mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα κουράγιο, ξεκίνα από τα "χοντρά" για να σου μείνουν τα "ψιλά" όταν κουραστείς, αυτό κάνω εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω σημερα θα πεταχτω με την οικογενια μου στη λαρισσα και αυριο θα γυρισω
νοτα καλο κουραγιο με το σημαζεμα!
λακτουλα ειναι πραγματικα πολυ ασχημο να πιστευεις πως εχεις γραψει καλα καπου και να μην ανησυχεις και εκει που πας να το δεις να κατι εντελος unexpected! (δεν θυμαμε τι λεξη στα ελληνικα
το παθαινω καμια φορα)ασπασια εγω τρελενομαι για ικεα!!!
και hondos center!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Καλή αρχή και να πάνε όλα όπως τα θες στην καινούρια σου δουλειά..Εγώ πάλι είμαι χάλια σήμερα... :cry: Τσακωθήκαμε πάρα πολύ άσχημα με τον Δημήτρη ( το αγόρι μου) και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσω.. Ξέρετε, αν με διαβάζετε κάπως, αυτό θα φταίει..

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασχετο, αλλα επιτελους εχουν γρηγορη συνδεση! Μια ωρα παλευα για την ενεργοποιηση και ταραμ! Ειμαι με adsl

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Τσακωθήκαμε βασικά για θέματα συμπεριφοράς του απέναντι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μμμ, και εγω με το αγορι μου ειμαστε μαζι 1.7 χρονο και ουσιαστικα συζουμε, καθως μια σπιτι του ειμαστε μια σπιτι μου. Και ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα... Παρατηρω και εγω καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν... 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εμείς τώρα διαφωνήσαμε γιατί με πήρε τηλ στις 12 και εγώ κοιμόμουν και δεν διάβαζα.. ούτε οι γονείς μου δεν κάνουν έτσι..
και είναι ο τρόπος του που δεν μου αρέσει καθόλου..
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σε μια συμβίωση φαίνεται ο πραγματικός χαρακτηρας του άλλου γιατί τον ζείς 24ωρα....
Σκέψου καλά,πρίν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, αν αυτό που έχεις είναι αυτό που θέλεις, γιατί δυστυχώς αν τώρα κάτι σε χαλάει θα σε χαλάει πάντα...Δες αν είσαι διατεθημένη να κάνεις υποχωρήσεις και που....Αν σε μια σχέση υπάρχει αγάπη γίνονται υποχωρήσεις και συμβιβασμοι και από τους δύο...
Ελπίζω να βοήθησα
καλή δύναμη και διαύγεια

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εδώ και 1.5 χρόνο ανέχομαι απίστευτες καταστάσεις γιατί έβαζα μπροστά το ότι με αγαπάει και τον αγαπάω.. βαρέθηκα να μου λέει κάθε φορά συγνώμη και μετά από 1-2 μήνες να κάνει τα ίδια.. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή είναι ότι νιώθω πολύ κουρασμένη από την σχέση και δεν ξέρω αν αντέχω να δοκιμάσω άλλη μια προσπάθεια..
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Σκέψου ότι αξίζεις ίσως κάτι καλύτερο, και κοίτα μπροστά...Οι χωρισμοί δεν είναι ευχάριστο πράγμα αλλά πάντα υπάρχει το ελπιδοφόρο αύριο, στηριζόμαστε στα πόδια μας , δυναμώνουμε, "μουλαρώνουμε" αν το θές, και προχωράμε για κάτι καλύτερο

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Κλεοπατρα, ποσο σε καταλαβαινω!! Ακριβως ετσι ημουν και εγω την προηγουμενη εβδομαδα!!!![]()
Και τελικά που κατέληξες?? Εγώ πάντως δεν μπορώ να ανεχτώ άλλες προσβολές και την στάση του " εγώ έχω πάντα δίκιο, εσύ είσαι πάραλογη"...

Ελπίζω να κάνει αυτό που του είπα να κάνει, να πάει να μείνει στους γονείς του το Σ/Κ, μετά την δουλειά του, γιατί προβλέπω να μας ακούει όλη η γειτονιά στην κατάσταση που με έχει φέρει... 

