marestros
Δραστήριο μέλος

το γατι μου ειναι ζαβο!!! κατ'αρχην το εχουμε μετονομασει σε χρουχρουλα πια αφου συνεχεια γουργουριζει

εχθες μου ειχαν τελειωσει οι κροκετες (τρωει σαν γουρουνι!!!) και της εβαλα ενα κονσερβακι αντι να το καταβροχθισει εφαγε λιγο και το υπολοιπο το παρατησε. τωρα το πρωι της εβαλα παλι ενα κονσερβακι και ισα που το εγλειψε , μολις ειδε τι κροκετες αρχισε να κουναει την ουρα της σαν σκυλος απο την χαρα της!!!

τι να πω?Δεν ξέρω για χθες βράδυ γιατί κοιμήθηκα, αλλά προχθες το είχε βάλει. Το είδα!Εγώ τα έχω κάνει σαλάτα γιατί βλέπω τα παλιά επισόδεια στο STAR γιατί δεν τα είχα δει και τα καινούργια στη NOVA
![]()
δεν εχω NOVA

εχει τα DVD ο κολλητος μου ολη την σειρα οποτε μια μερα θα παω να τα κλεψω να τα δω ολα απο την αρχη και σε σειρα γιατι τωρα με το σταρ που και που οταν ειμαι εξω ή οταν κοιμαμαι απο νωρις πια
χανω καποια επισοδεια!!!παντως η σειρα ατυη ειναι τελειως τσιουαουα!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χουζούρη κι από εμένα καλή τύχη στη γατούλα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά
Ασπασία εσύ κοιμήθηκες χτες, εμένα με έπιασε κρίση αϋπνίας
Μου σπασανε τα νευρα!!! Και τα γατάκια κάνανε πάρτυ επι ώρες. Με το που πήγαινα να κοιμηθώ τρέχανε σαν λυσασμένα και χοροποηδούσαν στο κρεβάτι

Άντε να σηκωθώ το πρωί......Και πρωί δεν κινείται πολύ κι ο κόσμος για εγγραφές, οπότε και νυστάζψ και βαριέμαι.....
Ismini
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και το γατάκι την ίδια άποψη είχε μάλλον....

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν της πεθεράς μου. Κάθε Κυριακή μας φέρνει φαγητό και το πετάμε....(δεν τρώγεται με τίποτααααα).
τσ τσ τσ, κάνε νύφη μετά σου λέει να δεις καλό, τσ τσ τσ
Ismini
Διάσημο μέλος
τσ τσ τσ, κάνε νύφη μετά σου λέει να δεις καλό, τσ τσ τσ

Αφου δεν τρώγονται......
mimikaki
Διάσημο μέλος
λακτουλα εισαι famous, μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειδα Niptuck. δεν βαζει πια; πρεπει να βρω ολη τη σειρα να τη δω απο την αρχη γιατι εχω χασει και καποια επισοδεια!
Χθες το είχε!!! Όντως εντελώς τσίου σειρά αλλά έχει φάση

Ισμήνη το ίδιο κάναμε ένα καλοκαίρι στη Ζακυνθο με την γιαγια του καλού μου

μας μαγείρευε κάθε μέρα, και εμείς δεν αγγίζαμε τίποτα..Τα παίρναμε όπως ήταν και ψάχναμε για αδέσποτα σκυλάκια να τα ταίσουμε

Ismini
Διάσημο μέλος
Το κακό στη γειτονιά μας είναι ότι τα αδέσποτα σκυλιά είναι καλοταϊσμένα και τόφαλοι, όπως αυτά της Βουκουρεστίου....Οι γάτες πάλι αδύνατο να τις μασήσουν...Τα παίρναμε όπως ήταν και ψάχναμε για αδέσποτα σκυλάκια να τα ταίσουμε![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Το κακό στη γειτονιά μας είναι ότι τα αδέσποτα σκυλιά είναι καλοταϊσμένα και τόφαλοι, όπως αυτά της Βουκουρεστίου....Οι γάτες πάλι αδύνατο να τις μασήσουν...
κατάλαβα είναι κάτι σαν τις "σόλες" παπουτσιων που έτρωγε ο τσαρλιε τσαπλιν

Ismini
Διάσημο μέλος
Nαι! Αλλά χωρίς κορδόνια!κατάλαβα είναι κάτι σαν τις "σόλες" παπουτσιων που έτρωγε ο τσαρλιε τσαπλιν![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Nαι! Αλλά χωρίς κορδόνια!![]()

Εμένα πάντως 'ασχετο αλλά τα περίεργα όνειρα και οι εφιάλτες συνεχίζονται!!!
Σήμερα έβλεπα πώς έτρωγα λάσπη

Και μετά πως είχα στην αγκαλία μου ένα φοβερά άτακτο παιδί το οποίο δεν μπορούσα να κουμαντάρω με τίποτα!!!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μη με βαζεις σε πειρασμο,θα αρχισω παλι τα δικα μου..ονειροκριτης ν.2
Και μετά πως είχα στην αγκαλία μου ένα φοβερά άτακτο παιδί το οποίο δεν μπορούσα να κουμαντάρω με τίποτα!!!!!![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Άντε, να μετοικήσεις να ησυχάσεις!!

(Μέχρι τότε, προσπάθησε να χαλαρώνεις λίγο και να σκέφτεσαι ευχάριστα πράγματα πριν πας για ύπνο. Τίλιο έχεις δοκιμάσει; Βοηθάει πολύ στη χαλάρωση...)
mimikaki
Διάσημο μέλος
μη με βαζεις σε πειρασμο,θα αρχισω παλι τα δικα μου..ονειροκριτης ν.2![]()

Για πές για πέςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πω πω βρε Μιμίκα μου, πολύ άγχος!!![]()
Άντε, να μετοικήσεις να ησυχάσεις!!
(Μέχρι τότε, προσπάθησε να χαλαρώνεις λίγο και να σκέφτεσαι ευχάριστα πράγματα πριν πας για ύπνο. Τίλιο έχεις δοκιμάσει; Βοηθάει πολύ στη χαλάρωση...)
Χθές βράδυ είπα να πιώ κρασί μπας και με ζαλίσει και "ξεραθώ", "ξεράθηκα" ναι μεν αλλά ......
Τίλιο δεν έχω δοκιμάσει....Γάλα έχω δοκιμάσει ζεστό με μέλι αλλά τίποτα...
Το καλό ήταν ότι σήμερα είχα το Φρούνι αγκαλιά

Να σκέφτομαι ευχάριστα πράγνματα πρίν τον ύπνο λίγο δύσκολο...Από μικρή πάντα στο τέλος της ημέρας έκανα όλες τις άσχημες σκέψεις

Ismini
Διάσημο μέλος
Και μετά πως είχα στην αγκαλία μου ένα φοβερά άτακτο παιδί το οποίο δεν μπορούσα να κουμαντάρω με τίποτα!!!!!![]()

Υπομονή....Το πολύ πολύ να πας και να ξαναγυρίσεις! Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ασε γιατι εχω ρεντα αυτες τις μερες-ειναι σε τρομερη υπερενταση και λεω και κανω διαφορα--λοιπον η λασπη ειναι στεναχωρια και το παιδι ειδικα αν ειναι αγορι ειναι βαρος--αρα εχουμε και λεμε[[σε απασχολει κατι πολυ αυτο τον καιρο και εξαιτιας απο αυτο το θεμα η διαθεση σου ειναι χαλια και τραβας μεγαλο ζορι]]τωρα θα μου πεις για νεο μου το λες//?/αλλα αυτο λεει και το ονειρο,τι να πω αλλα??
anabou
Διάσημο μέλος
Μιμίκα κουράγιο, πιστεύω ότι είναι λόγω άγχους οι εφιάλτες και τα παράξενα όνειρα. Εγώ να δεις τι έβλεπα όταν περίμενα να βγούν τα αποτελέσματα του τελευταίου μαθήματος...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Υπομονή....Το πολύ πολύ να πας και να ξαναγυρίσεις! Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου!
αχχχχ μακάρι να ήταν τόσο εύκολο....Το ότι θα ξαναγυρίσω μια μέρα σίγουρο είναι το πότε δεν ξέρω...
Προς το παρόν έχω αρχίσει να κάνω αυτό που μου είπες, το σκέφτομαι σαν ενα.....ταξίδι μεγάλης διάρκειας...
Δεν θέλω να χωρίσω βλέπεις, αλλιώς ....
Τι να πώ αγνωστο το μέλλον , ποτέ δεν ξέρεις

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool