Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ακριβώς:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anabu η θαυματουργή!!!! :lol::lol::lol::lol:
Τα λουράκια πολύ πετυχημένα και ο Φρου μάλλον το απολαμβάνει. Οχι, παίζουμε!!! :up::up:
Μιμικάκι, εύχομαι να νιώθεις καλύτερα.... Κι εγώ μετά το διδακτορικό μου στη ψυχανάλυση, ανασφάλεια θα ψηφίσω....
Μελινάκι γιατί μενεις στο lower; Σε παίρνει για ενα advanced, 15 είσαι... Αλλά μάλλον δεν σου αρέσουν πολύ τα Αγγλικά, ε; Καλά μαθήματα πιάνου!!!
Εγώ πάλι εδώ, βάζω το κόσμο σε τάξη, μη ποδοπατηθει :P:P:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Μελινάκι είναι τουλάχιστον 15, μια φίλη μου (ίδια ηλικία με μένα) όταν την ρώτησα αν θα συνεχίσει τα ιταλικά που αρχίσαμε μαζί πέρυσι μου απάντησε ότι τα βαρέθηκε και θα ξεκινήσει μαθήματα κιθάρας :confused:.

Μιμίκα ο Φρου είναι θεός και με στρας και χωρίς :inlove:!

Άσχετο, εσάς σας έρχονται προεκλογικά φυλλάδια υποψηφίων με τα κιλά ή μόνο εγώ έχω βαρεθεί να τα πετάω; Λεφτά για πέταμα έχουν; Τι ρωτάω τώρα...

Άσχετο, εσάς σας έρχονται προεκλογικά φυλλάδια υποψηφίων με τα κιλά ή μόνο εγώ έχω βαρεθεί να τα πετάω; Λεφτά για πέταμα έχουν; Τι ρωτάω τώρα...[/quote]
:down::down:οντως βρε παιδια-με τοσα χρηματα που πεταν ασκοπα καθε φορα με ολη αυτη την χαρτουρα θα μπορουσαν να γινουν πολυ χρησιμοτερα πραγματα--μας ζαλιζουν ανα 5 με διαφημισεις-εκπομπες κτλ προς τι τοση χαρτουρα--μετα ψαχνουμε χρηματα για διαφορα και δεν υπαρχουν--και δεν μιλαω μονο για τα αδεσποτα που μας καιει αλλα και για διαφορες κοινωνικες ομαδες που τα εχουν αναγκη

Anabu η θαυματουργή!!!! :lol::lol::lol::lol:
Τα λουράκια πολύ πετυχημένα και ο Φρου μάλλον το απολαμβάνει. Οχι, παίζουμε!!! :up::up:
Μιμικάκι, εύχομαι να νιώθεις καλύτερα.... Κι εγώ μετά το διδακτορικό μου στη ψυχανάλυση, ανασφάλεια θα ψηφίσω....
Μελινάκι γιατί μενεις στο lower; Σε παίρνει για ενα advanced, 15 είσαι... Αλλά μάλλον δεν σου αρέσουν πολύ τα Αγγλικά, ε; Καλά μαθήματα πιάνου!!!
Εγώ πάλι εδώ, βάζω το κόσμο σε τάξη, μη ποδοπατηθει :P:P:/::/:
ε.. ειπα να συνεχισω οταν παω πανεπιστημιο για profisiancy

Καλο βραδυ! Αυριο παω για εθελοντρια στο Παγκοσμιο Ρυθμικης Γυμναστικης στην Πατρα και εχω αγχος :confused:.....

Καλο βραδυ! Αυριο παω για εθελοντρια στο Παγκοσμιο Ρυθμικης Γυμναστικης στην Πατρα και εχω αγχος :confused:.....
καλη τυχη:up:

Ευχαριστω :)
Α σχετικα με την αναλυτικη, δωσανε 554 παιδια!!!!!! και 14 περασαν!!!!!!

:lol:
αντε καλε κλειστο και πανε να ξεκουραστεις:lol:δεν βλεπεις κι εμενα ,αυριο εχουμε αγιασμο και εγω ακομα εδω:Dστο τελος βλεπω να με ξυπναν τα παιδια μου να τους παω σχολειο:lol::lol:αν μπορουσαν να μου κανουν και κανα καφεδακι:lol::lol:φτου μου μανα πραμα:lol:

Τωρα, να χαιρετησω στο μσν :P και εδω! Καληνυχτα σε ολους! :)

Αναστασία ευχαριστούμε για το κοπλιμάν:redface::redface:

Τα απειρα των υποψηφίων εγώ τα βάζω όλα για ανακύκλωση, να φανούν σε κάτι χρήσιμα;)

Μόλις γύρισα από την συναυλία του Σακη στον Λυκαβυτό, με πήρε ο μπαμπάς με πρόσκληση στους vip και backstage party μετά!!:P:P Δεν είμαι και πολύ φάν αλλά ωραία ήταν για "ξέσκασμα":cool:

Σααααακηη!!! Τυχερη που εισαι Μιμικακι!!!

Μελιακι, καλη επιτυχια για αργοτερα!!!! :):):)
Λακτουλα, να περασεις καλα και να πανε ολα καλα :):)
Λαιφ, καλη δυναμη, οπως και σε ολους τους γονεις, για τη νεα σχολικη χρονια!!! :):)
Νυσταζω.... απο τις 6.30 το πρωι ξυπνια :down::down: Μπαινουμε στους χειμερινους ρυθμους μας (και ειχε ενα κρυο.... Μετα εσκασα με αυτα που φορεσα :/::/:)

ναι,ολοι νυσταζουμε αλλα εδω-δεν παει κανεις για υπνο:lol:εγω παντως το πηρα αποφαση σε 5 λεπτα την κανω με ελαφρα για το κρεββατι μου;)

Σααααακηη!!! Τυχερη που εισαι Μιμικακι!!!

Lactoula ήταν πολύ καλός, δεν τον είχα ξαναδεί σε συναυλία.. τα δίνει όλα!!!:up:

καλημερα,αν και κατα τις 8 το υπολογιζα να σηκωθω μιας και ο αγιασμος ειναι γυρω στις 10 και μιση,τελικα η μαιρη ηθελε να με σηκωσει νωριτερα:Pμε εχει πιασει ενα σχετικο αγχος ,με τα πιτσιρικια-το ποιον δασκαλο//α θα εχουν.ειδικοτερα με τα διδυμα που ειχαν μια εκπληκτικη δασκαλα 3 χρονια ,αλλα φυσικα δεν γινεται να τους παρει και 4,η κορη μου να σκασει παει που δεν θα την εχουν παλι,,:(τελος παντων ευχομαι καλη αρχη σε ολα τα παιδακια και τις μαμαδες σημερα;)

Καλημερα!
Γυρισα....Πρεπει να το παρω αποφαση:οι διακοπες τελειωσαν!:(
Οιι γατες του κηπου μεγαλωσαν τοσο πολυ που περασα τα μωρα για τις μαμαδες!:P
Δεν ξερω γιατι, αλλα ολα τα γατακια ειναι φουντωτα και με τεραστιες ουρες!:blink:

Και βεβαια, τα καλυτερα νεα μου τα ειπε η μαμα μου:o μπεμπης θα μεινει πανω(ακομα προσπαθουμε να πεισουμε τον μπαμπα, αλλα που θα παει-θα "πεσει")!!:up::up::up::up::up::up:

Κατα τ'αλλα, η μικρη μου αδελφη αγορασε ενα ενυδριο με τρια χρυσοψαρα.

Η σαρδελα ειναι ακομα αναστατωμενη απο το ταξιδι(ολο το βραδυ τριγυριζε στην καμπινα), και οποιος παει να την πλησιασει κανει χχχχχχ.

Life, και η μαμα μου στα 22 της με εκανε(στα 24 και στα 28 τις αδελφες μου). ;)

καλημέρα, πως πάνε τα κέφια σήμερα???

άντε βρε sardela να πείσετε και τον μπαμπά :up::up:

Life, και η μαμα μου στα 22 της με εκανε(στα 24 και στα 28 τις αδελφες μου). ;)[/quote]
:up::up:αντε να μην αισθανομαι οτι μονο εγω στα 30 μου εχω μεγαλα παιδια--παντως το θετικο ειναι οτι εχεις πολυ καλη επικοινωνια μαζι τους και την δυναμη να παιξεις,να κανεις πραγματα με αυτα που σου βγαινουν ετσι κι αλλιως--εγω παντως ειμαι πολυ υπερηφανη που παω στο σχολειο και εχω γιο 1,43[[την τελευταια φορα]]σε λιγο θα με πηγαινει και για καφε

:up::up:αντε να μην αισθανομαι οτι μονο εγω στα 30 μου εχω μεγαλα παιδια--παντως το θετικο ειναι οτι εχεις πολυ καλη επικοινωνια μαζι τους και την δυναμη να παιξεις,να κανεις πραγματα με αυτα που σου βγαινουν ετσι κι αλλιως--εγω παντως ειμαι πολυ υπερηφανη που παω στο σχολειο και εχω γιο 1,43[[την τελευταια φορα]]σε λιγο θα με πηγαινει και για καφε

Σ αυτο συμφωνω και εγω.
Θελω να κανω παιδια μικρη γιατι πιστευω πως οσο μικροτερη ειναι η διαφορα ηλικιας παιδιων-γονιων τοσο καλυτερη ειναι η επικοινωνια μεταξυ τους(δεν ισχυει για ολους βεβαια).;)
Παντως με την μαμα μου εχουμε πολυ καλη επικοινωνια γιατι εχουμε λιγα χρονια διαφορα. Καμια φορα, μας περνανε και για αδελφες!:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back