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θελω αλλο του ειπα. Την αλλη μερα με καλεσε για καφε και ταβλι σε καφετερεια. Εκει μου ελεγε πως καταλαβε τι σημαινα για αυτον κτλ. Ειπα παλι θελω χρονο, κι την αλλη μερα εκει που πηγα να γραψω το ςμς μου βγηκε αυθορμητα ειμαστε μαζι
Και ειμαστε μαζι ακομα. Εχει αλλαξει η σταση του εντελος μιας και πρωτη φορα φοβηθηκε οτι με εχασε. Αλλα ειλικρινα... δεν ξερω αν για μενα σημαινει οτι σημαινε πριν...
Κατα βαθος ακομα το σκεφτομαι και αξιολογω.... 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
κοίτα αν δεν βλέπεις προσπάθεια από μ'ερους του τότε έχεις δίκαιο να νιώθεις κουρασμένη
Σκέψου ότι αξίζεις ίσως κάτι καλύτερο, και κοίτα μπροστά...Οι χωρισμοί δεν είναι ευχάριστο πράγμα αλλά πάντα υπάρχει το ελπιδοφόρο αύριο, στηριζόμαστε στα πόδια μας , δυναμώνουμε, "μουλαρώνουμε" αν το θές, και προχωράμε για κάτι καλύτερο![]()
Από το να είμαι στενοχωρεμένη συνέχεια μέσα στην σχέση, ίσως είναι καλύτερα να είμαι στενοχωρεμένη εκτός σχέσης... τουλαχιστον έτσι θα είμαι χάλια 1 μήνα, 1 εξάμηνο.. θα μου περάσει όμως κάποια στιγμή..
Αυτό όμως το να είμαστε 1 μέρα καλά και 1 βδομάδα χάλια, δεν αντέχεται άλλο... 
Συγνώμη που σας έχω ζαλίσει κι εσάς...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Λοιπον, ξεκινησε λεγοντας μου οτι θελει μια εβδομαδα να το σκεφτει... Την αλλη μερα μου λεει ειμαστε οκ, του λεω τωρα θελω εγω να σκεφτω. Την αλλη μερα μου λεει πες μου τι αποφασισες...Δεν θελω αλλο του ειπα. Την αλλη μερα με καλεσε για καφε και ταβλι σε καφετερεια. Εκει μου ελεγε πως καταλαβε τι σημαινα για αυτον κτλ. Ειπα παλι θελω χρονο, κι την αλλη μερα εκει που πηγα να γραψω το ςμς μου βγηκε αυθορμητα ειμαστε μαζι
Και ειμαστε μαζι ακομα. Εχει αλλαξει η σταση του εντελος μιας και πρωτη φορα φοβηθηκε οτι με εχασε. Αλλα ειλικρινα... δεν ξερω αν για μενα σημαινει οτι σημαινε πριν...
Κατα βαθος ακομα το σκεφτομαι και αξιολογω....
![]()
Eμείς είχαμε χωρίσει και πριν 4 μήνες και για κάποιες μέρες είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάρει και τα πράγματα του.. και πραγματικά όταν γύρισε ήταν τέλειος μαζί μου για 2 μήνες.. μετά όμως..

Δυστυχώς η εμπειρία δείχνει αυτό που είπε και η Μιμίκα.. ο άνθρωπος δεν αλλάζει..
Καλά κάνεις και το αξιολογείς.. αυτό έχει τύχει και σε μια πολύ καλή μου φίλη, που της το είχε κάνει το αγόρι της μετά από 3 χρόνια σχέση και λίγο πριν αρραβωνιαστούν την χώρισε οριστικά.. 
Μα θα μας πουν επιτέλους τι παίρνουν οι άντρες και είναι έτσι???

mimikaki
Διάσημο μέλος
Από το να είμαι στενοχωρεμένη συνέχεια μέσα στην σχέση, ίσως είναι καλύτερα να είμαι στενοχωρεμένη εκτός σχέσης... τουλαχιστον έτσι θα είμαι χάλια 1 μήνα, 1 εξάμηνο.. θα μου περάσει όμως κάποια στιγμή..Αυτό όμως το να είμαστε 1 μέρα καλά και 1 βδομάδα χάλια, δεν αντέχεται άλλο...
Συγνώμη που σας έχω ζαλίσει κι εσάς...![]()
Εγώ βλέπω ότι μέσα σου είσαι ήδη αποφασισμένη και συνηδειτοποιημένη....προχώρα στις αποφάσεις σου...Αν δεν περνάς καλά άστο,να πάει άστο που λέει και ο Πάριος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool