Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Lactoula ήταν πολύ καλός, δεν τον είχα ξαναδεί σε συναυλία.. τα δίνει όλα!!!:up:

Καλημέρα σε όλους.......
Wowwww...Σάκης...!!!!!!! Δεν τον έχω δεί ποτέ, αλλά έχω ακούσει απο Ρουβίτσες και όχι μόνο,.....τα καλύτερα....

Σχολείο σήμερα λοιπόν, ο μικρός μου είχε άγχος ως Πρωτάκι και πάλι φέτος.....Α΄Γυμνασίου..!!!!!:up:
Αντε και καλή σχολική χρονιά στα πιτσιρίκια μας......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα που έχουν αγιασμό σήμερα. Πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς! Πόσο μακρινά μου φαίνονται όλα αυτά!!! Εγώ στο γραφείο από νωρίς μιας και δεν κοιμήθηκα χθες βραδυ ως συνήθως...:( Το περίεργο είναι ότι ήρθα στις 08:00 και βρήκα ήδη εδώ τον δ/ντα σύμβουλο και εργοδότη μου οπότε δεν μπορούσα να μπω στο MyCat όπως είχα σκοπό. Τελικά τα κατάφερα έστω και καθυστερημένα...;)
Ελενίτσα στα 22 σ'εκανε η μαμά σου ε? Δηλαδή είματε σχεδόν στην ίδια ηλικία...:hmm: Από εδώ κι εμπρός μπορείς να με φωνάζεις "θεία Ασπασία" μιας και το θεία δεν το έχω ακούσει ποτέ από τα ανήψια μου...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας!

Και βεβαια, τα καλυτερα νεα μου τα ειπε η μαμα μου:o μπεμπης θα μεινει πανω(ακομα προσπαθουμε να πεισουμε τον μπαμπα, αλλα που θα παει-θα "πεσει")!!:up::up::up::up::up::up:
Σιγά μην τη γλύτωνε ο μπαμπάς!!! :up::up::up:

Μπράβο, τέλεια νέα sardela! :)

[
Θελω να κανω παιδια μικρη γιατι πιστευω πως οσο μικροτερη ειναι η διαφορα ηλικιας παιδιων-γονιων τοσο καλυτερη ειναι η επικοινωνια μεταξυ τους(δεν ισχυει για ολους βεβαια).;)
το θεμα ειναι να βρεθει ο καταλληλος και να το θες πραγματικα--οποτε δεν εχει σημασια η ηλικια αλλα το ποσο ετοιμος αισθανεται ο καθενας..αλλος μπορει να ειναι ετοιμος στα 20 και αλλος στα 40 να μην θελει ακομα να παρει τετοια ευθυνη.το παν ειναι να το θες πραγματικα;)φυσικα να υπαρχουν και οι καταλληλες προυποθεσεις για να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι

Καλημέρα! Πίσω κι εγω στην δουλειά:( μαζί με τα σχολεία.....

Καλημερα!!!
Κι εγω στο φροντιστηριο!!! Τα καλυτερα εύχομαι για ολα τα παιδια του κοσμου!!!
:):):):)
Sardela καλως να ψηθεί και ο μπαμπάς!!! :up::up:

Καλημέρα!
Ελενίτσα καλώς ήρθες επιτέλους!!!:P Τέλεια νέα για τον μικρό!:up:

Καλή αρχή για τα παιδάκια σήμερα! Εμένα ήταν η χειρότερη μέρα πάντα!Ένοιωθα κάτι σαν την Ισμήνη που πάει στη δουλειά:lol::lol::lol:(κουράγιο Ισμήνη:) ).

Αυτό με τα παιδιά σε μικρή ηλικία είναι πολύ καλό αλλά στις μέρες μας όλο και πιό δύσκολο....

Ελενίτσα στα 22 σ'εκανε η μαμά σου ε? Δηλαδή είματε σχεδόν στην ίδια ηλικία...:hmm: Από εδώ κι εμπρός μπορείς να με φωνάζεις "θεία Ασπασία" μιας και το θεία δεν το έχω ακούσει ποτέ από τα ανήψια μου...:happy:

Χαχα!Και εγω κανεναν απο τους θεους-θειες μου δεν τους φωναζω "θειε".
Δεν μ'αρεσει καθολου. Στο χωριο μου(και γενικα στα νησια), ολους τους φωναζουν θειε. Ακομα και αν δεν εχουν πραγματικη συγγενια- μπορει να ειναι και αγνωστοι- αν εχουν μια σεβαστη διαφορα ηλικιας, τον φωναζουν "θειε".:lol:

το θεμα ειναι να βρεθει ο καταλληλος και να το θες πραγματικα--οποτε δεν εχει σημασια η ηλικια αλλα το ποσο ετοιμος αισθανεται ο καθενας..αλλος μπορει να ειναι ετοιμος στα 20 και αλλος στα 40 να μην θελει ακομα να παρει τετοια ευθυνη.το παν ειναι να το θες πραγματικα;)φυσικα να υπαρχουν και οι καταλληλες προυποθεσεις για να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι

Ο καταλληλος εχει βρεθει εδω και 4 χρονια(ειμαι μαζι με το αγορι μου απο τα 15 μας).:P
Αν μπορουσα(ειχα την οικονομικη δυνατοτητα), θα εκανα παιδι και τωρα. Μ αρεσει πολυ να ασχολουμαι μαζι τους(γι'αυτο διαλεξα και την σχολη μου), και ακομα περισσοτερο θελω να κανω πολλα παιδια. Βλεπω τους συγγενεις και τους φιλους μου που ζουν σε χαρουμενες οικογενειες και αυτο μου δινει ωθηση και ελπιδα για το μελλον.
Βεβαια ολα αυτα σε μερικα χρονια ακομα, γιατι οπως λεει και η μαμα μου:"πρωτα θα τελειωσεις τη σχολη σου, και μετα θα κανεις παιδια"!:P:P:P

Καλωσήρθες, Ελένη!!

Ισμήνη, στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς συμπαράστασης... Καλό κουράγιο!

Αυτό με τα παιδιά σε μικρή ηλικία είναι πολύ καλό αλλά στις μέρες μας όλο και πιό δύσκολο....
Χμμμμ... Δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο.:hmm:Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Είναι πολύ συχνές οι περιπτώσεις ανθρώπων που βιάζονται να κάνουν παιδιά μικροί και μετά από λίγα χρόνια παθαίνουν μια κρίση μέσης ηλικίας, συνειδητοποιούν ότι "έχασαν" τα νεανικά τους χρόνια μεγαλώνοντας παιδιά και είτε τα βροντάνε όλα για να "κάνουν τη ζωή τους" είτε φορτώνουν (υποσυνείδητα) τα παιδιά τους με ένα κάρο ενοχές και προβάλλουν σ' αυτά όλες τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους.:/:
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη τα παιδιά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σώφρον να την αναλάβει κανείς στα 20 ή στα 25 χρόνια του π.χ.:hmm:

sardelitsa, νομίζω ότι έχει δίκιο η μαμά σου, είσαι μικρούλα ακόμα βλε:happy:

Χμμμμ... Δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο.:hmm:Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Είναι πολύ συχνές οι περιπτώσεις ανθρώπων που βιάζονται να κάνουν παιδιά μικροί και μετά από λίγα χρόνια παθαίνουν μια κρίση μέσης ηλικίας, συνειδητοποιούν ότι "έχασαν" τα νεανικά τους χρόνια μεγαλώνοντας παιδιά και είτε τα βροντάνε όλα για να "κάνουν τη ζωή τους" είτε φορτώνουν (υποσυνείδητα) τα παιδιά τους με ένα κάρο ενοχές και προβάλλουν σ' αυτά όλες τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους.:/:
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη τα παιδιά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σώφρον να την αναλάβει κανείς στα 20 ή στα 25 χρόνια του π.χ.:hmm:

Το θέμα είναι από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου με παιδιά είναι πως όσο πιό πολύ μεγαλώνεις τόσο σου φευγει η δύναμη να μεγαλώσεις ένα παιδί...
Ενα παιδί είναι τρελή κούραση και ειδίκά στα πρώτα χρόνια της ζωής του...Και εγώ της άποψης να το κάνω μεγάλη ήμουν αλλά όλοι λένε ότι μικρή έχεις περισσότερα κουράγια για να ασχοληθείς μαζί του...

sardelitsa, νομίζω ότι έχει δίκιο η μαμά σου, είσαι μικρούλα ακόμα βλε:happy:

Ναι, δεν λεω οτι εχει αδικο.
Δεν εχω σκοπο να κανω παιδια ακομα...Μου τα λεει γιατι και εκεινη ηθελε να τελειωσει τη σχολη της και μετα να κανει παιδια. Και ετσι και εκανε.
Δεν το εχει μετανιωσει και θελει και εγω να κανω το ιδιο οταν ερθει η ωρα μου!:)

Το βασικό είναι να έχει κανείς πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνει και κυρίως να το κάνει για τους σωστούς λόγους.

(Μοιάζει απίστευτο, αλλά έχω ακούσει από συνομίληκή μου ότι θέλει να κάνει παιδί -και μάλιστα κόρη- για να της κληροδοτήσει τη σχολή χορού που έχει. "Γιατί για ποιο λόγο τη δουλεύω τη σχολή τόσα χρόνια; Για να την πάρει κάνας ξένος;").:blink: :blink: :down:

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!:) Κι εγω όταν άρχιζαν τα σχολεία ένιωθα σκ..α. Με τη δουλειά είναι κάπως καλύτερα (πληρώνομαι και δεν έχω διάβασμα στο σπίτι!).
Ελενίτσα ο καθένας κρίνει με βάση τις δυνατότητες και τα θέλω του νομίζω. Δεν υπάρχουν στανταρ συνταγές για το πότε, με ποιον κτλ. είναι "σωστό" να κάνεις παιδιά, σχέση, γάμο κ.τ.λ.
Σαφώς στην εποχή μας τα ζευγάρια αργούν να κάνουν παιδιά για διάφορους λόγους, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Οσο για τα προβλήματα προκύπτουν ακόμη και στα ώριμα σε ηλικία ζευγάρια.
Η δική μου συμβουλή είναι: Κάνε ότι θέλεις!:)

δεν λέω τα παιδία είναι ωραία και σίγουρα όσο πιο μικρός είσαι έχεις πιο πολλές αντοχές, αλλά ένα παιδί είναι πολυ μεγάλη ευθύνη , έγω προσωπικά σκέφτομαι αν είχα τώρα ένα παιδί, με τα ωράρια που δουλεύουμε , θα ήταν πολύ δύσκολο, έδω καλά καλά δεν προλαβαίνω να φροντίσω τις γάτες, βέβαια θα μου πεις οι μανάδες μας πως τα κατάφερναν????:hmm: πραγματικά δεν ξέρω!

Το βασικό είναι να έχει κανείς πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνει και κυρίως να το κάνει για τους σωστούς λόγους.

(Μοιάζει απίστευτο, αλλά έχω ακούσει από συνομίληκή μου ότι θέλει να κάνει παιδί -και μάλιστα κόρη- για να της κληροδοτήσει τη σχολή χορού που έχει. "Γιατί για ποιο λόγο τη δουλεύω τη σχολή τόσα χρόνια; Για να την πάρει κάνας ξένος;").:blink: :blink: :down:

Θα συμφωνίσω και θα προσθέσω ότι καλό είναι να θέλεις πραγματικά να κάνεις το παιδί και όχι να το κάνεις έτσι για να το κάνεις....;)
Μια γνωστή μου έκανε συνέχεια παιδιά για να μην της φύγει ο άντρας:down:

Ελενίτσα ο καθένας κρίνει με βάση τις δυνατότητες και τα θέλω του νομίζω. Δεν υπάρχουν στανταρ συνταγές για το πότε, με ποιον κτλ. είναι "σωστό" να κάνεις παιδιά, σχέση, γάμο κ.τ.λ.
Σαφώς στην εποχή μας τα ζευγάρια αργούν να κάνουν παιδιά για διάφορους λόγους, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Οσο για τα προβλήματα προκύπτουν ακόμη και στα ώριμα σε ηλικία ζευγάρια.
Η δική μου συμβουλή είναι: Κάνε ότι θέλεις!:)

Ναι, ο καθενας προσαρμοζει τη ζωη του αναλογα με τις δυνατοτητες και τις επιθυμιες του.
Οσα εγραψα αφορουσαν το τι πιστευω εγω κυριως για μενα, αλλα και για καποιους αλλους που σκεφτονται ετσι.:)

σορυ που έστειλα το ίδιο μήνυμα 2 φορές:redface:

Καλημέρα! Κιτσουλα μην στεναχωριέσαι για το μνμ το διέγραψα.

Μιμίκα σε ζηλεύω, έχω χρόνια να πάω σε συναυλία του Σάκη. Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ! Την πρώτη φορά που είχα πάει σε συναυλία του τον είδα και κόλλησα, έγινα Ρουβίτσα!

Καλή σχολική χρονιά σε όσους πάνε σχολείο.

Το θέμα των παιδιών είναι υποκειμενικό. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός και με τις συγκυρίες της ζωής του. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να κάνει κανείς ότι θέλει και μπορεί χωρίς να καταπιέζεται από αυτά που θέλουν οι άλλοι. Τότε θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

Παρεμπιπτόντως εμένα το μητρικό ένστικτο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back