aretha
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς Βικτωρία, μέσω των κομμάτων θα βρεις σίγουρα. Ποιος νομίζεις ότι τα εξαφανίζει τα εισιτήρια;Θα ψάξω αύριο μέσω των κομμάτων!

Πολύ σωστά αποφάσισες και είμαι σίγουρη πως δε θα το μετανιώσεις.Τι να κάνω, τα ζύγισα και κατέληξα πως αξίζει τον κόπο να πάω, έστω και με αυτές τις θυσίες![]()
Θα περάσεις πολύ ωραία!! (Εγώ πάλι, ήμουνα πονηρή και τον είχα πάρει μαζί μου τον καλό μου. Χε χε χε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
βλακεια οι εκλογες, εχω ξενερωσει!!!
εγω γι'αυτο μενω μονη για να μην φρικαρω οταν φυγω

παω να μελετησω πιανο και να γουσταρω θα σας ξαναδω αργοτερα
ησυχια σημερα στο forum ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση..
marestros
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα??Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση..
![]()
αυτα τα γατακια ειναι

Γραμματέας μπορεί να γίνει ο καθένας, εφόσον γνωρίζει κάποιον δικ. αντιπρόσωπο που ψάχνει. Συνήθως πηγαίνουν και βάζουν αγγελίες στο Πρωτοδικείο ότι προσφέρονται να γίνουν γραμματείς μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
αρα δεν παιζει να γινω γραμματεας

Ismini
Διάσημο μέλος
Νεφέλη καλό ταξίδι! Πολύ ωραίος ο γάτος σου!
Δείχνει πολύ ήρεμος και καλόβολος!Κλεοπάτρα μου οχι...δεν είναι πιο ήρεμα με παρέα....Απλά είναι πιο ευτυχισμένα και δεν μας έχουν και τόσο πολύ ανάγκη! Και τα δικά μας κουτρουβαλιόντουσαν σήμερα πρωί πρωί....Βοηθά που δρόσισε ο καιρός! Με τις ζέστες είχαν πέσει σε λήθαργο!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

, θα κάτσω σπιτάκι μου και δεν θα κάνω τίποτα
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
νεφελη γιατι θα πας αγγλια;; ετοιμαζομαι για νανι σιγα σιγα. πολυ ξενυχτι σημερα![]()
Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου

Ευχαριστώ όλες για την ενθάρρυνση

Αρήθα, εγώ δεν τον κατάφερα τον καλό μου (τον άνθρωπο, όχι τον γάτο
) να έρθει μαζί 
Κλείσαμε όμως χθες εισιτήρια και θα έρθει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πάω για μεταπτυχιακό, για ένα χρόνο, στο Guildford που είναι προάστιο του Λονδίνου
καλό ταξίδι και από εμένα και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μετά από μια νύχτα αγωνίας(πάλι)
, ξύπνησα από το "ποδοπάτημα" του φρού που ξαφνικά αποφάσισε να τρέχει πάνω κάτω στο κρεββάτι(και πάνω μου)...Δεν του είχα βάλει φαί χθες βράδυ βλέπετε και πεινούσε το καμάρι μου
Κατέβηκα λοιπόν σήμερα να δώ την αλληλογρφία μου και βρίσκω έναν φάκελο από Αμερική από μια γνωστή εταιρία με δημητριακά
...Το θέμα είναι πώς πρίν λίγο καιρό είχα βρεί στα δημητριακά μου μια "παραξενη" σε χρώμα νυφάδα και τους είχα πάρει τηλέφωνο και είχαν έρθει και είχαν πάρει το κουτί και μου είχαν φέρει καινούργιο...
Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζα

Το ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!

Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα
Γιαυτό συμβουλή: ότι περίεργο βρίσκετε στα τρόφιμα, ενημερώνετε τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους εταιρίες

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!! Τα γατάκια δεν υποτίθεται ότι όταν είναι 2 μαζί είναι πιο ήρεμα??Αυτά τα 2 τα διαβολάκια μας έχουν ζαλίσει όλο το βράδυ.. χτυπιούνται σαν τρελά!!! Μια κυνηγάει ο μικρός τον μεγάλο και μια το αντίστροφο.. έχει τρελό γέλιο που σηκώνει ο πιτσιρίκος, το 1/10 του Ντάρκυ το πατουσάκι και παίρνει επιθετική στάση..
![]()
Καλημέρα σε όλους....
Ωχ, Κλέο....έχω χάσει επεισόδια???? πότε πήρες 2ο γατάκι??????
ο Τσόκο να δείς τι ξύλο τρώει απο την Μπλάκυ και τον Ρούπι.....απίστευτες σφαλιάρες!!!!! Αλλά, ακάθεκτος ο μικρός εεεε!!!!!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα!
Τώρα όμως μέσα στον φάκελο έχει ένα απολογητικό-επεξηγητικό γράμμα και μια επιταγή από την τράπεζα του μανχάταν για 10 ευρώ εξαργυρώσημα στην Εθνική τράπεζαΤο ποσό είναι μικρό αλλά δεν το περίμενα ποτέ!!
Κατα κάποιο τρόπο μου έφτιαξε τη μέρα
άντε πάλι τυχερούλα,πότε θα μας κεράσεις
![]()
Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει!

Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων.
Ηθελε να παρει τα δυο μικρα αδελφακια, αλλα η μικρη μου αδελφη επειδη λατρευει το ενα, μολις καταλαβε οτι θα τα παρει αρχισε τα κλαμματα και τελικα τα χωρισαμε!

Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια.

Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη).

Και η σαρδελα το κανει αυτο με την βαλιτσα. Επειδη ταξιδευουμε συχνα, μολις δει βαλιτσα, μπαινει μεσα και μολις της φωναξω μπαινει μεσα στη γατοφορο!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιμίκα...καλοφάγωτα

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
άντε πάλι τυχερούλα,πότε θα μας κεράσεις
![]()

ποιόν να πρωτοκεράσω καλέ με 10ευρώ??

Και αυτοί τι τσιγγουνιά δεν τα έκαναν 100 να πιάσουν τόπο???

Καλημέρα, εγώ σπίτι με στομαχόπονο...Το χω έθιμο κάθε Σεπτέμβρη να με πιάνει το στομάχι μου.
Μιμίκα...καλοφάγωτα!
Περαστiκά Κατερινάκι

Ευχαριστω

Ismini
Διάσημο μέλος
Χθες, ηρθε ενας κυριος και πηρε δυο γατακια απο τον κηπο. Μας τον εστειλε η φιλοζωικη του Χαλανδριου και μας ειπαν οτι θα επικοινωνουν μαζι του συχνα. Η γιαγια μου-αγνωστο το πως- βρηκε και το κινητο του, χωρις ομως να της το εχει δωσει!
Πηρε ενα γατακι 4 μηνων και ενα 2 μηνων.
Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις?Κατερίνα περαστικά!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεφελη, καλα να περασεις στην Αγγλια.
Και εγω με το αγορι μου εχουμε περασει μεγαλες περιοδους χωρια γιατι σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, και μενει μεσα στη σχολη(εξοδους εχουν μονο Παρασκευη- Σαββατο-Κυριακη).![]()
Ωχ δύσκολο ακούγεται αυτό

Κι εμείς όταν τα πρωτοφτιάξαμε (πριν 7 χρόνια
) πήγε αμέσως φαντάρος - 18 μήνες τότε - και έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα απομακρυσμένοι, αλλά τώρα πιστεύω θα είναι καλύτερα, κυρίως γιατί θα επικοινωνούμε πολύ και μόνο με ήχο, και με webcam οπότε θα έχουμε και εικόνα
(να 'ναι καλά το MSN και το Skype
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη αυτά είναι τα πρώτα που δίνεις?
Κατερίνα περαστικά!
Οχι ειχαμε δωσει και αλλο ενα, παλι απο το συλλογο.

(να 'ναι καλά το MSN και το Skype)
Μην μου τα λες αυτα, γιατι ο δικος μου τωρα μαθαινει το msn!
Προχθες μπηκε για πρωτη φορα!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α! Σε σχέση με αυτό που είπε η Μιμίκα: Μια φορά όταν ήμουν μικρή έπαιρνα τα γιαουρτάκια Βελουτέλα (με γεύση φράουλα πάντα!) και ένα είχε κάτι σαν μούχλα πάνω του. Πήραν λοιπόν οι γονείς μου τηλέφωνο την εταιρεία (Φαγε ήταν νομίζω) και μας έστειλαν μία κούτα Βελουτέλα, πρέπει να είχε καμιά τριανταριά μέσα η κούτα

Θυμάμαι ότι είχα ενθουσιαστεί τότε!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
πότε θα μας κεράσεις