aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Ζηλεύουμε δεν πάει να πει τίποτα Νεφέλη!!!! Πρασινίσα από την ζήλια!!!Εδώ σήμερα βρέχει
Ζηλεύουμε Ασπασία, ζηλεύουμε??![]()
Αλλά και από το κακό μου με αυτά που ακούω!!! Τι τους πείραξαν τους μλκς τα κακόμοιρα τα σκυλάκια?:cry: Που να το βρει μπορστά του ο μλκ που το έκανε!!! Δεν έχουν καμιά υποψία? Όταν είχαν ρίξει φόλα στο Βέλγικο του ξάδελφού μου που ήταν ελεύθερο στον κήπο ξέραμε ότι ήταν από την πολυκατοικία πίσω μας αλλά άντε να βρεις πιο απ'όλα τα διαμερίσματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Όσο για τα χειμωνιάτικα, έννοια σου, μόνο χειμωνιάτικα έχω σκοπό να πάρω, μήπως νομίζεις το καλοκαίρι κάνει ζέστη εκεί?? 25 βαθμούς το πολύ είχε φέτος

Ήδη έχω στείλει τα χοντρά: ζιβάγκο,κασκόλ,γάντια, παλτό....Αχ αλεργία με 'επιασε με το που το σκέφτηκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχω πληροφορίες ότι θα βρέξει σήμερα κι εδώ! Δεν ξέρω αν όντως ισχύουν, αλλά καλού κακού θα παραγγείλω ξύλα για το τζάκι, πριν βραχούν.
Νεφέλη κρίμα για τα σκυλιά....
Κι αυτά θύματα της ανθρώπινης βλακείας....Ναι αλλά πάντα θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία απ' ότι φαίνεται...Τί να πώ μλκς θα υπάρχουν πάντα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
"Ξανθιά" ερώτηση?

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
. Μερικούς ανθρώπους πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω. Γιατί κάποιος να ρίξει φόλα σε ένα ζωάκι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και για τον δικος μας εχουν κανει παραπονα απειρες φορες, γιατι γαβγιζει το βραδυ.
Καμια φορα οντως γαβγιζει, γιατι ειναι 9 χρονια αστειρωτος.Βεβαια οσες φορες ειπα στην μαμα μου και την αδελφη μου για στειρωση, με επριξαν....Γιατι το ζωο κτλ???

Το καημενο ταλαιπωρειτε αφανταστα και δεν το καταλαβαινουν...Ειναι και μεγαλος σκυλος και δεν μπορουμε να τον βαλουμε στο αυτοκινητο. Πρεπει να φερει ο μπαμπας το φορτηγακι απο το μαγαζι, δηλαδη αδυνατο!
Μια φορα μαλιστα πριν 6 χρονια, του ειχαν ριξει φολα και δεν την ειχε φαει. Τρωει μονο αυτα που του δινουμε εγω, η μαμα μου και η αδελφη μου, επομενως δεν πολυφοβομαστε.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Νεφέλη μου λυπάμαι πραγματικά για τα σκυλάκια. Θα ήθελα πολύ να βάλω φόλα σε όλοους αυτούς που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να στερούν τις ζωές των ζώων έτσι! Θα τους άρεσε; Δεν νομίζω!!!!!

Χτές το βράδυ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Στην απέναντι πολυκατοικία έχει μετακομίσει ένα καινούργιο φρούτο που έχει γατάκι και όλο το βράδυ το είχε κλειδωμένο στο μπαλκόνι και αυτό το κακόμοιρο έσκουζε όλο το βράδυ!

marestros
Δραστήριο μέλος
καλημερα
marestros
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Και απο οτι ξερω τα γυαλια ειναι το χειροτερο.Στα ποντικοφαρμακα κτλ αν το προλαβεις το ζωο,κατι μπορει να γινει,αλλα τα σπασμενα γυαλια ειναι...Η φόλα προφανώς είναι αυτοσχέδια. Δηλαδή δεν πουλιέται ως φόλα, αλλά ως συστατικά που χρησιμοποιούνται ως φόλα. Αυτά είναι ποντικοφάρμακο, γυαλιά, φυτοφάρμακα που κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ τα βάζουν σε φαγητό και τα δίνουν στα κακοόμοιρα τα ζωάκια!
Ευχομαι παντως καποια στιγμη να πιαστει καποιο ΚΤΗΝΟΣ και να τον υποχρεωσουν να τα φαει ο ιδιος για παραδειγματισμο των υπολοιπων.Ξερω οτι ακουγεται ακραιο,αλλα μονο ετσι θα καταλαβουν ,αν δουν καποιον να σπαρταραει οπως αυτα τα κακομοιρα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Παιδιά μόλις με πήρε ο ανιψιός μου ότι μου ήρθε κλήτευση από δικαστήριο ότι είμαι κατηγορούμενη για διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων!!!

Πριν από 3-4 χρόνια καταθέτοντας από μηχάνημα χρήματα για την κάρτα μου (κάπου 650 ευρώ) ανάμεσα στα χαρτονομίσματα ήταν απ΄ότι μου είπαν την επόμενη εργάσιμη από την τράπεζα ένα 200αρι πλαστό. Αναγκάστηκα λοιπόν να δώσω άλλα 200 ευρώ! Πέρυσι με πήραν από την Ασφάλεια Καλλιθέας να δώσω κατάθεση για το συγκεκριμένο θέμα και όταν με ρώτησαν που βρήκα τα χρήματα είπα ότι δεν θυμάμαι και ότι κατά πάσα πιθανότητα τα είχα πάρει είτε με τη μισθοδοσία είτε από το ATM της τράπεζας. Όπως και να έχει τα είχα πάρει από το υποκατάστημα της τράπεζας που λειτουργούσε μέσα στο κτίριο της ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 που εργαζόμουν. Ο αστυνομικός μου είχε πει να μην το αναφέρω αυτό γιατί θα άνοιγα "πόλεμο" με την τράπεζα και μπορεί να μου έκαναν μήνυση για δυσφήμιση ή κάτι τέτοιο.
Έτσι μου είπε να γράψουμε στην κατάθεση ότι απλά δεν θυμάμαι που το βρήκα, το οποίο δεν ήταν και ψέματα. Τελικά, φτάσαμε στο σημείο να είμαι κατηγορούμενη, να πρέπει να χάσω μια μέρα στο δικαστήριο και να πληρώνω και δικηγόρο, που δεν έχω, και έξοδα παράστασης ή όπως διάολο λέγονται!!! Δεν φτάνει που έχασα 200 ευρουδάκια τότε πρέπει να ξαναπληρώνω!!! Από θύμα θύτης!!! Άντε να μην πω για την κωλοδικαιοσύνη !!!!

Σας έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο? Έχω φρικάρει!!! Θα μου φέρνετε σοκολατάκια στην φυλακή μιας και δεν καπνίζω?
:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην ταλαιπωρηθεις αδικα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
εύχομαι να πάνε όλα καλά!
τι μάρκα σκολατάκια προτιμας?

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το είπα στον γαμπρό μου και μου είπε ότι θα το πει στο δικηγόρο της εταιρείας του και θα το αναλάβει εκείνος.Για να δούμε!!!Τι να σου πώ βρε Ασπασία...Ού μπλέξεις που λένε... Δεν βγάζεις άκρη με αυτά..Δεν έχεις κάποιο δικηγόρο δικό σου να σε συμβουλέψει τουλάχιστον???![]()

Όλα τα Leonidas και οτιδήποτε έχει γέμιση μέντα ή cherry!!! Ευχαριστώώώω!!!τι μάρκα σκολατάκια προτιμας?![]()
![]()

Βικτώρια που είσαι????? Χρειάζομαι τα φώτα σου!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψεις με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool