Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ώστε είσαι του υποκόσμου, Ασπασία, εεε;; Ένα ένα μας τα λες!! :lol::lol::lol:
.

:lol::lol::lol: να ξέρουμε να μην δανειστούμε ποτέ λεφτά από την Ασπασία:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ώστε είσαι του υποκόσμου, Ασπασία, εεε;; Ένα ένα μας τα λες!! :lol::lol::lol:
:redface::(:(:(
:lol::lol::lol: να ξέρουμε να μην δανειστούμε ποτέ λεφτά από την Ασπασία:lol::lol::lol:
Μακάρι να μου περίσσευαν για να δανείσω κι ας μην τα παίρνατε....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::(:(:(

Μακάρι να μου περίσσευαν για να δανείσω κι ας μην τα παίρνατε....:/:
Δεν ειναι μονο αυτο .Και να σου περισσευαν εγω δεν θα τα επαιρνα:hmm:Ασε μην μπερδευτεις και μου δωσεις απο τα πλαστα που βγαζεις και βρω κανα μπελα:lol::lol::lol::lol: Παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου,ειναι πολυ ασχημο να βρεθεις κατηγορουμενος χωρις λογο//

Αμάν Ασπασίαααα....:( Τι να πω τώρα? Καλά ξεμπερδέματα....

Ωραια, επιστρέφω και τι βλέπω; Την Ασπασία γκάνγκστερ:blink:! Α, ρε Ασπασία, παραχαράκτισσα;); και η πλάκα είναι ότι αν ήσουν πραγματικά μαφιόζα δε θα σε ακουμπούσε κανείς...:down: Κουράγιο. Πάντως ώρες ώρες μου'ρχεται να τραβάω τις κοτσιδες μου μ'αυτή τη χώρα...

Η φόλα προφανώς είναι αυτοσχέδια. Δηλαδή δεν πουλιέται ως φόλα, αλλά ως συστατικά που χρησιμοποιούνται ως φόλα. Αυτά είναι ποντικοφάρμακο, γυαλιά, φυτοφάρμακα που κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ τα βάζουν σε φαγητό και τα δίνουν στα κακοόμοιρα τα ζωάκια!
οντος ετσι ειναι και μαλιστα τα γυαλλια ειναι η πιο βασανιστικη φολα και χωρις αντιδοτο δυστυχως...:(:(:(
αλλωστε το οτι ουρλιαζουν τα σκυλια δεν ειναι λογος για να τους βαλεις φολα (ουτε και κανενας αλλος λογος βεβαια:mad::mad:)!!!!!! διπλα στο σπιτι μας ειναι δυο σκυλια οικοσιτα που ουρλιαζουν συνεχια και ενοχλουν τους γονεις μου οι οποιοι εχουν 1 μεσημερι απο τις 3-5 να κοιμηθουν κι ομως κατι τετοιο δεν περασε καν απο το μυαλο μας! απορω αυτοι οι μλκς τι νομιζουν πως θα κανουν το κοσμο καλυτερο γι αυτους αν στερησουν τη ζωη απο ενα σκυλακι;:mad:

Μεγάλο πακέτο :|. Απίστευτο. Μα καλά αν υποθέσουμε ότι ήξερες ότι το 200αρικο ήταν πλαστό στην τράπεζα θα το έδινες :blink:; Έλεος :down:! Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα εύχομαι...

Καλησπέρα παιδιά!!!
Νεφέλη λυπάμαι κι εγώ. Δυστυχώς υπάρχουν υποκείμενα και μάλιστα άφθονα!!! :down::down: Να το βρούν μπροστά τους εύχομαι.....
Ασπασία το ίδιο είχε πάθει και η θεία μου πριν περίπου 7 χρόνια. Έβγαλε χρήματα από ένα ΑΤΜ και πήγε να πληρώσει ένα λογαριασμό (λες κι αν ήθελε να σπρώηει χρήματα, θα πήγαινε σε Δημόσια υπηρεσία να τα δώσει) Τη θεία τη βουτήξανε στο τμήμα, κάνανε έρευνα σπίτι της, η τράπεζα επέκλεισε το σενάριο και η καημένη (65 χρονών) έπαθε τη φρίκη της ζωής της (Ντροπή στη γειτονια...... Κόντεψε να κλειστεί σπίτι και να μη ξαναβγει.......) Και θυμάμαι που πήρε το μπαμπα κλαίγοντας από το τμήμα (ούτε νεράκι δεν της είχαν δώσει, να συνέλθει από τη ταραχή) για να τη βγάλει..... Άστα.......
Τελικά έγινε νομίζω δικαστήριο και αθωόθηκε η θεία αλλά έκανε ΠΟΛΥ καιρό να το ξεπεράσει.....
Καλά ξεμπερδέματα!!!!

Εδώ είμαι! Τώρα είδα το θέμα.
Δυστυχώς όντως όποιος βρεθεί με πλαστό χαρτονόμισμα, πηγαίνει κατηγορούμενος. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, καλοπιάνεις λίγο τον υπεύθυνο και δεν το στέλνει στην Εισαγγελία.
Μπορώ να σου συστήσω τον κολλητό μου, ο οποίος ασχολείται με ποινικά. Δυστυχώς εγώ λόγω της εταιρείας δεν μπορώ να το αναλάβω προσωπικά, παρά μόνο μέσω της εταιρείας (που δεν συμφέρει οικονομικά), και δεν κάνω και ποινικά. Όμως ο Νίκος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ δικηγόρος!
Θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνό του.

Ευχαριστώ Βικτώρια! Ο γαμπρός μου είπε ότι θα το αναλάβει ο δικηγόρος του απλά δεν έχει πάρει ακόμα το χαρτί στα χέρια του. Σήμερα το βράδυ - άυριο το πολύ θα έχω νέα λογικά. Στείλε για καλό και για κακό και το τηλέφωνο του φίλου σου μήπως και δεν μπορέσει ο άλλος να το αναλάβει. Έχεις ακούσει τίποτα για ανάλογες περιπτώσεις? Όχι ρε γμτ να μου λερώσουν και το μητρώο για βλακείες!!!...:/: Είναι αυτό που λένε "Και κερατάς και δαρμένος"!!! Εμ έχασα 200 ευρώ εμ είμαι κατηγορούμενη....:down:
Στο γραφείο εν τω μεταξύ μου κάνουν πλάκα! Θα μου πάρουν το ταμείο, δεν θα ξανακάνω πληρωμές κλπ. Μακάρι!!!!!:rolleyes:

Δεν νομίζω ότι δεν θα αθωωθείς. Απλώς η βλακεία είναι η αναστάτωση που θα περάσεις... :(

Πρέπει να διαβάσω...πάλι... στείλτε θετική ενέργεια... Όχι πολλή, να στείλουμε την περισσότερη στην Ασπασία:up:

;):up::up::up::up::up:

Την χρειάζομαι Ιωάννα.... Ευχαριστώ Βικτώρια για το τηλέφωνο. Αν δεν γίνει κάτι με τον δικηγόρο του γαμπρού μου θα τον πάρω.

Εχω τόσα νεύρα που δεν περιγράφονται.. :mad::mad:την στιγμή είμαι έτοιμη ή για φόνο ή για χωρισμό.. με βάζει το αγόρι μου και κλείνω ραντεβού στον Αίλουρο στις 7 γιατί είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στισ 5:30 και μου λέει πως στις 6 θα είναι εδώ. τρέχω εγώ σαν τρελό να προλάβω και αυτός δεν έχει έρθει ακόμα!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad: τώρα με πήρε τηλ για να μου πει ότι τον καθυστέρησαν!!! και τώρα να πάρω να πω τι στον αίλουρο?? ότι έχω μα...κα γκόμενο??????? :mad:

και δεν μπορούσε και άλλη ώρα ο άνθρωπος... απορώ πως περίμενε το αγόρι μου να πάμε Φάληρο.. με τηλεμεταφορά???? :mad::down:

Εντάξη θα καταλάβει ο κος Πάνος είναι πολύ βολικός άνθρωπος. Πάρτον ένα τηλέφωνο και εξηγησε του να δείτε τι θα κάνετε ...

Τον πήγε με το ζόρι στον γιατρό που είναι στη γειτονιά μας. και ο γιατρός του έκανε απλά μια ακόμα αντιβίωση και είπε πως αν σε 2 μέρες δεν είναι καλά, να πάμε για ανάλυση αίματος.. και πως για τον καλυκοιο δεν υπάρχει θεραπεία.. Νιώθω χάλια.. να βοηθήσω ήθελα ένα πλασματάκι, όχι να κάνω κακό στο μωρό μου.

Βρε, μην ακούς τι λέει ο οποιοσδήποτε και φρικάρεις. Ολα θα πάνε καλά, μη τρελαίνεσαι. Κλείσε κάποιο άλλο ραντεβού στον Κ Πάνο να το δει. Εντάξει, δεν μπορέσατε σήμερα, δεν έγινε επίτηδες, θα πάτε αύριο, μαθεαύριο. Κλείσε ραντεβού να τον δει

Βρε, μην ακούς τι λέει ο οποιοσδήποτε και φρικάρεις. Ολα θα πάνε καλά, μη τρελαίνεσαι. Κλείσε κάποιο άλλο ραντεβού στον Κ Πάνο να το δει. Εντάξει, δεν μπορέσατε σήμερα, δεν έγινε επίτηδες, θα πάτε αύριο, μαθεαύριο. Κλείσε ραντεβού να τον δει

Και τι να του πω του ανθρώπου Χριστίνα μου? ότι ενώ είχα κλείσει ραντεβού μαζί του πήγαμε σε άλλο γιατρό που του έκανε απλά αντιβίωση? :confused::/: Δεν είναι κάτι που λέγεται εύκολα.. Αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσω του Δημήτρη κι ας φαίνομαι στριμμένη.. για μένα η υγεία του Ντάρκυ είναι πιο σημαντική από κάποιο επαγγελματικό ραντεβου που μπορεί να μεταφερθεί την επόμενη μέρα,

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back