γεννηθει στην αλασκα!!!

μιλαμε για μενα η φυσιολογικη θερμοκρασια ειναι απο 20 και κατω

και κατι ασχετο: ο εντυς εχει γινει πολυ χαδιαρης τελευταια!! τωρα καθομαι στον υπολογιστη και ηρθε κι εκατσε πανω μου και χαζευει το πληκτρολογιο!!

τον λατευω τον γουτσουνουλη μου!!!
πως εγινε αυτο;;

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

τον λατευω τον γουτσουνουλη μου!!!
πως εγινε αυτο;;
[/quote]μήπως πείνασε?????

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ, βρεχει εδω τωρα και την εχω καταβρει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool