mimikaki
Διάσημο μέλος
Ααααααα... αυτό είναι από τα πιο κλασικά φροϋδικά όνειρα!! Textbook!! Σημαίνει, πολύ απλά, ότι νιώθεις ανασφάλεια.![]()
Όχι καλέ!!! Ανασφάλεια???? εγώ?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειμαι και ονειροκριτης αλλα θεωρω πως τα ρουχα στην συγκεκριμενη φαση ειναι οι δικοι σου ανθρωποι η μερη που εχεις εςδω στην ελλαδα και θα τα αφησεις πισω οταν φυγεις--μεσα σου φοβασαι ακομα οτι μπορει οταν βρεθεις εκει να τα εχεις πολυ μεγαλη αναγκη και να αισθανεσαι ΄΄γυμνη΄΄διχως αυτα,,γυρω απο ανθρωπους τους οποιους δεν γνωριζεις καλα και χρειαζεται χρονο για να σε αποδεχτουνΚαι εγώ αυτό πιστευω επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου... Κάποια φάση είδα πως ήμουν γυμνή και όλοι με κοίταζαν και γελούσαντώρα το ψάχνω να δω τι σημαίνει...
![]()

πω πω τι εγραψα η γυναικα--παντως εγω ετσι το αντιλαμβανομαι και δεν ξερω αν μπηκα καθολου στις σκεψεις σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μα αλίμονο, τι λέμε τώρα...Όχι καλέ!!! Ανασφάλεια???? εγώ?????![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
δεν ειμαι και ονειροκριτης αλλα θεωρω πως τα ρουχα στην συγκεκριμενη φαση ειναι οι δικοι σου ανθρωποι η μερη που εχεις εςδω στην ελλαδα και θα τα αφησεις πισω οταν φυγεις--μεσα σου φοβασαι ακομα οτι μπορει οταν βρεθεις εκει να τα εχεις πολυ μεγαλη αναγκη και να αισθανεσαι ??γυμνη??διχως αυτα,,γυρω απο ανθρωπους τους οποιους δεν γνωριζεις καλα και χρειαζεται χρονο για να σε αποδεχτουνπω πω τι εγραψα η γυναικα--παντως εγω ετσι το αντιλαμβανομαι και δεν ξερω αν μπηκα καθολου στις σκεψεις σου
Πω-πω... "με έστειλες"!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα ασε με εμενα-περναω και εγω μια περιεργη φαση που ''γραφω''τωρα τελευταιαΠω-πω... "με έστειλες"!
Ismini
Διάσημο μέλος
Μήπως κρύωνες?Και εγώ αυτό πιστευω επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου... Κάποια φάση είδα πως ήμουν γυμνή και όλοι με κοίταζαν και γελούσαντώρα το ψάχνω να δω τι σημαίνει...
![]()
Το βλέπω κι εγω αυτό. Η οτι περπατάω ξυπόλητη στο δρόμο. Ή πηγαίνω στη δουλειά με τις πυτζάμες!
mimikaki
Διάσημο μέλος
καλα ασε με εμενα-περναω και εγω μια περιεργη φαση που ''γραφω''τωρα τελευταια
Περίεργη εποχή τελικά, όλοι κάτι έχουν ε??
Μήπως κρύωνες?
Το βλέπω κι εγω αυτό. Η οτι περπατάω ξυπόλητη στο δρόμο. Ή πηγαίνω στη δουλειά με τις πυτζάμες!
Ίσα -ίσα είχα γίνει "μούσκεμα" στον ιδρώτα από την αγωνία!!!

Αλλά εσύ να πηγαίνεις στην δουλειά με τις πυτζάμες
...Μάλλον επειδή δεν ήθελες να πάς
καλά έκανες και δεν πήγες λοιπόν

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον κατι τετοι συμβαινει--τελος παντων εγω δεν θελω να αναφερθω στα υπαρξιακα μου γιατι θα γραψω τομο..αν με πιασει καμμια φορα ισως,,,![]()
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
μαλλον κατι τετοι συμβαινει--τελος παντων εγω δεν θελω να αναφερθω στα υπαρξιακα μου γιατι θα γραψω τομο..αν με πιασει καμμια φορα ισως,,,![]()
Και εκεί που κανείς (από τους κοντινούς σου) δεν σε καταλαβαίνει, παλι καλά που υπάρχει και αυτό το φόρουμ που λειτουργεί σαν ψυχανάλυση......
Για μένα έτσι είναι![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Όλος περιέργως το δέχτηκε!!!

Είμαστε ψωνάρες τι να κάνουμε!!!

Ευχαριστούμε

Συνημμένα
marestros
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα μην εισαι και σιγουρη για το ποιος κοιμαται--τουλαχιστον εσεις κοιμαστε. εγω που ο,τι ωρα κι αν κοιμηθω ξυπναω κατα τις 6-7 χωρις λογο!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχει class ο Φρού!!!Όλος περιέργως το δέχτηκε!!!
Είμαστε ψωνάρες τι να κάνουμε!!!
Ευχαριστούμε![]()
Καλά τον είπα Λόρδο Φρου ή μάλλον Lord Frou για να μπαίνουμε σιγά-σιγά στο κλίμα της Αγγλίας!!!

Η θεία Ασπασία του στέλνει πολλά φιλάκια στο μουσουδάκι και στην κοιλίτσα και τον συγχωρεί που δε βγήκε να τη χαιρετήσει....
aretha
Περιβόητο μέλος
Εε, ήθελε το στρασάκι του φαίνεται!Όλος περιέργως το δέχτηκε!!!![]()

Απωθημένα Φλωρινιώτη μου φαίνεται ότι έχει ο Φρου!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εε, ήθελε το στρασάκι του φαίνεται!
Απωθημένα Φλωρινιώτη μου φαίνεται ότι έχει ο Φρου!!![]()

Είπαμε, Αγγλία πάμε επιβάλεται να έχει κάτι το gay-κο

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μας προσβάλεται αγαπητή Φράου Χέλγκα (χι!χι!χι! σατανικό γελάκι). Το μαύρο με τα στρασάκια είναι sic και ταιριάζει με την επερχόμενη μετοίκιση στην Αγγλία. Δηλαδή εμείς (Πίπης - Χιόνης) που φοράμε με στρασάκια και παγιετίτσες είμαστε fan του Φλωρινιώτη????Εε, ήθελε το στρασάκι του φαίνεται!
Απωθημένα Φλωρινιώτη μου φαίνεται ότι έχει ο Φρου!!![]()

Απλά είμαστε μες την μόδα!!!! (Εδώ έπρεπε να υπάρχει μια φατσούλα με σηκωμένη μύτη)
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εσύ τέκνον Βρούτε????!!!!....Είπαμε, Αγγλία πάμε επιβάλεται να έχει κάτι το gay-κο
![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Μας προσβάλεται αγαπητή Φράου Χέλγκα (χι!χι!χι! σατανικό γελάκι). Το μαύρο με τα στρασάκια είναι sic και ταιριάζει με την επερχόμενη μετοίκιση στην Αγγλία. Δηλαδή εμείς (Πίπης - Χιόνης) που φοράμε με στρασάκια και παγιετίτσες είμαστε fan του Φλωρινιώτη????Απλά είμαστε μες την μόδα!!!! (Εδώ έπρεπε να υπάρχει μια φατσούλα με σηκωμένη μύτη)
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ειλικρινώς σας διαβεβαιώ ότι δεν ήτο αυτός ο σκοπός μου.Μας προσβάλεται αγαπητή Φράου Χέλγκα

Συ είπας!!Δηλαδή εμείς (Πίπης - Χιόνης) που φοράμε με στρασάκια και παγιετίτσες είμαστε fan του Φλωρινιώτη????![]()

Συγχωρέστε παρακαλώ την άγνοιά μου, αλλά τα στρας είναι στη μόδα;Απλά είμαστε μες την μόδα!!!!
Όχι τίποτα άλλο, να το ξέρω να βρω εγκαίρως τρύπα να κρυφτώ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool