mimikaki
Διάσημο μέλος
Ώστε είσαι του υποκόσμου, Ασπασία, εεε;; Ένα ένα μας τα λες!!
.

να ξέρουμε να μην δανειστούμε ποτέ λεφτά από την Ασπασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ώστε είσαι του υποκόσμου, Ασπασία, εεε;; Ένα ένα μας τα λες!!![]()

Μακάρι να μου περίσσευαν για να δανείσω κι ας μην τα παίρνατε....να ξέρουμε να μην δανειστούμε ποτέ λεφτά από την Ασπασία
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι μονο αυτο .Και να σου περισσευαν εγω δεν θα τα επαιρνα
Μακάρι να μου περίσσευαν για να δανείσω κι ας μην τα παίρνατε....![]()
Ασε μην μπερδευτεις και μου δωσεις απο τα πλαστα που βγαζεις και βρω κανα μπελα

Παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου,ειναι πολυ ασχημο να βρεθεις κατηγορουμενος χωρις λογο//Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τι να πω τώρα? Καλά ξεμπερδέματα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
! Α, ρε Ασπασία, παραχαράκτισσα
; και η πλάκα είναι ότι αν ήσουν πραγματικά μαφιόζα δε θα σε ακουμπούσε κανείς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οντος ετσι ειναι και μαλιστα τα γυαλλια ειναι η πιο βασανιστικη φολα και χωρις αντιδοτο δυστυχως...Η φόλα προφανώς είναι αυτοσχέδια. Δηλαδή δεν πουλιέται ως φόλα, αλλά ως συστατικά που χρησιμοποιούνται ως φόλα. Αυτά είναι ποντικοφάρμακο, γυαλιά, φυτοφάρμακα που κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ τα βάζουν σε φαγητό και τα δίνουν στα κακοόμοιρα τα ζωάκια!

αλλωστε το οτι ουρλιαζουν τα σκυλια δεν ειναι λογος για να τους βαλεις φολα (ουτε και κανενας αλλος λογος βεβαια

)!!!!!! διπλα στο σπιτι μας ειναι δυο σκυλια οικοσιτα που ουρλιαζουν συνεχια και ενοχλουν τους γονεις μου οι οποιοι εχουν 1 μεσημερι απο τις 3-5 να κοιμηθουν κι ομως κατι τετοιο δεν περασε καν απο το μυαλο μας! απορω αυτοι οι μλκς τι νομιζουν πως θα κανουν το κοσμο καλυτερο γι αυτους αν στερησουν τη ζωη απο ενα σκυλακι;
anabou
Διάσημο μέλος
. Απίστευτο. Μα καλά αν υποθέσουμε ότι ήξερες ότι το 200αρικο ήταν πλαστό στην τράπεζα θα το έδινες
; Έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Νεφέλη λυπάμαι κι εγώ. Δυστυχώς υπάρχουν υποκείμενα και μάλιστα άφθονα!!!
Ασπασία το ίδιο είχε πάθει και η θεία μου πριν περίπου 7 χρόνια. Έβγαλε χρήματα από ένα ΑΤΜ και πήγε να πληρώσει ένα λογαριασμό (λες κι αν ήθελε να σπρώηει χρήματα, θα πήγαινε σε Δημόσια υπηρεσία να τα δώσει) Τη θεία τη βουτήξανε στο τμήμα, κάνανε έρευνα σπίτι της, η τράπεζα επέκλεισε το σενάριο και η καημένη (65 χρονών) έπαθε τη φρίκη της ζωής της (Ντροπή στη γειτονια...... Κόντεψε να κλειστεί σπίτι και να μη ξαναβγει.......) Και θυμάμαι που πήρε το μπαμπα κλαίγοντας από το τμήμα (ούτε νεράκι δεν της είχαν δώσει, να συνέλθει από τη ταραχή) για να τη βγάλει..... Άστα.......
Τελικά έγινε νομίζω δικαστήριο και αθωόθηκε η θεία αλλά έκανε ΠΟΛΥ καιρό να το ξεπεράσει.....
Καλά ξεμπερδέματα!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς όντως όποιος βρεθεί με πλαστό χαρτονόμισμα, πηγαίνει κατηγορούμενος. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, καλοπιάνεις λίγο τον υπεύθυνο και δεν το στέλνει στην Εισαγγελία.
Μπορώ να σου συστήσω τον κολλητό μου, ο οποίος ασχολείται με ποινικά. Δυστυχώς εγώ λόγω της εταιρείας δεν μπορώ να το αναλάβω προσωπικά, παρά μόνο μέσω της εταιρείας (που δεν συμφέρει οικονομικά), και δεν κάνω και ποινικά. Όμως ο Νίκος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ δικηγόρος!
Θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνό του.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είναι αυτό που λένε "Και κερατάς και δαρμένος"!!! Εμ έχασα 200 ευρώ εμ είμαι κατηγορούμενη....Στο γραφείο εν τω μεταξύ μου κάνουν πλάκα! Θα μου πάρουν το ταμείο, δεν θα ξανακάνω πληρωμές κλπ. Μακάρι!!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

την στιγμή είμαι έτοιμη ή για φόνο ή για χωρισμό.. με βάζει το αγόρι μου και κλείνω ραντεβού στον Αίλουρο στις 7 γιατί είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στισ 5:30 και μου λέει πως στις 6 θα είναι εδώ. τρέχω εγώ σαν τρελό να προλάβω και αυτός δεν έχει έρθει ακόμα!!!!!!!!!!! 

τώρα με πήρε τηλ για να μου πει ότι τον καθυστέρησαν!!! και τώρα να πάρω να πω τι στον αίλουρο?? ότι έχω μα...κα γκόμενο??????? 
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Βρε, μην ακούς τι λέει ο οποιοσδήποτε και φρικάρεις. Ολα θα πάνε καλά, μη τρελαίνεσαι. Κλείσε κάποιο άλλο ραντεβού στον Κ Πάνο να το δει. Εντάξει, δεν μπορέσατε σήμερα, δεν έγινε επίτηδες, θα πάτε αύριο, μαθεαύριο. Κλείσε ραντεβού να τον δει
Και τι να του πω του ανθρώπου Χριστίνα μου? ότι ενώ είχα κλείσει ραντεβού μαζί του πήγαμε σε άλλο γιατρό που του έκανε απλά αντιβίωση?

Δεν είναι κάτι που λέγεται εύκολα.. Αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσω του Δημήτρη κι ας φαίνομαι στριμμένη.. για μένα η υγεία του Ντάρκυ είναι πιο σημαντική από κάποιο επαγγελματικό ραντεβου που μπορεί να μεταφερθεί την επόμενη μέρα,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool