mimikaki
Διάσημο μέλος
"Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι"!
Ενα είναι το σίγουρο με τον Φρου: Δεν θέλει κοινό! Κάνει μόνο ιδιωτικές προβολές!

Ναι! είναι go-go boy!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πολύ ωραίος!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο βγάλαμε για να χτενιστούμε καλέ!!!! Αμ τί μας πέρασες, αχτένιστοι θα ήμασταν για την παράσταση???![]()

είναι κουκλι πάντωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
καλα χαβαλε θα εχει η φαση με την επιτροπη γιατι τωρα στο χωριο εθναι ολοι στο εκλογικο κεντρο και γινεται τζερτζελο συνεχεια. αλλα ηθελα να παω για μπανιο και γενικα στο σπιτι εχουμε πολλες δουλειες και ηθελα να συμμετεχω σε μερικα πραγματα.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο βγάλαμε για να χτενιστούμε καλέ!!!! Αμ τί μας πέρασες, αχτένιστοι θα ήμασταν για την παράσταση???![]()

Μολις γυρισα απο τη σχολη, πηγα και εδωσα.
Ακομα ενα μαθημα μου μενει...

Στις 11 που κατεβηκα ειχε απιστευτη κινηση.Χαμος...
Ευτυχως που αποφασισα να παω με το μηχανακι(απο Χαλανδρι στο κεντρο εκανα 20 λεπτα!) και οχι με το μετρο, γιατι ακομα θα ετρεχα περα δωθε να προλαβω να παω στην ωρα μου!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και αυριο και τη δευτερα δεν εχουμε σχολειο! κι αλλο καθησιο!
επεισης μαντεψτε...............................................

το σαββατο θα ξαναπαω εκθεση να δω το Σακηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

επεισης σκεφτομαι να παρω μονομαχο (το ψαρι) ειχε κανεις απο δω να μου πει τι πρεπει να προσεξω;
ειναι αληθεια οτι μπορουν να ζησουν σε πολυ μικρη γυαλα;
αχ! θελω να μαθω για να μην παρω το ζωακι και το ταλαιπορω...

κι αλλα νεα τελικα αποφασισα να μην κανω μαθηματα πιανου γιατι δεν ειμαι που δεν ειμαι της πολλης δουλειας μη βαλω κι αλλο μπελα στο μυαλο μου..

αφηστε που το να παρεις πιανο δεν ειναι και ευκολη αποφαση ειναι πολλα τα λεφτα..
οποτε φετος θα εχω μονο το σχολειο και το γυμναστηριο

yes yes yes!!λετε να παρω τελικα μονομαχο; σας πληροφορω παντος πως οτι ψαρι εχω παρει μου εχει πεθανει μεσα σε 2 βδομαδες..
:cry:αυτη τη φορα βασιζομε στη ενημερωση απο το ιντερνετ και απο τον πετσοπιστα (οπως τον λεω
)σαρδελα αντε τελειωνεις ε;;

Ειχα δυο, τον ενα σε μια μεγαλη γυαλα και τον αλλο σ'ενα μικρο ενυδρειο.
Ξερω οτι δεν μπορουν να μεινουν δυο μαζι(εκτος κ αν ειναι δυο θηλυκιες), γιατι τσακωνονται συνεχεια και στο τελος το ενα σκοτωνει το αλλο. Επισης, δεν ζουν μαζι με αλλα ψαρια γιατι τα τρωνε...
Ειχα επιχειρισει να ζευγαρωσω δυο, αλλα τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα...Ειδικα οταν εμαθα πως ζευγαρωνουν.

Νομιζω πως η Μαριελ, ξερει πολλα για μονομαχους. Στειλτης πμ!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι! είναι go-go boy!!!
![]()

τωρα που θα παει και αγγλια θα κανει και καριερα και στο εξωτερικο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
τωρα που θα παει και αγγλια θα κανει και καριερα και στο εξωτερικο...

marestros
Δραστήριο μέλος
Οι μονομαχοι ειναι τα αγαπημενα μου ψαρια.
Ειχα δυο, τον ενα σε μια μεγαλη γυαλα και τον αλλο σ'ενα μικρο ενυδρειο.
Ξερω οτι δεν μπορουν να μεινουν δυο μαζι(εκτος κ αν ειναι δυο θηλυκιες), γιατι τσακωνονται συνεχεια και στο τελος το ενα σκοτωνει το αλλο. Επισης, δεν ζουν μαζι με αλλα ψαρια γιατι τα τρωνε...
Ειχα επιχειρισει να ζευγαρωσω δυο, αλλα τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα...Ειδικα οταν εμαθα πως ζευγαρωνουν.
Νομιζω πως η Μαριελ, ξερει πολλα για μονομαχους. Στειλτης πμ!
πως ζευγαρωνουν? νομιζω πως μπορουν να ζησουν σε μικρες γυαλες. ετσι κι αλλιως καθε πεντε λεπτα ξεχνανε κανουνε delete και αρχοζουν απο την αρχη

παω να γραψω! το αλλο με τον τοτο το ξερετε;;; χαχαχαχαχα
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
παω να γραψω! το αλλο με τον τοτο το ξερετε;;; χαχαχαχαχα
Μαρία έγραψες? Δε ρωτάω πως, γιατί με τόσο ξενύχτι στο MyCat μόνο για τα πόσα και ποια είδη γάτας υπάρχουν, πως αναπαράγονται και ποια είναι η διατροφή τους θα έγραφες άριστα...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
στην προηγουμενη εξεταστικη εδωσα τεσσερα μαθηματα, περασα τα τρια. τα δυο απο αυτα τα εχω δωσει εκατο φορες, τα εχω διαβασει απειρα, ε φετος ηταν η φορα που ειχα ασχοληθει ελαχιστα. οχι επειδη τα ηξερα απλα γιατι βαριομουν να τα ξαναδιαβασω, ουτε τις εργασιες ειχα κανει.
ε αυτη τη φορα με περασαν!!!!! καλα για το αλλο μαθημα δεν το συζητω το δωσαμε 700 ατομα και το περασαμε 70 (το οτι εγω ειμαι μεσα σε αυτους κι αν ειναι κουλο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα! Πριν λίγο έμαθα ότι διορίστηκα δικ. αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο Κρήτης!!! Πρέπει να είμαι εκεί Σάββατο πρωί! Και δεν βρίσκω εισιτήριααααα....
Και τωρα στο λενε?Και περιμενουν να πας?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μέλη της εφορευτικής δεν αμείβονται. Μόνο ο γραμματέας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool